Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS a rakovina
Rakovina žlučových cest a jater
Prosím, kdo měl samý problém s rakovinou žlučových cest a jater, prosím poraďtě jak užívat MMS. Děkuji
Zřejmě omylem jsi založil nové vlákno, takže jsem Tvůj příspěvek přesunul. poo.
Zřejmě omylem jsi založil nové vlákno, takže jsem Tvůj příspěvek přesunul. poo.
Re: MMS a rakovina
Mám rakovinu jater a žlučových cest, žlučové cesty se mě ucpávají už není možná drenáž žlučových cest. Celý jsem zežloutl. Nemůžu postoupit chemoterapii než budu mít žlučové cesty v pořádku. Prosím poraďte, jestli je vhodné a v jakých kapkách začít užívat MMS. Děkuji
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
"Chlordioxid" bych dal, ale ne na delší dobu, třeba jen tři dny. Pak očistu jater dle Jardy Zajíčka:
http://www.zdravi-az.cz/Dalsi_druhy_ocisty00.php
A pak zase chlordioxid tři dny, pak jen lžičku epsomky do vody a vypít a zase chlordioxid tři dny... Ale účinnější by bylo místo MMS spíš tobolky MMS2 - jedna jednou denně...
http://www.zdravi-az.cz/Dalsi_druhy_ocisty00.php
A pak zase chlordioxid tři dny, pak jen lžičku epsomky do vody a vypít a zase chlordioxid tři dny... Ale účinnější by bylo místo MMS spíš tobolky MMS2 - jedna jednou denně...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Chlordioxid" to je co? V jaké podomě, nebo kde ho co nejdříve seženu? MMS vůbec nemám začít jíst?
spíš tobolky MMS2 - ty, ale nemám?
Myslíte, že mě to nemůže ublížit, opravdu se toho obávám, protože mé žlučové cesty jsou už tak malé sežrané rakovinou a velmi ucpané, že jsou slabé. Tak se raději ptám, co a jak přesně mám začít jíst , prosím Vás poraďtě mě !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Děkuji
spíš tobolky MMS2 - ty, ale nemám?
Myslíte, že mě to nemůže ublížit, opravdu se toho obávám, protože mé žlučové cesty jsou už tak malé sežrané rakovinou a velmi ucpané, že jsou slabé. Tak se raději ptám, co a jak přesně mám začít jíst , prosím Vás poraďtě mě !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Děkuji
Už jsem zjistila co je MMS2 - to samé jak mms, ale je to v tabletkách, to mě poradil kolega, který mms bral. Všechno co sním, mě nejde přes žlužové cesty do jater, protože mě to žere rakovina, ale jde mě vše co s ním do celého těla. Tak se znovu ptám, jestli to není nebezpečné začít brát chlordioxit a a mms?
Ještě mám jednu otázku? byl jsem v praze u paní, která dělá akupunkturu trochu mě pomohla od bolestí a poradila mě pít také po kapkách peroxid vodíku 3%, každý den po 1 kapce až do 10 dne 10 kapek. jaký máte podle vás na to názor? DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ, JE TO VELMI PRO MĚ DŮLEŽITÉ
Ještě mám jednu otázku? byl jsem v praze u paní, která dělá akupunkturu trochu mě pomohla od bolestí a poradila mě pít také po kapkách peroxid vodíku 3%, každý den po 1 kapce až do 10 dne 10 kapek. jaký máte podle vás na to názor? DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ, JE TO VELMI PRO MĚ DŮLEŽITÉ
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Když něco nevíš, tak vpravo nahoře je "zvědavé" okénko - napiš do něj třeba peroxid a odklepni [Hledat].
Jinak o užívání peroxidu je tu vlákno:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=1447
Jsou tu i různé jiné recepty na léčení rakoviny - osobně doporučuji Protirakovinovou kůru pátera Ferdy.
Zdravím - poota
Jinak o užívání peroxidu je tu vlákno:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=1447
Jsou tu i různé jiné recepty na léčení rakoviny - osobně doporučuji Protirakovinovou kůru pátera Ferdy.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: látky z potravin pomáhají léčit rakovinu
No jo, hlavně vysazení masa a papání syrové zeleniny, ale hlavně doma pěstované
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
-
- Nový člen
- Kontaktovat uživatele:
Ano - známí začali likvidovat leukemii CML u paní. Vznikla zřejmě po ozáření místa po vyjmutí nádoru rakoviny prsu, ačkoliv kdo ví? Je použita drobná modifikace protokolu MMS 2000 - místo MMS_1 je tam 8x denně 1 dcl CDS o koncentraci cca 40 ppm/1l vody, což odpovídá dávce asi 2,5 kapky MMS_1 za hodinu nebo hodinu a půl. CDS prochází bez problémů, MMS_2 s problémy. Po náběhu 1/4, 1/2 a pak celá dávka MMS_2 po dvou hodinách nastala silná nevolnost. Asi více jak 1/2 dávky do tobolky nepůjde. On má vše komplet preventivně a bez problémů. Sleduji to v poradně a budu informovat. Držím všem palce.
Chtěl bych kontaktovat Jeffa v Praze kvůli dodávce. Pomůže mi někdo?
Chtěl bych kontaktovat Jeffa v Praze kvůli dodávce. Pomůže mi někdo?
Aratinko,zkus se konkétně na svůj zdrav.problém poptat pana Jardy Zajíčka...je opravdu třída na alternativu,vyléčil i sám sebe..poradí ti co dělat...zaregistruj se a pak mu napiš..
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=4&t=624
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=4&t=624
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
V tomto novom videu Andreas Kalcker spomína nové dávkovanie MMS 1:1
- čiže koľko kvapiek chloritanu sodného tak toľko aj kyseliny citrónovej
On tam nespomína, že ako má byť rozrobená kyselina citrónová? na 10%-nú ako bežne, alebo inak?
VIE NIEKTO PODROBNOSTI??
Ďakujem
- čiže koľko kvapiek chloritanu sodného tak toľko aj kyseliny citrónovej
On tam nespomína, že ako má byť rozrobená kyselina citrónová? na 10%-nú ako bežne, alebo inak?
VIE NIEKTO PODROBNOSTI??
Ďakujem
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 70 poděkování
Do smrti si budu vyčítat, že jsem se nedozvěděla o MMS včas. Moje dcera si stěžovala na bolest zad, běhala po doktorech, záda prý bolí každého, vezměte BRUFEN. To dělala, nepomáhalo, pozdě se zjistilo, že je to rakovina. Zemřela 6 týdnů po diagnoze ve věku 24 let. Nechala tu malé dítě. Šla do chemoterapie, po její smrti nám lékaři řekli, že věděli, že k ničemu. Proto to píšu zde, moc MUDrům nevěřte a vyzkoušejte MMS. My ho sehnali den před dceřinou smrtí, dali ho pak kamarádovi s rakovinou plic. Ten se uzdravuje, neužívá jen MMS, ale také zkusil Breussovu dietu. Dnes mi kolegyně říkala, jak ukazovali v TV, že MMS je zlo, zdá se mi, že proti tomu brojí tak moc, že na tom určitě něco musí být. Všichni, kdo bojujete s tou sviní, držte se.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar M.babanci píše:Do smrti si budu vyčítat, že jsem se nedozvěděla o MMS včas.
Děkuju, že jsi sem s osudem Své dcery také zavítala. Snad to eventuelně někoho dalšího připonakopne. Co se týče MMS. nemáš si co vyčítat, to jsem Ti řekl už na Doktorce CZ a nebyl jsem sám. MMS je docela krok v před, ale taky to není záruka a všelék, i když v porovnání s chemoterapií má nesmírné přednosti. Ze zkušenosti taky vím, že konečné rozhodnutí čím se bude kdo léčit leží jen v jejich hlavě, ne v hlavě příbuzných, známých atd. Jde o vynucené přijetí hrozící konečné zodpovědnosti, kterou na sebe sami v kritickém období nutně bereme. I když většina se ji pokusí shodit na druhé, ať už rodiče, či odborníky toho a jiného rázu, i takový výběr je ve skutečnosti naším vlastím rozhodnutím o svém osudu. S mnoha lidma jsem se osobně snažil MMS a další probrat a naprostá většina, dokud nestojí smrti v tvář a kdy ještě nevyčerpali všechny "výdobytky" naší "zázračné lékařské vědy" se odvrátí alespoň s pohledem, ne-li se slovy: "Ty jsi se zbláznil".
Naprosto upřimně to vidím tak, že tvou dceru zabila chemoterapie a že zodpovědnost leží především na hlavách těch, kteří se vmanipulovali do role legálních soudců a exekutorů nad naším zdravím. Nicméně ta chemoterapie byla rozhodnutím Tvé dcery a sebe viníš naprosto zbytečně. Takhle to dopadá se slušnejma lidma, co maj pocit, že ostatní jsou taky slušný. Ne vždy. Jak jde někomu o prachy, slušnost je v prachu.
Opatruj se, s laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Dole pod okýnkem máš knoflík SZ = Soukromá Zpráva. Napiš Jeffovi přes ni. Musí to být v jeho příspěvku. Ahoj, Slávek.qad píše:Ano - známí začali likvidovat leukemii .... Chtěl bych kontaktovat Jeffa v Praze kvůli dodávce. Pomůže mi někdo?
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.