davidekMTB píše: Slávku a ty máš zkušenosti přímo s hubením týhle houby (trichophyton schoenleinii)? Díky D.
To bych v hrdlo lhal, kdybych něco takového tvrdil, anžto na to nejdu takhle vědecky. Co si pomůžu vražděním něčeho specifického, když je toho na vraždění spousta? Proč bych měl snajpovat puškou a před tím zjišťovat, co vlastně strefuju, když to můžu vzít kulometem šmahem? Zkus to uvidíš a pokud jsi si jistý, že máš na krku jenom tuhle plíseň, pak tedy zjistíš, že to pracuje i na ni. Já jenom tvrdím, že při zevním použití to u mne pracuje nejlépe ze všeho a navíc je s tím nejmíň patlání se. Jednou za dva měsíce upatlám CDS a to jsem ho používal i do koupelí nohou převelice štědře a pak už jedinné úsilí si na sebe cáknout jednou až dvakrát denně sprej je na to nezapomenout. Nemusím denně něco míchat. Přestaly mi padat vlasy (to už dávno a tahle aplikace to drží), dokonce se to, co ještě mám vzpamatovalo, mám už zase skoro v pořádku nehty na nohou, protože to neflákám jako dřív a nekazej se mi zuby ani mi nesmrdí z huby. To vše jenom pár ksstnutí jednou denně. Co se v tom budu moc nimrat, jestli to a nebo ono?
Kam budu všude lítat a komu budu všemu platit, abych to pozjišťoval? Víš, co těch různých potvor je? To ani nemluvím o spolehlivostech profesionálních testů. Znova, zkus a poznáš dost rychle. Než dojdu na vyšetření, mám ojednáno a zaplaceno za ingredience a míň, než dám za jedno vyšetření, a než mi dojdou výsledky, mám uvaříno a nemusím už nikam k dochtorovi, aby se na mně vyřádil se svým zkoušením daleko příšernějších preparátů on. Zkoušet můžu i sám a zatím to povšechně jde líp. Ty doktory už mám totiž mockrát za sebou a k ničemu to kromě úrazů a pár infekčních, povětšinou dětských chorob nevedlo. Na druhé straně jsem si pár "neléčitelných" problémů odstranil sám. Jak je to něco mimo jejich expertýzu, a je toho daleko víc než co v jejich expertýze je, je to na draka. Proto taky sedíme kolem tohodle stolu u pokecu. Vždyť nikdo ani neví, jestli se jedna plíseň nemetamorfuje na jinou za danných podmínek a vypadá to, že ano. K čemu mi je pak dobré vědět, pod jakou nomenklaturu spadá ta, co mi právě někdo identifikoval, když to můžu dnes sebrat něčím, co ničí kde co šmahem?
V tom je právě síla MMS a jeho derivátů. Porovnej si to s antibiotiky a kolik jich je a jak specializovaných a jak účinných s všeobecným dezinfekčním prostředkem, který sice také neřeší vše, ale co se týče spektra, nedá se to s těmi antibiotiky vůbec porovnat, o ceně nemluvě. Ještě jinak. Když potřebuješ vyčistit mísu, taky se taky nezabýváš tím, co na ní všechno sedí, pokud to není někdo z rodiny
Sebereš to Lyzolem a je vymalováno. Pokud nás tedy nějaký "lyzol" očividně nevyřadí z provozu taky, tak jakýpak studování? Vyzkoušet.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.