Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Zničí příchod VE stávající společnost ?

Filosofie přírodních jevů.
Odpovědět
rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Přesunutí příspěvků

Příspěvek od rival »

Přátelé, tady to hučí jako v piliňáku... Trošku mi to připomíná dobu, kdy sem poprvé přišel Gewo. To byl taky fofr. Příspěvek střídal příspěvek... do toho rozbouřené emoce... Ono, to naše fórum skutečně žije... svým nespoutaným a často i hodně divokým životem. Jsem rád, že tomu tak je. Vlastně se učíme jeden od druhého a občas se nám povede udělat aspoň malou dirku do "Matrixu" a to mne osobně nesmírně naplňuje :). Za takovou dirku považuji i to, mít svůj vlastní názor. Ono totiž v době, kdy jsou názory prefabrikovány... tedy je vytvořena škála názorů a jedinec si může "svobodně" vybrat (ale jen z názorů, které jsou nabízeny - tedy povoleny). A velmi mnoho lidí tuto past neprokoukne. Naopak vidí v konzumu svobodu. Mají si z čeho vybrat... a cítí se svobodně. A přitom je ani nenapadne, že opak je pravdou.

Takže je nesmírně fajn mít svůj vlastní názor. Ale pak nastává problém jak jej sdělit ostatním. Jak se co nejlépe a upřímně podělit o své moudro... Prvním krokem je najít posluchače. Nejlépe posluchače podobného založení jako je sám tvůrce názoru. Inspirovat druhé a být jimi zpětně inspirován je jeden z nejkrásnějších darů, které člověk může při vzájemné komunikaci prožít. Ten pocit dokáže člověka naplnit až k zalknutí. Stejně jako nepochopení a z toho následně vzniklé nedorozumění, které se jakoby samo sebou stupňuje. Může přivodit oběma stranám téměř až fyzickou bolest... A často je to naprosto zbytečné. Obzvláště zde na fóru...

Je třeba si uvědomit, že při klasické komunikaci, kdy se diskutující vidí. Se více než devadesát procent komunikace odehrává neverbálně a na podvědomé úrovni. Tedy je zde obrovsky důležitý faktor a tím je řeč těla. Slova můžeme kontrolavat... můžeme i lhát, ale řeč těla je jasná. Tu pod vědomou kontrolou nemáme. Takže zda mrkáme, zda stojíme rovně, kam se díváme.... to vše jsou nesmírně důležité informace, o které jsme zde na foru při komunikaci ochuzeni. Tatáž věta vyslovená s jinou intonací a s jinou mimikou může mít velmi mnoho významů a to často i protichůdných. Smajlíci jsou jen slabou náplastí a nemohou řeč těla nahradit. Chtěl bych Vás požádat, abychom si toho od teď všichni byli vědomi a zbytečně si vzájemne "neubližovali". Jsme sice různí lidé, ale táhněme společně za jeden provaz :D.

Řadu posledních příspěvků jsem přesunul sem do tohoto vlákna, takže započatá diskuze může pokračovat zde. Snažme se držet jednotlivých témat. Jsem si vědom toho, že někdy to je opravdu nesmírně těžké. Ale zkusme to. A když se to občas prostě nepovede, tak je tu admin a ten toto fórum vždy rád trochu "učeše".

rival - živý člověk - suverén
MilMAX
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Diskuse

Příspěvek od MilMAX »

Děkuji Rivale

jsem popravě pěkně zbitý po tom včerejšku, asi si za to taky můžu sám, protože jsem si nepřečetl "návod" a nepochopil jsem třeba co je to boxárna.

Účastním se na webu hodně různých diskusí, nemám rád "main stream" ale toto byla masáž

Popravdě jsem tím dost znechucen a nevím jestli sem budu chodit protože si myslím že se toto téma dále rozvíjet nebude nakolik bylo vyobcováno všemi do řekneme "izolace"

sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

diskuse, pre milmax

Příspěvek od sano »

Ahoj,
chýbajú tu ľudia( presnejšie povedané, je ich zúfalo málo), ktorý by ťahali odborne ďalších členov fóra dopredu.
Budem voľne citovať Nováka, keď začínal vyrobil 1 l BG( jeden liter brown gaz), ak si dobre pamätám odborný termín, za asi 1000W. Dnes to zvládne špičkovo asi za 8OW. A to je na fóre asi dva roky.
Nehovorím o IV, ktorý nahlásil že má na výstupe 1000x viac energie než na vstupe.
nehovorím o ďalších, ktorí pomáhajú hodnú dobu ťahať toto fórum dopredu -GE, MIM....
Teraz sme v kríze, ale to vždy znamenalo, že po čase niekto príde s niečím čo nás posunie o kúsok dopredu.
Ozaj sa nemáme za čo hanbiť.

Niektoré výsledky (Iv ) sú na slušnej svetovej úrovni, podobné výsledky dosiahol ako IV aj prof. Kanarev, takže by som bol opatrnejší s úsudkami.
Ale ľudia ťa berú, nik ťa z fóra nevyhodil, a čakáme na tvoje podnety. Pokiaľ to bude v odbornej rovine, bude to v poriadku.
sano

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Viliam

Příspěvek od lajos »

Na účet Milmaxe- Viliam má pravdu, i s nejbližšíma se pohádáme a za pět minut se tváříme že se nic nestalo(většinou se to týká manželky). Pokud budeš mít s čím přispět a překonat dětské nemoci přístupu na forum, třeba budeš platným členem? Tvoje vtrhnutí do naší oblasti, Ti bude určitě časem odpuštěno( se prostě nepos...).

MilMAX
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Podnět a reakce .... a neb - víte s čím si zahráváte??

Příspěvek od MilMAX »

nak nevím, skoro jste mě dojali, ........ včera jsem celou noc procházel net :
http://www.youtube.com/results?search_q ... rch=Search
... a tam toho je, fakt jsem se tím problémem "saturoval"
ale nebojte, nezačnu to tady rozebírat - to bych porušil vlákno
tak něco pro odlehčení - to je reaktor !! MENTOS + COLA LIGHT -

Jdu si dát do pořádku vlákno o Větrné elektrárně

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Podnět a reakce .... a neb - víte s čím si zahráváte??

Příspěvek od Ilem »

Neber to tak, že si tu na něco hrajeme. Fórum je dost rozsáhlé a snažíme se tu udržet jakous takous přehlednost. I tak to jde velmi ztěžka a stejné věci řeší paralelně v několika vláknech. Potom nás vytáčí, když tu někdo dělá ještě větší chaos, než je.

"Dum spiro spero"
Ciceron
xxxxx

Re: systém

Příspěvek od xxxxx »

MilMAX píše:Vývojem auta na vodu se pokoušíte porušit zákon o spotřební dani která právě z PHM představuje velmi podstatnou část rozpočtových příjmů.
Takže vyvíjíte zařízení které má sloužit k daňovému úniku a to je dle MATRIXu nezákonné. Apokud ještě není tak v okamžiku když ujedete třeba jen metr s tím bublifukem (sorry) jste porušili zákon.

si zdravý?????

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: systém

Příspěvek od Palo »

Jo, MilMAX je zdravý a má pravdu. Né nadarmo se tady tomuhle systému říká Matrix.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Matrix

Příspěvek od 1220 »

S Matrixem, teplouši a imitací se to má stejně: S pravdou a účelností nemají žádnou souvislost. Tzv pragmatičnost ano, což je ale zároveň krátkozrakost, to se ale zatím sorry všeobecně neví.
K.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Matrix

Příspěvek od Palo »

Asi jsem vadnej :) Můžeš mi ten Matrix přeložit tak, aby to to pochopili i pravdiví účelní krátkozrací imitovaní pragmatičtí teplouši?

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1220 »

Ve 4 dílech filmu Matrix/nebo třech ?/je vidět, že s přibývajícími schopnostmi roste, i protisíla.
Teplouš je nutná přechodová intermenze při změně pohlaví při vtělování, zdánlivě nepragmatický, protože neplodí potomky, ale gen jako takový je plodí, takže proto zdánlivě. Tudíž nemůže ale být populární, čož Ti nějakým nedopatřením nedošlo.
Negací negace nemusí vžycky vzniknout smysluplnost.
Promiň v tom videu máš virus a tak si asi všechny potěšil, že ano :?:
K.

Zatial XXX

Příspěvek od Zatial XXX »

K MilMAX -ovi:
Zdá sa mi, že si provokatér, tentokrát "z nadnárodnýého kapitálu" (u nás im hovoríme "plachá srnka" :D ). Tvoje vyjadrenia o daňovom úniku... nuž, ak nejazdím, teda nemíňam benzín, či naftu vyrobené a predané s neskutočnými ziskami, podľa teba sa dopúšťam daňového úniku. Vysvetli mi ako?? Veď vodu, ak ju beriem z vodovodu, platím vodárňam. Ak použijem dažďovú, tak opäť pomáham vodárňam (vzhľadom na ich "odôvodnenie" spoplatnenia dažďovej vody v stočnom). Ty zrejme patríš ku skupine, ktorá by najradšej spoplatnila aj bradu, dlhé nohavice a dýchanie častejšie ako 1 x za minútu!
Môžem ťa informovať, že náš projekt :idea: ÚPLNEJ :idea: nezávislosti na rozvodných sieťach a fosílnych palivách sa dokončuje. Teda - tvoji chlebodarcovia utrú hubu...
Mimochodom, všimol som si, že nielen u nás na Slovensku, sa novinári správajú ako ničím neobmedzená, nekontrolovateľná a zbesilá banda, ktorá dávno stratila pojem súdnosti a zodpovednosti za svoje slová a činy. Aj preto u nás presadili zákom, podľa ktorého telekomunikačné poplatky sa budú vyberať od každého vlastníka elektromeru. Teda jedno, či vlastním alebo nevlastním TV, rádio, či ich vôbec pozerám, alebo na nich zvysoka... :oops: , je to zákon, tak plať! Ako s tými PHM... Vyzerá to tak, že globalisti zatrúbili na kozích rohoch do útoku.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Karel m píše:Promiň v tom videu máš virus a tak si asi všechny potěšil, že ano :?:
K.
Ne, v tom videu žádný vir není... respektive vir to je ve smyslu buzeranta, jak ho popisuješ... :)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: pro Iv

Příspěvek od Palo »

No já teda nečetl všechny příspěvky MilMAXe, ale to, co jsem četl si myslím, že na tom nic není, a už vůbec né ke vzteku. Větrná elektrárna je jediná legální volná energie... nebo snad ne?

Kurnik, nikdo tady nemá dostatek peněz na vývoj - vemte si třeba ty debilní trubky na JOE CELL -- má tady někdo 60 tyček, aby se dal koupit korektní materiál?

No a tak se tady vztekáte, že někdo si chce přivydělat elektřinou, aby měl na další výzkumy...

Co chcete? Zamezit možnosti pokusů anebo je podporovat? Někdo prostě jiné řešení nemá, tak vo co kua de?

Konec nekonec, házet klacky pod nohy umí každý!

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: pro Iv

Příspěvek od Palo »

Iv píše:Nemyslíš,že všechno co je pod kontrolou a někteří z toho mají užitek,bez jejich přičinění je vždy legální!? Jen obrácená zlodějna, namířená na lid obecný.Ale raději se už zde nebudu rozepisovat,omlouvám se jestli jsem se někoho dotkl a ruku líbejte dál ....
Mrzí mně ,že jsem vůbec něco napsal.Pardon!
Iv, u mě jsi v pohodě...

Lid obecný na pár vyjímek jsou vylízaný materialističní kreténi a zaslouží si zdražování energií, jen tak je někdo dokope k volné energii...

...a ti ostatní už buď svoji elektrárnu mají, nebo ji budou mít :)

Odpovědět

Zpět na „Universum“