Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Urinoterapie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
libcosenior
Zasloužilý člen
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Urinoterapie

Příspěvek od libcosenior »

hanka píše:
libcosenior píše:Ja teda pokračujem ďalej...
libcoseniore, držím Ti palce, aby se Ti Tvůj záměr podařil! :good:
.....
Jo, a raději ubírej vodu, kterou urinu zapíjíš, až se obejdeš bez zapíjení. Tou vodou se snižuje účinek (ředíš si tím urinu), což je škoda...
Ďakujem za podporu. ;)
Nemyslím si však, že máš celkom pravdu. Armstrong píše, že môžeš piť vody koľko ti chutí. A on je najväčší praktik urinoterapie. ;)
Navyše si myslím, že keby som nepil vodu, nebude sa mať základ čuriny (voda) z čoho vytvárať.

Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

libcosenior píše: ... Armstrong píše, že môžeš piť vody koľko ti chutí. A on je najväčší praktik urinoterapie. ;) ...
Souhlas. Jednak, že se k tomu vyjádřil Armstrong a jednak, že človek ztrácí vodu i když jen trochu potem v tuto roční dobu, více dechem a relativně hodně s výkaly a může toho být někdy velice moc najednou. Ledviny jsou schopny si přebytek tekutiny velice spolehlivě uhlídat a pokud by bylo čuránek moc, uhlídá si to zase bachorech, nebude velmi nadbytečné množství brát. Když už se vydá člověk cestou intuity těla, může to zrovna tak udělat kompletně a nezasahovat do toho pokud možno rozumem. Samozřejmě, pokud se stane, že jeden vidí veliký výdej jinudy než ledvinama a ledviny hodně zaostávat, pak snad i přitlačit s vodou na pilu, ale jistý bych ti tím moc nebyl. Armstronga bych si v každém případě vzal a beru za bibli. Není nad mnohaleté zkušenosti.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Zapíjení uriny

Příspěvek od hanka »

libcosenior píše:...Nemyslím si však, že máš celkom pravdu. Armstrong píše, že môžeš piť vody koľko ti chutí. A on je najväčší praktik urinoterapie. ;)..
Nerozumíme si ;) ... Mluvím o zapíjení uriny, t.j. o bezprostředním zředění uriny vodou ihned po jejím užití. :enaughty: Ne o pití vody v přestávkách mezi užíváním. Proč si myslíte, že urina se má i odpařovat na 1/2, nebo 1/4? Pro její koncentraci a tím i zvýšení účinku ... Voda se samozřejmě má pít, dokonce bych její příjem také notně zvýšila - jenom bych nevolila zapíjení uriny... Tak jsem to pochopila já .. :)

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Zapíjení uriny

hanka píše: ... Mluvím o zapíjení uriny, t.j. o bezprostředním zředění uriny vodou ihned po jejím užití. ...
:oops: Omlouvám se. V tom máš Hanko nejspíš dost recht, i když zředění bych se moc nebál. Jde však o to dostat do těla taky něco přes sliznice, než se k tomu dostane žaludek. Někdo se někde v těch textech dokonce zmiňuje, že pokud se ihned zapíjí vodou, metoda nefunguje. Vzal bych to tvrzení poněkud s reservou, nebude asi všeobecně platit, nicméně si dovedu představit, že se účinnost metody může dramaticjy snižovat alespoň v některých případech.

libcosenior
Zasloužilý člen
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libcosenior »

Súhlasím, len v prvých dňoch som každý dúšok uriny zapil dúškom vody. Inakšie by som nebol schopný to vypiť.

Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

libcosenior píše:Súhlasím, len v prvých dňoch ...
Stejně jsi hvězda, většina by radši zdechla. :good: Ahoj, Slávek.

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše: ... :D ale já se nesnažím přežít v pohodě tu terapii...
:) .. já Ti přála, aby jsi přežil v pohodě tu očistu, ne terapii - v terapii jsem na stejné lodi jako Ty, akorát u mne ještě nepřišla taková očista .. mám křehčí konstituci, musím na to proto jít pomaleji a opatrněji ;).
Ale i u mě se už projevují účinky terapie :) . Nejde to ale spodem, nýbrž vrchem ... na dásních u zubů se mi tvoří opary či co a mírně pobolívá v krku, občas cítím i projevy "chřipky", které netrvají dlouho, zato ale opakovaně... Napřed jsem si myslela, že jsem dostala nějakou infekci, denně ústa vyplachuji koloidním stříbrem a mrtvou vodou, zuby si čistím MMS1, až dneska jsem si uvědomila, že to není běžná infekce, protože zánět (či opar) jde od jednoho zubu ke druhému .. :?
To jsem zvědava, co bude dál.. :mrgreen:
Ahoj, Hanka.

"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše: :) .. já Ti přála, aby jsi přežil v pohodě tu očistu, :D Já vim. Jenom jsem Tě chtěl trochu poškádlit. :oops:

Ale i u mě se už projevují účinky terapie :) . ....
Po ústech, čelistích a hlavě se mi to honilo při AHT, takže to jsem měl asi už před urinou odskákané. Aj jsem na to bral Godzilu a zabírala velice dobře. Včera večer mi na asi tak dvě hodiny připootekly mízní uzliny pod pravou paží a mírně zabolely, ale než jsem šel spát tak fajn. Teď mne z nějakého důvodu trochu bolí pravá strana žeber vzadu a podařilo se mi zbavit slizové střevní vystýlky. Jinak Herxka se trochu koná, šel jsem se na hodinu a půl vyvenčit a domů jsem přilezl naprosto hyn. To není absolutně běžné. Ale Hani :) naskakuje mi Bengston ruka, ba co dím, je naskočená více méně pořád. Buďto když na ni pomyslím, což není často, to je spíš obráceně, že se připomene, ale jestli si něco nenakecávám, tak v přítomnosti nějak nemocných zvířat. Teď jsem byl venku hulit a zakecnul jsem se na pár slov s člověkem, který má těžký astma a je na kyslíku, a měl jsem pocit, že se mi na dlani udělá puchejř, jak pálila. Začalo to den či dva po první injekci uriny. Něco s tím provedu.

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše:.. naskakuje mi Bengston ruka ... v přítomnosti nějak nemocných zvířat..... měl jsem pocit, že se mi na dlani udělá puchejř, jak pálila... Něco s tím provedu.
:ethink: je docela možné, že to nemá s urinou nic společného ... je to tatáž ruka? Když ruka pálí v přítomnosti nemocných, může se jednat o něco jiného ... :idea: Já bych s tím nic nedělala, ale více bych to pozorovala... :)
Ahoj, Hanka.

Niky
Starší člen
Dal: 84 poděkování
Dostal: 81 poděkování

Příspěvek od Niky »

tak ste ma tu inspirovali a idem si spravit maly test. pouzila som cerstvu urinu a natrela som si nou tvar (akoze kvoli vyrazkam, tak uvidim co to spravi) a este ma zvlastne omina zlcnik ci pecen posledne dni, tak som si spravila na noc taku naplast, ze velky vatovy tampon dobre namoceny v nej a to som si prilepila na tu oblast, prekryla to dalsou vrstvou prilepila a na to dala nocnu koselu. takze si to necham posobit celu noc. som zvedava, pit sa ju zatial nechystam, tiez tie injekcie zatial nie, tak si budem aspon tvar a bolave oblasti. inak som v podstate zdrava, ale ocisty nie je nikdy dost :) a ked sa tym zbavim pozostatkov akne na tvari, nebudem sa stazovat

a inak, velmi rychlo sa vsakuje do pokozky a vobec z nej nie je citit ziadny zvlastny odor, takze je to fajn kozmetika :)

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Odstranění zápachu moči ...

Příspěvek od A(&F) »

... dle článku http://www.freepub.comehere.cz/vsechno/ ... ni-vystave (zabývacího se výrobou energie z moči) se lze zbavit zápachu moči přimícháním 1% sody ... ;) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Odstranění zápachu moči ...

A(&F) píše:... se lze zbavit zápachu moči přimícháním 1% sody ... ;) ...
Jakýho zápachu? Osobně bych matičku přírodu pokud jen trochu možno moc nevylepšoval. Ono to povětšinou dopadá dost na :esilenced:

:ethink: Možná, že kdybychom zachovávali prvotní název "Plodová voda", lidem by víc docházelo o co jde. Ahoj, Slávek.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

... Slávku, dokážu si představit, že by to mohlo některým lidem pomoci ... a proto jsem to sem dal ... :) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Vejce vařená v moči prý dokáží zázraky ...

Příspěvek od A(&F) »

... "Zlepšení krevního oběhu, snížení tělesné teploty a posilující účinky. To všechno prý svým konzumentům zajišťuje jarní specialita města Tung-Jang v provincii Če-ťiang na jihovýchodě Číny. A jak se tato dobrota připravuje? Její hlavní složkou jsou vejce, která se vaří v moči chlapců mladších deseti let. Funguje to takhle už po staletí a místní vláda dokonce laskominu zapsala na seznam kulturního dědictví." ...
(zdroj: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1 ... i-zazraky/ )

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

A(&F) píše:... Slávku, dokážu si představit, že by to mohlo některým lidem pomoci ... a proto jsem to sem dal ... :) ...
:) Naprosto o tom nepochybuji, naopak.

Pochybuji však o tom, že se tím nesníží účinnost. Ona ta urina mimo živých biologických složek, což jsou jak už víme minimálně bílkovinné imunizační protilátky a kmenové buňky z ledvin, se kterými soda může alespoň částečně vyreagovat a zničit je jako ničí bakterie, které do uriny eventuelně vletí a nejspíš také zabraňuje postupnému uvolňování čpavku do odstavené uriny, obsahuje také naprosto spolehlivě vodní mikro-krystaly s informatikou nám vlastní a měl bych obavy i o ně. Když se podíváš na to, že urina dokáže docela slušně regenerovat tkáně, jak po popáleninách, nebo i při řezných ranách, a uvedených případů o tom svědčí hodně že to urina dokáže, možná by ta soda nv urině adělala víc škody než užitku. Pokud takto, mohla by urina se sodou někomu i dost nepomoct. Netvrdím, že by nepomohla, ale držel bych přirozených metod. Proto se mi nelíbí ani to čtvrtinové odpařování varem, přestože asi udělá taky dobrou práci, ale šance je, že vymražování udělá práci vynikající a žádná úprava ideální, i když se pak nejspíš musí urina aplikovat intenzivněji.

Ty kočky, co to urinový zařízení prý vynalezly, tam definitivně maj problém s elektrolýzou stejně jako s nutným ohřevem uriny a uvolňováním nejspíše právě čpavku. To je dost jiný scénář. (Stejně je ten vynález :roll: )

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“