Nazdar Jirko, Nejdříve takhle a já se pak na ty příspěvky číhnu a nějak to zařídím.jberanek.j píše:Ahoj Slávku,dva večery tady studuji všechny příspěvky,jak jsi mi radil,ale stále mám málo informací. Tvé přeložené články z kraje tohoto vlákna mi nejdou otevřít,hlásí to že odkaz neexistuje,takže nevím,kde se tato metoda používá a jak. Píšeš,že se ředí 1/1500 32% hcl s destilkou. To by mělo znamenat třeba 1 ml hcl a 1500ml dest. a pak mohu odlejt 10ml a aplikovat bud rovnou do žíly nebo naředit ve fýzáku a nakapat do žíly,ale jak často a jak dlouho. Zatím jsem fyzicky OK, můžu dělat na zahrádce i běžné domácí práce, takže se snažím něco dělat dokud jěště můžu a má to smysl,proto jsem ihned po chemo začal s MMS. Takže o této metodě vážně přemýšlým,je jenom škoda že to tady ještě nikdo nevyzkoušel. Jo a jaká je to ta 32% koncentrace hcl -lékařská nebo chemická(v tomto se absolutně nevyznám). Jinak obdivuji množství a fundovanost Tvých příspěvků na několika vláknech. Pokud mi můžeš toto trochu polopatě vysvětlit, byl bych Ti vděčný. Zdravím Jirka
- 32%HCl = Chemická koncentrace a byvalá lékárenský arbitrární severoamerický standart. V lékařských zdrojích je označována jako 100%HCl, tedy výchozí lékárenská koncentrace 100%.
- Poměr Ferguson je skutečně standart 1:1500, 10ml na dávku a injekci. Začervenil jsem Ti správný úsudek. To nezamená, že člověk nemůže jít i o dost výše než 10ml. Ne však napoprvé. Koncentrace taky není důležitá kromě toho, že do žíly by něměla být vyšší, aby žílu nepoškodila.
Z nedávného případu, který nemohu jmenovat, se velice osvědčily injekce (asi?) 10ml, určitě 1/1500 propašované ob den do špitálu a potajmu (před personálem, jinak na přání pacienta) vyprázdněné do pytlíku kapačky s výživou. Již dvakrát neúspěšně operovaný nádor na mozku po 8 nedělích negativní. (Pokud je mi známo). Žádné chemo a žádná radiace. oni se lidi z nějakého důvodu s těmahle věcima tají. Je to v nich vypěstované.
Druhý současný případ nikoliv asi Rak, ale mladice nad hrobem s absolutně nefunkčním trávením. Po měsíci denních aplikací, které se naučila sama do žíly, vše v naprostém pořádku.
- Z mojí zkušenosti, i když ne rakovinné, a z toho ce se dozvídám z druhé ruky, mi vyplývá, že minimální dávkování u chronických nemocí je stejně důležité jako frekvence injekcí. Těch 10ml 1/1500 je klinické minimum a ob den je taky minimum. Denní aplikace se jeví jako lepší. Akutní infekce, a to i virové, jsou někde jinde. Tam to může zvládnout už jedna injekce do svalu, pokud to není moc zahnízděné.
- Injekce přímo do žíly bych skoro řekl bude lepší větší množství a menší koncentrace, třeba 1/3000 ale 20ml. Hlavně pomalounku a polehounku tlačit dovnitř.
- Varování je akorát jedno, a to, že asi tak jeden ze sta lidí dostane jednorázovou reakci, která se vyznačuje dost vysokou 104°F (40°C) krátkodobou (2 až 3 hodiny) horečkou, která však není popisovaná jako nebezpečná, pouze nepříjemná. Má však prý velice jako pozitivní důsledek velkou úlevu od symptomů nemoci. Prý to chce akorát klid a projít si to. Doporučovali však dát první injekci testovací, 10ml 1/2000 - 1/3000 Ferguson. Reakce až na jednu vyjímku, kdy se opakovala u pacienta pokaždé po dobu léčení, se prý nikdy z jejich společné zkušenosti neopakovala.
To je snad v kostce vše, já se juknu na ty přílohy, ale mám pocit, že je to starým formátováním htm v češtině. Většíně lidí to fachá. Jestli máš nějaký starší prohlížeč, možná to dostaneš tak. Něco s tím ale udělám.
Ahoj, Slávek.