Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Mé léčení i trápení s MMS a očistou

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
lena

Re: ¨žlučníkoví kameň

Příspěvek od lena »

roomsc píše:Takže hurá za Dr. Sovou,taky se bojím že ten šutřík je už moc velkej.
taky jsem udelala tento tyden jiz cislo treti za sebou, (dohromady tedy 5.) pred tim jsem udelala asi 1 roku dozadu 2 a muzu rici, ze je me kazdy mesic lepe,

opravdu to stoji zato, kdyz udelas presny postup dle informaci dennyho, crafta a dalsich, (koukni se do vlanka, ruzne ocisty)tak muzu jen vse dvojite podtrhnout!!!

kazdy kdo zatim otalel a mel s z toho tak trochu strach, pote pise kazdy uplne neco jineho, najednou velka uleva a spokojenost.

radeji udelam kazdy mesic ocistu sama, nez bych sla do nemocnice pod nuz.

ale jak uz receno rozhodnout se musis sam.

hodne zdaru!!! :lol:

roomsc
Nový člen

Příspěvek od roomsc »

Tak,asi to vyzkouším když z tebe vyběhl i 2,5cm tak by mohl aj ten můj.Jestli se odhodlám napíšu jak to dopadlo nebo spíš co ze mě vypadlo.
Děkuji všem za odpovědi.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Hlavně ho nezapomeň důkladně nahřát!
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Příspěvek od Denny »

roomsc píše:Tak,asi to vyzkouším když z tebe vyběhl i 2,5cm tak by mohl aj ten můj.Jestli se odhodlám napíšu jak to dopadlo nebo spíš co ze mě vypadlo.
Děkuji všem za odpovědi.
Tady máš dnešní důkaz (v pořadí již třetí) - opět malý výběr, - kdo by se v tom hrabal, že :?:
Zajímalo by mě, odkud bereš tu jistotu dvoucentimetrových šutrů? Já jsem byl kvůli tomu na ,,sono" a bylo mi řečeno, že to nestojí za řeč neboť je to pouze písek :!: :!: :!: Proto jsem se do té očisty odvážně pustil, jinak teda nevím :cry:
Ale dnes jsem přesvědčen, že člověk může takto bezbolestně vyloučit i větší kameny, než je tento písek.
:?: Najde se ještě nějaký naiva věřící MUDr.cům :?:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
roomsc
Nový člen

Příspěvek od roomsc »

Denny píše:Zajímalo by mě, odkud bereš tu jistotu dvoucentimetrových šutrů?
Byl jsem taky na sonu a jeden tam mám určitě,říkal to aspoň MUDrc.
Naposledy upravil(a) roomsc dne úte 09 úno 2010 11:07, celkem upraveno 1 x.

Denny
Zasloužilý člen

Příspěvek od Denny »

No, asi tě nepotěším, ale můžeš být bez obav kamaráde, těch tam bude mnohem víc :roll: Člověk opravdu žasne, když vidí kolik toho balastu z něj vychází. Kam se to vše vešlo a jak vůbec tyto orgány mohly ještě vykonávat svoji funkci :?: A kolik toho ještě bude :?:
Já jsem každopádně připraven pokračovat v těchto očistách - dočista :!: :!: :!:

lena

Příspěvek od lena »

roomsc píše:Zajímalo by mě, odkud bereš tu jistotu dvoucentimetrových šutrů?

Byl jsem taky na sonu a jeden tam mám určitě,říkal to aspoň MUDrc.

ahojky :D ,

cetla jsem ted informaci, ze ze zkusenosti vychazi dokonce kameny o velikosti 4,5cm, coz je sila, ta predstava je nemozna, ale
je tomu tak. takze se toho neboj, ono vsechno co je poprve a nevime-li nic z vlastni zkusenosti tak tomu nechceme verit a bojime se.

vyzkousej a uvidis, :roll:

Jayo
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 95 poděkování

Příspěvek od Jayo »

Denny píše: No, asi tě nepotěším, ale můžeš být bez obav kamaráde, těch tam bude mnohem víc :roll: Člověk opravdu žasne, když vidí kolik toho balastu z něj vychází. Kam se to vše vešlo a jak vůbec tyto orgány mohly ještě vykonávat svoji funkci :?: A kolik toho ještě bude :?:
Já jsem každopádně připraven pokračovat v těchto očistách - dočista :!: :!: :!:
Denny, a niesu tie sutre co vychadzaju proste obycajna zlc, co sa v dosledku tej kury nejak zlepi? Si si isty, ze to bolo predtym ako nanos v peceni alebo zlcniku? ( ja viem, ze asi nie, lebo to by potom aj pri Sankapraksalane vychadzali, vtedy telo tiez vylucuje kvanta zlce)
Inak ja Mudrcum uz dost dlhu dobu neverim, a urcite tam nikomu nedoporucujem liecit sa, maximalne tak ich zneuzivat na diagnostiku. A takisto nikomu nedoporucujem prezrat sa az k takych stavom, ze tam zo strachu musia ist, lebo nasadit dlhodobu hladovku, ci nejaku drasticku ocistnu kuru, ked je uz problem na svete, je ovela tazsie, ako robit to preventivne.

lena

Příspěvek od lena »

v knizce od pani Dr.Clark je napsano, ze vsechny tyto kaminky i kameny pochazeji ci maji informaci ruznych parazitu, viru ci bakterii, delala specielne vyzkum, aby se presvedcila. nevim, ale dava to odpoved na nase potize.

Denny
Zasloužilý člen

Příspěvek od Denny »

Jayo píše:
Denny, a niesu tie sutre co vychadzaju proste obycajna zlc, co sa v dosledku tej kury nejak zlepi? Si si isty, ze to bolo predtym ako nanos v peceni alebo zlcniku? ( ja viem, ze asi nie, lebo to by potom aj pri Sankapraksalane vychadzali, vtedy telo tiez vylucuje kvanta zlce)
Jinak ja Mudrcum uz dost dlhu dobu neverim, a urcite tam nikomu nedoporucujem liecit sa, maximalne tak ich zneuzivat na diagnostiku. A takisto nikomu nedoporucujem prezrat sa az k takych stavom, ze tam zo strachu musia ist, lebo nasadit dlhodobu hladovku, ci nejaku drasticku ocistnu kuru, ked je uz problem na svete, je ovela tazsie, ako robit to preventivne.
Tak to si piš, že to není jen obyčejná žluč, kterou běžně vyloučíš při šance :!: Něco si o tom přečti.... http://www.stefajir.cz/?q=zlucnikove-ka ... ova-kolika a všimni si, co tvrdí MUDrci - prý se to nedá lečit :!: Přece ti nebudou ordinovat olej za 100Kč, když ti mohou vybrat celý žlučník a inkasovat třeba 10000 (operace hemoroidu mě stála 11000Kč a výsledek 50/50) :idea: Řezníci. Mé symptomy odpovídaly popisu ,,porcelánového" žlučníku a ejhle, úspěšně ho léčím :!: Jak tohle páni MUDrci vysvětlí :?: Ten můj např. se rozčiloval, že to není možné a kdeže jsem to četl, to bych musel mít prý žloutenku a bůhví co ještě. Tak jsem mu poslal alespoň fotky a dovezu mu i kameny. Jsem zvědav, co řekne pak.
Také si znovu přečti, jak ta očista funguje a budeš vědět, že to není jako při šance.
Mimochodem jsem přesvědčen, že touto jaterní a žlučníkovou očistou se vyčistíš lépe a snadněji, než právě při zmíněné šance :roll:
:)

Jayo
Zasloužilý člen

Příspěvek od Jayo »

Hej, uz som si isty aj ja, ze to nieje len zrazena zlc. Tiez si myslim, ze to ma vacsiu silu ako sanka, no sankou precistit creva pred tym nieje zly napad. Ta slana voda, co prevrati osmozu v creve, tiez vytiahne vela sajrajtu, tentoraz pre zmenu z creva.

Denny
Zasloužilý člen

Příspěvek od Denny »

A co myslíš, že se ti děje ve střevech, když vypiješ Glauberovu sůl? Proč jsi asi psal tohle:, Je to v poriadku dostat az taku hnacku, ze kazdu hodinu az do 3:30 som chodil na WC? Ano je to v pořádku, glauberka tě čistila jako při šance - pomocí obrácené osmózy střeva :!: Jinak bys neměl z čeho tolik vylučovat. Proto kladu důraz na pořádné zavodnění před vlastní očistou.
Glauberova sůl se využívá v detoxikaci organismu a jako projímadlo. S oblibou je využívána ke komplexním detoxikačním a dietním kůrám pro redukci hmotnosti.
Možná, že by jsi nemusel tolikrát běhat na WC, kdyby jsi před očistou dal během dopoledne klystýr. Taktéž po očistě je klystýr velmi vhodný, protože zbavíš střeva všech jedů, které jsi dostal ven ze svých jater a žlučníku :!: Mám vyzkoušeno obojí a je to O.K.

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

zrazena zlc

Příspěvek od Merlin »

Ne, není to sražená žluč. Ani jantar :D
Když játra (pečeň) nemají dostatek času zpracovat sajrajty, kterými se cpeme, odsunou je stranou. A když na ně nemají čas vůbec nikdy - třeba kvůli nočním návštěvám v ledničce - tak je zabalí do cholesterolu jako do popelnice, a snaží se je odsunout do žlučníku. Zpočátku je to jen písek. Ale jestliže jsme dost vytrvalí a nedáme jim žádnou šanci to vyplavit, lepí se na písek další částečky, slepuje se to dohromady až nakonec vznikne "šutr", který neobsahuje vápník, a proto je neviditelný pod rentgenem. Objeví ho jen zkušený expert, který to umí s ultrazvukem. Takových je ale málo a soustřeďují se na jiné věci.

Játra jsou hlavním dodavatelem energie pro celé tělo. Veškerá vstřebaná strava putuje napřed do nich. Tam jsou vytříděny pro tělo potřebné látky a živiny, které putují k srdci a odtud ke všem buňkám do celého těla. Odpady, jako alkohol, medikamenty, nestravitelné látky, jedy a konzervanty, jsou vyloučeny, odsunuty do ledvin a vyplaveny močí. Na tuto činnost po jídle potřebují játra asi 4 hodiny, to znamená, že v tu dobu bychom měli pít jen čistou vodu. Pozor! Každý slazený nápoj je považován za potravinu, to znamená, že játra přeruší proces detoxikace organizmu a věnují se trávení! Totéž zvládnou sušenky, čipsy a podobné věci "mezi jídly"... Toto je hlavní příčina tvorby písku a jaterních i žlučníkových kamenů.

Další věc je alkohol. Jednoho panáka zpracovávají játra asi 4 hodiny! Když si dáte dva, ten druhý už jde do krve, kde čeká na zpracování. Etanol pak začne oblbovat mozkové buňky a začneme být opilí. Spočítejte si, jak dlouho musí játra zpracovávat 4 panáky... a mezitím nemají čas na detoxikaci. Toto, ne samotný alkohol a cirhosa, je příčinou "zkamenění jater"... zůstává v nich obaleno v cholesterolu všechno svinstvo, které se pro samé čištění etanolu nedostalo na řadu při normální detoxikaci.
Naposledy upravil(a) Merlin dne ned 14 úno 2010 9:15, celkem upraveno 1 x.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Jayo
Zasloužilý člen

sanka

Příspěvek od Jayo »

Denny, niesom si isty, ci ten slany roztok je nato, aby prevratil osmozu. Inak, ja som pil Epsomsku sol, a hnacka nastane co viem preto, ze sa vyvola predavkovanie horcikom, ktore vyvola hnacku vzdy. Navyse, pri sanke prejde crevami podstatne viac vody, za velmi kratky cas, takze si myslim, ze na cistenie criev je vhodnejsia sanka.

Denny
Zasloužilý člen

Re: sanka

Příspěvek od Denny »

Ano při šance se musíš nalévat až 7l vody, kterou zapíjíš notně zředěnou kuchyňskou sůl a ta ti posléze (když se dílo podaří) profičí střevy ven, takže se žádná extra osmóza asi nekoná, ale především sifonový efekt. Naopak při jaterní a žlučníkové očistě se tou vodou nemusíš vůbec nalévat (i když zavodnění před vlastní očistou vřele doporučuji) a stejně budeš po požití malého množství Glauberky nebo Epsomky běhat jako o závod ( tyto soli ti vyvolají tak ,,festovní" osmózu, že i když nebudeš dle návodu dále nic pít, stejně budeš poměrně často trůnit na WC):roll: .
Uvědom si, že lidské tělo je ze 3/4tin tvořeno vodou. Díky tomu, se pak velká část této vody, právě osmózou vyloučí do střev a strhne s sebou všechny produkty ,,zdravého životního stylu". A to nejen těch, kterých ses právě pomocí oleje a grepové šťávy zbavil, ale zákonitě také nějaké ty usazeniny a ostatní bordel z celé trávicí trubice. To je můj názor.
Naposledy upravil(a) Denny dne pon 29 bře 2010 9:13, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“