tohle
Poota píše: nejvíc "potíží" s normální komunikací máš právě Ty - a přitom by úplně stačilo, aby ses choval slušně a zdržel se osobních výpadů - už tím bys žádná pravidla neporušoval a nemusel se jich dovolávat.
není nic jiného, než osobní výpad prebarvený na ružovo. Nemusel bys tohle psát, kdybys umel respektovat vyjádrení bez stranických triček. Je zde dost dukazu, že prakticky vždy reaguju mírneji, než náprotivek, používám pritom pameť. Nevím co žmolíš o slušnosti, je snad logické, že s plagiátory jsou vždy potíže pri komunikaci. Treba Howard Johnson z rakouské univerzity napíše donebavolající na kolene zjistitelné nesmysly, a já co to vysvetlím, tak me zde budou místo podekování okydávat. Když neumíš posoudit vecnou stránku, tak nech jiné, ať se vyjádrí, než udeláš dogmu v podobe moderátorského zásahu.
Nekdo vždy musí být nejhorší, a tohle je nejhure diskutovatelné forum, co znám, když nekdo neumí reagovat, začne odbočovat, manipulovat, moralizovat. Kdo tady první sklouzává do osobní roviny? Kolikrát jsem vecne napsal a proč je neco nesmysl? Proč diskuse potom nepokračovala vecným tónem? Protože si hodne lidí myslí, že k výsledkum se dostane i bez práce na základe intuice a nadrazenosti? Nemám komplex z toho, že jsem vyzkoušel málo vecí. Velká část toho, co jsem zde napsal vycházela z vlastních experimentu. Kdo tvrdí opak je domýšlivec mimo reál. Opakuji...proč podobným pochybnostem, jako podrobujete mne nepodrobíte stejne autory projektu. Na základe čeho jim veríte, když jsou jejich výsledky nereprodukovatelné , nebo zjevne smyšlené. Vemte si jedinou vec, co jsem zde zpochybnil a prokažte opak, o to vetší bude vaše sláva. Dokdy me zde chcete cenzurovat. K čemu vám to bude.
Cenzurujte projekty, plané reči nikoho nezajímají.
Akorde, ty si asi neuvědomuješ, že tohle fórum není o cenzurování, ať už projektů, nebo osob. Toto fórum má ve svém prohlášení jasně zakotveno, že slouží k vývoji lidského poznání a to hlavně v disciplině hledání alternativních energetických zdrojů, novinek v alternativní medicíně a všeobecně zdraví a ducha (Necituji zde doslovně, ale tak nějak. Na starém fóru tato deklarace byla a zde ji nemohu zatím najít). Povinost moderátora není cenzúrovat cokoliv, co není proti pravidlům fóra. Proti pravidlům fóra je plevelení, jako například tento tvůj příspěvek, osobní napadání druhých, ať už členů, nebo nečlenů, vulgárnosti, úmyslné zavádění atp. Dále je povinností moderátorů udržovat forum v takovém stavu, aby bylo přehledné a příjemné všem, kdo se s účelem fóra a jeho pravidly ztotožňují. Je tedy nasnadě, že se svou opakovanou kritikou moderování fóra už po mnoho let, a svým vystupováním, se nejenom neztotožňuješ s účelem fóra, ale že se naopak snažíš účel a pravidla fóra z nějakého důvodu posunout úplně jinam. Jedním z příkladů je už i to, že jako moderátor sekce fóra se o moderování dohaduješ na veřejné části fóra, což je taky proti deklarovaným pravidlům. Proč? (Odpověď samozřejmě patří do moderátorvny) 2.3.2012 SDK
120303 / 0924 ... přesunuto z Magnetického vlákna, kde příspěvky tohoto typu opravdu nemají co pohledávat ... A(&F) ...
PeS: ... stručné varování: ... Akorde, neser !!! ... (a pokud to vezmeš vážně, tak klidně potom praskni ... ... )