Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Nikola Tesla - souhrn dostupných informací
Teslove patenty - CZ
Zdravim,
tu na fore som uz davno niekde videl prelozene teslove patenty ohladom bezdrotoveho prenosu energie. Uz ich hladam pomaly den a nemozem ich nikde najst.
Dakujem za pomoc
tu na fore som uz davno niekde videl prelozene teslove patenty ohladom bezdrotoveho prenosu energie. Uz ich hladam pomaly den a nemozem ich nikde najst.
Dakujem za pomoc
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Re: Teslove patenty - CZ
ahojzawin píše:Zdravim,
Dakujem za pomoc
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=946
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
Film
zajímavosti o teslově práci, Aj 699MB
Tesla a výbuch v Tunguzce, Rj
Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/2920406/tesla-electricity.avi
http://uloz.to/2920407/tesla-a-meterit-tunguzka.avi 87MB
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
Re: kniha
nyní to leží namartinq píše:Nikola Tesla a jeho dílo 230 str 279MBKód: Vybrat vše
http://www.uloz.to/701027/nikola-tesla-a-jeho-dilo.zip
autor Ing. Slavko Bokšan
přeložil Vlasta a Jovan Čírličovi
vydal roku 1947 Nakladatelství Rovnost v Brně
http://uloz.to/2323808/nikola-tesla-a-jeho-dilo.zip
nt
upgrade předchozího (bílé pozadí, vlevo více volného místa). Vhodné k tisku.
http://uloz.to/3060900/nikola-tesla-a-jeho-dilo-1947-v1.1.zip
Tesla a jeho praktiky tajných vynálezů
Kniha se dá koupit.
Hledám bádám a zkouším a nyní jsem zjistil že jdu špatným směrem , nádoby pro plus a mínus musí být oddělené ale přitom spojené , kyslík pouštět pryč a z atmosféry použitelný mísit z vodíkem ! jinak v komoře válců zas uděláte to co jste rozbili před spalováním !!!
Hledám bádám a zkouším a nyní jsem zjistil že jdu špatným směrem , nádoby pro plus a mínus musí být oddělené ale přitom spojené , kyslík pouštět pryč a z atmosféry použitelný mísit z vodíkem ! jinak v komoře válců zas uděláte to co jste rozbili před spalováním !!!
Re: Tesla a jeho praktyky tajných vynálezu ! kniha se dá kou
"praktyky" se píče "praktiky".caspr píše:Hledám bádám a zkouším a nyní jsem zjistil že jdu špatným směrem , nádoby pro plus a mínus musí být oddělené ale přitom spojené , kyslík pouštět pryč a z atmosféry použitelný mísit z vodíkem ! jinak v komoře válců zas uděláte to co jste rozbili před spalováním !!!
Na tuty.
Fak.
Ale jinak bádej dál.
habana
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... to je za základě informací ze zmíněné knížky ??? ... anebo je to tvůj vlastní závěr ??? ...caspr píše:... kyslík pouštět pryč a z atmosféry použitelný mísit z vodíkem ! jinak v komoře válců zas uděláte to co jste rozbili před spalováním !!!
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Heuréka....No to je jasné....Držím palce.......caspr píše:Hledám bádám a zkouším a nyní jsem zjistil že jdu špatným směrem , nádoby pro plus a mínus musí být oddělené ale přitom spojené , kyslík pouštět pryč a z atmosféry použitelný mísit z vodíkem ! jinak v komoře válců zas uděláte to co jste rozbili před spalováním !!!
Však ono to půjde!!!
Myslíš, že se vzdušným kyslíkem vyrobíš něco jiného než vodu?caspr píše:Hledám bádám a zkouším a nyní jsem zjistil že jdu špatným směrem , nádoby pro plus a mínus musí být oddělené ale přitom spojené , kyslík pouštět pryč a z atmosféry použitelný mísit z vodíkem ! jinak v komoře válců zas uděláte to co jste rozbili před spalováním !!!
P.
info
No nevím ale podle Nikola Tesla se to nemá pouštět za ráz do oběhu to co vytvoříš ten vodík a čistý kyslík , však si tu knihu kupte nebo já ji dovezu z práce a okopčím tu stránku a dám jí sem , jinak 150kč a dobré čtení ale nic nekupujte pokud nejste čtenáři, do ted jsem laboroval z plochami proti sobě a + a - a ted jsem to chtěl předělat na dingela z 3tím polem z cívky ale to je nesmysl podle mé úvahy . radši zkusím ty odděleny komory, právě jsem koupil Fiat punto 1.7D v super stavu dokonce z garáže za 100kč no jo blbí mají štěstí no je to přes známost tak bude lepší testování než z benzínem. A tady ti opraváři mích chyb at jdou do školy učit a neserou se mezi chlapi !!!!
info
Jinak nejlevnější nádoby jsem sehnal v drogerie , mají to na pultě a otvor je na šikmo cca 45 stupnu a jsou dostatečně velké , po té se (moje úvaha) propojím je asi plastovýma trubkami na vodu a to 4 krát v poloměru kolem 3cm takže 6ka díra paní vám je na obchodě dá zadarmo je to odpad než platit 1000kč círka filtr na vodu.Jednu nádobu mám a čekám na druhou jak se zní prodají ty nesmysli vonné kuličky na koupaní nebo co vtom je. PS: do ted jsem laboroval v plastové nádobě z zverimexu od laskomin pro psy. PS: Chci to dostat do dokonalosti a to za málo peněz hodně muziky. Vaše návrhy beru !
Tesla v tej knize to nedoporučuje ale když si vezmeme že auto nasává a ted mě opravte ! kolem 250-500L/min to vypotil kámoš , tak i tak by to mohlo být jedno protože tam bude víc kyslíku z atmosféry ale nyní je otázka jestli by neměl větší tendenci se vázat na ten z kterým se rozbil ??? každopádně když to nedoporučuje tak ho chci pouštět ven.A(&F) píše:... to je za základě informací ze zmíněné knížky ??? ... anebo je to tvůj vlastní závěr ??? ...caspr píše:... kyslík pouštět pryč a z atmosféry použitelný mísit z vodíkem ! jinak v komoře válců zas uděláte to co jste rozbili před spalováním !!!