PrdlajzSlavek Krepelka píše: Chvíli si pomaluju a pokud se mi to bude líbit, přihodím to sem. Napadlo mne totiž, jak by to možná šlo vojet.
Ahoj, Slávek.
PrdlajzSlavek Krepelka píše: Chvíli si pomaluju a pokud se mi to bude líbit, přihodím to sem. Napadlo mne totiž, jak by to možná šlo vojet.
Rádi by jsme ho postavili. můžeš nám nějak pomoci?Memphis333 píše:to nikdo z vas nepostavil este funkcny motor ?
Tady se klidně poperu.django1 píše: Kolik práce by mohl vykonat kámen, který vyneseme do výšky a pak pustíme.
Kolik práce by mohl vykonat magnet, pokud jej doneseme na správnou vzdálenost od jiného magnetu. Musíš si prvně správně nadefinovat vztažnou soustavu. Teprve potom v ní můžeš spřádat teorie.
Sorry Django1, ale mám pocit, žes zažil totální výpadek paměti o tom, co se tu už x-krát probíralo (gravitaci vynechávám):django1 píše: ...Pokud jde o magnety, je to horší o to, že dodnes nevíme, co magnetizmus způsobuje a jaké jsou jeho projevy.
Co tu dává naději je fakt, že stále nevíme co je příčinou magnetizmu a gravitace...