Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: jak na to?
Moc se mi nechce věřit, že by na cizopasníky stačilo MMS1+MMS2+MSM. Však zkus a pak napiš. Stejně Ti doporučíme hřebíček, HCl a popřípadě další věci, pokud se nebudeš cítit "na jedničku".
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 849 poděkování
- Dostal: 211 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Naprostý souhlas Palo,jen nevím,nevím,zda se spirochét dá zbavit,snad "uspat",když je imunitní systém udrží .A zbavení se parazitu velmi imunitě ulehčí. A Tvou mast mám zájem,vyzkouším ráda.Palo píše:Osobně mám zas takové zkušenosti, že ikdyž se jedinec zbaví boreliozy a chlamydií (dle nejrůznějších diagnostik), tak příznaky pokračují dále a stejně se následně přijde na to, že jsou v organizmu cizopasníci. Jako by to bylo přesně naopak - prvně jedinec nachytá cizopasníky a pak až chytne borelku a toxo. Když se pak zlikvidují cizopasníci, pak až se vše uklidní. Bohužel jsou případy, kdy je problém zlikvidovat i ty cizopasníky, když jsou například v páteři... Ohledně tohoto jsem přemýšlel a napadlo mě udělat odčervovací mast pro vnější použití. Zatím jsem udělal jen pár kousků mastí, a čekám, až to pár lidí vyzkouší, abych měl nějaké důvody k doporučování.
Jednoduše řečeno - když má někdo borelku, toxo, popř. chlamydie, likvidace těchto samotných se rapidně urychlí, pokud se zlikvidují nejprve cizopaníci.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli se dá spirochét zbavit, ale borelku jsem měl, projevovala se u mě bolestí kloubů při delší chůzi. Klasická medicína samozřejmě ji nedokázala diagnostikovat, až Salvia, která u mě našla dva druhy borelie - burgdorferi a valaisianu. V průběhu svých procedur jsem se borelky zbavil, ale také chlamydií (plicní) a toxoplazmozy. Toxoplazma se u mě projevovala tak, že jsem měl problém při šoférování, měl jsem oslabené vnímání. Teď ještě bojuju s malárií ovale, kterou se mi daří úspěšně tlumit... Jsem línej jí dát troch uvíc pokouřit, moje chyba... jednou se naštu a uvidí ten tanec
Pokud máš zájem o mastičku, můžu ji poslat, napiš mi na mail palon@email.cz
Pokud máš zájem o mastičku, můžu ji poslat, napiš mi na mail palon@email.cz
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pročetl jsem si příspěvek od Slávka a něco se mi vybavilo. Sice jsem netušil, že ta metoda se jmenuje autohemoterapie, ale tohle mi někdy ještě v devadesátých letech popisoval kamarád, který to někde slyšel v souvislosti s léčbou herpes viru, konkrétně v případě častých oparů na rtu, ale spíše jako nějakou léčitelskou metodu. Odkud to měl a co na tom bylo pravdy už nevím, v té době tohle všechno šlo ještě mimo mě. Ale s příspěvkem Slávka jsem si na to vzpomněl. Zase na druhou stranu je mi znám osobně případ kluka, který tohle sám kdysi dávno praktikoval, akorát to vylepšil naprostou hloupostí, protože to někde vyčetl, že krev ve stříkačce si ještě trochu ohříval a pak si ji píchl zpátky do těla. Dnes je na tom bídně a má plný invalidní důchod. Prostě má stavy, kdy je třeba několik dní v pohodě a pak najednou upadne do stavu chronické únavy a neustále jenom spí a mudrlanti samozřejmě vůbec netuší, co mu je. Dle mě má asi totálně rozhozené chemické procesy v těle.
Jak píše Palo, MMS a jeho odnože fungují pouze na drobotinu a některé plísně. Velcí parazité jsou tady v klidu. Ale již jsem narazil i na případ u mého známého, kdy i dlouhodobější braní vyšších dávek hřebíčku problém nevyřešilo a stále se problém vracel, i když poctivě dodával HCl. Dokonce ani komplexní protiparazitární kůra od Clarkové u něj nezabrala, ale přesto bylo znatelnější zlepšení než u antiparizitik. Tak jsem zagůglil, abych našel něco komplexnějšího a narazil na přípravek Paranil, který se u nás prodává jako součást nechutně předraženého programu Colonix. Dá se ale splašit levněji na ebay. Ale jaké bylo mé překvapení, když mi známej již za 14 dní sdělil, že problémy ze dne na den ustali a pokud vím, tak je v pohodě stále, ale bere tuším preventivně dále 2 kapsle denně. Schválně jsem ten Paranil prubnul i na sobě a kupodivu ani 4 kapsle na lačno, aspoň u mě žádný problém. Ale známému to ze začátku dělalo značné problémy. Samozřejmě by to šlo udělat i podomácku, komu by se chtělo to míchat a plnit do tobolek Ale jak to vypadá, tak ta kombinace opravdu maká a na to, že nic jiného pořádně u něj nezabralo, tak slušný výkon. Paradox je také to, že jsem u něj zkoušel i složky, které ten Paranil obsahuje i samostatně a to i ve vyšších dávkách a nic.
Složení:
Skořápka ořechu černého * Extrakt z grapefruitových semínek * Kořen kurkumy * Hřebíček * Lapačo červené * Tykvová semínka * Myrha * Česnek * List yzopu * Oman pravý * Řecké seno * Hořec podzimní * Listy máty peprné * Žlutodřev americký * Hořec žlutý * Helonias dioica * Pelyněk pravý * Kapraď samčí *
Nicméně dnes už si názorem, že za vším je potřeba hledat velké parazity nejsem tak jist, a to že příčinou primárních problémů jsou jenom velcí parazité. Já je měl kdysi samozřejmě také a především ty menší potvůrky se neustále vraceli. Přestalo to, až jsem se zaměřil na plísně a mikotoxiny, pak se to teprve vše pohlo správným směrem. Do té doby to bylo stále dokola. Takže automaticky všechno svádět na velké parazity není vždy rozumné a možná právě to je jeden z důvodů, proč některým se nedaří toho zbavit. Stejně tak se mi potvrdilo, že je dobré si dopřávat imonostimulanty a to i v homeopatické podobě a ne pouze jenom věci, které to vše suplují za imunitu (MMS, KS, zapper a další), protože je to vše pouze dočasné řešení a některé těžkosti se budou stejně stále vracet.
Jak píše Palo, MMS a jeho odnože fungují pouze na drobotinu a některé plísně. Velcí parazité jsou tady v klidu. Ale již jsem narazil i na případ u mého známého, kdy i dlouhodobější braní vyšších dávek hřebíčku problém nevyřešilo a stále se problém vracel, i když poctivě dodával HCl. Dokonce ani komplexní protiparazitární kůra od Clarkové u něj nezabrala, ale přesto bylo znatelnější zlepšení než u antiparizitik. Tak jsem zagůglil, abych našel něco komplexnějšího a narazil na přípravek Paranil, který se u nás prodává jako součást nechutně předraženého programu Colonix. Dá se ale splašit levněji na ebay. Ale jaké bylo mé překvapení, když mi známej již za 14 dní sdělil, že problémy ze dne na den ustali a pokud vím, tak je v pohodě stále, ale bere tuším preventivně dále 2 kapsle denně. Schválně jsem ten Paranil prubnul i na sobě a kupodivu ani 4 kapsle na lačno, aspoň u mě žádný problém. Ale známému to ze začátku dělalo značné problémy. Samozřejmě by to šlo udělat i podomácku, komu by se chtělo to míchat a plnit do tobolek Ale jak to vypadá, tak ta kombinace opravdu maká a na to, že nic jiného pořádně u něj nezabralo, tak slušný výkon. Paradox je také to, že jsem u něj zkoušel i složky, které ten Paranil obsahuje i samostatně a to i ve vyšších dávkách a nic.
Složení:
Skořápka ořechu černého * Extrakt z grapefruitových semínek * Kořen kurkumy * Hřebíček * Lapačo červené * Tykvová semínka * Myrha * Česnek * List yzopu * Oman pravý * Řecké seno * Hořec podzimní * Listy máty peprné * Žlutodřev americký * Hořec žlutý * Helonias dioica * Pelyněk pravý * Kapraď samčí *
Nicméně dnes už si názorem, že za vším je potřeba hledat velké parazity nejsem tak jist, a to že příčinou primárních problémů jsou jenom velcí parazité. Já je měl kdysi samozřejmě také a především ty menší potvůrky se neustále vraceli. Přestalo to, až jsem se zaměřil na plísně a mikotoxiny, pak se to teprve vše pohlo správným směrem. Do té doby to bylo stále dokola. Takže automaticky všechno svádět na velké parazity není vždy rozumné a možná právě to je jeden z důvodů, proč některým se nedaří toho zbavit. Stejně tak se mi potvrdilo, že je dobré si dopřávat imonostimulanty a to i v homeopatické podobě a ne pouze jenom věci, které to vše suplují za imunitu (MMS, KS, zapper a další), protože je to vše pouze dočasné řešení a některé těžkosti se budou stejně stále vracet.
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
Odkaz na stažení knihy, která obsahuje staré léčebné metody, je zde zmínka i o autohemoterapii - Ošetření vlastní krví str. 57Craft píše:Pročetl jsem si příspěvek od Slávka a něco se mi vybavilo. Sice jsem netušil, že ta metoda se jmenuje autohemoterapie, ...
http://www.ulozto.sk/7325810/zvlastni-s ... asprik-pdf
Mimochodem moje známá zubařka si autohemoterapii uspěšně aplikovala při jakémsi zánětu od zubu. Vím o pár lidech, kteří si ji nechávali píchat. Když jsem se osobně zmínila o této léčbě své mudrlantce, tak mě začala strašit, že se mi vstříknutá krev srazí, zapouzdří a dostanu rakovinu . Zatím jsem tuto metodu nepoužila, nebyl důvod, ale nebála bych se do ní jít. Na Youtube je na autohemoterapii dost videí
Autohemoterapií se zabýval jistý Dr. Luiz Moura:
Je to jednoduchá technika, kde jde o náběr krve ze žíly a následné vpíchnutí do svalu, čímž se stimuluje nárůst
makrofágů, které jsou, řekněme, "komunální úklidová firma" organismu.
Obvyklou míru makrofágů v krvi je 5% a s auto-hemoterapie, zvýšíme tuto sazbu na
22% během 5 dní. Od 5., na 7. den, začne klesat, protože
krev ve svalu se chýlí ke konci. A když to skončí sazby se vrátí na 5%. To je důvod,
proč tato technika diktuje auto-hemoterapie by se měla opakovat každých 7 dní.
Rozdíl mezi aplikacemi je 7 dní. Ve vzácných případech dělám to každý 5 dnů, když
chci udržet hladinu makrofágů na svém maximu, nad 20%.
Při aplikaci ve svalech na paži, jsem někdy pacientů, kteří chtějí, abych předepisovat 10 (deseti) ml
v jedné ruce, aby se vyhnul vztyčené dvakrát. A já jsem proti tomu! Myslím, že sval na paži,
trojúhelníkovitá, může dojít pouze 5, ml. Ale v hýždě ano, může 10 ml být použit.
Hýžďového svalu má kapacitu přijímat 10 ml. ( překlad přes google )
Zde video dr. Moura s doslovným přepisem ( možno opět přes google )
http://www.rnsites.com.br/auto-hemoterapia-dvd.htm
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
Zdravím a přeju pěkný den.Já osobně ho moc pěkný nemohu nazvat hned ze dvou důvodů.Jednak jsem v práci a jednak mám od rána potíže-pobolívá mě břicho.Jelikož trpím na zácpu,uvařím si tak jednou týdně projímavý čaj,abych se pročistila.ten jsem vařila tuším předevčírem.vždy se pročistím během dopoledne a je klid.Tentokrát řídká stolice přetrvává a já už byla dnes potřetí-před chvílí.Nahlédla jsem do mísy,co to ze mě pořád vychází a kromě jadérek z feferonek,které jsem pojedla fakt hodně,jsem ve stolici viděla ještě něco jako šunkafleky,ale na jedne straně se to zužovalo.Nebylo to ale placaté,ale takový jako polštářek.Nehýbalo se to.Bylo toho na povrchu tak asi 3 kousky a potom jeden takový jakoby několik slepených dohromady.Mám docela strach,co to může být.Celou dobu přemýšlím,co jsem snědla za poslední dny ,co by to mohlo být a nic mě nenapadá.Od té doby,co mi bylo tady porazeno,že mám jíst ostré,tak jsem fakt zmastila několik feferonek,napila se toho láku,snědla asi palici česneku-ne čínského,ten měl opravdu grády,rozhousala asi 50 hřebíčků-po několika kusech a spolykala.Česnek jsem měla na topinkách,rozdrtila jsem ho i do pomazánky a to hodně.Začalo mě po konzumaci toho všeho bolet pod levým žebrem,ale bolest je mírná,dá se vydržet.Celá se klepu,co bude dál.Napadá vás někoho,co to může být?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Články tasemnice Bez srandy.KORKA píše:Napadá vás někoho,co to může být?
-
- Stálý člen
Palo,tušila jsem něco,ale až tak?Sama si furt říkám,že to nemůže být pravda,ale nechci si nic nalhávat.Jen mi hlava nebere,že by se to rozjelo po těch feferonkách,česneku a ev.tom hřebíčku.To ji stačí tak málo?Svině jedna,já mám furt nějaké zdr.problémy a bolesti a tak jsem se tomu nějak nevěnovala.Dr.jen říkají-chronické,musíte se smířit ap.Teď se tady jen klepu a nevím co dál.Je mi jasné,že se toho chci zbavit,kdo ví,jak dlouho to v sobě mám.Nenapadlo by mě zrovna tohle,protože nehubnu.Prosím,prosím(a teď už tady bulím)poraď,nebo vy ostatní poraďte co dál.Po přečtení tady toho fora je mi celkem jasné,že to bude asi obtížné.
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
Známou taky bolelo pod levým žebřem, bylo to od slinivky. Kukla jsem i na net a našla opravdu vícero zkušeností s bolestí pod levým žebrem, zde přikládám a porozmýšlej, jestli by to mohlo být u tebe aktuální:KORKA píše:Začalo mě po konzumaci toho všeho bolet pod levým žebrem,ale bolest je mírná,dá se vydržet.Celá se klepu,co bude dál.Napadá vás někoho,co to může být?
Příčinou bolesti pod levým žebrem mohou být problémy s břišní slinivkou ( může jít o zánět ! ). Může se také jednat o nějaký neurologický problém. Často to je uskřípnutý nerv. Může se také jednat o zvětšenou slezinu. Slezina je často zvětšená v důsledku rozsáhlé infekce.
Oslabení dráhy sleziny (potažmo slinivky břišní) způsobuje městnání natráveniny v ohybech střeva, zvláště ve velkém ohybu pod levým podžebřím. Tedy bolest některé části tlustého střeva.
Bolest lze zmírnit pitím piva nebo čajů, obsahujících HOŘČINY !
Osobně si myslím, že jsi na to šla moc Hrrrrr, mohlo dojít k popálení vnitřního prostředí a to není dobré, no vyjádření Pala by mě den taky naprosto zkazilo ( ale díky za něj ) a první, co bych valila udělat by byla šank prakšalána ( jogínská očista střev ). Klystýry by snad měly být v tvém případě samozřejmostí, ale na důkladnou očistu nestačí. Pokud budeš chtít přesný a osvědčený návok na " šanku " ráda ti ho předám. Mimochodem, šanku jsi měla udělat jako první věc, pokud trpíš zácpami a děláš protiparazitický kůry nedovedu si představit bezproblémový průběh. Držím pěstičky a samozřejmě tvůj " příběh " s napětím sleduji.
-
- Stálý člen
jani,ale co to tedy bylo v té stolici?připouštím,že může jít i o to,co jsi popsala výše,ale já to viděla!chvíli jsem na to nevěřícně koukala,pořád to vidím před očima.myslím,že k popálení nedošlo-asi bych jinak výskala,ale ...pokud mi teda předáš ten návod(budeš tak hodná a laskavá) tak mi ho písni prosím do sz.jsem ráda za každou informaci-pojem šanka atd.mi nic neříká.pod žebrem pobolívá,ale určitě si večer dám min.2 feferonky a 2 stroužky česneku.napíšu,co to se mnou udělalo dále
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Magnea píše:.. konkretne ja riesim strongyloidazu, tusim po slovensky " hadatko crevne" . ...
Někde jsem četla, že háďátko nasadili u alergiků nebo silných autoimunitních reakcí úmyslně, aby imunitní systém měl práci, konkrétní problém, a neničil tělo. Zamoření háďátky by mělo odeznít, prý je to dočasné a likvidace je snadná....
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 849 poděkování
- Dostal: 211 poděkování
Crafte,prosím,mohl by jsi podrobněji popsat svoji zkušenost s homeopatickými imunostimulanty.Není to tak dávno,co jsi zmínil ve svém příspěvku bioinformatorika.Je to něco takového nebo klasická homeopatie?Craft píše:Nicméně dnes už si názorem, že za vším je potřeba hledat velké parazity nejsem tak jist, a to že příčinou primárních problémů jsou jenom velcí parazité. Já je měl kdysi samozřejmě také a především ty menší potvůrky se neustále vraceli. Přestalo to, až jsem se zaměřil na plísně a mikotoxiny, pak se to teprve vše pohlo správným směrem. Do té doby to bylo stále dokola. Takže automaticky všechno svádět na velké parazity není vždy rozumné a možná právě to je jeden z důvodů, proč některým se nedaří toho zbavit. Stejně tak se mi potvrdilo, že je dobré si dopřávat imonostimulanty a to i v homeopatické podobě a ne pouze jenom věci, které to vše suplují za imunitu (MMS, KS, zapper a další), protože je to vše pouze dočasné řešení a některé těžkosti se budou stejně stále vracet.
Jak se vypořádáváš s plísněmi a mykotoxiny?Samozřejmě asi dieta,nějaký detox?
Tvé zkušenosti jsou pro nás hodně cenné,díky.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
No pozor, tím jsi ji nezabila, ale dala jsi jí celkem pokouřit. Tasemnice může mít i pár metrů, takže nějaké články, které uvolnila – to nic není, žije dál!KORKA píše:Palo,tušila jsem něco,ale až tak?Sama si furt říkám,že to nemůže být pravda...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
To jsem neřekl... Spíš tvrdím, že likvidaci zdravotních problémů je dobré řešit od "největšího", také kvůli matrjoškovému efektu.Craft píše:...že za vším je potřeba hledat velké parazity nejsem tak jist...
-
- Stálý člen
palo vím,tak naivní nejsem a taky jsem toho dost načetla v posledních dnech.každopádně jsem do sebe nasoukala teď večer 3 velké feferony a 3 stroužky česneku.uvidím zítra,co se bude dít.pod žebrem se bolest zklidnila.jen dotaz-můžou odcházet články,ale je možné,že se ,,pustí,, i ta hlava?nebo budu muset k dr a všechno vyklopit?je šance se ji zbavit svépomocně?pokud ano,a poradí mi někdo jak,udělám pro to všechno.