Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

HCl-všeobecná diskuze

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: HCl terapie — základní fakta

Příspěvek od Slavek Krepelka »

jberanek.j píše:Ahoj Slávku,dva večery tady studuji všechny příspěvky,jak jsi mi radil,ale stále mám málo informací. Tvé přeložené články z kraje tohoto vlákna mi nejdou otevřít,hlásí to že odkaz neexistuje,takže nevím,kde se tato metoda používá a jak. Píšeš,že se ředí 1/1500 32% hcl s destilkou. To by mělo znamenat třeba 1 ml hcl a 1500ml dest. a pak mohu odlejt 10ml a aplikovat bud rovnou do žíly nebo naředit ve fýzáku a nakapat do žíly,ale jak často a jak dlouho. Zatím jsem fyzicky OK, můžu dělat na zahrádce i běžné domácí práce, takže se snažím něco dělat dokud jěště můžu a má to smysl,proto jsem ihned po chemo začal s MMS. Takže o této metodě vážně přemýšlým,je jenom škoda že to tady ještě nikdo nevyzkoušel. Jo a jaká je to ta 32% koncentrace hcl -lékařská nebo chemická(v tomto se absolutně nevyznám). Jinak obdivuji množství a fundovanost Tvých příspěvků na několika vláknech. Pokud mi můžeš toto trochu polopatě vysvětlit, byl bych Ti vděčný. Zdravím Jirka
Nazdar Jirko, Nejdříve takhle a já se pak na ty příspěvky číhnu a nějak to zařídím.
- 32%HCl = Chemická koncentrace a byvalá lékárenský arbitrární severoamerický standart. V lékařských zdrojích je označována jako 100%HCl, tedy výchozí lékárenská koncentrace 100%.
- Poměr Ferguson je skutečně standart 1:1500, 10ml na dávku a injekci. Začervenil jsem Ti správný úsudek. To nezamená, že člověk nemůže jít i o dost výše než 10ml. Ne však napoprvé. Koncentrace taky není důležitá kromě toho, že do žíly by něměla být vyšší, aby žílu nepoškodila.

Z nedávného případu, který nemohu jmenovat, se velice osvědčily injekce (asi?) 10ml, určitě 1/1500 propašované ob den do špitálu a potajmu (před personálem, jinak na přání pacienta) vyprázdněné do pytlíku kapačky s výživou. Již dvakrát neúspěšně operovaný nádor na mozku po 8 nedělích negativní. (Pokud je mi známo). Žádné chemo a žádná radiace. oni se lidi z nějakého důvodu s těmahle věcima tají. Je to v nich vypěstované.
Druhý současný případ nikoliv asi Rak, ale mladice nad hrobem s absolutně nefunkčním trávením. Po měsíci denních aplikací, které se naučila sama do žíly, vše v naprostém pořádku.

- Z mojí zkušenosti, i když ne rakovinné, a z toho ce se dozvídám z druhé ruky, mi vyplývá, že minimální dávkování u chronických nemocí je stejně důležité jako frekvence injekcí. Těch 10ml 1/1500 je klinické minimum a ob den je taky minimum. Denní aplikace se jeví jako lepší. Akutní infekce, a to i virové, jsou někde jinde. Tam to může zvládnout už jedna injekce do svalu, pokud to není moc zahnízděné.

- Injekce přímo do žíly bych skoro řekl bude lepší větší množství a menší koncentrace, třeba 1/3000 ale 20ml. Hlavně pomalounku a polehounku tlačit dovnitř.

- Varování je akorát jedno, a to, že asi tak jeden ze sta lidí dostane jednorázovou reakci, která se vyznačuje dost vysokou 104°F (40°C) krátkodobou (2 až 3 hodiny) horečkou, která však není popisovaná jako nebezpečná, pouze nepříjemná. Má však prý velice jako pozitivní důsledek velkou úlevu od symptomů nemoci. Prý to chce akorát klid a projít si to. Doporučovali však dát první injekci testovací, 10ml 1/2000 - 1/3000 Ferguson. Reakce až na jednu vyjímku, kdy se opakovala u pacienta pokaždé po dobu léčení, se prý nikdy z jejich společné zkušenosti neopakovala.

To je snad v kostce vše, já se juknu na ty přílohy, ale mám pocit, že je to starým formátováním htm v češtině. Většíně lidí to fachá. Jestli máš nějaký starší prohlížeč, možná to dostaneš tak. Něco s tím ale udělám.
Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: HCl terapie - přílohy

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
Ty přílohy .htm otevírá Opera naprosto bez problémů - nedělám jí reklamu :)
A jsou graficky velice příjemné - to zas nedělám reklamu Tobě :D

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
jberanek.j
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od jberanek.j »

Ahoj Slávku, díky moc za Tvoje odpovědi a za přílohu se všemi články,v jedné formě šli otevřít dobře, takže čtu a čtu. Jsou to velice zajímavé případy a hlavně ty léčené dr. Guyem,ale ta jeho formule je pro mě nedosažitelná. A on tvrdí,že samotná hcl tak dobře nefunguje. Ale i tak je to hodně na zvážení to zkusit aspoň s tou hcl,jenom na to najít odvahu. V hlavě mi to šrotuje že nemůžu už dva dny pořádně spát. Vůbec mi nejde do hlavy,proč se to vůbec nepoužívá,co je vtom z lékařského hlediska za riziko,když pro lékařské laboratoře by nebyl problém přesně namíchat ty formule které už byly dávno i vyzkoušené. Zdravím Jirka

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

jberanek.j píše:Ahoj Slávku, díky moc za Tvoje odpovědi a za přílohu se všemi články,v jedné formě šli otevřít dobře, .... co je vtom z lékařského hlediska za riziko,když pro lékařské laboratoře by nebyl problém přesně namíchat ty formule které už byly dávno i vyzkoušené. Zdravím Jirka
No vidíš, alespoň něco zafungovalo. Co se týče odvahy, jenom jeden střípek. Najdeš tu, co jsem vyšťoural přes snachu na ortodoxní HCl. Při akutní alkalóze toho do člověka narvou i 8ml 37% chemické HCl během 4 hodin, samozřejmě poněkud naředěné, ale velice hrubě. Ten 1/1500 Ferguson je proti tomu destilovaná voda. Do svalu to rvu, a bohužel mi to nejde dost často, už dva roky 1/150 3ml až 5ml. Absolutně zde nevidím důvod pro obavu z HCl samotné. Pokud máš někoho, kdo bude schopen a ochoten Ti to píchat do žíly, je to samozřejmě jednodušší. Já snad žádný žíly ani nemám :bhead: a sám to lovit zatím nechci.

Co v té HCl je z lékařského hlediska za riziko? Už jeden z těch doktorů, Beszeditz, se k tomu naprosto nekompromisně a s lítostí vyjádřil v roce 1934:
"Je to příliš účinné, příliš universální a zadarmo."
Litrová flaška minimálně na týden pro velký špitál za 5 dolarů, což je bratru v korunách za stovku. Na čem by se asi tak ta armáda zdravotníků a farmaceutického průmyslu živila? Jsou to obchodníci nejenom se zdravím, ale i se smrtí. Naprostá většina jich není schopna si to buďto zjistit, nebo uvědomit, nebo připustit. Ti lidi jsou svými vlastními obětmi společně s námi.

Zbytek SZ. Ahoj, Slávek.

akvarista
Starší člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od akvarista »

Ahoj!
Chci se zeptat jestli na to rozlepování krve bude mít vliv i HCL vypitá nebo píchnutá do svalu.Pořád si na nitrožilní aplikaci netroufám i když Jarda řikal že není čeho se bát.A ještě jestli existuje njaká kalibrace kolik HCL před a po jídlech brát.Doporučuje se 10 kapek před a 10 po ale to mi nestačí na dokonalé trávení.Potřebuje minimálně 15 a 15 to už pak trávim jako v pubertě ale jestliže se toto množství spotřebuje na trávení tak bych chtěl aby se něco i vstřebalo pro bílé krvinky a opravy v organismu(včetně možná rozlepení krve).Čím se tedy řídit aby dávka byla dostatečná ale né poškozující-jestli se to takto dá nazvat.Díky!

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

akvarista píše:Ahoj!
Chci se zeptat jestli na to rozlepování krve bude mít vliv i HCL vypitá nebo píchnutá do svalu.
Do svalu určitě, picí nevím.
akvarista píše: Pořád si na nitrožilní aplikaci netroufám
Já si už párkrát troufl a ne a ne se do tý uhejbavý kulatý věci dostat. Včera jsem ale byl na odběru vzorku, tak jsem koukal na odbornici. Paninka uměla ... krve jak z vola :lol: ale trefila se napoprvé a dobře (jenom to trochu cákalo kolem) Takže si dám zase lekci.
akvarista píše: Doporučuje se 10 kapek ...
Jakých kapek? Myslím tím ředění. Jestli 10% patnáct kapek uneseš, ale hodně vody. Jde víc o koncentraci, než o množství. Když to ještě trochu osolíš, i to do tebe asi líp poleze krzevá žaludeční stěnu, protože mluvě o soli, učinil jsem vynález. Pokud je slaná enema, asi tak jako polívka (nepřesolená :enaughty: ), zůstane v tlustém střevě. Vstřebává se úžasně rychle a nejsíše i s tím, co v ní je rozpuštěné. Takže pokud by se udělaly tak dvě neslané, aby člověk hodně vyčistil, a pak jedna slaná ... takže mně napadlo, jak by se HCl i MMS asi dalo do krve dopravovat taky tímhle koncem. Byl bych ale zatraceně opatrnější s koncentrací !! . Zato se toho ale do člověka takhle hodně vejde.

Jinak jsem vyfasoval moc príma paní doktorku. Felčar co jsem ho měl dřív dal klinice výpověď pro ... nemoc v rodině!!?! Když jsem na ní vydechl, co vše jsem se sebou během mé absence na středisku dělal, nevyrazila se mnou dveře, nekřičela a neklela a ani se nerozplakala. Dokonce se vyptávala a byť i nepřímo poradila, kam správně do pozadí píchat jehlu :shock: Tak to tak odzkouším a podělím se o zkušenost. Naopak mně poslala na spoustu testů aj na minerálie atp. Čuměl jsem jak lemur z magnólie. (to není o Tobě, Petře :esilenced: ) Po tom lapiduchovi, co jsem k němu patřil dřív a byl u něj naposledy skoro tři roky zpátky, to je taková změna, že jsem měl chuť to zapít. Nakonec jsem to ale oslavil dvoudenní hladovkou před tou krví a spojil nepříjemné s užitečným. Uvidíme. Vždycky jsem to tvrdil, že ženský jsou zlatý a všeobecně se s nima dá daleko líp vyjít než s náma :angel:
Ahoj, Slávek.
P.S. Musel jsem se o tu radost podělit :mrgreen:

akvarista
Starší člen

Příspěvek od akvarista »

Jo bude to 10% lékárenské.Mám ji od Jardy a na flaši je napsáno 3,5% technické.Dávám to do deci až deci a půl osmotické vody.Snesu i víc a nic mi to nedělá ale nevim jestli to už není kontraproduktivní.Všim sem si na Jardových stránkách že už doporučuje 10 až 40 kapek před jídlem a po jídle podle toho jak to člověku tráví.
S tou solí je to zajímavé-bude to stejné jako u sportovních nápojů,pro rychlejší využití a lepší vstřebatelnost se doporučuje přidat 3,5g soli na litr vody.
Já mám HCL krutý nedostatek,každé jídlo trávím špatně,při očistách žaludku zvracím jen čistou vodu bez náznaku kyselosti nebo hořkosti,krev mám furt slepenou,náladu blbou.Letos v zimě se to zhoršilo zatim nejvíc a to sem přeskočil teprv třicítku.
Asi zkusim před a po jídlech HCL a mezi jídli nalačno Guiovu formuli HCL,chlorid draslíku a síran draslíku+jod,selen,zinek,bor.
Už jsem to takto jednou dělal ale dost dobře jsem nepochopil reakce svého těla.Proberu s Jardou ještě ty injekce.K té Guiově formuli-zaráží mě že nedostatek HCL je spojován s nedostatkem draslíku a mě ho při vlasové analýze bylo zjištěno oproti ostatním minerálům a sodíku výrazný přebytek.Jak se zdá nic není černé ani bílé.Ale je fakt že třeba melouny mi vysloveně nesvědčí a slané mám radši než sladké.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

akvarista píše:Jo bude to 10% lékárenské ... Já mám HCL krutý nedostatek,každé jídlo trávím špatně,při očistách žaludku zvracím jen čistou vodu bez náznaku kyselosti nebo hořkosti ...
Tak poslyš Akvaristo, že jsem nikdy vlastně neznal jméno doktora, co s tím helikobakterem přišel, zjistil jsem si to na wiky a přitom trochu početl, jak se tím sám nakazil, aby se mohl uzdravit ATB. On ten chlap vypil petriho misku kultury helikobakteru poté, co se mu s tím nepodařilo nakazit ani prase. První, co se mu stalo bylo to, že mu žaludek přestal vyrábět HCl. Po pár dnech začal mít těžké příznaky se zvracením a taky žádná kyselina. Později dalším výzkumu potvrdil(i), bylo jich v týmu víc, že ta potvora dokáže příšerně omezit, až zastavit tvorbu kyseliny v žaludku.

No a teď k tomu draslíku. Podle mne se ve svém úsudku mýlíš, protože se na to nedíváš ze správného úhlu, protože to, co jsem Ti sem teď o Helikobakteru napsal, jsi ještě netušil. Co asi si myslíš, že se stane s draslíkem, když helikobakter zarazí výrobu HCl v žaludku, pokud se na ni draslík normálně v těle nějak spotřebovává, nebo se zůčastňuje a vylučuje jako nějaká jiná sloučenina, než ta, která se dokáže uložit v těch vlasech? On to ani nemusí dělat Helikobakter přímo. On se taky může ten náš bachorek jenom bát, že pokud bude kyselit, tak že se propálí. A jsetli si myslíš, že bachorek se neumí bát, snad si vzpomeň co ělá bachorek lidem, když se bojí celí. Ať už jakkoliv, jak to tak po nás čtu, tak jestli Ty nemáš vředa, nebo sliznici pokrytou helikobakterem, tak už nikdo. Ani vředa mít nemusíš. Dal jsem si to přečtené dohromady s tím co přihodil Petr. Očividně stačí, že ten helikobakter se v dvanáctníku, či žaludku plazí po zdech.

Jestli Ti gastroskopie nic nenajde, asi Ti antibiotika jen tak nedaj. Kup si flašu rumu, nebo vodky, to je putna čeho, i jalovcová nebo Becher, hlavně 40% alkohol a každý den ráno, na skutečně lačný žaludek do sebe kopni jednoho velkýho panáka dost dlouho před tím, než musíš jít makat. Nic jíst a nic pít dalších 15-20 minut. Na 5-10 minut Tě to sice prvních pár dní zkouří, ale do necelých 14 dní bys měl mít pokoj jako já. Já to natáhl sice ještě o 4 neděle, protože sichr je sichr a konec konců to není klystýr a i se mi to líbilo, ale mám pocit, že deset dnů extra by mělo být dostatečné. Pokud Ti vředa najdou a antibiotika Ti daj, dělej jak uznáš za vhodné. Já si snad taky pro jednu dojdu :smoke: pro sichr.

Ahoj, Slávek.

akvarista
Starší člen

Příspěvek od akvarista »

No je fakt že jedno místo na břiše který mě pobolívá mám,ale je spíš napravo,začalo mě to někdy před 6ti lety když jsem měnil zaměstnání a bydliště.Od té doby se to táhne a je to horší nebo lepší.Bolí to spíš nalačno nebo po kvalitně vypražené pečínce(jím jen svátečně),nebo při běhání.Doktorka měla podezření spíš na žlučník ale sono nic nenašlo.Na jinym vyšetření jsem nebyl a ani nemám moc zájem-stačí že mi potvrdili že nemám raka.
Ale i přes bolesti mi to trávilo dobře,tak nemůžu tak nějak pochopit proč se to letos pokakalo.Přitom jsem zimu trávil vyhubením kandidy,godzilou,živou vodou,hřebíčkovou kůrou,antiparazitiky-chtěl jsem být na jaře co nejvíc v cajku.Možná jsem toho vyhubil moc a játra nestíhají detoxikovat a tím pádem se podílet na trávení,ale to pak zas nechápu očividný vliv HCL(jedině že by mě rychle detoxikovala).
K té tvé léčbě-bude to prima,budu si připadat jak moravák se slivovicou.Už se těšim na ráno až si dám místo kafe panáka.Kvůli práci to asi nezvládnu denně ale 4x v týdnu určitě,zbylé dny se budu muset spolehnout na lékořici a HCL.Ostatně myslel jsem si že HCL by helikobaktera vyhnala taky nebo se pletu?Z antibiotik mám jen entizol a ten se mi brát nechce a pak mám ještě sarafloxacin v litrovce ale ten je pro prasata a s tim experimentovat taky nechci.Obvzlášť potom co jsem vyhubil kandidu nechci antibiotika moc pokoušet.
Dá se nějak laicky poznat jestli mám vřed?

akvarista
Starší člen

Příspěvek od akvarista »

Jo ještě mě napadlo jak to tedy nahodit pokud se žaludek jenom bojí aby se nepropálil?Já v podstatě stresy nemám,alespoň né akutní,takové ty dlouhodobé obavy a strachy třeba o budoucnost atd... má snad v dnešní době každý ne?A já si zrovna nepřipadám že bych to nějak výrazně řešil.
Pročítám taky ty zazipované materiály o HCL a mohu potvrdit že když do sebe cpu jedlou sodu nebo na noc chlorid a citrát hořečnatý tak mě po ránu cuká v lítkách a zadní straně stehen-takže nedostatek kyselin.Ostatně to cukání mám zhruba od 25 ti let,takže od té doby můžu počítat že tvořím kyseliny málo?

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

akvarista píše:Jo ještě mě napadlo.. Ostatně to cukání mám zhruba od 25 ti let,takže od té doby můžu počítat že tvořím kyseliny málo?
Vítejte ve světě mých potíží.

S tím žlučníkem měla Jime (St. Jimmy) tvá dochtorka pravděpodobně recht, i když sono nic neukázalo. Já ho mám prokazatelně (sono) keramickej a ty bolesti podle popisu ty samý. Všechno to cukání je otrava, doslova, jenom jak se jí zbavit, a tady půjde jak o játra tak o žlučník. Tobě se asi při takové kůře stane, že se Ti bude víc ozývat žlučník, ale na straně druhé se Ti asi uleví s tím škubáním.

Co se týče rumové kůry Akvaristo, když budeš vynechávat, můžeš na to zapomenout, pokud vředa máš. To Ti garantuju :smoke: Dáš helikobakteru moc času a on se Ti bude vzpamatovávat. Pokud máš jenom přítomnost helikobakteru v žaludku, asi to taky zapracuje. Radši si po ránu přivstaň a jez naposledy brzy z večera, nebo jez naposledy a ne moc velmi brzy odpoledne a ruma si dej na noc. Určitě minimálně 7-9 hodin po jídle. Jinak se sem vrátíš s tím, že po té kůře nic není a já Tě prokleju :evil:

Saint-Jimi,

Ahoj, Slávek.

akvarista
Starší člen

Příspěvek od akvarista »

Dobrý ránko!
Tak dobře,zkusím si přivstat a dodržet to 10 dní minimálně.Víš já mám problém spíš v hlavě protože jsem skoroabstinent(dával jsem si tak 1x do měsíce lahev vína,jinak nic).Mám alkohol strašně rád,ale otec a děd byl alkoholik a oba na to nakonec zařvali(a alkoholismus je prý spíš dědičná záležitost) takže se tomu bráním zuby nehty.Vím co si prožila matka s babičkou.Ale na druhou stranu je fakt že jeden panák po ránu ze mě asi alokoholika neudělá.Přítelkyně když viděla tvoji radu tak mi řekla doslova "hurá,to dodržuj do konce života a třeba z tebe nebude takovej suchar!!".Trochu jsme se u toho zasmáli ale vnitřně mě to trošku mrzelo.Člověk asi musí dělat ústupky,aby se na tom světě cítil trochu dobře.Třeba jsem několik let nepil ani kafe ani čaj,ale od té doby co mám problémy bývám odpoledne unavený a po jídle taky(né když použiju HCL).Pak jsem zjistil že pro mou krevní skupinu je kafe a čaj dokonce vhodné a zkusil jsem to a světe div se dělá mi to dobře.1 blbej zelenej čaj po ránu a 1 kafíčko ve 4 odpoledne a změna v kvalitě života a prožívání je markantní.
K tomu jídlu večer-nejdřívější večeři mám v 7 hodin a musím ji mít protože po ránu mám trenink.Přes zimu to bylo tak že jsem šel po večeři na nákup a v 8 už jsem ležel na gauči u telky.Teď je to tak že jdem po večeři ven a procházíme se tak do pů 10 a pak už provozuju gaučink nebo jdu do postele a to užvětšinou cítím mírný hlad takže to by mělo být OK.Cítím že ta změna mi dost pomáhá(jít spát s mírným hladem).
K těm játrům a žlučníku-stále jsem si myslel že je to žlučník nebo játra tak jsem do sebe nacpal za ty leta několik kilo ostropestřece,utratil za žlučníkové kapky mraky peněz(nakonec si je vyrábím sám),snědl mraky balení lipovitanu a esential forte,udělal jsem několik jaterních očist a výsledek co se týče té bolesti je stále stejný takže to završilo sono,kde mi řekli že tam nic neni a tím skončila moje starost o játra a žlučník.Ostropestřec a esential forte beru pořád jakoby ze setrvačnosti,jako údržbu.Ale jinak to neřešim.
Jinak před chvilkou jsem do sebe kopnul první ranní becherovku(musim koupit něco tvrdšího).K mé radosti se nic zas tak vážného neděje.Příjemně to hřeje ale bolest žádná-znamená to že tam neni vřed?Jsem sám zvědav jak to bude pokračovat:))S HCL budu pokračovat dál a dnes se snad dokopu k tomu že si opět namíchám pulitrovku Guyova formule(HCL,draslík) a začnu postupně dodávat.Zkusim taky častějc pozorovat krev a dám vědět jestli jí rozlepí i ústní podávání HCL,protože všechny ty kroky co jsme tady řešili v zimě byly víceméně marné-nepatrné zlepšení,ale jinak nic.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

akvarista píše:Dobrý ránko! Jinak před chvilkou jsem do sebe kopnul první ranní becherovku(musim koupit něco tvrdšího).K mé radosti se nic zas tak vážného neděje. Příjemně to hřeje ale bolest žádná-znamená to že tam neni vřed?
Z mé zkušenosti to nic takového neznamená. Já ten vřed měl potvrzený gastroskopií a žádné bolení po tom panáku se taky nekonalo. Přesně jak říkáš Ty.
akvarista píše: Zkusim taky častějc pozorovat krev a dám vědět jestli jí rozlepí i ústní podávání HCL,protože všechny ty kroky co jsme tady řešili v zimě byly víceméně marné-nepatrné zlepšení, ale jinak nic.
Zajímavé, mně tu krev Beck s Godzilou krásně během 3 měsíců srovnaly, ale byl jsem na tom skutečně denně, na Beckovi cca 6 týdnů po nějakých 20 minutách, ale dráždilo mi to dost zápěstí a smými pokusy s přidáním magnetu jsem si pravé taky nějak připálil, či spíč připoleptal, že se mi magnet namočil a plášť se mi poelektrolýzoval na kůži. Dalších cca 6 neděl, možná 7 Godzila minimálně hodinu denně. :dknow:
Ahoj, Slávek.

akvarista
Starší člen

Příspěvek od akvarista »

Tak jsem včera koupil ferneta.Hořký pití mi přijde lepší než rum nebo becher.Trávení v žaludku se skutečně upravuje-díky za radu.
S tou Godzilou jsem musel přestat,nedělalo mi to vůbec dobře v kombinaci s odčervováním,ale vyndám ji ze skříně a začnu znova,protože další odčervovací kůru chystám až na podzim.Možná jsem to měl nějak přetrpět a používat ji stále a byl bych teď dál než jsem.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

akvarista píše:Tak jsem včera koupil ferneta.
Nazdar Akvaristo. Už nevím, jestli jsem tuhle informaci dal tady někde do placu, snad by měla být u Godzily v Zaprech. Každé přímé elektrifikování těla a krve umocňuje nějakým způsobem účinky jakýchkoliv dodávaných chemikálií. Já jsem to sice na sobě nepozoroval, ale Beck o tom mluví a podle mne možná až přehání. Nicméně to může taky dost záležet na tom, jakou toto ovlinění vyvolává v tom kterém jedinci momentální Herxku. Beck varuje při přímém elektrifikování krve i před česnekem. Já s tím česnekem problém neměl ani s ničím jiným (pokud vím).
S laskavým pozdravem, Slávek.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“