Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Koloidní stříbro

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Re: Koloidní stříbro

Příspěvek od milnem »

Fajn Hani,napadá mne nick Janourek a Petr,ti mají několikaleté zkušenosti s kapáním koloidního stříbra do očí.

royal
Nový člen

Re: Chlorid stříbrný

Příspěvek od royal »

Slavek Krepelka píše:Navazuji na svůj příspěvek ve vlákně http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 235#p99235

Udělal jsem to díky mému poslednímu zjištění, které jsem dal před časem sem, že účinnou látkou je v konečné fázi nejspíše chlorid stříbrný.

Ahoj, Slávek
Jako dobrý, ale měl bych trochu obavy z publikace takovéhoto zjištění. Možná ti to funguje, ale na tvém místě bych takovou myšlenku pustil do světa až po nějakých konzultacích a ověření od více lidí znalých věci. Víš jak to chodí - někdo se toho chytne a spíš si uškodí než prospěje, znáš lidi. :dknow:

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

royal píše: Jako dobrý, ale měl bych trochu obavy z publikace takovéhoto zjištění. ... :dknow:
To zjišťování se snadněji řekne, než udělá. Kromně mne si to uvařil a použll, či stále používá pokud vím akorát Jardax a chválí si. Udělal to ale myslím poněkud profesionálněji než já. On ten chlorid stříbrný se nedá vyrobit bůhví jak silný, voda to téměř nebere a je ten chlorid považován za vodou nerozpustný a slaná voda podle slanosti. Čím je voda slanější, tím toho z elektrolýzy vezme víc, ale taky žádná závratná koncentrace. Vzhledem k tomu, že to bylo (Tady jsem pospekuloval, pozjišťoval a něco o chloridu stříbrném poprvé přihodil http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... 931#p85931 ) používáno na chelátování rtuti, hádám, že s tím moc potíže nebudou, kromě malé účinnosti na chelátování. Já to chytil už před lety na Keely Net, že někteří stříbro vařili ve slané vodě, nicméně ortodoxní stříbraři to tam odsunuli do opovržení a víc jsem se s tím tenkrát (10-15 let) nezabýval, daje na hlas "zkušených" :oops:
Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Slavek Krepelka píše:
hanka píše: Ahoj Slávku,
prosím Tě, mohl bys mě nasměrovat, kde píšeš o kapkách do očí? Na co jsou kapky z KS dobré, jak pracují?
Někde tady na fóru jsem četla, že se KS do očí nemá, protože zakaluje oči ... tak teď nevím, co si mám myslet :lol:

Díky za odpověď, Hanka.
Nazdar Hanko. Mě se kalí zrak z reorganizace fóra, takže jestli to taky dělá to stříbro, těžko říct. :laugh: No Teď vážně. Čas od času se mi stane, že se mi dostane do oka nějaká infekce. Dříve jsem to řešil antibiotickou mastí, ale někdy to, co dostanu přes pult (Polysporin) nebylo dost a musel jsem k dochtorovi pro něco ostřejšího. Poté, co jsem narazil na KS jsem zkusil KS a zapracovalo velice dobře. Je však pravdou, že mě to v očích zaškrábe a to i když už jsou OK. Tahle várka napoprvé poněkud zapálila, ne moc, ale na podruhé už skoro dobrý. Slané je to jak ještě jakž takž poživatelná přesolená polívka. Už to sice zase nepotřebuju, tak to vypiju, ale ještě jsem to teď znova do oka nakáp, abych si ověřil, jak se to bude cítit. Ve skutečnosti už to bylo veskrze příjemné, hádám že jak mořská voda. On je rozdíl to kápnout do podrážděného oka a do vyhojeného. Jinak, že by to kalilo kdy zrak, jsem si nevšimnul, ale taky to do očí nekapu pořád. Jedinné, co bych považoval u kolidního stříbra jako možnost, že to poškozuje rohovku, je mechanický oděr právě těma lupínkama, co v normálním a asi ne moc dobře uvařeném KS jsou.

Ahoj, Slávek.
Co mám zklušenosti s očima, tak nemají rády když se do nich kape něco co má o trošku jiné Ph. Změř si Ph slz a nech se překvapit.
Co jsem měřil kapky do očí tak taktéž měly Ph vyšší, tedy zásaditější.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
royal
Nový člen

Příspěvek od royal »

:idea: Posuň se v editoru příspěvku až dolů a najdi tlačítko [Vybrat], které Ti otevře panel hledání na Tvém počítadle - najdi soubor s obrázkem a vyber ho třeba dvojklikem. Můžeš přidat popis a klikni na [Přiložit soubor] - pak už můžeš zkusit [Náhled]. poo. :idea:

Já mám asi něco rozbitýho teda. Nemám tlačítko "Vybrat" ale "Procházet" a jakmile dám přiložit soubor, tak mi jede průběhová lišta třeba hodinu a nic se neděje. Nebo jsem lama (asi jo). (Soubor je *.gif a má 375 kB)
No, ještě to schéma předělám (zaktualizuju) a pak se pokusím v php pochopit, jak to tu chodí.
Každopádně děkuju!!!

Dnes jsem uvařil první dávku a zjišťuju, co od toho stroje můžu čekat.

royal
Nový člen

Příspěvek od royal »

Slavek Krepelka píše:
royal píše: Jako dobrý, ale měl bych trochu obavy z publikace takovéhoto zjištění. ... :dknow:
To zjišťování se snadněji řekne, než udělá. Kromně mne si to uvařil a použll, či stále používá pokud vím akorát Jardax a chválí si. Udělal to ale myslím poněkud profesionálněji než já. On ten chlorid stříbrný se nedá vyrobit bůhví jak silný, voda to téměř nebere a je ten chlorid považován za vodou nerozpustný a slaná voda podle slanosti. Čím je voda slanější, tím toho z elektrolýzy vezme víc, ale taky žádná závratná koncentrace. Vzhledem k tomu, že to bylo (Tady jsem pospekuloval, pozjišťoval a něco o chloridu stříbrném poprvé přihodil http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... 931#p85931 ) používáno na chelátování rtuti, hádám, že s tím moc potíže nebudou, kromě malé účinnosti na chelátování. Já to chytil už před lety na Keely Net, že někteří stříbro vařili ve slané vodě, nicméně ortodoxní stříbraři to tam odsunuli do opovržení a víc jsem se s tím tenkrát (10-15 let) nezabýval, daje na hlas "zkušených" :oops:
Ahoj, Slávek.
Abych se přiznal, tak bych chlorid stříbrný taky odložil...

royal
Nový člen

Příspěvek od royal »

Slavek Krepelka píše:
Ahoj, Slávek.
Já bych taky chlorid "odsunul"...

Vinc
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vinc »

Tak jsem zase po dlouhé době ve foru. Asi bych měl něco přidat z vlastní zkušenosti. S očima mám problémy řadu let. Už dávno jsem měl pocit, že něco není jak má být. Občas jsem měl pocit, jako bych měl řasu pod víčkem, ale hodně daleko, ne někde na okraji. Vyplachoval jsem to borovou vodou. Doktor ale nic nezjistil, jen občas mě dal mast s antibiotiky. Ten problém se stupňoval až jsem asi před 4mi roky začal dělat KS. Od té doby ho nosím stále sebou a udržuji zrak v chodu. Co ty problémy způsobuje, nevím. (Asi nechci něco vidět, nebo se na něco koukat :( ) Takže nepravidelně si kapu KS do očí, když mám problémy, nebo si je koupu v oční vaničce. Doktoři nic neví a nikdy mě na delší dobu nepomohli (jen pokud jsem aplikoval mast). Takže pohoda, ale!!! Letos 1. března jsem si vzal Vermox jako součást aniparazitální kůry a ejhle. V očích, respektive nejdříve v pravém, za pár dní pak i v levém se objevily šmouhy a saze. Jakoby stočená klubíčka, nebo i takové nitě. Kromě toho večer mě začlo ve vnějších koutcích "blýskat", Vždy jsem se lekl, že někdo svítí s baterkou. To teď sice ustalo, ale ty potvory zůstaly a plavou si tam jak chtějí. Nejhorší je, že jdou někdy i do osy pohledu. Že tam mám parazity jsem věděl, protože jsem je zahlédl, když jsem koukal do mikroskopu proti světlému poli. To byly ale průhledné, či průsvitné, takže to nepřekáželo. Asi je vermox zničil a ony ztmavly. Jinak mě již pár roků očička "hnojí". Každé ráno je musím zbavovat zatvrdlých nánosů. Ale nebýt KS, asi bych už oči neměl. Teď jen přijít na příčinu problémů ....... (možná se mi nechce koukat na to, co se to děje na scéně :dknow: )

milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »

Ahoj,už se tady o tom psalo.Tyhle tmavé "zákalky" mívá řada boreliotiků,i já s nimi mám svoji zkušenost.Mně se objeví vždy,když se přeléčím nějakým lékem,který poničí dost breberek.Až se tělo pročistí tak zprůhlední.Už se mně to stalo několikrát.

royal
Nový člen

Příspěvek od royal »

Slavek Krepelka píše:Pod okýnkem kde píšeš příspěvek, máš podokýnko přílohy. Tam dáš myslím hledat, což Ti dá další okýnko s nějakým výběrem ve tvém kompu. Z toho si vyber a klikni na to možná dvakrát nebo otevři. Jak se Ti to objeví název složky v podokýnku, klikni na přiložit přílohu. Pohraj si s tím, je to celkem jednoduché. Když se Ti to podaří přiložit vícekrát, dá se to zase odmáznout. Ahoj, Slávek.
Díky, až bude chvilka, tak odladěné schéma přemaluju a pošlu sem (teda jestli nemám něco rozbitýho - třeba ruce). Taky zkusím vyfotit - je to zajímavý strojek :)

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

Prosím o radu:
psalo se tady ve fóru, že koloidní stříbro a MMS1 se nesmí brát dohromady. Pak jsem zas někde četl, se to může.
Jaké máte s tím zkušenosti? Event. jaký časový odstup se má dodržet?

lena

Příspěvek od lena »

milda píše:Prosím o radu:
psalo se tady ve fóru, že koloidní stříbro a MMS1 se nesmí brát dohromady. Pak jsem zas někde četl, se to může.
Jaké máte s tím zkušenosti? Event. jaký časový odstup se má dodržet?
Me se obcas stane, ze si vezmu mms a za 2 ci 3 hodiny vezmu kol.stribro. Uplne zapomenu a nepremyslim o tom. Nejake specielni ucinky, ze by se to nejak navzajem rusilo jsem nepostrehla. Zalesi ale zase na kazdem z nas jak na co reagujeme. Ja uz snesu dost ci az dost takze u me je to jiz bez problemu. Pokud to neberes primo kratce po sobe tak si myslim, ze to neni problem.

Ale pro nekoho, kdo jeste toho moc neudelal to bude urcite zahul. Asi se telo pak zbavuje ci detoxikuje silne.

jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Příspěvek od jani »

Vinc píše:Tak jsem zase po dlouhé době ve foru. Asi bych měl něco přidat z vlastní zkušenosti. S očima mám problémy řadu let. Už dávno jsem měl pocit, že něco není jak má být. Občas jsem měl pocit, jako bych měl řasu pod víčkem, ale hodně daleko, ne někde na okraji. Vyplachoval jsem to borovou vodou. Doktor ale nic nezjistil, jen občas mě dal mast s antibiotiky. Ten problém se stupňoval až jsem asi před 4mi roky začal dělat KS. Od té doby ho nosím stále sebou a udržuji zrak v chodu. Co ty problémy způsobuje, nevím. (Asi nechci něco vidět, nebo se na něco koukat :( ) Takže nepravidelně si kapu KS do očí, když mám problémy, nebo si je koupu v oční vaničce. Doktoři nic neví a nikdy mě na delší dobu nepomohli (jen pokud jsem aplikoval mast). Takže pohoda, ale!!! Letos 1. března jsem si vzal Vermox jako součást aniparazitální kůry a ejhle. V očích, respektive nejdříve v pravém, za pár dní pak i v levém se objevily šmouhy a saze. Jakoby stočená klubíčka, nebo i takové nitě. Kromě toho večer mě začlo ve vnějších koutcích "blýskat", Vždy jsem se lekl, že někdo svítí s baterkou. To teď sice ustalo, ale ty potvory zůstaly a plavou si tam jak chtějí. Nejhorší je, že jdou někdy i do osy pohledu. Že tam mám parazity jsem věděl, protože jsem je zahlédl, když jsem koukal do mikroskopu proti světlému poli. To byly ale průhledné, či průsvitné, takže to nepřekáželo. Asi je vermox zničil a ony ztmavly. Jinak mě již pár roků očička "hnojí". Každé ráno je musím zbavovat zatvrdlých nánosů. Ale nebýt KS, asi bych už oči neměl. Teď jen přijít na příčinu problémů ....... (možná se mi nechce koukat na to, co se to děje na scéně :dknow: )
TAky nedám dopustit na KS, mívala jsem jakoby písek v očích - řezalo to, zvlášt při předklonu, občas jsem mívala stavy, jakoby se na mě sypaly tisíce světýlek ze strany, bylo to tak opravdové, že jsem tomu i uhýbala - asi to vypadalo, že mi hrabe. Vyšetření na očním vždy ok, občas mi na to dali maxitroll nebo něco jinýho a byl na chvíli pokoj, no jak to tak mudrlanti uměj - léčit, nikoliv vyléčit. Co si kapu občas KS, tyto problémy zcela zmizely. Asi před 3mi měsíci jsem se ráno vzbudila a koukám na budík - výjezd do Prahy o 4té ráno - a vidím rozmazaně na jedno oko, kapala jsem dost intenzivně KS a po dvou dnech se to spravilo, takže si říkám jupííí i když jsem teda byla zděšená, zrak považuji za prioritu a je fakt, že vidím na dálku extremně dobře, včetně malých nápisů. Před měsícem se záležitost zopakovala, po ránu rozmazané vidění - ale jen na chvíli, poté mi zcela oko zčervenalo u dolního víčka zboku, do večera se to roztáhlo na celé oko, ráno mi valil hnis, vidění se mi rozostřovalo, musela jsem víc mrkat - všechno jsem to zvládla opět hodně častým kapáním KS asi během 4-5ti dnů - rodina už mě posílala na oční, ale já věřila KSku a to nezklamalo.
Co bylo původcem? Nevím, možná to nechci připustit, možná to byla náhoda,ale dost často jsem civěla po nocích do pc, oči unavené a vyčetla jsem na az foru i mi to radil kámoš, že si mám " vytírat zrak " urinou, jelikož dost slušně jím ( ovo zel, štávy, jen jedno jídlo vařený a to bez 5ti jedů ) tak mám urinu celkem slušné chuti a asi i složení. Po ránu taková koupel očí v kalíšku s urinou působila opravdu blahodárně s příjemnými pocity, ještě čerstvá, teplučká. No nevím, jestli právě toto nebylo původcem mých problémů. V té době jsem nejela žádné razantnější očisty, že bych vyprovokovala nějakýho cizáka ...

Daria Lori
Starší člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daria Lori »

Koupila jsem si generátor koloidního stříbra GKS 100 Forte....slyšela jsem, že při použití injekční vody je kvalita lepší....co vy na to?

Daria Lori
Starší člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daria Lori »

Jinak jsem se chtěla zeptat máte někdo frekvenci pro Zapper na dětskou veš???? Bylo by super připravit se na jaro ve škole – moje holky mají strašně kudrnatý vlasy a už mám hrůzu....díky.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“