koukni na aukro.cz je jich tam hafo a někdy i za rozumnou cenu.martinq píše:voltmetry a ampérmetry, čtvercové analog s velkými čitelnými stupnicemi, nejlépe 0V - 12V, 0 - 250V, 0 - 5A a 0 - 0,5A
mohou být i použité, za rozumnou cenu...
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koupím
- Barbucha
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 61 poděkování
Re: poptávám
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
aukro
právě přihazuju, ale kdyby někdo měl doma,, tak se ptám i tady
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
- Barbucha
- Zasloužilý člen
Re: aukro
Tobě v podstatě stačí jakýkoliv, stupnici zmákneš na lejzrovce a předřadníky a bočníky uděláš z obič odporů.martinq píše:právě přihazuju, ale kdyby někdo měl doma,, tak se ptám i tady
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
- Barbucha
- Zasloužilý člen
ZVONÍTKO
čus lidi, sháním TRAMVAJOVÝ ZVONEK ,
tím myslím ten venkovní, který většina tramvajáků může zavařit, když stojíte na kolejích. Nemáte někdo typ kde sehnat nebo snad doma pod postelí? Nemusí mít funkční elektrické hejblátka v podstatě by mě stačil ten cinkací "klobouček". díky
tím myslím ten venkovní, který většina tramvajáků může zavařit, když stojíte na kolejích. Nemáte někdo typ kde sehnat nebo snad doma pod postelí? Nemusí mít funkční elektrické hejblátka v podstatě by mě stačil ten cinkací "klobouček". díky
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
DVD od Beardena
Výzva, chci objednat a otitulkovat všech zatím vyšlých 6 DVD od Toma Beardena (1,2 a 5 díl mám z youtube, hrozná kvalita). cena za kus je 31 kolářů plus pošta, v rámci osvěty a vzdělání bych dále českými luhy a háji šířil za cenu vypáleného DVD 15Kč/ks.
http://translate.google.cz/translate?hl ... 26hs%3DHLq
má někdo zájem ? aspoň 10 lidiček, jinak na to kašlu ...
http://translate.google.cz/translate?hl ... 26hs%3DHLq
má někdo zájem ? aspoň 10 lidiček, jinak na to kašlu ...
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
4 zubatá kola
Zdravím pánové.
Na svůj parní stroj potřebuji sehnat převody respektive 4 zubatá kola z kterých by se dala sestavit jednoduchá převodovka do pomala, něco jako na přiloženém obrázku. Upřednostňuji modul zubů, 2, 2.5, 3, na ty moduly mám frézky a tak jsem schopný eventuelně nějaké kolečko i dodělat. Na průměru zas až tak moc nezáleží, vejdou se mi tam kola do cca 20 cm, hřídele počítám 20-30mm. Dík JOVA
Na svůj parní stroj potřebuji sehnat převody respektive 4 zubatá kola z kterých by se dala sestavit jednoduchá převodovka do pomala, něco jako na přiloženém obrázku. Upřednostňuji modul zubů, 2, 2.5, 3, na ty moduly mám frézky a tak jsem schopný eventuelně nějaké kolečko i dodělat. Na průměru zas až tak moc nezáleží, vejdou se mi tam kola do cca 20 cm, hřídele počítám 20-30mm. Dík JOVA
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Re: dvd
Ak sa to dá rozšíriť aj na Slovensko, tak sa hlásim.lajos píše:udělej u mně taky čárku, beru
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
martin11
...1x sadu DVD...pro fotografa....třeba se stanu atomovým fyzikem.... ...martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
Re: 4 zubatá kola
nedávno som našiel v kovošrote servomotor z rozbehového reostatu výrobca Kovohuty Krompachy. s liatinovými kolieskami hrubé 5 mm. Prekrásne. Mali na hriadeli rôzne zaskakovače, asi kvôli časovaniu, až mi to bolo škoda rozobrať. Mali krásnu patinu, zuby hladké, boky neopracovaná liatina, klzné plochy leštené. Tak mi napadlo, že sú ako stvorené pre model na parný stroj. Sa mi marí,že na štítku bol rok 1965.