Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS a různé choroby
- Daria Lori
- Starší člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
olej
Dlooouhé...
Panenský lněný olej má dva a půlkrát více potřebných látek. Stať o kokosovém je spíš reklamní. Mimo užitečných obsahuje kokosový i spoustu balastu.
Pokud je k dispozici lněný olej, je kokosový slabá náhražka. Je ale dobrý pro zevní upotřebení, tak snadno nežlukne.
Panenský lněný olej má dva a půlkrát více potřebných látek. Stať o kokosovém je spíš reklamní. Mimo užitečných obsahuje kokosový i spoustu balastu.
Pokud je k dispozici lněný olej, je kokosový slabá náhražka. Je ale dobrý pro zevní upotřebení, tak snadno nežlukne.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
- Daria Lori
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
snizena funkce stitne zlazy
Mam tady nove vysledky krve predchozi jako prvni, potom nove(04..09.2009-18.12.2009-05.03.2010)
Bile krvinky: 6.80-6.40-6.70 - ty jsou v norme!!!
Cervene krvinky: 3.99-3.91-3.72 - pod normou
Hemoglobin: 12.3-11.8-11.2 - pod normou
Hematocrit: 35.0-34.6-33.4 - pod normou
Gr.Eosinofili: 0.43-0.59-0.39 - nad normou
v moci: u-Hemoglobin: 0.03-0.06-0.06 - nad normou
CO TO ZNAMENA? Proc to jede dolu? Neni to anemie?
Potrebujete jeste jine vysledky? mam jich tady dost...
jinak vse v poradku.
Leky na stitnou zlazu jsou zvysene z 125 na 150 (eutirox) ale vysledky jsou v norme. LSE vysledky az za dva mesice.
Dnes mam sono... uvidime co je uvnitr stitne zlazy po tolika koupelich v MMS dnes... .
Jinak zkousim to pomlete lnene seminko s tucnym tvarohem, je to dobrota a vycisti to asi opravdu ledviny, uz me neboli v zadech, kdyz to prezenu s MMS. Pridala jsem koprivovy, hermankovy a zeleny caj. Vyrabim taky aktivni vodu - prestava "varit" hlava...
Bile krvinky: 6.80-6.40-6.70 - ty jsou v norme!!!
Cervene krvinky: 3.99-3.91-3.72 - pod normou
Hemoglobin: 12.3-11.8-11.2 - pod normou
Hematocrit: 35.0-34.6-33.4 - pod normou
Gr.Eosinofili: 0.43-0.59-0.39 - nad normou
v moci: u-Hemoglobin: 0.03-0.06-0.06 - nad normou
CO TO ZNAMENA? Proc to jede dolu? Neni to anemie?
Potrebujete jeste jine vysledky? mam jich tady dost...
jinak vse v poradku.
Leky na stitnou zlazu jsou zvysene z 125 na 150 (eutirox) ale vysledky jsou v norme. LSE vysledky az za dva mesice.
Dnes mam sono... uvidime co je uvnitr stitne zlazy po tolika koupelich v MMS dnes... .
Jinak zkousim to pomlete lnene seminko s tucnym tvarohem, je to dobrota a vycisti to asi opravdu ledviny, uz me neboli v zadech, kdyz to prezenu s MMS. Pridala jsem koprivovy, hermankovy a zeleny caj. Vyrabim taky aktivni vodu - prestava "varit" hlava...
- Daria Lori
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska tady mam ekografii: nejstarsi datum - bez MMS, druhe a treti s uzivanim MMS. Velikost nejvetsiho uzliku ve stitne zlaze.
15.05.2008 - 21mm
14.11.2009 - 18mm
15.03.2010 - 15mm
Zda se, ze ustupuji... . Boji se MMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15.05.2008 - 21mm
14.11.2009 - 18mm
15.03.2010 - 15mm
Zda se, ze ustupuji... . Boji se MMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: snizena funkce stitne zlazy
Teď bude nejdůležitější trefit datum, kdy to bude 12mm, abys tu posloupnost nezkazila!Daria Lori píše: 15.05.2008 - 21mm
14.11.2009 - 18mm
15.03.2010 - 15mm
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Daria Lori
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
Ty ses nejakej jedovatej... zitra bude i odpoved od doktorky, jestli chces tak ti ji napisu!!!
- Daria Lori
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
Doktorka byla prekvapena..., kdyz jsem se ji zeptala jestli muzou i zmizet tak odpovedela, ze to neni mozne...tak to zkusime ne? Kdo vi co bude rikat potom...i pri tomto ustupu naznacovala, ze se asi spletl doktor pri ekografii . V srpnu dalsi odbery, vypada to i na snizeni eutyroxu. Jinak mam cas 1 rok na uplne vytraceni slavnych uzliku ve stitne zlaze... !!!
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: snizena funkce stitne zlazy
To už tady ví kdekdo, že jsem dědek prudce jedovatej. Ale v tomto případě jsem to jako jedovatost opravdu nemyslel!Daria Lori píše:Ty ses nejakej jedovatej...
Správně, nedej se a vydrž -Daria Lori píše:Doktorka byla prekvapena...
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Daria Lori
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
autoimunitni choroby
Podle poslednich vysledku narusta: autoprotilatky - Antinuklearni pl. ANA z negativni na 1: 320 co to znamena?
Pouzivala jsem MMS1, koupele i ustne, neco jsem prehnala?
Pouzivala jsem MMS1, koupele i ustne, neco jsem prehnala?
- jarop
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
zápaly a magnezium
Keď človek nemá dostatok niektorých životne dôležitých látok, všelijaké náhrady len udržujú status quo.
V prvom rade je treba prijať dostatočné množstvo minerálov. A potom k tomu dodať MMS a podobne.
Asi najviac ľudstvo hreší pri horčíku. Je záme, že magnezium lieči alebo tlmí zápaly.
Napriklad: http://ezinearticles.com/?Magnesium---T ... &id=743203
A magnesium deficiency is considered to be one of the most common, but treatable, causes of disease. An estimated 72% of Americans are not getting enough magnesium. Low magnesium levels are associated with several autoimmune disorders including Fibromyalgia, Chronic Fatigue Syndrome, arthritis, Raynaud's phenomenon, and asthma.
Nedostatok horčíka je jeden z najčastejších ale liečiteľných príčin chorob. Asi 72% amíkov neprijíma dosť magnezia.
Nízke hodnoty magnezia sú spojené s niektorými autoimunitnými chorobami ako syndrom chronickej únavy, artritida, reynauldov syndrom a astma.
V prvom rade je treba prijať dostatočné množstvo minerálov. A potom k tomu dodať MMS a podobne.
Asi najviac ľudstvo hreší pri horčíku. Je záme, že magnezium lieči alebo tlmí zápaly.
Napriklad: http://ezinearticles.com/?Magnesium---T ... &id=743203
A magnesium deficiency is considered to be one of the most common, but treatable, causes of disease. An estimated 72% of Americans are not getting enough magnesium. Low magnesium levels are associated with several autoimmune disorders including Fibromyalgia, Chronic Fatigue Syndrome, arthritis, Raynaud's phenomenon, and asthma.
Nedostatok horčíka je jeden z najčastejších ale liečiteľných príčin chorob. Asi 72% amíkov neprijíma dosť magnezia.
Nízke hodnoty magnezia sú spojené s niektorými autoimunitnými chorobami ako syndrom chronickej únavy, artritida, reynauldov syndrom a astma.
Jaro
MMS a cysty
Dobrý den,
již několik dní pročítám toto fórum a nikde díky jeho rozlehlosti jsem nikde nebyl sto najít příspěvěk na téma cysty. Chtěl jsem se tedy zeptat zda někdo z přítomných má zkušenosti s účinkem MMS na cysty na děloze. Děkuji za info.
již několik dní pročítám toto fórum a nikde díky jeho rozlehlosti jsem nikde nebyl sto najít příspěvěk na téma cysty. Chtěl jsem se tedy zeptat zda někdo z přítomných má zkušenosti s účinkem MMS na cysty na děloze. Děkuji za info.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: MMS a cysty
Ahoj, nemůžu reagovat přímo na cysty na děloze, ale u MMS1 je známo, že cysty narušuje/rozpouští. Je řeč o cizopasnických cystách. O jiných zatím řeč tady na fóru nebyla
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Re: MMS a cysty
sil píše:Dobrý den,
Každopádně, kromě MMS, se dá na cysty velmi dobře působit půstem. Při něm se čistí postupně všechny orgány v těle.
http://www.pust.cz/
http://urinoterapie.sweb.cz/urinoterapie.htm
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
- Cunik
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
mrsa
Ahoj vespolek,
pro kamarádovu dceru (17let) hledám informace o MRSA, poslední dobou má časté boláky a kamkoli příjde, jsou mudři dost vyděšení a nevědí si vůbec rady, jen občas něco vyříznou lokálně vyčistí. Hledám hlavně zkušenost s délkou kůry, dávkováním, koupelemi, MMS1 nebo i MMS2 ??? Dospěl jsem k názoru, že pokud vůbec někdo dokáže pomoci, tak jedině z tohoto jedinečného fóra. Děkuji, pavel
pro kamarádovu dceru (17let) hledám informace o MRSA, poslední dobou má časté boláky a kamkoli příjde, jsou mudři dost vyděšení a nevědí si vůbec rady, jen občas něco vyříznou lokálně vyčistí. Hledám hlavně zkušenost s délkou kůry, dávkováním, koupelemi, MMS1 nebo i MMS2 ??? Dospěl jsem k názoru, že pokud vůbec někdo dokáže pomoci, tak jedině z tohoto jedinečného fóra. Děkuji, pavel
MMS a paradentoza
Ahoj,
mam vleklu paradentozu, zacala som pouzivat MMS na cistenie zubov.presli dva tyzdne a ja necitim ziadny rozdiel.
Chcela by som vediet,ci ma niekdo s tym skusenosti,lebo mne sa zda,ze mam dasna viac zapalene ako pred pouzivanim MMS.
Dakujem za uprimne odpovede.
ms
mam vleklu paradentozu, zacala som pouzivat MMS na cistenie zubov.presli dva tyzdne a ja necitim ziadny rozdiel.
Chcela by som vediet,ci ma niekdo s tym skusenosti,lebo mne sa zda,ze mam dasna viac zapalene ako pred pouzivanim MMS.
Dakujem za uprimne odpovede.
ms