Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Maros
Nový člen

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Maros »

Ahoj, měl bych dotaz. Byl jsem na diagnostice parazitů na Oberonu. Paní mi diagnostikovala celou řadu různých parazitů, od velkých červů, přes svalovce až po candidu. A že prý se toho všeho zbavím pomocí plasmového generátoru. Už jsem absolvoval první hodinu a bylo mi řečeno, že na tu mojí zoologickou zahradu budu muset absolvovat ještě cca 20 hodin. Při ceně 600/h je to celkem řádná investice.. Je to běžná cena a čas nebo ze mě někdo dělá blbce?
Díky za odpověď

Safran
Nový člen

Příspěvek od Safran »

No tak nevím jak se stravuješ, ale ty antibiotika můžou být normálně z masa, nebo živočišných výrobků. Dneska se ta zvířata ládovat antibiotikama prostě musí, aby vůbec přežila, než dospějí k porážce. Hlavně kuřata. Je to fakt hnus.

Anka
Stálý člen
Dal: 11 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Anka »

Maros píše:Byl jsem na diagnostice parazitů na Oberonu. ...
Ahoj,
pani Hana Bláhová tvrdi,ze na velke parazity nezabira nic,jenom chemie. Bylo by asi rozumne brat nejdriv leky a potom plasmu -jeste na jine zateze v organismu.Ja jsem take narazila na pani,ktera dela takovouto diagnostiku a vsechno chtela resit plasmou,kdyz jsem ji zminila leky,tvarila se kysele.Rozhodla jsem sa nejdriv brat leky a citim ulevu.
Ahoj

Safran
Nový člen

Příspěvek od Safran »

Maros píše:Byl jsem na diagnostice parazitů na Oberonu. ...
Maroši, najdi si tady návod na podomácku zkonstruovanou Godzillu. Mělo by to stačit.

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od dancaa »

Anka píše:.. pani Hana Bláhová tvrdi,ze na velke parazity nezabira nic,jenom chemie. Bylo by asi rozumne brat nejdriv leky a potom plasmu ...

Plazmový generátor má tu výhodu, že ničí parazity všude v těle,
(v kostech, krvi, strevech, hlava..), v Praze provozují plazmu
i za 300Kč/hod, můžeš si vzít s sebou celou rodinu i mazlíčky,
platíš jednu cenu. Jen pokud nejsou správně frekvence,
tak je to naprd. Mám zkušenosti, že někde plasmu její obsluha neumí nastavit,
a tak doporučuje jiné frekvence než člověk žádá.

Taky ne všude na plasmě mají stejný postup likvidace patogenů:

1/ někde doporučují likvidaci od největších parazitů po nejmenší
2/ jinde doporučují šetrnější postup, likvidovat nejříve viry, bakterie
(plasma je prý ničí i v tělech parazitů) a pak parazity

Antihelmintika při silném začervení vyjdou cca na 5-7tis Kč.
Mají tu výhodu, že současně likviduješ více parazitů -
Entizol (všichni prvoci,..), Albendazol (hlísti, svalovci,..),
Praziquantel (tasemnice, motolice,..), Ivemectin (vlasovci,..),
užívání trvá asi 8 týdnů

Je tu i MMS, hřebíčková kůra, betain HCL, však koukni zpět do fora,
každý má jiný způsob likvidace parazitů.

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Dancaa -
Kde je, prosím, plazma za 300 Kč??
Když sháním betain HCL, také se nechytám...

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Mimo téma (offtopic)
Už to čtu, Palo...

ovekyska
Nový člen

Příspěvek od ovekyska »

jao píše:Na pliesne a kvasinky by mohli byť dobré aj kvapky z GSE (Grapefruit seed extract) .
ahoj, nevies prosim davkovanie pre deti konkretne 2 roky, ci to vobec mozem tak malemu dietatu dat? myslim vnutorne.
tiez aku koncentraciu na plesne na nechtoch, nejako sa neviem dopatrat...
dakujem.

Maros
Nový člen

Příspěvek od Maros »

Děkuju všem za odpověď. Řeším u manželky RS, tak tu plasmu hold zaplatím. Asi je to nejrychlejší způsob. Ostatní si nechám na opakovačky. S MMS jsem už začal, asi 14 dnú jsme to brali celá rodina, přerušil jsem to právě kvůli té plasmě, aby toho nebylo moc najednou. Hlavní co mě zarazilo byl ten počet hodin. Podle Huldy Clark je všechno otázkou minut, ale tenhle pán na všechny větší potvory zaměřuje celou hodinu. Vzhledem k tomu, že se ta plazma dá pořídit za 126000, tak mi to, že jen ze mě dostane hned 12000,- během 20 hodin přišlo trochu drsný.. Psi mi odmítl vzít, dělaj jen ty malý, do kabelky. Kromě krysařice máme doma vlčáka, tak ho zkusím podle Clark, petržel, ořešák, pelyněk a hřebíček. Asi nemá cenu tam tahat jen malou, když jsou pořád spolu. Myslel jsem si, že odčervovací tablety z veteriny co 6 měsíců stačí, ale asi ne.

akvarista
Starší člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od akvarista »

cherry píše: Včera mě napadl ten ořešák a taky jsem si vybrala tintkuru z lichořešišnice, jalovce a lékořice. ...
Ahoj!
Lichořeřišnice je dobrá na kandidu a na všechny -koky,účinek nastává až při dlouhodobém užívání a plně se projevuje až po dvou měsících,ale jestli máš kandidu nebo nějaký šmejdy tak budeš mít herxky dřív.Já kupuju semeno a melu ho na prášek a dávám si 3 lžičky denně-většinou s jídlem.
Vyčerpání nadledvinek je velice nebezpečné na to bacha-může se rozvinout únavový sindrom a to už je skoro pozdě.Důvody vyčerpání mohou být různé-stres v práci,stres těla z boje s parazity,celodenní práce u počítače ale i třeba život s alkoholikem nebo s těžce nemocnou osobou.Že přestávají být nadledvinky v pořádku se pozná podle zlepšení smyslů-zostří se ti zrak a sluch a hlavně čich-ucítíš krásné vůně ale i sebemenší pachy.Vysvětluje se to tím že je v těle hrozně moc poplachových hormonů,které tě vlastně každou minutu připravují k útěku nebo boji.Když začíná jít do tuhého to poznáš podle toho že máš spoustu nápadů a kreativních myšlenek,ale tělo je nedokáže realizovat-v jednom článku jsem našel zkušenost ženy která měla nápady a plány jako dvacetiletá ale cítila se na 80 takže z toho nebylo nic.
Na nadledvinky skutečně pomáhá lékořice-bere se 8 týdnů(zvedá tlak a já po ní byl i oteklý),vitamín B1 100mg a vitamín B5 1000mg! k tomu nějaký silný B komplex,dále ženšen a česnek a směs stopových prvků-k tomu jsem nenašel nic konkrétního tak si dávám selen,zinek,jod,měď a zbytek mám snad z potravy.Dále je důležitá relaxace a uklidnění tzv psychohigiena.Když na to nemám čas tak dám megadávku hořčíku-ten je trochu sedativní a k tomu třezalkový a nebo meduňkový čaj.Nevím jak poznám že jsou už nadledvinky v pořádku ,ale někdo popisuje úlevu mysli,trvalý pocit "v pohodě" atd.Já to zkouším od soboty kdy jsem si vyzvedl vitamíny ale zatím nedokážu objektivně nic říct.
Zdarec!Ať se daří!

Anka
Stálý člen

Příspěvek od Anka »

Marosi,i ja mam doma 4 psy,po informacich na netu je odcervuji tak,ze davam kazdemu davku leku 3 tydny po sobe,tak jak se to doporucuje i pri lecbe lidi.Veterinar mi to nikdy neradil,staci pry jen jednou za ctvrt roku,nebo za pul roku-podle jinych. Pokud chodime se psy na prochazky do parku kam chodi i mnozstvi jinych psu -a nejsou jen ,,kabelkovi,, ,asi je tuto proceduru treba delat kazdeho ctvrt roku,jinak ani nase odcervovani nebude mit velky efekt :) Ahoj

jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

ovekyska píše:
jao píše:Na pliesne a kvasinky by mohli byť dobré aj kvapky z GSE (Grapefruit seed extract) .
ahoj, nevies prosim davkovanie pre deti konkretne 2 roky, ci to vobec mozem tak malemu dietatu dat? myslim vnutorne.
tiez aku koncentraciu na plesne na nechtoch, nejako sa neviem dopatrat...
dakujem.
V príbalovom letáku doporučuje výrobca Nutribiotic od 5 rokov veku 1-3 kvapky do 150 ml (5 oz.) vody, alebo juice 1 až 2x denne. Je to horká chuť, deťom to moc nechutí. Výrobca to netestoval na mladších deťoch, preto uvádzajú doporučenie od 5 rokov. Znížené dávky v nejakom čaji, alebo juice nemôžu uškodiť ani menším deťom. Priaznivo to pôsobí aj na steny žalúdka. Je to silné prírodné antibiotikum, doporučuje sa s odstupom niekoľkých hodín kombinovať s probiotikami.
Plesne na nechtoch - Rozpustiť 5 až 10 kvapiek s vodou, alebo alkoholom o obsahu jednej polievkovej lyžice. Použiť priamo na pokožku a nechty, alebo namočiť nechty 2x denne v trvaní podľa potreby.
Nepoužívať neriedené !

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

plísně

Příspěvek od dancaa »

Na plísně má Joalis informační kapky YEAST a CANDID.

Maros
Nový člen

Příspěvek od Maros »

Anka píše:Marosi,i ja mam doma 4 psy,po informacich na netu je odcervuji tak,ze davam kazdemu davku leku 3 tydny po sobe,tak jak se to doporucuje i pri lecbe lidi.Veterinar mi to nikdy neradil,staci pry jen jednou za ctvrt roku,nebo za pul roku-podle jinych. Pokud chodime se psy na prochazky do parku kam chodi i mnozstvi jinych psu -a nejsou jen ,,kabelkovi,, ,asi je tuto proceduru treba delat kazdeho ctvrt roku,jinak ani nase odcervovani nebude mit velky efekt :) Ahoj
Ahoj. A máš vychytanou u těch prášků nějakou značku? Já někde slyšel, že by se měly dávat pokaždé jiné, ale vždycky mi veterinář dá Caniverm. Už jsem i uvažoval nad tím postupem podle Clark - petrželový odvar, ořešák, pelyněk a hřebíček, ale je to denně a na celý měsíc.. Tablety jsou o dost jednodušší..
Díky

Anka
Stálý člen

Příspěvek od Anka »

Ne,nemam zadnou znacku,kterou bych vybirala umyslne,ono jich tak moc na vyber neni.Naposledy jsem davala Pratel-to je praziquantel. Ale jsou i jine ve kterych jsou krome prazi. i jine ucinne latky proti parazitum.Taky se snazim stridat je.Ale hlavni je dat jim to 3x,aby se znicili i parazity,ktere dorostou po tydnu i po dvou,protoze leky nezabiraji pry na vajicka a larvy.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“