Mozna by pomohl mekci kartacek...V pribuzenstvu jeden uzival MMS2 a hodne se mu vylepsila viklavost zubu pri paradentose - dokonce tak ze zubarka navrhla moznost udelani mustku coz pred tim neprichazelo v uvahu kvuli te viklavosti zubu...lenkas píše:Ahoj,
mam vleklu paradentozu, zacala som pouzivat MMS na cistenie zubov.presli dva tyzdne a ja necitim ziadny rozdiel.
Chcela by som vediet,ci ma niekdo s tym skusenosti,lebo mne sa zda,ze mam dasna viac zapalene ako pred pouzivanim MMS.
Jinak na zanety obecne v tele je dobre dostatecne zasobeni vit.C(nekombinovat s MMS !), a podle Jardy Zajicka ze zdravi-az.cz velmi vhodne piti premrazene vody (da se do PETky a do mrazaku, a pak se popiji jeste zmrazena-to co zrovna roztaje...aspon 2L denne)
Pokud by jste chtela(neni nutne) pouzivat vodu z osmozy nebo destilky tak je nutne PET flasku nejdrive 3-5x napustit touto vodou a nasledujici den vzdy vodu vylit, nebot vytahne z PETky nebezpecne chem.latky.
Dale jeste mozno koupit NERAFINOVANOU morskou sul (napr.Danival), a stridejte cisteni zubu MMS s cistenim zubu touto morskou soli.