Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Koupím

Inzerce a poradna, kde a jak nejlépe nakoupit...
Odpovědět
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

doma se mi válí jedno i třífázové. sw500@seznam.cz nechci za něj nic .

Zpc.Elservis
Stálý člen

Poděkování

Příspěvek od Zpc.Elservis »

Děkuji tímto Jardovi ovčákovi za jeho nevšední ochotu a nezištnou pomoc. S obojím se dnes setkáme málokdy. :eclap: Zase vypadá ten svět trochu líp...

JOVA
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Skleněná trubka

Příspěvek od JOVA »

Zdravím s těma motorovýma vložkama jsem se moc nechytil tak zkusím další inzerát.
Sháním na svůj parní stroj skleněnou silnostěnnou trubku na stavoznak. Vnější průměr 15 – 25mm vnitřní min 10mm délka nad 250mm.
Předem dík i za případný typ.

Dr Meduza
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

K: Osciloskop, Generator signalu ...

Příspěvek od Dr Meduza »

ahoj,
shanim par veci
Osciloskop - analog, staci klidne i tak do 20MHz, 2 kanaly
Generator signalu - staci uplne obyc, ale kdyby byl s programovatelnym signalem tak bych se nezlobil
Urcite bych si vzal i neco jinyho, kdyz se mi to bude hodit
btw kdybyste nekdo vedel o nakym levnym sekvencnim vstrikovani LPG tak to bych taky koupi

Obrázek
habana

Re: Skleněná trubka

Příspěvek od habana »

JOVA píše:Zdravím s těma motorovýma vložkama jsem se moc nechytil tak zkusím další inzerát.
Sháním na svůj parní stroj skleněnou silnostěnnou trubku na stavoznak. Vnější průměr 15 – 25mm vnitřní min 10mm délka nad 250mm.
Předem dík i za případný typ.

něco bych možná doma měl, ozvi se na SZ
habana

Barbucha
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 61 poděkování

HALL senzor do 1T KSY14

Příspěvek od Barbucha »

nevíte někdo kde koupit senzor do 1T třeba KSY14

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Barbucha

Příspěvek od lajos »

Občas vás nechápu, proč schánět dynosaura, když si můžete vybrat a koupit funglové čidla na mag pole jaké jen usmyslíte? No a obvzlášť v Praze.

Barbucha
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 61 poděkování

senzor

Příspěvek od Barbucha »

Dobrý Jích, ale teď pověz ktrý senzor měří alespoň 1T, prozatím jsem našel do 0,2T, což jer pro mé účely máááááálo.

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
112
Stálý člen

lcd displej z tlačiarne

Příspěvek od 112 »

Kúpim displej(20x4) s tlačítkami zo staršieho typu vyradenej tlačiarne LEXMARK Optra LXI, LX, LXI+, R, R+, alebo ak niekto má k nemu schému, prípadne vie odfotiť plošák s displejom. komunikuje cez I2C protokol.

blackjoe9
Stálý člen

Plast

Příspěvek od blackjoe9 »

Takže prišlo na lámanie chleba..nemáte niekto doma ..nevedeli by ste zohnať za prijateľnú cenu dosku alebo dosky z konštrukčného plastu(silon, textit ..atd.) s hrúbkou 30 mm alebo guľatinu s priemerom 300 mm.. :?:

Sme až príliš ďaleko na to, aby sme prestali...
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re:Plast

Příspěvek od poota »

Podobné materiály jsem viděl ve Feroně (Praha-Holešovice, U pergamenky 11). Nejsem si jist, jestli byly v požadovaných rozměrech a taky bys to měl trochu "z ruky". Ale zkus se podívat po podobných obchodech ve svém okolí. Zdravím - poota

blackjoe9
Stálý člen

Příspěvek od blackjoe9 »

Zohnal som 3 silonove disky hrúbka 30mm, priemer 300 mm za 3600Sk 3 kusy.. :shock: :shock: :?
-možno budem mať aj dosku z textitu 500x250x30 zadarmo ale ostatných 5 kusov musim kúpiť :shock: :? ..tak ak viete tak ponúkajte.. ;)

tbest
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od tbest »

blackjoe9 píše:Zohnal som 3 silonove disky hrúbka 30mm, priemer 300 mm za 3600Sk 3 kusy.. :shock: :shock: :?
-možno budem mať aj dosku z textitu 500x250x30 zadarmo ale ostatných 5 kusov musim kúpiť :shock: :? ..tak ak viete tak ponúkajte.. ;)
Já mám teflon max do průměru 100mm. Nevím přesně na co to chceš, ale, možná by ti stejně dobře posloužily kotouče vyříznuté z vícevrstvé vodovzdorné překližky. Je nevodivá, tvarově stálá, dobře se obrábí a hlavně - je podstatně levnější! Já jsem používal i Chs polyester, plněný sekaným skelným vláknem odlévaný do forem. Pokud na to máš ok, ale 3600Skk je dost pokud si nejsi jist výsledkem.

blackjoe9
Stálý člen

Příspěvek od blackjoe9 »

Polroka som premýšlal a teraz idem na istotu.. ;) A niečo také ako hranolky 30 x30 mm tiež z konštrukčného plastu(je jedno aký) nemáš..?
Z tej preložky by to nebolo zlé, ale neviem si to niak predstaviť - to sú preložky na seba naukladané a zlepené do hrúbky ktorá je požadovaná, alebo ako to je..?

martinq
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 203 poděkování

poptávám

Příspěvek od martinq »

voltmetry a ampérmetry, čtvercové analog s velkými čitelnými stupnicemi, nejlépe 0V - 12V, 0 - 250V, 0 - 5A a 0 - 0,5A

mohou být i použité, za rozumnou cenu...

Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
Odpovědět

Zpět na „Bazar“