..a proto se velmi často mýlíš.huhu píše:to je pravda. a taky fantasta a snílekťuťu píše:
Seš moc důvěřivej.
Tedy žádná domnělá anonymita.
A pochopitelně taky žádný převratný vynález - jen výplody hlupáků a podvodníků.
Moderátor: FUP - Moderátoři
..a proto se velmi často mýlíš.huhu píše:to je pravda. a taky fantasta a snílekťuťu píše:
Seš moc důvěřivej.
Aha,tak anonymita znamená nečisté svědomí?huhu píše:Ono už to, že potřebuješ anonymitu o něčem svědčí. Asi nemáš čisté svědomí.
Moc dobře víš, že jsem v jednom z prvních příspěvků uvedl celé své jméno a kontakty na sebe. Abych se mohl s lidmi potkat osobně.
Právě proto, že z očí do očí se polopravdy a lži říkají hůře, než se píšou na sklo.
Jak to můžeš vědět ?ťuťu píše: Je s podivem, že ti to setkání nějakým způsobem neprobralo.
Nazdar Janis,janis píše:Slávku,
neverím vlastným očiam, som v naprostom šoku z reakcie....
Ty snad neumíš napsat ani jeden príspevek, kde by polovina textu nebylo podsunutí, že se mýlíš nebo veštíš te vubec netrápí. LASKAVE KONEČNE NEMLUV MÝM JMÉNEM, nebo jako Mesiáš za ostatní, zastupuj SVOU identitu a piš k veci, zástupce nepotrebuju. Pokud s tím máte nekterí potíže, bežte se zaškolit na nejaké fórum, kde se podobné neduhy neobjevují, nebo si najdete skutečného psychologa, ať ho nemusíte improvizovat. Také ne se mnou je problém, ale s pár jednotlivci zde, kterí se chováte jako ideologové. Umím si dobre predstavit, co by udelala vaše výmena. Podle mne ideologie nemá na technickém fóru co delat, v tom je náš spor.poota píše:Zatím jediný, komu to vadí, je Akord. Jenom on to cítí jako křivdu a ohání se Ústavou a kdečím dalším, jenom aby nějak ospravedlnil svůj pokřivený názor.
Pár let přispívá na fórum s vědomím, že tu jeho příspěvky zůstanou veřejnosti k dispozici - a vůbec mu to nevadí. V okamžiku, kdy se dozví, že tu zůstávají jako majetek někoho jiného, tak mu to začne vadit. Jestli se s tím nedokáže nějak vyrovnat, tak sem nemusí přispívat, aby tedy "nedával někomu něco zadarmo".
Po právní stránce je rozdíl mezi "majetkem" a "součástí", což úzce souvisí třeba i s kopírováním, citováním, uváděním zdroje a autorskými právy, takže bych nepovažoval za rozumné kvůli jednomu kverulantovi riskovat v budoucnosti nějaké případné problémy.
Tolik můj názor - poota
jenom namátkovepoota píše:Když se Ti na tomhle fóru nelíbí a na jiných fórech je to takové pohodové, tak proč se trápíš tady a nerealizuješ se raději tam?
Myslím si, že to vím - ale neřeknu, ať si to každý domyslí sám
od slušné diskuse dalekojenom aby nějak ospravedlnil svůj pokřivený názor.
to já právě nemám v úmysluJOVA píše:A kde máš v tom obrázku to odpojení zdroje? (
Tak ze mě uděláš feťáka...JOVA píše:A kde máš v tom obrázku to odpojení zdroje?
Zdroj je v něm AKU a fungovat to bude pouze v okamžiku jeho připojení a odpojení. Jinak celou dobu mezi tím nic.
Takhle to nefunguje!
a dál si trváš na tom nesmyslném zapojení.huhu píše: to já právě nemám v úmyslu
na čem fičíš ?
napsal jsem jednu větu a ani té nerozumíš.....
No a pak tomu dáš korunu:huhu píše:... No a já tady spekuluju o tom, jestli, když periodickým zatížením sekundáru způsobím změny v magnetickém obvodu, podaří se z accu vycucnout energii.
Já se neptám, jak klasicky funguje trafo...
Takže, nejdříve si nastuduj co je primár, co sekundár a kde vlastně škrtáš tím drátem.huhu píše:A jestli chceš vědět, proč jsem rovnou nevyzkoušel opačný postup - to na co jsem se ptal, tak je to proto, že pokud nedojde k dostatečné indukci, tak se takové vinutí svým odporem ve vztahu k tomu akumulátoru chová jako zkrat. Na to ho mám moc rád, už jsme spolu hodně zažili ...