Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Všeobecná diskuze
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
-
- Nový člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: MMS - Všeobecná diskuze
Zdravím
Dnes som si dal klystír a toto zo mňa vyšlo.
Vie niekto o čo ide či je to len nejaký sliz alebo niečo čo nemalo výsť?
Ďakujem
http://img24.eu/v-qwr3fy1s.jpg
Dnes som si dal klystír a toto zo mňa vyšlo.
Vie niekto o čo ide či je to len nejaký sliz alebo niečo čo nemalo výsť?
Ďakujem
http://img24.eu/v-qwr3fy1s.jpg
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Samozřejmě že může.zuzis píše:Může se MMS1 brát každý den dlouhodobě?
Ovšem otázka je, jestli je to nutné a jestli je to rozumné.
Svým stylem života jsme se domohli nějakého "průseru", který nám pomůže MMS "normalizovat". Takže až sem je to docela fajn, ale právě jsme se dostali na takové malé rozcestí.
Můžeme si vybrat, jestli změníme svůj styl života na takový, při kterém už takové "berličky", jakou je třeba i MMS, nebudeme nikdy potřebovat.
A nebo druhá cesta - budeme pokračovat beze změny, takže bez MMS se dřív nebo později dostaneme do úplně stejného "průseru" - takže tím trvalým braním MMS by k tomu "průseru" nemuselo dojít i když budeme vesele "hřešit" dál.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Ahoj,
pred letom som si kupil davku mms tj. 100ml chloritan sodny a kyselina citronova v praskovej podobe. rozhodol som sa ze to vyskusam v jeseni kedy namna stale kazdy rok nieco lezie. Prave to prislo a tak sa chcem uistit ze robim vsetko spravne
Pripravil som si roztok kyseliny citronovej 10% premiesal kym sa nerozpustitli zrniecka, najedol som sa, a teraz o 15:00 by som rad skusim prvu davku.
Niesom si celkom isty ako to mam potom dalej brat.
Mam bolesti v krku, nadchu a mierny kasel.
Za upozornenia dakujem
pred letom som si kupil davku mms tj. 100ml chloritan sodny a kyselina citronova v praskovej podobe. rozhodol som sa ze to vyskusam v jeseni kedy namna stale kazdy rok nieco lezie. Prave to prislo a tak sa chcem uistit ze robim vsetko spravne
Pripravil som si roztok kyseliny citronovej 10% premiesal kym sa nerozpustitli zrniecka, najedol som sa, a teraz o 15:00 by som rad skusim prvu davku.
Niesom si celkom isty ako to mam potom dalej brat.
Mam bolesti v krku, nadchu a mierny kasel.
Za upozornenia dakujem
-
- Zasloužilý člen
Tomo, jak to máš brát?. Nic ve zlém, ale dávkování jen já sama jsem sem psala min. stokrát. V každém vlákně se opakuje donekonečna to samé. Už mě to přestává bavit.
Takže ještě jednou a naposled: Začíná se s jednou kapičkou po hodině zhruba tak 8 h denně. Pak navýšíš na dvě kapičky za hodinu a skončíš při trech kapičkách za hodinu, 8x denně. Je to i na orig. stránkách o MMS.
Ty si koupíš MMS a nic si o tom nepřečteš?
Takže ještě jednou a naposled: Začíná se s jednou kapičkou po hodině zhruba tak 8 h denně. Pak navýšíš na dvě kapičky za hodinu a skončíš při trech kapičkách za hodinu, 8x denně. Je to i na orig. stránkách o MMS.
Ty si koupíš MMS a nic si o tom nepřečteš?
Ups ... tak to sa ospravedlnujem
Cital som o mms ale to davkovanie je hroza :/ milion ludi tu pise a kazdy inac. Trochu neprehladne a clovek kym sa docita spravny postup tak tu presedi cely den :/ este raz sorry.
Je niekde nejaka zbierka postupov ako sasma brat mms na ktore ochorenie ? dakujem
Btw: vcera som zobral kazde 3 hodiny mms od 1 kvapky az po 3 a dnes rano dalsiu davku zo 4 kvapkami a je mi lepsie este citim hrdlo ale nadcha a teplota ustupila.
Cital som o mms ale to davkovanie je hroza :/ milion ludi tu pise a kazdy inac. Trochu neprehladne a clovek kym sa docita spravny postup tak tu presedi cely den :/ este raz sorry.
Je niekde nejaka zbierka postupov ako sasma brat mms na ktore ochorenie ? dakujem
Btw: vcera som zobral kazde 3 hodiny mms od 1 kvapky az po 3 a dnes rano dalsiu davku zo 4 kvapkami a je mi lepsie este citim hrdlo ale nadcha a teplota ustupila.
-
- Starší člen
- Dal: 73 poděkování
- Dostal: 70 poděkování
Sorry,ale na to Ti musím napísať,že tu nie si u doktora ,ktorý Ti predpíše kvapky na recept.Na tomto fóre je to krásne,že každý sa tu delí o svoju skúsenosť a každá skúsenosť je iná.Práve preto toto fórum milujem a chodím sem ,tak ako sa mi dá.Pozri ja som si najprv všetko komplet ohľadom MMS prelúskal,potom som začal a aj tak moje skúsenosti boli takmer iné.Možno sa zhodovali s max.2 až tromi ľuďmi.Pozri,ale mňa to bavilo a baví ma to dodnes,doslovne ma to nikedy až unesie.Študuj a potom prídeš na mnoho vecí na ktoré pri prvom čítaní ani neprídeš.Tomo11 píše: Cital som o mms ale to davkovanie je hroza :/ milion ludi tu pise a kazdy inac. Trochu neprehladne a clovek kym sa docita spravny postup tak tu presedi cely den :/ este raz sorry.
Zdar a veľa vytrvalosti
Ahojte,neviete,kto by mi mohol pomoct s MMS?Napiste prosim do spravy.Nechcel by som to kupovat cez tie drahe e-shopy.Dakujem
-
- Zasloužilý člen
Tady na fóru máš kontakty na členy, kteří to prodávají nebo můžeš koupit i na blešáku, též zde na fóru.
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
Rady pro začátečníka
Dobrý den! Jsem s mms začátečník a chtěla bych se zeptat, zda nevíte o něčem, co by trošku zpříjemnilo tu pachuť při vnitřním užívání? Začala jsem Protokolem 1000 a při každém polknutí se šklebim. =) Vím, že se mms může dávat do vymačkaného jablečného džusu, ale nemám možnost domácího. Dá se už použít nějaký koupený? A můj druhý dotaz se týká mého onemocnění lehkou srdeční arytmií. Dočetla jsem se, že mms na to také pomáhá, ale bojím se vysadit prášky, které mi doktor předepsal. Jsou mé obavy oprávněné nebo je mám při užívání prostě vysadit a děj se vůle boží? =) Moc děkuju za rady a pomoc.
Re: Rady pro začátečníka
Lepsi na chut je CDS, podivej se do vlakna :Ivetka87 píše:Dobrý den! Jsem s mms začátečník
vyroba a skladovani: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=135
dalsi:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=255
a nebo:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=135
Trochu si tyto vlakna procti.
Jinak leky nevysazuj, az po konzultaci s doktorem pokud se ukaze zlepseni.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 23 poděkování
- Dostal: 87 poděkování
Re: Rady pro začátečníka
Každopádně nejsnáze a s takřka přesně předvídatelnou koncentrací vyrobíš CDS podle postupu od JardaX, který najdeš tady:Ivetka87 píše:Dobrý den! Jsem s mms začátečník
nebo
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 32#p114932
Projdi si i toto vlákno a uvidíš sama. Já to takhle používám už minimálně rok. Pouze to vyrábím v menších množstvích. Ale moje příspěvky na dané téma v tom vláknu najdeš také.
MMS
Ahojte, mám na Vás veľkú prosbu. Pracujem na SOČ a keďže som si vybrala tému MMS, vytvorila som jednoduchý dotazník s pár otázkami. Veľmi Vás prosíííííím, aby Ste si našli chvíľku času a pomohli mi. Stačí poslať odpovede (a,b,c,...) na mail uvedený dolu. ĎAKUJEM. S pozdravom Dominika. )
Dotazník:
1. Prostredníctvom koho alebo čoho ste sa dozvedeli o MMS?
a) Internet
b) Známi
c) Rodina
2. Čím Vás tento minerálny doplnok zaujal?
a) Nízka cena
b) Výrazné posilnenie imunity
c) Neškodí organizmu
3. Prečo Ste sa rozhodli užívať MMS?
a) Nezaberala mi liečba od lekárov
b) Preferujem alternatívnu liečbu
4. Akým problémom/chorobou ste vtedy trpeli?
a) Rakovina
b) Astma
c) Cukrovka
d) Psoriáza
e) Iný (uveďte aký)
5. Ktorý protokol Ste pri danej chorobe použili?
a) Protokol 1000
b) Protokol 2000
c) Protokol 3000
6. Počuli Ste o pánovi menom Jim. V. Humble?
a) Áno
b) Nie
7. Čítali Ste už jeho knihu MMS?
a) Áno
b) Nie a ani nemám v pláne
c) Nie, ale určite si ju prečítam
8. Pomohlo MMS Vášmu zdravotnému stavu?
a) Áno
b) Nie
9. Aké sú podľa Vás nevýhody MMS? Uveďte.
10. Odporúčili by Ste tento liek aj ostatným ľuďom?
a) Určite áno
b) Neviem
c) Nie
E-mail: domuuska@gmail.com
Počůvaj Dominiko. Tohle je diskuzní fórum. nezakládej nám tu prosím Tě vlákna na takovýhle věci. Děkuju, SDK
Dotazník:
1. Prostredníctvom koho alebo čoho ste sa dozvedeli o MMS?
a) Internet
b) Známi
c) Rodina
2. Čím Vás tento minerálny doplnok zaujal?
a) Nízka cena
b) Výrazné posilnenie imunity
c) Neškodí organizmu
3. Prečo Ste sa rozhodli užívať MMS?
a) Nezaberala mi liečba od lekárov
b) Preferujem alternatívnu liečbu
4. Akým problémom/chorobou ste vtedy trpeli?
a) Rakovina
b) Astma
c) Cukrovka
d) Psoriáza
e) Iný (uveďte aký)
5. Ktorý protokol Ste pri danej chorobe použili?
a) Protokol 1000
b) Protokol 2000
c) Protokol 3000
6. Počuli Ste o pánovi menom Jim. V. Humble?
a) Áno
b) Nie
7. Čítali Ste už jeho knihu MMS?
a) Áno
b) Nie a ani nemám v pláne
c) Nie, ale určite si ju prečítam
8. Pomohlo MMS Vášmu zdravotnému stavu?
a) Áno
b) Nie
9. Aké sú podľa Vás nevýhody MMS? Uveďte.
10. Odporúčili by Ste tento liek aj ostatným ľuďom?
a) Určite áno
b) Neviem
c) Nie
E-mail: domuuska@gmail.com
Počůvaj Dominiko. Tohle je diskuzní fórum. nezakládej nám tu prosím Tě vlákna na takovýhle věci. Děkuju, SDK
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: MMS
Co to je SOČ? Proč jsi se vrhla na MMS? Jaký je účel dotazníku?domuuska1 píše:Ahojte, mám na Vás veľkú prosbu. Pracujem na SOČ
Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.