Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Diskuze k seriálu o magnetech

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Mimo téma (offtopic)
Akord píše:"tahat si triko" to je jenom jiné vyjádrení pro "ko|ot".
Smot jsem podrobne rozebral, stačí dát do hledače autor akord a predmet smot.
Je tam zretelne napsáno, co je a co není pravda. Slávek tvrdí neco, co tak reálne není.
Aby bylo jasno Akorde, "tahat si tričko" znamená "se vytahovat" tam, odkud jsem já. Pokud je to jinak tam, odkud jseš ty, nechci s tím mít nic společného. Navíc zde jde o slovesné vyjádření popisu činnosti a ne o podstatné jméno popisující věc, nebo skutek. Kapiš? To znamená, že ty dvě vyjádření, "tahá si tričko" a "koko7" jsou ve struktuře jazyka každé jinde a nemohou být synonymním vyjádřením a to ani v češtině, ani ve slovenštině.
Smot jsi skutečně mnohokrát "rozebral" ale vždycky jenom z hlediska limitovaných kritérií.
Mimo téma (offtopic)
Jako po autoritě po tobě nic totiž není právě pro to, že mnoho aspektů různých udělátek záměrně ignoruješ. Máš názor, to je fajn. Nejsi sám. Máš svou omezenou zásobu popletených znalostí, ze kterých vycházíš, to je taky fajn. Nejsi sám. Že máš potíže s porozuměním jazyka je sice otrava a cítím s tebou, protože to díky tomu máš v životě poněkud obtížnější, ale taky nejsi sám. Že však očekáváš a dokonce vyžaduješ, aby tě tu lidi brali za jakousi autoritu, je nejen nefajnové, ale také je to spíš smutné než legrační. Takový povýšený přístup je Akorde vždy neoprávněný a nikdy nesvědčí o prudké inteligenci kohokoliv, kdo se jím ohání.
Čau, Slávek

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

krepelka:
Co se týče Smotu, tak neplácejte o kritériích, když jste neumeli argumentovat ani tech pár, co jsem založil. Nebyly dány odpovedi na základní výhrady typu, "proč mám tu vodu nosit kbelíkom porád nahoru, když chci, aby smot bežel". Pak jste všichi ignorovali moment setrvačnosti pri rotaci kuličky. Napsal jsem k tomu víc, než dost, magnet je sotva obyčejný prak.
Koukej k tomu triku - jen kokosové si mastí triko, aby bylo jasno, je to metafora tak, nebo tak. Takže je mi jedno, jak to napíšeš, buď príspevek respektuješ, nebo ne, barva je vedlejší.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Akord píše:krepelka:
Co se týče Smotu.....
Koukej k tomu triku - jen kokosové si mastí triko, aby bylo jasno, je to metafora tak, nebo tak....
O Smotu se s tebou dohadovat už nehodlám, stejně jako většina, kdo se jím a podobnými systémy kdy vážně zabyvala a to nejenom teoreticky.
Co se týče triček :laugh: Opět zjišťuji, že tvůj problém s psaným slovem je nejen v neporozumění textu, ale i ve tvé neschopnosti číst. Nenapsal jsem ani mastí, ani nic jiného než právě "tahá tričko".
Vlákno "Diskuze k seriálu o magnetech."
Slávek píše: Hledej Huhu, hledej. Zkoušej třeba i zdánlivé blbiny. Co děláš ty, po tom Akordovi nic není, akorát si tu tahá triko. Mezi námi,....
Jak Akorde chceš, aby se s tebou vůbec měl někdo jakýkoliv zájem něco diskutovat, když máš tak laxní přístup už jenom k akurátnímu přečtení si toho, co kdo napsal? Jinak jsem skutečně vedle a nevím, co to jsou "kokosové" a co to znamená "mastit si triko". Můžeš to rozvést? :dknow:
Ciao, Slávek.

Akord
Zasloužilý člen

Re: Ring volný-boxovárna

Příspěvek od Akord »

Ty chceš mermomocí naznačit, že ty si triko netaháš a já ano. Já jsem si to prečetl dobre, a že nechápeš "zdokonalení" činnosti je tvoje vec. Co tak nejprve respektovat, že ten duhý číst umí. To je neco jako prezumpce. Človek, co nectí sebou zavedená pravidla mi není partnerem pro diskusi.

Akord
Zasloužilý člen

do boxovárny

Příspěvek od Akord »

tohle
Poota píše: nejvíc "potíží" s normální komunikací máš právě Ty - a přitom by úplně stačilo, aby ses choval slušně a zdržel se osobních výpadů - už tím bys žádná pravidla neporušoval a nemusel se jich dovolávat.
není nic jiného, než osobní výpad prebarvený na ružovo. Nemusel bys tohle psát, kdybys umel respektovat vyjádrení bez stranických triček. Je zde dost dukazu, že prakticky vždy reaguju mírneji, než náprotivek, používám pritom pameť. Nevím co žmolíš o slušnosti, je snad logické, že s plagiátory jsou vždy potíže pri komunikaci. Treba Howard Johnson z rakouské univerzity napíše donebavolající na kolene zjistitelné nesmysly, a já co to vysvetlím, tak me zde budou místo podekování okydávat. Když neumíš posoudit vecnou stránku, tak nech jiné, ať se vyjádrí, než udeláš dogmu v podobe moderátorského zásahu.
Nekdo vždy musí být nejhorší, a tohle je nejhure diskutovatelné forum, co znám, když nekdo neumí reagovat, začne odbočovat, manipulovat, moralizovat. Kdo tady první sklouzává do osobní roviny? Kolikrát jsem vecne napsal a proč je neco nesmysl? Proč diskuse potom nepokračovala vecným tónem? Protože si hodne lidí myslí, že k výsledkum se dostane i bez práce na základe intuice a nadrazenosti? Nemám komplex z toho, že jsem vyzkoušel málo vecí. Velká část toho, co jsem zde napsal vycházela z vlastních experimentu. Kdo tvrdí opak je domýšlivec mimo reál. Opakuji...proč podobným pochybnostem, jako podrobujete mne nepodrobíte stejne autory projektu. Na základe čeho jim veríte, když jsou jejich výsledky nereprodukovatelné , nebo zjevne smyšlené. Vemte si jedinou vec, co jsem zde zpochybnil a prokažte opak, o to vetší bude vaše sláva. Dokdy me zde chcete cenzurovat. K čemu vám to bude. Cenzurujte projekty, plané reči nikoho nezajímají.

Akorde, ty si asi neuvědomuješ, že tohle fórum není o cenzurování, ať už projektů, nebo osob. Toto fórum má ve svém prohlášení jasně zakotveno, že slouží k vývoji lidského poznání a to hlavně v disciplině hledání alternativních energetických zdrojů, novinek v alternativní medicíně a všeobecně zdraví a ducha (Necituji zde doslovně, ale tak nějak. Na starém fóru tato deklarace byla a zde ji nemohu zatím najít). Povinost moderátora není cenzúrovat cokoliv, co není proti pravidlům fóra. Proti pravidlům fóra je plevelení, jako například tento tvůj příspěvek, osobní napadání druhých, ať už členů, nebo nečlenů, vulgárnosti, úmyslné zavádění atp. Dále je povinností moderátorů udržovat forum v takovém stavu, aby bylo přehledné a příjemné všem, kdo se s účelem fóra a jeho pravidly ztotožňují. Je tedy nasnadě, že se svou opakovanou kritikou moderování fóra už po mnoho let, a svým vystupováním, se nejenom neztotožňuješ s účelem fóra, ale že se naopak snažíš účel a pravidla fóra z nějakého důvodu posunout úplně jinam. Jedním z příkladů je už i to, že jako moderátor sekce fóra se o moderování dohaduješ na veřejné části fóra, což je taky proti deklarovaným pravidlům. Proč? (Odpověď samozřejmě patří do moderátorvny) 2.3.2012 SDK

120303 / 0924 ... přesunuto z Magnetického vlákna, kde příspěvky tohoto typu opravdu nemají co pohledávat ... A(&F) ...
PeS: ... stručné varování: ... Akorde, neser !!! ... (a pokud to vezmeš vážně, tak klidně potom praskni ... :lol: :lol: :lol: ... )

Akord
Zasloužilý člen

Re: do boxovárny

Příspěvek od Akord »

Akord píše:tohle
Poota píše: nejvíc "potíží" s normální komunikací máš právě Ty - a přitom by úplně stačilo, aby ses choval slušně a zdržel se osobních výpadů - už tím bys žádná pravidla neporušoval a nemusel se jich dovolávat.[/quote ]není nic jiného, než osobní výpad prebarvený na ružovo. plané reči nikoho nezajímají.

Akorde, ty si asi neuvědomuješ, že tohle fórum není o cenzurování, Proč? (Odpověď samozřejmě patří do moderátorvny) 2.3.2012 SDK
120303 / 0924 ... přesunuto z Magnetického vlákna, kde příspěvky tohoto typu opravdu nemají co pohledávat ... A(&F) ...
PeS: ... stručné varování: ... Akorde, neser !!! ... (a pokud to vezmeš vážně, tak klidně potom praskni ... :lol: :lol: :lol: ... )
Jsi jasný. Když to nebereš vážne, tak proč s mými príspevky nakládáš jako čert s pravdou.
Jenom tupý nevidí, co si zde deláte licence na rozum.

Akorde, znovu tě musím požádat, jednak abys krátil ty citace a jednak abys řešil otázky moderování v moderátorovně. S Anrim si to vyříkáme tam, kde to patří. 3.3.2012 SDK

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

Akord píše:Jsi jasný. Když to nebereš vážne, tak proč s mými príspevky nakládáš jako čert s pravdou.
... ale pravidla jsi opět porušil ty ... a mnohokráte ... chceš-li probrat svá provinění, nabízím ti prostor "moderátorovně", kde ti to dopodrobna vysvětlím ... pokud však chceš opět své "špinavé prádlo prát na veřejnosti", dělej to potom zde a laskavě nezasírej tematická vlákna ... děkuji ... toť vše ... A(&F) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

A(&F) píše:
Akord píše:Jsi jasný. Když to nebereš vážne, tak proč s mými príspevky nakládáš jako čert s pravdou.
... ale pravidla jsi opět porušil ty ... a mnohokráte ... chceš-li probrat svá provinění, nabízím ti prostor "moderátorovně", kde ti to dopodrobna vysvětlím ... pokud však chceš opět své "špinavé prádlo prát na veřejnosti", dělej to potom zde a laskavě nezasírej tematická vlákna ... děkuji ... toť vše ... A(&F) ...
Zasíráte to tady predevším vy nefunkčními projekty. Já jsem tu diskusi ani sem neumístil. Mohli jste to prece smazat jen tak, stejne presouváte príspevky, aby nedávaly smysl, pozmeňujete autorství a obsah vlákna: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=1&t=2714
Pod vám boxovárna vadí, tak si ji smažte. Máte na to prece práva. Porušujete svá vlastní pravidla, soustavne, a od jiných očekáváte, aby je dodržovali. Nenabízíte diskusi, ale soustavu predem známých a očekávaných odpovedí. Na to abys ty mne mohl vysvetlovat bys musel nejprve mít primerený kredit a netisknout si virtuální hodnoty.

Slávkovi neslouží pameť, lze dohledat, že vždy citace zkracuji, krome tech, ve kterých jsou invektivy.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

Akord píše:Zasíráte to tady predevším vy nefunkčními projekty. Já jsem tu diskusi ani sem neumístil. ..........
Pod vám boxovárna vadí, tak si ji smažte.
... Akorde, zkusím ještě uplatnit svou trpělivost ... tzn. zkusím upřesnit tvé tvzení, kterým jsi to celé překroutil ... pokud ti nedošlo, tfůj příspěvek jsem ti sem přesunul, protože opět jsi mimo téma plevelil v "Magnetech" ...... stačí ti toto vysvětlení ??? ...... považuj to prosím za poslední vysvětlení k této dnešní kauze ... příště se už pouze omezím na tu ztučnělou část (ale bez posledních dvou slov ... ;) ... )

PeS: ... Boxovárna nám nevadí, ale vadí nám naopak, že ji nevyužíváš ve chvílích, kdy bys měl ... :D ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Jak se ničí fórum

Doporučuji všem se podívat na čistou práci několika jedinců, kteří zatloukli do zdi vlákno MEG a Keg http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=27
Vlákno jsem rozdělil do dvou sekcí, originální MEG a KEG a nové "MEG a KEG - Jak se Ničí Fórum". http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=2859
Původní část je vzornou ukázkou tvořivé spolupráce několika jedinců, zatímco druhá část je vzorovou ukázkou postupu, jak ji zničit. Toto vlákno bylo zničeno tak čistě, že umožňuje velice dobrý náhled na to, jak se to dělá a konec konců i náhled kdo to dělá, protože jde o projekt, který nikdy nekončí.

S laskavým pozdravem, Slávek.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Jak se ničí fórum

Příspěvek od poota »

Slavek Krepelka píše: Toto vlákno bylo zničeno tak čistě, že umožňuje velice dobrý náhled na to, jak se to dělá a konec konců i náhled kdo to dělá, protože jde o projekt, který nikdy nekončí.
Ještě malý dovětek k tomu "kdo to dělá" - těch nicků je víc, než osob, protože je běžné současné používání dvou i více nicků, mezi nimiž lze "vést diskuzi". Navíc je běžné, že se nick "reinkarnuje" do nového nicku, zvláště pokud byl předtím "odstaven" a nebo se sám "znemožnil" či profláknul.
A nedělejme si žádné iluze o tom, že se jedná jenom o osamocené jedince, kterým jsou Volná Energie a nové myšlenky trnem v oku. Efektivita jejich počínání i použitých metod naznačuje organizovanou týmovou spolupráci včetně odborné přípravy na ni.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

poota píše: Ještě malý dovětek k tomu "kdo to dělá" - těch nicků je víc, než osob, protože je běžné současné používání dvou i více nicků, mezi nimiž lze "vést diskuzi". Navíc je běžné, že se nick "reinkarnuje" do nového nicku, zvláště pokud byl předtím "odstaven" a nebo se sám "znemožnil" či profláknul. Zdravím - poota
Čehož jsou zářným příkladem vlákna "Animálnosti" a "Připálené Karbanátky".
Ahoj, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Slavek Krepelka píše: ttp://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=5 ... 569#p99569
18.3.2012 SDK

Vyřízená stížnost Neoanthropuse
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 673#p99673
20.3.2012 SDK

neoanthropus
Starší člen
Dostal: 2 poděkování

Re: Odkyselení

Příspěvek od neoanthropus »

neoanthropus píše:
poota píše:Četl jsem někde či kdesi, že solení pouze draselnou solí s naprostým vyloučením sodné soli je daleko zdravější a nevede k nabírání váhy s postupujícím věkem - byl v té souvislosti zmiňován i nějaký domorodý kmen.
Poota tak toto tvrdenie má pravdepodobne na svedomi niekto kto nema ani páru o tom ako velmi dôležitý je pre spravne fungovanie našho organizmu (ide o tzv."vodne hospodarstvo" a s tým priamo súvisiace "chladenie organizmu") sodík. Draslikom sa sodik v našom organizme i v tejto jeho "nezastupitelnej funkcii" nahradiť neda. N
poota píše:
Mimo téma (offtopic)
To neanthropus:
nemám čas ani náladu se tím prohrabávat jenom kvůli tomu, abych Ti fundovaně oponoval, a taky nemám chuť se tu s Tebou nějak přetlačovat - vlastně mi o Tebe vůbec nejde a čtením Tvých příspěvků se jenom utvrzuji v přesvědčení, že jsi po lidské a morální stránce jenom parodií na člověka.
Takže pro ty ostatní silně zjednodušeně - nepopírám žádné funkce sodíku v lidském těle, ale mám mu "za zlé", že enormně zvyšuje vylučování draslíku, čímž nebezpečně snižuje jeho hladinu v těle. K čemu je v těle draslík a jaké jsou následky jeho absence ať už si každý najde sám. A když už bude v tom hledání, tak se může taky podívat, co dělá v těle nadbytek sodíku.

Zdravím - poota
Poota mne Ty nemusíš nič dokazovať, mne už si Ty nieraz dokázal čo si zač. Dokazuj Ty tu radšej zmysel toho tvojho navadzania iných ludí z tohto fora na z pohladu zdravia velmi nebespečne solenie len draslelnou solou. Medzi nami, radšej budem celý svoj život parodiou človeka ako by som mal byť čo i len na okamih takým človekom ako si Ty. N

Neoši, já vím taky o jednom pořekadlu. To zní: "Zameť se před svým vlastním prahem". Poota se možná s tou draselnou sollí se svým odkazem na Gewův odkaz mýlí, ale na rozdíl od tebe, který zde dělá povětšinou jen zle, čehož je důkazem vlákno Animálnosti, nikoho nikdy nezaváděl úmyslně a navíc téměř neustále. Naopak, vždy dělal a dělá vše pro to, aby neublížil, pokud už nemůže pomoct, což se o tobě říct nedá ani náhodou.

Překlad článku, na který Poota odkazoval, je k dispozici zde:
http://www.ironpower.cz/index.php?optio ... n&Itemid=2
Slávek.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“