aNONym píše:Prosím, buď tak laskav a už se nevyjadřuj k věcem, kterým nerozumíš.Non
![Good :good:](./images/smilies/icon_good.gif)
Moderátor: FUP - Moderátoři
aNONym píše:Prosím, buď tak laskav a už se nevyjadřuj k věcem, kterým nerozumíš.Non
No - pojem "poskytovatel konektivity" taky neznáš, jak funguje IP síť taky ne, jinak by tohle z tebe těžko vypadlo.aNONym píše:Prosím, buď tak laskav a už se nevyjadřuj k věcem, kterým nerozumíš.Karban píše:Jasně, blokovat IP adresy poskytovatelům konektivity - to je opravdu inteligentní nápad...Palo píše:PS: Myslím tím bannovat nejen nick, ale i IP adresu...Non
.
to je pravda, nezastaví - a budou nové články, i ty palivové - a nejenom na vodíkKarban píše:Ano, samozřejmě že ano.gromit píše:... jak to bude s tou "pohodou, klidem a dobrou náladou..." - vystačíme si?
Vždyť tvůrčí atmosféra přece nemůže nikdy vyhasnout, když se do ní přilévá spousta a spousta nových zjištění a informací z celého světa -zrovna včera tu byl zase článek, jak se vyrábí ty KEG/MEG, jede to a frčí, točí se to a vrčí - to se přece nezastaví....
Prosím někoho z moderátorů, aby mi hodil do vzkazníku Karbošovo ípéčko. Už dlouho jsem si pořádně nezahrál pinec. A každý večer mám k volně dispozici 35 Mbit lajnu + několik počítačů, které stejně jinak nemají co kloudného na práci. Škoda toho nevyužít.Karban píše:No - pojem "poskytovatel konektivity" taky neznáš, jak funguje IP síť taky ne, jinak by tohle z tebe těžko vypadlo.aNONym píše:Prosím, buď tak laskav a už se nevyjadřuj k věcem, kterým nerozumíš.Karban píše:Jasně, blokovat IP adresy poskytovatelům konektivity - to je opravdu inteligentní nápad...
Asi máš představu, že IP adresa je zakódovaný číslo baráku, jako spoustu pseudointeligentů...
Je smutný, že se spoustu lidí těch nesmyslů chytá, ale když tak činíš TY, je to vzhledem k tvým glejtům skoro tragický...gromit píše:...
to je pravda, nezastaví - a budou nové články, i ty palivové - a nejenom na vodík
Jo, možná někde dřepíš u PC s poměrně rychlou konektivitou, ale o skutečných sítích víš prd - pro tebe jsou takovej ten obláček, namalovanej v Powerpointu...aNONym píše:Prosím někoho z moderátorů, aby mi hodil do vzkazníku Karbošovo ípéčko, už dlouho jsem si pořádně nezahrál pinec. Každý večer mám k volně dispozici 35 Mbit lajnu + několik počítačů, které stejně jinak nemají co kloudného na práci.![]()
![]()
Dík Non
.
Karban píše:Jo, možná někde dřepíš u PC s poměrně rychlou konektivitou, ale o skutečných sítích víš prd - pro tebe jsou takovej ten obláček, namalovanej v Powerpointu...aNONym píše:Prosím někoho z moderátorů, aby mi hodil do vzkazníku Karbošovo ípéčko, už dlouho jsem si pořádně nezahrál pinec. Každý večer mám k volně dispozici 35 Mbit lajnu + několik počítačů, které stejně jinak nemají co kloudného na práci.![]()
![]()
Dík Non
snažil jsem se v tvých poznámkách nalézt nějaké světélko, které by mi ukázalo cestu, ale marně. Sekačku na baterky nepotřebuju a nedělat nic aby to náhodou nebylo v rozporu by mě nebavilo - takže marná snaha, marné volání - zůstávám tragickým případem...Karban píše:Je smutný, že se spoustu lidí těch nesmyslů chytá, ale když tak činíš TY, je to vzhledem k tvým glejtům skoro tragický...gromit píše:...
to je pravda, nezastaví - a budou nové články, i ty palivové - a nejenom na vodík
.
Jen tak mimochodem, když jsme u těch obláčků, tak mezi námi děvčaty:Karban píše:...... o skutečných sítích víš prd - pro tebe jsou takovej ten obláček, namalovanej v Powerpointu...
smetí není pojem relativnípoota píše: i smetí má právo existovat
Napsal jsem, že Karbanove výroky považuju za pravdivé, tedy JSEM PROTI banu, stejne jsem i hlasoval. Proč, to jsem doplnil práve tím delším predešlým príspevkem. To, co bylo mimo téma, se ukáže časem, po tom, co se vyjasní profil fóra. To by muselo být jako off topic označena více jako polovina všech dosavadních príspevku.poota píše:Napiš jasně a zřetelně, jestli jsi pro nebo proti, a případně k tomu i doplň, proč. Jakékoli jiné úvahy, jako třeba o vhodnosti tohoto vlákna, o ne dosti striktním vymezení smyslu a pravidel fóra, nebo o vhodnosti použití stejných metod i proti dalším členům - jsou v tomto případě zcela mimo téma tohoto vlákna