![Good :good:](./images/smilies/icon_good.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
K tomu "napadání" - tím výrazem jsem měla na mysli i výsměch oponujícímu dřív, než se mu odpovědělo..
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Hanka
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Beatlesi, moc jsi mě potěšil těmi domácími testy - díky, že jsi se o ně s námi podělilBatles píše:Při léčbě pomocí MMS je výborná věc, dělat si občas kontrolně "domácí testy"...
Batlesi záslužné shrnutí díky weryBatles píše:Při léčbě pomocí MMS je výborná věc, dělat si občas kontrolně "domácí testy".
Proto je již po několikáté v tomto fóru dávám v příloze všem ke stažení.
Ať nám všem slouží a nemusíme draze testovat u dochtorů![]()
Není to tak?
Hi Jao, Definitivně konopí. Každopádně bych si ale vyzkoušel třeba na pacince Godzilu.jao píše: Neviete o nejakej prírodnej náhrade toho Ibáču prosím ?
Jao, já nedám dopustit na MMS2 - když mě něco bolí (záda, hlava, klouby), nebo se cítím být nemocná (leze na mě chřipka apod.) - MMS2 mě z toho vždycky do dvou hodin dostane .jao píše:Neviete o nejakej prírodnej náhrade Ibuprofenu prosím ?
Do toho bych nešellozin píše:Má někdo zkušenost nebo informaci jak může MMS nahradit roztok připravený z výrobku DESAM SOLID ?
Dle návodu vznikne roztok obsahující oxid chloričitý který libovolně ředit za cenu cca 10,-Kč.