Díky, +1Slavek Krepelka píše:.. jde skutečně o normální optické mikroskopy s upraveným osvětlením. To znamená, že se to dá umotat z každého mikroskopu s dostatečnou rezolucí (zvětšením). ..
Zdravím - poota
Díky, +1Slavek Krepelka píše:.. jde skutečně o normální optické mikroskopy s upraveným osvětlením. To znamená, že se to dá umotat z každého mikroskopu s dostatečnou rezolucí (zvětšením). ..
Tak to bych potřeboval, Mám toho USAZENÉHO TUKU skoro moc. Celková váha 115 kg. Ale takle na mne MMS nefunguje.masteni to znamena, ze se tva pokozka cisti, je to usazeny tuk, ktery se rozpousti,
Dělal jsem si legraci. MMS na zhubnutí není, ale fungje bezvadně na různé záněty. Na zhubnutí není ani dieta. Držel jsem 40 dní hladovku. 20 kg šlo dolů, ale v krátké chvilce to bylo nazpět.nejake to kilo se rozpusti bez potizi a telo je stihlejsi a citime se take velmi dobre.
Říkalo se, že čínská redukční dieta je velice jednoduchá - jíst jenom jednou hůlkou!děda Slavík píše:.. Pomocí budou ještě vyšší ceny (VŠEHO), další poplatky a daně a snížení důchodů.
Konečně zase jedna dobrá rady na tomto fóru příznivců MMS.Ovšem důchodci mají ještě jednu možnost - místo snídaně spát.