Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Palo »

Velmi podobný seznam jsem měl taky. Po klystýrku s MMS a hřebíčkové kúře toho pak už moc nezbyde ;)
Možná máš pocit, že příznaky nemáš, ale změnu poznáš ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
cherry
Starší člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 16 poděkování

Příspěvek od cherry »

Souhlasím, věřím, že takto bohatě vybavený je kdekdo. Sama jsem měla příznaky jen únavu, žravost, bolesti pravého podžebří a hlavy a ekzém a po lékách vidím teprv ty změny, z kterých usuzuji na bohaté osazenstvo i u sebe a stále je co odstraňovat. Beru to už druhý měsíc a po každé dávce se něco děje. Doufám, že se jednou slušně vyléčím, ale jestli ne, tak i ta úleva stála za to, zkvalitnila život, mám víc energie a méně bolestí.
http://www.detoxikace-tela.cz/clanok/ta ... t-parazitu

Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
Emily
Nový člen

Paraziti

Příspěvek od Emily »

Ahoj, pridam svou zkusenost a verim, ze by mi mohl nekdo poradit. Jsem mlada, je mi 20 let, ale citim se minimalne na 80... Mam nespocet zdravotnich potizi: kazdodenni stehovave bolesti, predevsim silne mocove
potize, migreny, krece, vycerpanost a neprekonatelna unava, slabost, nevolnosti, pocit otravy, travici potize, stabilne sniz. teplota 35,5 stupnu, nemoznost se zahrat, otupelost, zapominani, ztuhle svalstvo, bolesti slach, bolesti chodidel, v usich, celisti, tlak na srdci, mozkova mlha, deprese. Mam problem dojit par desitek metru do obchodu, motam se a nemam silu, jdu a mam pocit ze kazdou chvili spadnu, ale k tomu zatim nedoslo.
Mam pozitivni boreliozu, plicni chlamydie, aktivni ebv, hsv, streptokoka - a buhvi co jeste, co ani nebylo testovano. Vnitrne jsem mela pocit, ze bych nemela opomenout parazity, protoze bez jejich eliminace se moc nepohnu. Takze beru wormwood combination (kde by melo byt vse podstatne - oresak cerny, pelynek, hrebicek) od kroeger herb, enzymy a kremelinu (diatomaceous earth food grade) a zkusebne na 3 dny vermox (ktery neudelal nic). Jinak jedu spoustu dalsich opatreni krom atb, protikvasinkovou dietu a doplnky, vyhybam se oxalatum, piju cerstve stavy, zelene potraviny, detox enterosgelem nebo carbofitem a dalsi.
Do prilohy vkladam co vidim na wc. Muze mi nekdo poradit, o co se muze jednat? Dala jsem to do laborky a - negativni nalez, coz uz me dnes neprekvapi.
A dal by me zajimalo, jaky klystyr by mi pomohl v boji? Ne mms nebo urinu. Zkousela jsem ho s obyc prevarenou vodou a katastrofa, naslednych par hodin jsem mela silne krece a zimnice, je to normalni? Nikde jsem o podobnych reakcich necetla. Tak se toho bojim, ale chce to nejaky razantnejsi zasah si myslim. Diky za reakce.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Re: Paraziti

Příspěvek od milnem »

Ahoj,začni se zajímat o léčbu boreliózy,Tvé potíže jsou pro ni hodně typické a máš ji prokázanou.A k tomu se zaměřit i na parazity,ve kterých spirochéty rády přežívají.Držím palce.

Emily
Nový člen

Re: Paraziti

Příspěvek od Emily »

Ahoj milnem, o lecbu borely se samozrejme zajimam (a jedu kombinaci antibiotik), ale zkuseny LLMD (lyme literate medical doctor) vi, ze parazity je treba resit v prvni rade, i z toho duvodu, ktery uvadis. Ted me zaujaly ty klystyry, chci vyzkouset klystyr s pelynkem, ale nejaky presny navod jsem nikde nenasla.

Mave
Nový člen

Článek z I-dnes

Příspěvek od Mave »

mamicka
Nový člen

Příspěvek od mamicka »

http://zpravy.idnes.cz/odcervovanim-se- ... zpravy_oks

Mne to stale vrta v hlave, na jednej strane som si vedoma ze mozme mat v tele vselico, ale na druhej strane mam strach ze co ked je to naozaj len "strasenie" ludi s cielom zakupit si vyrobky typu Colonix a pod. Proste cisty marketing. Ja pracujem v oblasti internetoveho marketingu, tak aj uvazujem ze ked chcem ziskat klienta, musim ho presvedcit ze produkt ktory predavam prave je prave to co on potrebuje. Tak to vidim na sebe, samozrejme ze ma laka vyskusat tieto ocistne kury, pretoze precitanim tych roznych clankov a videi mi to dalo "cervika" do hlavy ze sa treba precistit a vraj len zdrave stravovanie nepomaha....ale odradza ma ta cena, a trocha aj nedovera ci je to naozaj tak ako sa pise ze 80-90% populacie "s tym" zije. Moja sestra napriklad ma celiakiu od detstva, Helikobact. a bola na EAV vysetreni /v Bratislave/ a jedine co jej povedali bolo ze ma v sebe vela elektrosmogu. Colonoskopiu mi len tak hocikde bezdovodne neurobia. Kde hladat pravdu, netusim.

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od dancaa »

Palo píše:Spíš jde o organizmus, jakoby v těle bylo něco, co ho blokuje. To právě může být třeba ta malárie...
Dnes v pořadu "Sama doma" řekl jeden lékař,
že asi 5-10% lidí nereaguje na akupunkturu
a že jsou to zpravidla lidé s astmatem,
co užívají kortikoidy, kortikoidy způsobují v organismu jakousi blokaci.

Co když kortikoidy blokují i jiné věci ?

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Kortikoidy považuji za pěknou prasečinu. U nich je možné úplně všechno...

cherry
Starší člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 16 poděkování

Příspěvek od cherry »

Já se přikláním k názoru, že si parazité dělají resistenci na antiparazitární léky, takže proto to může hůř zabírat. Prazik z Thai jsem měla a myslím, že je kvalitní. Po správné dávce se mi ty 4 hodiny motala hlava a po 4hodinách se má brát další dávka, takže mě to udržovalo tedy 12h přiopilou (berou se tři dávky). Horší je, že se mi po lékách uleví vždy jen na dva dny a pak je zas hůř.
Jinak Colonix si hodně lidí pochvaluje, jak jsem se dočetla, ale taky jsem se dočetla, že je to směs vláknin, takže by to razantně odčervilo např tkáňové parazity pochybuji.
Ještě jsem se dočetla, že parazité(nevím zda všichni) vylučují látku, která je činí pro imunitní systém hostitele neviditelné. Proto se jim v nás tak dlouhodobě daří se množit a přežívat nebo se aspoň zacystovat se čekat. Mladé Filárie po podání Ivermectinu chcípnou a dospelé sice nechcípnou, ale prý jim Ivermectin znemožní na dobu 1 roku se rozmnožovat a navíc jim zablokuje schopnost vyrábět tu látku, která je činí neviditelné pro imunitu, takže pak se s nimi může vypořádat i vlastní imunita člověka. Každopádně se po roce raději ivermectin bere znovu.

Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
Anka
Stálý člen
Dal: 11 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Anka »

Zdravim vsechny,včera večer muj druhy pokus vzit Praziquantel.Po hodne špatne reakci poprve pred mesicem ,jsem si vzala včera jen polovinu davky na mou váhu. No prišla unava a svedeni na dlanich a postupne i na zadech a lytkách.Dnes se pokusim vzit tristvrte davky.Mozna se to takto bude dat lepe snest.Doufam,ze to neni alergie na lek.Prazi je pry vseobecne dobre snasen.

early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

http://zpravy.idnes.cz/odcervovanim-se- ... zpravy_oks

Heh dlho som sem nepísal ,ale taku debilinu ako je v tom internetovom odkaze som nečítal,treba im zobrať len tie tituly a nič iné,na nič iné totiž namajú nárok.
Ani neviem čom mám na tých somárov a na tie ich somariny napísať......totiž oni píšu aby bolo jasné, že :2+2=5 a viac.
Vyskúšaj to všetko hlavne na sebe,začni s MMS podľa rád na vláknach a pokračuj študovaním parazitov.
Mne sa to oplatilo a pomohlo mi to nesmierne, nebudem to tu opisovať.Už som to tu písal.Idem vyskúšať ďaľšie veci ako napr.Praziquantel,mal som predtým hrebíčkovú kúru.

Boh s Tebou

dancaa
Starší člen

Příspěvek od dancaa »

mamicka píše:Mne to stale vrta v hlave, na jednej strane som si vedoma ze mozme mat v tele vselico, ale na druhej strane mam strach ze co ked je to naozaj len "strasenie" ludi s cielom zakupit si vyrobky typu Colonix a pod. Proste cisty marketing. ..
Colonix neznám, ale asi o něco levnější vlákninu jsem vyzkoušela i na dětech Psyllium,
bylo to v akci za 100Kč 30 sáčků:

http://eshop.provita.cz/psyllium-herbal ... r/d-71162/

a musím říct, že stolice je znatelně častější a objemnější,
v jiném vlákně je psyllium popsané:

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... start=1380

Co se týče tvého dotazu, čemu věřit a nevěřit...
Četla jsi dokumenty od Rusky MUDr. Jelisejevové nebo Němky MUDr. Fonk,
které se zabývají parazity asi 30 let ?
Nebo u nás v ČR MUDr. Lukeš, také tu má vlákno.

Bohužel je pravda, že někteří detoxikační poradci (nejen ti co vyšetřují EAV metodou,
ale i Diacom, Oberon, Sensitiv Imago, ....)
tak si tyto přístroje pořídili, aby podpořili prodej "drogerky", co nabízejí.

Tato skutečnost ale neznamená, že paraziti nejsou.

Pokud má tvoje sestra celiakii, tak tam pravděpodobně parazita (spíše vícero) má, takže to měření,
kde byla asi nebylo košer, tady jsem vložila dokumenty o Celiakii,
diagnostika a vyléčení:

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=2713

dancaa
Starší člen

Příspěvek od dancaa »

Proteus vulgaris
Candida albicans
Candida rugosa
Chlamyda trachomatis
Virus hepatitise E
Dirofilaria repens
Wuchereria bancrofti (vlasovec mízní)
Paragonimus westermani (motolice plicní)
Schistosoma mekongi
Plasmodium vivax – vazivo
Toxoplasma gondi
Guardia lamblia
Borrelia burgdorferi
Borrelia garini
Taenia solium – tenké, tlusté stř.

toto mi našli na EAV měření a já se cítím docela fit,
záleží na množství a umístění, od dětství jsem měla sennou rýma, pak se přidalo astma,
ale žádné léky na nic z toho jsem nikdy neužívala :-)
Jakmile dokončím hřebíčkovou kůru s betainem HCL,
tak se vrhnu na PMS a pak antihelmintika

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Určitě napiš, jestli jsi pocítila nějakou změnu stavu...

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“