Nazdar,1220 píše:tak to mělo být.
Protože se stránky pana Provoda ztratily z netu,
Stranky pana Provoda mam na komputeru. Uz je to dlouho, co jsem se naucil takove veci si zasichrovat. Nejaky cas jsem si s nim i povidal.
Ahoj, Slavek.
Nazdar,1220 píše:tak to mělo být.
Protože se stránky pana Provoda ztratily z netu,
Právě že těch řešení je více.Slavek Krepelka píše:...Tech reseni je jeste vice. ..
Právě že těch řešení je více.poota píše:Slavek Krepelka píše:...Tech reseni je jeste vice. ..
Realizuji na legendárním vozidle Trabant, takže se obávám, že i to nejpřesnější okótování by bylo platné jen mizivému procentu čtoucích . Předpokládám, že si každý najde podle svého vozidla jak umístění, tak i svoje rozměry, které zřejmě nejsou nijak kritické.keft píše:...aby se občas inovovaná fotografie poslední verze UF.xx okótovala například v Malování -Paint (tedy včetně rozměrů a uvedení typu auta, na kterém byla realizována). Samozřejmě, že spirálu je nutné přizpůsobit průměru hadice sání. Tím by nedocházelo ke zbytečným otázkám později přichozivších kutilů.
Pravdu díš, o Informačním Poli, Vyšší Inteligenci a Kolektivním Vědomí jsem již něco málo psal ve vlákně ESP. Na téma Tebou naznačeného způsobu "uvažování" vkládám občas drobné vsuvky, povětšinou vázané na fenomén Drontství, který prezentuji jako kreativnější alternativu běžně doporučovaného "logického" vymýšlení.keft píše:Budoucnost směřuje k rozvoji esoterického cítění a vcítění-empatie, protože končí věk Ryb a začíná věk Vodnáře...to, co Vás ráno po odpočinku napadne jako první je to SPRÁVNÉ, i když se Vám zdá jako nepravděpodobné...
Tebou doporučovaný 1uF bych řadil spíš ke kondenzátorům s větší kapacitou, takže pokud jsi měl na mysli opravdu malou kapacitu, tak by se mělo jednat o nF nebo pF, a jako dielektrikum by byl vhodnější styroflex. Omezení nižších kmitočtů by nemělo vadit, protože ty nejsou rozhodující.keft píše:3. další vjem mám, že bude dobré zkusit přidat paralelně k tomu uměle vytvořenému kondenzátoru ještě jeden běžný- továrně vyrobený-s malou kapacitou s co nejnižším svodem, t. j. na co nejvyšší napětí řádů nad 1000V. Nejlépe s MP dielktrikem na vysoké napětí. Pravděpodobně 1uF nad 1KV. Kondík usí býz co nejdál od vlhka a zdrojů tepla.
Zvlhčování vzduchu, nejlépe asi knotovým odpařováním v podtlaku mezi vzduchovým filtrem a UFkem by i dle mého názoru mělo být přínosné.keft píše:4. poslední vjem mám, že v suchých dnech by asi zlepšil účinnost ještě přidaný zvlhčovač vzduchu..Podle cítění by vzduch nemusel být zvlhčován moc, tedy nenáročné na energii.
Jdu tyto nápady realizovat a pak se s Vámi podělím. Celý problém mám v tom, že na mé staré Toyotě Corolle nemám průtokový měřič spotřeby paliva a tankování plné s podělením KM je zdlouhavé.