Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Ring volný-boxovárna
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nevhodné vlákno
Poslal jsem už zprávu Rivalovi na velmi nevhodné založení nového vlákna: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 457#p97457, jehož název bezprecedentně staví některé členy do jistého světla z pozice jeho egoisticky vysněného rozhodování o lidech, bez žádného jemu uděleného práva na pravdu, je zde host jako každý a měl by ctít tuto komunitu i s jejími nesouhlasy. Jak se zachovají jiní, je mně jedno, ale pokud se necháte takto razítkovat, je to Vaše věc a tím ustupujete tmářům, jednostranně vzdělaným, jinak jsem to považoval za velmi mírně řečeno nevhodné a jako zakládající člen tohoto fora nemohu souhlasit s praktiky autora tohoto nového vlákna. O dalších věcech raději pomlčím, protože to považuji za ztrátu času a v jeho případě jen alibismus.
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Nevhodné vlákno
Nazdar Ivane,Iv píše:Poslal jsem už zprávu Rivalovi na velmi nevhodné založení nového vlákna: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 457#p97457, jehož název bezprecedentně staví některé členy do jistého světla z pozice jeho egoisticky vysněného rozhodování o lidech,
Ačkoliv s tebou souhlasím a děkuji Ti, že jsi to zde uvedl a že o tom tím pádem vím, jedná se o "deja vu" a podle mého skromného mínění toto vlákno nemá a nikdy nebude mít na fórum žádný významný vliv a odumře přirozenou smrtí, pokud necháno na pokoji Už si zkrz to prošel Anri před půl rokem. Je to časově náročné a nikam to nevede. Osobně se mne sice vlákno velice týká také, ale účelem vlákna je rozpoutat rozmíšku, která mne v nejmenším nezajímá. Zakladatel toho vlákna má očividně pocit, že jako moderátorská autorita nepodléhá pravidlům hry stipulovaným ve směrnicích fóra a že jeho soukromé příspěvky požívají jakousi "moderátorskou" imunitu. Já zase jsem toho názoru, že moderátoři by měli jít příkladem a do osobních rozmíšek se absolutně nepouštět ani jako soukromí přispěvatelé, neřkuli ze své pozice moderátora. Jejich úkolem je moderovat, ne se hádat. Možná mi to je v mé nové funkci i poněkud líto protože to člověku udělá sem tam dobře si to s někým vyříkat, ale tímto už nejsem zcela soukromá osoba a to věci mění. Dle mého názoru taková vlákna, na jaké jsi zde upozornil, poukazují daleko více na osobní problémy zakladatele, než na charakter napadených osob a osobně mám přeci jenom dost důvěry v soudnost rozumných lidí, a právě na těch záleží, a nevidím v takovém vlákně nic, co by stálo za povšimnutí a už vůbec ne za nějaké řešení. Ať už z jakékoliv pozice, je pro mne důležitý konečný výsledek, a to, rozumná tématická čistota vláken a jejich co nejsouvislejší informativní hodnota a oproštění vláken od nepodložených osobních slovních napadení kohokoliv a kýmkoliv, nemluvě o případném výhrožování, ať už přímém, či nepřímém. Pokud je tématem vlákna právě napadání druhých, nota bene vlákna založeného moderátorem, je to skutečně na Rivalovi, aby si o tom rozhodl. Ozval jsem se jenom z pozice "postřelené husy". Mezi námi, osobně být Rivalem, nechal bych to pěkně plavat po proudu až do oceánu. Nemám pocit, že to bude moc členů zajímat a pokud ano, tím líp.
S laskavým pozdravem a úctou, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
To vlákno mi tak ze všeho nejvíc připadá "trapné". Nicméně je v "Akordovně", kde je "jiné ovzduší" a vůbec to tam vypadá dost zatuchle.
K podobným praktikám se tu uchylují lidé, kteří v běžných vláknech dostávají od rozumné většiny "na frak" a díky tomu se cítí nepochopení a zneuznaní, dle jejich názoru naprosto nepravedlivě. Protože se jim nedaří na "společném hřišti" dosáhnout pozice, po které touží, odcházejí si své "bábovičky" uraženě stavět do vlastního kouta, všem ostatním natruc. Tam je možné je buď nechat do té doby, než je to přejde - a nebo je vykázat na jiné hřiště.
Akordovi byl dán na tomto fóru prostor, ve kterém si může dělat, co uzná za vhodné. Z toho, co tam vidím, to byla podle mého názoru velkorysost, jakou si Akord nezaslouží. Z jeho zákoutí na mne čiší duch Aldebaranu a Sysifa. Sekce Realistů, jejíž vznik taky inicioval, je také obrácena proti základnímu smyslu tohoto fóra, kterým je hledání alternativ k tomu, co je nám oficiálně vnucováno. Navíc mi silně vadí, že si vysvětluje demokracii "po stranicku", tedy jako ovládání bezduchého stáda několika jedinci, kterým to stádo jejich privilegia toleruje.
V přírodě je takový obyčej, že se "odpovídá tímtéž", tedy na dobrotu dobrotou, na agresi agresí - a naznačují to i rčení "na hrubý pytel hrubá záplata" a "čím víc se s hovnem mažeš, tím víc smrdí".
Zdravím - poota
K podobným praktikám se tu uchylují lidé, kteří v běžných vláknech dostávají od rozumné většiny "na frak" a díky tomu se cítí nepochopení a zneuznaní, dle jejich názoru naprosto nepravedlivě. Protože se jim nedaří na "společném hřišti" dosáhnout pozice, po které touží, odcházejí si své "bábovičky" uraženě stavět do vlastního kouta, všem ostatním natruc. Tam je možné je buď nechat do té doby, než je to přejde - a nebo je vykázat na jiné hřiště.
Akordovi byl dán na tomto fóru prostor, ve kterém si může dělat, co uzná za vhodné. Z toho, co tam vidím, to byla podle mého názoru velkorysost, jakou si Akord nezaslouží. Z jeho zákoutí na mne čiší duch Aldebaranu a Sysifa. Sekce Realistů, jejíž vznik taky inicioval, je také obrácena proti základnímu smyslu tohoto fóra, kterým je hledání alternativ k tomu, co je nám oficiálně vnucováno. Navíc mi silně vadí, že si vysvětluje demokracii "po stranicku", tedy jako ovládání bezduchého stáda několika jedinci, kterým to stádo jejich privilegia toleruje.
V přírodě je takový obyčej, že se "odpovídá tímtéž", tedy na dobrotu dobrotou, na agresi agresí - a naznačují to i rčení "na hrubý pytel hrubá záplata" a "čím víc se s hovnem mažeš, tím víc smrdí".
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- poota
- Zasloužilý člen
Jasně, je to totéž, jako nazvat ťuťu-a hatlíkem.ťuťu píše:Nazvat podvod podvodem a podvodníka podvodníkem je v pořádku.
Přesněji řečeno - jeví se jako nesmysl, ale jenom proto, že to není v učebnicích!ťuťu píše:Samonapájecí motor je nesmysl.
Studený elektrický proud je nesmysl (o supravodivosti tam řeč nebyla).
Zdravím - poota
-
- Starší člen
- Dal: 3 poděkování
Nikoli, že se pouze jeví jako nesmysl, ale je to nesmysl.poota píše:Jasně, je to totéž, jako nazvat ťuťu-a hatlíkem.ťuťu píše:Nazvat podvod podvodem a podvodníka podvodníkem je v pořádku.Přesněji řečeno - jeví se jako nesmysl, ale jenom proto, že to není v učebnicích!ťuťu píše:Samonapájecí motor je nesmysl.
Studený elektrický proud je nesmysl (o supravodivosti tam řeč nebyla).
Zdravím - poota
O učebnici jsem se zde nezmiňoval.
Patrně máš nějaký duševní problém, když se snažíš obhajovat takový blud.
- poota
- Zasloužilý člen
Nemám duševní problém a nesnažím se tu hájit žádný "blud".ťuťu píše: Patrně máš nějaký duševní problém, když se snažíš obhajovat takový blud.
Ze všech sil se tu snažím hájit právo upozornit na jakoukoli "zajímavou" věc, aby bylo možné v diskuzi svobodně probrat její teoretické možnosti a případně se rozhodnout i pro její praktické zreplikování, pokud se její idea bude zdát někomu natolik reálná, že k tomu bude mít chuť.
Tvůj přístup, založený na zesměšňování, znechucování a automatického zatracování čehokoli zajímavého je v příkrém rozporu s duchem tohoto fóra. Podle mého názoru jsi měl být už dávno vyhozen, nebo přesněji řečeno, po vyhození už Ti neměla být povolena další registrace.
Zdravím - poota
-
- Starší člen
Žádný "samonabíjecí" motor neexistuje.poota píše:Nemám duševní problém a nesnažím se tu hájit žádný "blud".ťuťu píše: Patrně máš nějaký duševní problém, když se snažíš obhajovat takový blud.
Ze všech sil se tu snažím hájit právo upozornit na jakoukoli "zajímavou" věc, aby bylo možné v diskuzi svobodně probrat její teoretické možnosti a případně se rozhodnout i pro její praktické zreplikování, pokud se její idea bude zdát někomu natolik reálná, že k tomu bude mít chuť.
Tvůj přístup, založený na zesměšňování, znechucování a automatického zatracování čehokoli zajímavého je v příkrém rozporu s duchem tohoto fóra. Podle mého názoru jsi měl být už dávno vyhozen, nebo přesněji řečeno, po vyhození už Ti neměla být povolena další registrace.
Zdravím - poota
Tedy hájíš blud - a to může vycházet buďto z neznalosti, nebo tvé z duševní poruchy.
Nikoli "zajímavá věc", ale jen žvástnutí, podložené odkazem na nesmysl.
- poota
- Zasloužilý člen
Jak chceš dokázat jeho neexistenci?? Čím??ťuťu píše:Žádný "samonabíjecí" motor neexistuje.
A už mě přestaň otravovat!
Zdravím - poota
-
- Starší člen
Ty dolož existenci, jinak není o čem diskutovat!!poota píše:Jak chceš dokázat jeho neexistenci?? Čím??ťuťu píše:Žádný "samonabíjecí" motor neexistuje.
A už mě přestaň otravovat!
Zdravím - poota
- poota
- Zasloužilý člen
Tak aby bylo mezi námi jasno - lezeš mi na nervy a jsi jenom jako obtížný hmyz, který bez milosti a s chutí likviduji.ťuťu píše:Ty dolož existenci, jinak není o čem diskutovat!!
Ty jsi začal s tvrzením, že to neexistuje a nemáš to čím dokázat, takže podle Tvé logiky jsi lhář a nactiutrhač, a to až do té doby, dokud své tvrzení nedokážeš!
Osobně s Tebou končím - poota
-
- Starší člen
Aby bylo jasno - tady někdo předhodil něco, čehož existenci nemůže doložit.poota píše:Tak aby bylo mezi námi jasno - lezeš mi na nervy a jsi jenom jako obtížný hmyz, který bez milosti a s chutí likviduji.ťuťu píše:Ty dolož existenci, jinak není o čem diskutovat!!
Ty jsi začal s tvrzením, že to neexistuje a nemáš to čím dokázat, takže podle Tvé logiky jsi lhář a nactiutrhač, a to až do té doby, dokud své tvrzení nedokážeš!
Osobně s Tebou končím - poota
Pokud o tom chce něco povídat nebo rozvíjet teorie, nejsem já povinen dokládat, že to neexistuije - to je naopak na něm, aby existenci doložil.
Seš primitiv.
.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ring volný-boxovárna
Akord napsal ve svém zamčeném vlákně:
Jde o zjevnou pomluvu. Nick Iv neuvádí na verejnosti svou identitu, a jeho činnost je zrejmá krome dalších napr.zde:
Smazáno - Rival
Odpovídám:
Žádná zjevná pomluva, zato tvoje vyjádření na dnešní velikány doby že Naudin, Barden Meyer jsou podvodníci je vlastně nic?
Jinak ten odkaz na ty stránky Smazáno - Rival nejsou mými stránkami, ale hacknuté stránky někým a pan dotyčný tam dokonce mou identitu napsal dodatečně, což hraničí s něčím. Moje URL adresa je úplně jiná a pro svoji komunikaci s lidmi na svých soukromých stránkách nepotřebuji tvůj souhlas a ani rady, ke mně chodí slušní lidé ze svého vlastního přesvědčení, jež je na hony vzdáleno tomu tvému, tak své starosti si nech pro sebe. Jen na těch hacknutých stránkách je vidět, jak je nenávist strašná - prostě bourat za každou cenu.
Takže, dej mně pokoj a neotravuj slušné lidi a hlavně, už mně vynech. Kdyby jsi se choval slušně, ani si tě nevšimnu!
Jde o zjevnou pomluvu. Nick Iv neuvádí na verejnosti svou identitu, a jeho činnost je zrejmá krome dalších napr.zde:
Smazáno - Rival
Odpovídám:
Žádná zjevná pomluva, zato tvoje vyjádření na dnešní velikány doby že Naudin, Barden Meyer jsou podvodníci je vlastně nic?
Jinak ten odkaz na ty stránky Smazáno - Rival nejsou mými stránkami, ale hacknuté stránky někým a pan dotyčný tam dokonce mou identitu napsal dodatečně, což hraničí s něčím. Moje URL adresa je úplně jiná a pro svoji komunikaci s lidmi na svých soukromých stránkách nepotřebuji tvůj souhlas a ani rady, ke mně chodí slušní lidé ze svého vlastního přesvědčení, jež je na hony vzdáleno tomu tvému, tak své starosti si nech pro sebe. Jen na těch hacknutých stránkách je vidět, jak je nenávist strašná - prostě bourat za každou cenu.
Takže, dej mně pokoj a neotravuj slušné lidi a hlavně, už mně vynech. Kdyby jsi se choval slušně, ani si tě nevšimnu!
Naposledy upravil(a) rival dne úte 14 úno 2012 16:53, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Urážlivá parodie skutěného webu...
Důvod: Urážlivá parodie skutěného webu...
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Re: Diskuze k seriálu o magnetech
Nabízel se Perendev treba na Slovensku v Hlohovci? Nabízel. Funguje nekomu na tom Slovensku tak, jak to o nem popisují? Nefunguje. Funguje nekde v Čechách, nebo jinde, kde je možno zjistit, zda jde o elektrocentrálu, co chodí mesíčne plnit, nebo neco jiného? Nenapsal jsi, ani nikdo jiný kde. Funguje nekde v Kanade? Propaguj si to tam, když ho neumíš sem dovézt funkční, dráty sem nikdo pres more nepotáhne, a klidne si tam užívejte ty zázraky... Copak je tam už trh nasycený?Slavek Krepelka píše: Ono je to ještě trochu jinak. .... zahrabané poklady. Ahoj, Slávek.
Sedí distributor Perendeva v Nemecku pro podvod? Nejspíš ješte ano a bylo by docela zajímavé si overit duvod u zákazníka a nejenom u žalobca. Ať mi nikdo neríká, že jediní zákazníci jsou monopoly, co to chtejí skoupit a zničit. Daleko jednodušší by pro ne bylo skoupit a používat, lízovat, pronajímat. Pruhledné, jak plexisklo.
Poslyš Akorde.
1) Byl jsem to já, kdo první po fóru U Pramene rozkecal, že Perendev osobně byl polapený ve Švajcu a předán do Raichu do soudní vazby a očividně naprosto právem.
2) Opět jem to byl já, kdo tu na fóru mnohokrát tvrdil, že Perendev je podvod a jakého druhu, protože jsem
3) to byl zase já, kdo mu před lety nabízel distribuci v Kanadě, abych se pokud možno tomu chlapovi dostal pod kůži a ověřil si, co je zač, což jsem zde také uvedl i s tím, jak to dopadlo.
Není mi tedy jasné, proč se do mně navážíš zrovna s Perendevem, i když dohadovat bych se určitě mohl. Ahoj, Slávek.
Děkuju Akorde, máš to tu zpátky a ještě jednou se omlouvám, že jsem tvůj příspěvek nechtěně prostřihl. Citaci "Slávek" jsem ti zkrátil, odpovídáš na něco, co je lehce k nalezení hned nahoře a začni ty citace prosím tě krátit, OK? 1.3.2012 SDK
-
- Zasloužilý člen
Poslyš, Slávku, za predpokladu, že šlo o omyl a ne o machinaci, tak zrovna já krátím citace na nezbytnou míru, a dávám si s tím vždy hodne práce. Když ríkáš opak, tak to proste špatne vyhodnocuješ. I tuto poslední jsem chtel, ale protože píšeš roztahane, tak to proste nešlo, abych nepozmenil smysl. Mícháš mouku s popelem a pak po nekom chceš, aby to trídil. Stejne to delám, a stejne to nestačí. Prikládám nejprve kopii.
Jak jsi si určitě všimnul, vrátil jsem tvůj vzkaz do původního stavu. Kopii jsem odtud tím pádem odstranil.
Skutečnost je jiná, ješte tak nadaleko vidím. Ne monopoly prímo brání vývoji, ale ti co mají snahu neco zlepšit mají podmínky jako ve stredoveku. Z grantu jsou uprednostňováni plagiátori a šarlatáni, protože jde o peníze. Šarlatáni si vegetujou, protože mají své dvojníky a oporu ve státní správe, a také mezi náma, je to prumerne naše zrcadlo a sebeidentifikace.
Jak jsi si určitě všimnul, vrátil jsem tvůj vzkaz do původního stavu. Kopii jsem odtud tím pádem odstranil.
Píšeš príliš dvousmyslne a nečitelne. Nováček se nepodívá, cos napsal pred rokem, a vyloží si podobný obsah opačne. Máš tam povkládány vety jako "vše se darí" a div, že neomlouváš, že šel nekdo do lochu. Vyšší forma manipulace namísto toho, aby ses snažil, když už, tak dopátrat, zde nekde nekdy nejaký Perendev na svete fungoval, a v tomto smyslu se jasne vyjádril, namísto pavučiny.zahrabané poklady. Ahoj, Slávek.
Skutečnost je jiná, ješte tak nadaleko vidím. Ne monopoly prímo brání vývoji, ale ti co mají snahu neco zlepšit mají podmínky jako ve stredoveku. Z grantu jsou uprednostňováni plagiátori a šarlatáni, protože jde o peníze. Šarlatáni si vegetujou, protože mají své dvojníky a oporu ve státní správe, a také mezi náma, je to prumerne naše zrcadlo a sebeidentifikace.
-
- Zasloužilý člen
"tahat si triko" to je jenom jiné vyjádrení pro "ko|ot".
Smot jsem podrobne rozebral, stačí dát do hledače autor akord a predmet smot.
Je tam zretelne napsáno, co je a co není pravda. Slávek tvrdí neco, co tak reálne není.
Smot jsem podrobne rozebral, stačí dát do hledače autor akord a predmet smot.
Je tam zretelne napsáno, co je a co není pravda. Slávek tvrdí neco, co tak reálne není.