Slávku,je to opačně,peroxyd stárne,ale ten koncentrovaný nejméně,aspoň tak nás to učili a v laboratoři se skladoval vždy koncentrovaný.M..Slavek Krepelka píše:On totiž časem slábne a čím větší koncentrace, tím rychleji.
Edit: oprava citace - poo.
Slávku,je to opačně,peroxyd stárne,ale ten koncentrovaný nejméně,aspoň tak nás to učili a v laboratoři se skladoval vždy koncentrovaný.M..Slavek Krepelka píše:On totiž časem slábne a čím větší koncentrace, tím rychleji.
Našel jsem jenom, že na rozpad čistého peroxidu má vliv teplota a světlo. Čím vyšší teplota, tím rychleji se rozpadá a čím víc světla, tak také. Takže je asi putna, jaká je koncentrace, ale možná máš recht. Děkuju. Znečištění více méně čímkoliv také zvyšuje rozpad a může jít o katalytický, ne chemický. Ahoj, Slávek.milnem píše: Slávku,je to opačně,peroxyd stárne,ale ten koncentrovaný nejméně,aspoň tak nás to učili a v laboratoři se skladoval vždy koncentrovaný.M..
Zdar,vieš čo Ti poviem z mojej skúsenosti?tak 3 % H2O2 používam na čistenie zubov,tam sa mi perfektne osvedčil,ale nepoužívam ho samozrejme každý deň.Maximálne 3 x do týždňa a výsledky su super viditeľné,mal som tam nejaký jemný kameň na zuboch a zmizol mi.vokoun píše: Má nějaký význam když budu užívat 10 kapek 3 pro. roztoku deně a nebo by jsem musel navýšit. Skusil jse 20 kapek a nějak jsem to zkraje špatně skousával ale mohl v tom bít taky jenom strach z něčeho nového.
Podívej se do vlákna Vitamín C na liposomatické céčko. To vám ten peroxid vyrobí přímo v těle přesně jak si to tělo dělá samo. S peroxidem bych celou kůru neopakoval, ale občas jsem si dal ještě tak půl roku, možná vlastně i dýl po kůře, sklenici s 30 aj s 35 kapkama 35% H2O2 v momentě, kdy se mi to s dýcháním nezdálo na 100% a dobrý. Eventuelně už jsem ho nesosnul tak 9 měsíců, necítím potřebu. Ahoj, Slávek.Fox_25 píše:Tak na čas jsem peroxid vynechal a obtíže se vrátily. ...
Okysličí je to. Ahoj, Slávek.vokoun píše: Slávku a co to dělá s ledvinami, žaludkem a střevama. ..
Leničko, je to tichá pošta. Taky je to nechuť si projít vlákno.LenkaX píše:Ahoj všichni, mám dotaz k peroxidu vodíku 3% z lékárny.na Osudu mě zaujal článek k tomuto tématu,ale užívá se vnitřně 35% peroxid technický.