Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Anka
Stálý člen
Dal: 11 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace zentel

Příspěvek od Anka »

etericka píše:je to ako krieda,v takej umelej flaske . Fakt neviem co to je ,nejaka jahodova chut to asi nieje,je toho max 50ml
To je ono,je to v takej malej flaske,biele ako krieda.Je v tom 400mg albendazolu,takze je to ako 2 tablety a to je 1 davka co nam treba.-myslim dospelym a to sa ma brat 6 x po tyzdni.

etericka
Stálý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace zentel

Příspěvek od etericka »

no davkovanie mam 2ml rano a vecer, 10dni pauza a dobrat cele dalej 2ml rano aj vecer. To akoze ja,

" Iba mŕtve ryby plávajú s prúdom "
Jayo
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 95 poděkování

Re: Palo

Příspěvek od Jayo »

Jayo píše:Palo, taka vec na zamyslenie.
Predstav si, ze zijes v sterilnom prostredi, pretoze vsade by vo vzduchu poletovalo MMS, a ziadne patogeny by neexistovali. Tvoj imunitny system by pracoval na minimalnej urovni, pretoze by ho bolo treba len na zvladnutie vnutornych zalezitosti tela. Myslis si, ze by si bol zdravy, len preto, ze by ziadny paraziti neexistovali? Asi by si bol prekvapeny, keby aj si aj v tomto stave mal zamlzenu mysel a objavovali by sa choroby. A mnozstvo z nich by bolo chronickych. Bolela by hlava, boleli by klby, creva by boli zapalene. Akoto, ked ziadne parazity neexistuju? Je to preto, ze parazity, ani bakterie, niesu korenom choroby. Korenom je energeticka disharmonia, a nic ine. Ked niekde v tele poklesne energia, telo straca nad tou castou tela kontrolu. Bunky si horsie vyzivovane, nedostavaju energiu, a tak zacinaju upadat. Ich vyrobna sila (napr. synteza bielkovin) poklesne. Zaroven, sa do tej oblasti horsie dostava imunitny system. Telo je energeticky nastavene tak, aby sa v tomto prostredi horsie darilo patogenom. Ale vplyvom energetickej rovnovahy vznikne pre nich lepsie prostredie, kde sa lahsie mnozia. A tak porozmyslaj: Vysledkom je prostredie, v ktorom sa patogeny lahsie mnozia, v ktorom bunky degeneruju, a ich vitalita sa horsie obnovuje, do ktoreho sa horsie dostava imunitny system, a ktoreho spolupraca s okolotim priestorom je vplyvom horsej prace bunkoveho systemu oslabena. Koren, alebo pricina choroby, je suhrn udalosti, ktore tento stav vyvolali. Nie patogeny. Dokonca aj v cistom sterilnom prostredi, by toto miesto v tele nefungovalo. Hromadili by sa tam splodiny latkovej vymeny, pretoze imunitny system a krv by tam horsie prenikali. Je jasne, ze ked sa tam k tomu vsetkemu este uhniezdia patogeny, vsetko je horsie, pretoze tie este viac poskodzuju bunky a vypustaju do tela toxicke latky. Ja ti len chcem povedat, ze MMSkom mozes maximalne dosiahnut ten stav bez patogenov, ale len docasne, pretoze ked neporiesis koren problemu, patogeny sa skor ci neskor vratia. Nezijeme predsa v sterilnom prostredi.
Preto, podla mna, treba vratit harmoniu do normalnu, a to sa da len stravou, myslenim, cvicenim, slnkom, dychanim cerstveho vzduchu, vyhybanim sa toxickych latok (aj mikrovlny z mobilu sa sem rataju), a pracovanim na svojej imunite sa dosiahnu lepsie a dlhodobejsie vysledky, ako uzivanim MMS (pri ktorom podla mna imunitny system skor lenivie).
Moj nazor teda je, ze clovek by sa mal primarne zaoberat tymito vecami, a sekundarne pouzivat rozne figle, zlepsovaky, a pomocky, ktore mu postup na tejto ceste ulahcia. A MMS je jeden z tychto pomocok.
Inak borelii sa nevedia zbavit ani niektori vitariani, ktori maju imunitny system dost vymakany si myslim, a na borelioze.cz som videl nejake vysledky, ktore ukazovali, ze MMS nachvilu zmierni problem (asi zlikviduje vacsiu cast borelii), ale za par mesiacov sa stav vrati, asi preto, ze sa namnozia naspat. Tu by som to skor videl na absolutne vykonnu pracu imunitneho systemu pocas nejakej dlhsej hladovky.
Reagujem na svoj davnejsi prispevok, kedze tu svieti hned na druhom mieste.
Trochu som zmenil nazor, a to v tom, ze ked uz clovek nejake parazity ma, len zmenou psychiky sa ich fakt nezbavi. Su to neskutocne odolne bestie. Otvorena mysel a spravne myslenie tu znamena, pouzit anti-parazitalne kury, ak nejake existuju. Poznanie proste cloveka oslobodzuje od utrpenia. Takze tie dve veci, teda spravne myslenie, a anti-parazitalne kury, sa vlastne nevylucuju. Na prvom mieste je teda spravne myslenie. To sa tu mysli tou psychikou. Ak je spravne myslenie na prvom mieste, paraziti fakt odijdu... (ale len ak ma clovek poznanie, ako ich vyhnat, ak nema, trpi nadalej.)
Ono, fakt ze s parazitmi sa velmi zle mysli, a casto aj citi... a casto aj dycha, cvici a neviem co.

Jayo
Zasloužilý člen
Dostal: 95 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Jayo »

Anka píše:Este som zabudla-chystam sa buduci tyzden za p.Milanom Pravdom-amb.alternativej mediciny,vysetruje pristrojom Diacom a ma vyborne vysledky pri lieceni tazkych chorob,aj on diagnostikuje parazity atd.Napisem vysledok.Vdaka za odpoved.
S tym cajom z ostropestreca, dufam, ze si nekupila nejaky uz nadrteny. Ostropestrec rychlo oxiduje, po 15 minutach v nom zacinaju vznikat latky, ktore naopak pecen poskodzuju.
Takze jedine, ako brat ostropestrec, je vzdy cerstvo namliet/nadrtit semena. Ucinna latka je ukryta v tej tvrdej supke, preto ho treba mimoriadne dobre namlet.
Najlepsie je urobit si vsak vyluh v oleji - takzvanu kasicku z ostropestreca marianskeho.
Namelies semena, 100g namletych semien zalejes 70-80g oleja, normalne sa pouziva ostropestrecovy, podla mna je ale zbytocne drahy... staci kvalitny olivovy alebo repkovy.
Vsetko dobre zamiesas, aby nikde neostali vzduchove bubliny, a cela zmes bola prikryta vrstvickou oleja. Uzivas 3x denne cajovu lyzicku po jedle.

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od dancaa »

Někdo se tu ptal na Praziquantel na Slovensku, tak posílám odkaz:

http://zapper.revoluce-v-leceni-nemoci. ... itikum#205

etericka
Stálý člen

Příspěvek od etericka »

dakujem,link mi nejde. Zhanam nieco lacnejsie ako 90e za 100tbl,len neviem ci najdem. Miesto praziqu je nieco ine,ucinne? Zatial som v tejto problematike uplny novacik

Anka
Stálý člen

Re: Palo

Příspěvek od Anka »

Jayo píše:
Jayo píše:Palo, taka vec na zamyslenie.....
Reagujem na svoj davnejsi prispevok, kedze tu svieti hned na druhom mieste.
Trochu som zmenil nazor, a to v tom, ze ked uz clovek nejake parazity ma, len zmenou psychiky sa ich fakt nezbavi. Su to neskutocne odolne bestie. ... Ono, fakt ze s parazitmi sa velmi zle mysli, a casto aj citi... a casto aj dycha, cvici a neviem co.
Ale to by bolo super,keby clovek v duchu povedal -z celej sily mojej mysle :spirit: -paraziti von!!! a oni by nas opustili dobrovolne. Ale vazne,na parazity asi len antiparazitarne kury :cry: :cry:

Upraveno SDK 3.3.2012

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Ahojte lidičky,
mám zase ananasový den. S grepem, švestkama (teď jsem se dověděla, že je nemají rády tasemnice) ráno lžičku pelyňku a hřebíčkovoskořicový nápoj. A mě to fakt chutná..))). A "tanec" je po tom slušný.
Na obnovení mikroflory dobře pomáhá i Hylak - zatím byl volně v prodeji v lekárnách.
Brebery mě také fakt rozčilujou. Ve chvílích, kdy na to mám sílu, si snažím říkat, jsou to bytosti s určitým posláním, mají svůj úkol. Ale to neznamená, že se mnou budou proti mé vůli. Tak, když zrovna nenadávám, se s nimi snažím rozloučit. Poděkuji za společně strávený čas, za to, co jsme se společně a jeden od druhého naučili a AHOJ.
Když má někdo parazity dlouho a navíc je ještě zdědí, asi obecně platí, že je složitější se jich zbavit, protože jsou dobře zabydlení. Hostitele dobře znají a mají ho zmáknutého. Pak se asi musí kůry obnovovat a měnit. Když to ještě zpestříte něčím, s tím se náš imunitní moc nesetkává, na problém je zaděláno.
Teď mi byl nabídnut TRIGELM
http://bylinka.cz/shop/trigelm.html
rigelm – INTENZIVNÍ 16ti denní třífázová kúra určená pro korekci a prevenci parazitů v organizmu
Znáte někdo???

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od marlenka »

Ahojte všetci!!!

Chcem sa spýtať takú blbú otázku.Boli mi na Diacome namerané parazity(presnejšie škrkavky) a moja otázka znie či sa dá použiť pasta Ivermectin,tá čo je pre kone aj u ľudí?
Má niekto s touto pastou skúsenosť a ak áno,prosím vás aké je dávkovanie u 60 kg človeka?
Ďakujem za všetky postrehy a rady.

Anka
Stálý člen

Příspěvek od Anka »

Neco pro zasmani,nebo na plac,jak kdo chce,toto je cast zpravy Parazitologicke spolecnosti z r.2011
-dale je tam mikroskopicka diagnostika strevnich parazitoz
uvadena ve vsech zpravach Parazitologicke spolecnosti ...a jejich uspesnost :roll:

Pseudoparaziti – část I.
aneb neexistuje člověk, který by nějakého parazita neměl
Parazitologické laboratoře poslední dobou stále častěji kontaktují pacienti, kteří využívají služeb různých detoxikačních poradců. Tito poradci jsou lidé zpravidla bez lékařského nebo biologického vzdělání, používající různé přístroje k průkazu všech mikrobiologických agens včetně parazitů. Věří, že za většinou nemocí se skrývají paraziti a že neexistuje člověk, který by nějakého parazita neměl. Pacienti při vyšetření často obdrží dlouhý seznam helmintů i prvoků, kteří se nacházejí v nejrůznějších orgánech jejich těla, přičemž absolutně není brán zřetel na orgánovou specifitu daného parazita ani na případnou negativní cestovatelskou anamnézu pacienta (viz. kazuistika).
Princip tohoto vyšetření je založen na údajném zjištění, že každý živý organismus vyzařuje určité, pro svůj druh typické vlnění, které je pomocí přístroje možné detekovat. Služby detoxikačních poradců jsou samozřejmě placené, stejně jako terapie, která je vždy potřebná, neboť každý pacient nějakého parazita má. Parazity lze údajně zničit již během několika minut pomocí již zmíněného vlnění, které se tentokrát namíří proti určitému mikroorganismu. Zároveň je pacientům doporučováno užívat antihelmintika. Těžce nemocní pacienti si mohou pořídit vlastní tzv. frekvenční generátor ZAPPER za 9 650 Kč (www.zapper.cz). Takto diagnostikované nálezy se pochopitelně nikdy nepodařilo laboratorně potvrdit, částečně také proto, že detoxikační poradci neuznávají standardní metody prováděné v mikrobiologické diagnostice.
Pro úplnost je nutno uvést, že zvláště pacientům, kterým současná medicína nedokáže dostatečně objasnit příčiny jejich klinických potíží, může zmíněná diagnostika a léčba paradoxně pomoci. Tento jev není zřejmě nijak ojedinělý a napomáhá k propagaci služeb detoxikačních poradců. Je zřejmé, že se jedná pouze o sugesci příčiny onemocnění a následný psychologický efekt terapie.
Otázkou zůstává, zda by tato metoda mohla být po určité kalibraci přínosem pro mikrobiologickou diagnostiku a nebo se jedná pouze o sofistikovanou atrapu přístroje, jež má pacienta lživě přesvědčit o nákaze parazity.
Další informace: www.zapper.cz

26
Martin Podhorský a kol.
ve formě posteru prezentováno na
IX. Slovenských a českých parazitologických dnech
květen 2010, Liptovský Ján, Slovensko
Kazuistika:
Pacientka B.J. 18 let z Pelhřimovska, stěžuje si na bolesti břicha, nechutenství, průjmy, bolesti hlavy. Nikde necestovala, jen dovolená v Chorvatsku. V nemocnici vyšetřena gastroskopicky a kolonoskopicky s negativním výsledkem, v mikrobiologické laboratoři prokázán Helicobacter pylori, není známo, zda byla užívána nějaká terapie. V naší laboratoři byly vyšetřeny 3 vzorky stolice na parazity také s negativním výsledkem. Ve stejné době pacientka navštívila i detoxikačního poradce, který pomocí svého přístroje „diagnostikoval“: ve střevech a v játrech: enterobius, hymenolepis, fasciola, ancylostoma, babesia, schistosoma, giardia (druhy intestinalis i lamblia !!!), difilobotrium, echinostoma, taenia; v žaludku navíc ještě: toxoplasma, opistorchis a echinokok; navíc v mozku: schistosoma, enterobius, opistorchis; v pohlavních orgánech: trichomonas, taenia, opistorchis a toxoplasma; a v plicích mimo parazitů ještě kvasinky. Zmíněný poradce doporučil léčbu pomocí přístroje zapper a zároveň užívání Zentelu a Entizolu. Po dvou měsících této terapie došlo ke zlepšení stavu, přičemž se stolicí údajně vycházela různá stadia parazitů včetně cysty echinokoka! Přibližně po roce pacientka bez potíží.
Přístroj RAVO ZAPPER
v praktickém kufříku

Mikroskopická diagnostika střevních parazitóz
Externí hodnocení kvality č. 635
EHK - série č.635 byla rozesílána do 73 laboratoří 27. října 2009. Hodnoceno bylo všech 73 pracovišť na základě výsledků získaných mikroskopickou diagnostikou dvou vzorků stolice fixované formalinem a tří roztěrů barvených trichromem nebo hematoxylinem. Maximálně bylo možno získat 4 body za stolice a 14 bodů za roztěry. K úspěšnému absolvování tohoto kola EHK bylo zapotřebí dosáhnout ve fixovaných vzorcích minimálně 2 body a v roztěrech 8 bodů.
Vzorky fixované stolice obsahovaly: A – vajíčka Hymenolepis diminuta, B – vajíčka Trichuris vulpis a Trichuris trichiura. Roztěry ze stolice, barvené trichromem a hematoxylinem obsahovaly: vzorek A a B byly negativní, vzorky C a D obsahovaly cysty Giardia intestinalis a vzorek E - obsahoval cysty Chilomastix mesnili, Endolimax nana, Iodamoeba bütschli, Entamoeba hartmannii a cysty Entamoeba coli.
Výsledky:
Stolice: Chybovalo se v záměně vajíček Hymenolepis diminuta za vajíčka Hymenolepis nana a v záměně vajíček Trichuris vulpis za velikostně odlišná vajíčka Trichuris trichiura.
Z celkového počtu 73 hodnocených laboratoří získalo v této části EHK plný počet bodů 52 (71,2 %) pracovišť a neuspěly čtyři (5,5 %) laboratoře, které získaly méně než dva body.
Roztěry: Nejvíc se chybovalo ve vzorku E, správně ho určilo pouze 48 (65,8 %) laboratoří. V šestnácti případech byly přehlédnuty malé cysty Entamoeba hartmanni, pětkrát nebyla rozpoznána Iodamoeba bütschlii, třikrát Entamoeba coli, dvakrát Chilomastix mesnili a jednou Endolimax nana. Naopak šestkrát se objevil falešně pozitivní nález Entamoeba histolytica.
K maximálnímu zisku 14 bodů se dopracovalo 48 (65,8 %) pracovišť, ale pod limitem 7 bodů zůstaly pouze dvě laboratoře.
Podrobný rozbor EHK č. 635 a fotografickou dokumentaci najdete na internetové adrese: http://www.zupraha.cz.
V Praze 15.6.2010 Věra Tolarová
28

cherry
Starší člen

Příspěvek od cherry »

Anko, pro mě spíš k úsměvu. Se situací v našem lékařstvu jsem se smířila a osobní zkušenost mi nikdo nevezme. Mě stačilo přečíst si, jaké potíže lidé postižení parazity mají a měla jsem jasno, co mě celá léta ničí život a doktoři nedokáží pomoci. Nasadila jsem léky a ihned viděla výsledky a to mě ujistilo, že jsem na správné cestě. Divím se doktorům, že si to na vlastní kůži nezkusí. Nevěřím, že jsou všichni tak zdraví, že by jim antiparazitární léky neudělaly taky dobrou službu a tím otevřely i jejich mysl.

Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
Anka
Stálý člen

Příspěvek od Anka »

...ano,ale vrta to v hlavach mikrobiologu :shock: na Parazitologickych dnech, a nemuzou to pochopit,jak je mozne ze metody detox.poradcu funguji v pripadech,kdy oni -odbornici nic nenasli a nevedi si se zahadnymi diagnozami poradit a zapper-podle nich asi sofistikovanou atrapu po ,,urcite kalibraci,, by mozna take mohli pouzit-to mi uz pripada jako vtip.Chybi mi tam aspon mala pochybnost z jejich strany-ze jsou mozna soucasne rozbory ktere delaji nepresne a zastarale .
....ale nebudou si prece sypat popel na hlavu... :)

etericka
Stálý člen

Příspěvek od etericka »

2dni berem 2A rano a vecer a nic sa nedeje,je to normalne? Treba to netak specialne zapijat,alebo vela pit? Ani stolicu nemam castu,ani nic

cherry
Starší člen

Příspěvek od cherry »

Po 2 dnech by mělo něco ve stolici odejít, pokud tedy bylo ve střevech. Jinak taky ničí ve tkáních a tam to jen tak neuvidíš, nečekej častější stolici. Já měla léta spíš průjem a po lécích mi naopak průjem skončil a stolice se srovanala. Pít se samozřejmě musí víc, pokud možno čaje na rekonvalescenci jater, kopřivu apod. Všechny antiparazitární léky zatěžují játra, protože se v nich metabolizují.

Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
etericka
Stálý člen

Příspěvek od etericka »

cherry dakujem. Tiez ma zaujima ako to je z vermoxom,dala som ho detom a aj ked si skolkar stale skrabe ritku,po 2dnoch v stolici chlisty nemal.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“