Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS a rakovina

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
aratinka
Nový člen

Rakovina žlučových cest a jater

Příspěvek od aratinka »

Prosím, kdo měl samý problém s rakovinou žlučových cest a jater, prosím poraďtě jak užívat MMS. Děkuji

Zřejmě omylem jsi založil nové vlákno, takže jsem Tvůj příspěvek přesunul. poo.

aratinka
Nový člen

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od aratinka »

Mám rakovinu jater a žlučových cest, žlučové cesty se mě ucpávají už není možná drenáž žlučových cest. Celý jsem zežloutl. Nemůžu postoupit chemoterapii než budu mít žlučové cesty v pořádku. Prosím poraďte, jestli je vhodné a v jakých kapkách začít užívat MMS. Děkuji

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

"Chlordioxid" bych dal, ale ne na delší dobu, třeba jen tři dny. Pak očistu jater dle Jardy Zajíčka:

http://www.zdravi-az.cz/Dalsi_druhy_ocisty00.php

A pak zase chlordioxid tři dny, pak jen lžičku epsomky do vody a vypít a zase chlordioxid tři dny... Ale účinnější by bylo místo MMS spíš tobolky MMS2 - jedna jednou denně...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
aratinka
Nový člen

Příspěvek od aratinka »

Chlordioxid" to je co? V jaké podomě, nebo kde ho co nejdříve seženu? MMS vůbec nemám začít jíst?
spíš tobolky MMS2 - ty, ale nemám?
Myslíte, že mě to nemůže ublížit, opravdu se toho obávám, protože mé žlučové cesty jsou už tak malé sežrané rakovinou a velmi ucpané, že jsou slabé. Tak se raději ptám, co a jak přesně mám začít jíst , prosím Vás poraďtě mě !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Děkuji

aratinka
Nový člen

Příspěvek od aratinka »

Už jsem zjistila co je MMS2 - to samé jak mms, ale je to v tabletkách, to mě poradil kolega, který mms bral. Všechno co sním, mě nejde přes žlužové cesty do jater, protože mě to žere rakovina, ale jde mě vše co s ním do celého těla. Tak se znovu ptám, jestli to není nebezpečné začít brát chlordioxit a a mms?
Ještě mám jednu otázku? byl jsem v praze u paní, která dělá akupunkturu trochu mě pomohla od bolestí a poradila mě pít také po kapkách peroxid vodíku 3%, každý den po 1 kapce až do 10 dne 10 kapek. jaký máte podle vás na to názor? DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ, JE TO VELMI PRO MĚ DŮLEŽITÉ

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Když něco nevíš, tak vpravo nahoře je "zvědavé" okénko - napiš do něj třeba peroxid a odklepni [Hledat].
Jinak o užívání peroxidu je tu vlákno:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=1447
Jsou tu i různé jiné recepty na léčení rakoviny - osobně doporučuji Protirakovinovou kůru pátera Ferdy.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: látky z potravin pomáhají léčit rakovinu

Příspěvek od Palo »

No jo, hlavně vysazení masa a papání syrové zeleniny, ale hlavně doma pěstované ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
qad
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qad »

Ano - známí začali likvidovat leukemii CML u paní. Vznikla zřejmě po ozáření místa po vyjmutí nádoru rakoviny prsu, ačkoliv kdo ví? Je použita drobná modifikace protokolu MMS 2000 - místo MMS_1 je tam 8x denně 1 dcl CDS o koncentraci cca 40 ppm/1l vody, což odpovídá dávce asi 2,5 kapky MMS_1 za hodinu nebo hodinu a půl. CDS prochází bez problémů, MMS_2 s problémy. Po náběhu 1/4, 1/2 a pak celá dávka MMS_2 po dvou hodinách nastala silná nevolnost. Asi více jak 1/2 dávky do tobolky nepůjde. On má vše komplet preventivně a bez problémů. Sleduji to v poradně a budu informovat. Držím všem palce.
Chtěl bych kontaktovat Jeffa v Praze kvůli dodávce. Pomůže mi někdo?

isyss
Nový člen

Příspěvek od isyss »

Aratinko,zkus se konkétně na svůj zdrav.problém poptat pana Jardy Zajíčka...je opravdu třída na alternativu,vyléčil i sám sebe..poradí ti co dělat...zaregistruj se a pak mu napiš..
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=4&t=624

constantin00
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od constantin00 »

V tomto novom videu Andreas Kalcker spomína nové dávkovanie MMS 1:1
- čiže koľko kvapiek chloritanu sodného tak toľko aj kyseliny citrónovej

On tam nespomína, že ako má byť rozrobená kyselina citrónová? na 10%-nú ako bežne, alebo inak?

VIE NIEKTO PODROBNOSTI??

Ďakujem

babanci
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od babanci »

Do smrti si budu vyčítat, že jsem se nedozvěděla o MMS včas. Moje dcera si stěžovala na bolest zad, běhala po doktorech, záda prý bolí každého, vezměte BRUFEN. To dělala, nepomáhalo, pozdě se zjistilo, že je to rakovina. Zemřela 6 týdnů po diagnoze ve věku 24 let. Nechala tu malé dítě. Šla do chemoterapie, po její smrti nám lékaři řekli, že věděli, že k ničemu. Proto to píšu zde, moc MUDrům nevěřte a vyzkoušejte MMS. My ho sehnali den před dceřinou smrtí, dali ho pak kamarádovi s rakovinou plic. Ten se uzdravuje, neužívá jen MMS, ale také zkusil Breussovu dietu. Dnes mi kolegyně říkala, jak ukazovali v TV, že MMS je zlo, zdá se mi, že proti tomu brojí tak moc, že na tom určitě něco musí být. Všichni, kdo bojujete s tou sviní, držte se.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

babanci píše:Do smrti si budu vyčítat, že jsem se nedozvěděla o MMS včas.
Nazdar M.
Děkuju, že jsi sem s osudem Své dcery také zavítala. Snad to eventuelně někoho dalšího připonakopne. Co se týče MMS. nemáš si co vyčítat, to jsem Ti řekl už na Doktorce CZ a nebyl jsem sám. MMS je docela krok v před, ale taky to není záruka a všelék, i když v porovnání s chemoterapií má nesmírné přednosti. Ze zkušenosti taky vím, že konečné rozhodnutí čím se bude kdo léčit leží jen v jejich hlavě, ne v hlavě příbuzných, známých atd. Jde o vynucené přijetí hrozící konečné zodpovědnosti, kterou na sebe sami v kritickém období nutně bereme. I když většina se ji pokusí shodit na druhé, ať už rodiče, či odborníky toho a jiného rázu, i takový výběr je ve skutečnosti naším vlastím rozhodnutím o svém osudu. S mnoha lidma jsem se osobně snažil MMS a další probrat a naprostá většina, dokud nestojí smrti v tvář a kdy ještě nevyčerpali všechny "výdobytky" naší "zázračné lékařské vědy" se odvrátí alespoň s pohledem, ne-li se slovy: "Ty jsi se zbláznil".

Naprosto upřimně to vidím tak, že tvou dceru zabila chemoterapie a že zodpovědnost leží především na hlavách těch, kteří se vmanipulovali do role legálních soudců a exekutorů nad naším zdravím. Nicméně ta chemoterapie byla rozhodnutím Tvé dcery a sebe viníš naprosto zbytečně. Takhle to dopadá se slušnejma lidma, co maj pocit, že ostatní jsou taky slušný. Ne vždy. Jak jde někomu o prachy, slušnost je v prachu.

Opatruj se, s laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Babanci, je mi to moc líto.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

qad píše:Ano - známí začali likvidovat leukemii .... Chtěl bych kontaktovat Jeffa v Praze kvůli dodávce. Pomůže mi někdo?
Dole pod okýnkem máš knoflík SZ = Soukromá Zpráva. Napiš Jeffovi přes ni. Musí to být v jeho příspěvku. Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“