Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Rifeho plazmový generátor

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Drta.tom
Stálý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Plasma

Příspěvek od Drta.tom »

Ahoj,
já mám plazmu objednanou - až mi dojde a vyzkouším, pak poreferuju. Jinak osobní zkušenost zatím nemám.

Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Plasma

Příspěvek od Jim68 »

Drta.tom píše:Ahoj,
já mám plazmu objednanou - až mi dojde a vyzkouším, pak poreferuju. Jinak osobní zkušenost zatím nemám.
Tož: drahé to není, ale proč nejsou centra narvaná lidma, kteří se nechtějí otrávit práškama? Kamarádi na rakovinu mřou jako mouchy (mluvím tu o lidech kolem 40ti) a doktoři si pochvalují, že jich půlku vyléčí (amputace a tak..).

Jim68
Be happy!
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mnno..

Příspěvek od jarda ovčák »

Je to tak, mřou jak oživot....ofic 35000 ročně, pravda bude kolem 45000....
Na silnicích umře za rok kolem tisícovky a tolik represí se nikde nevidí. Mám taky zájem o přístroj.... kolik to koštuje??Rozhodně bych tam poslal na prubku někoho s bakteriální infekcí.....

Drta.tom
Stálý člen

Re: mnno..

Příspěvek od Drta.tom »

jarda ovčák píše: Mám taky zájem o přístroj.... kolik to koštuje??Rozhodně bych tam poslal na prubku někoho s bakteriální infekcí.....
Nevím, zda zněl dotaz na cenu aplikace plazmy - to nedokážu zodpovědět, nebo na cenu přístroje - to je různé. Já mám objednanou plasmu od Crafta - ta aktuálně dle jeho webu (http://craftgen.eu/quickshop/index.php? ... nerator,43) stojí 19 950 Kč - momentálně ale nestíhají vyrábět - zavádí inovovaný typ - další objednávky přijímá až od 1.10.2011. Tato plazmá má uváděný rozsah od 5 Hz do 20 kHz.

Jinak na trhu je i plazma od http://www.zapper.cz - cena začíná na 128000Kč - což už není cena pro běžného uživatele. Tato plasmá má udávaný rozsah od 5 HZ do 900 kHz a údajně má lampa omezenou životnost.

Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Ceny

Příspěvek od Jim68 »

Já jsem byl konfrontován s tou dražší. Působila na mě provedením vcelku profesionálně, hlavně držením frekvence (indikuje sama léčebný -destrukční - kmitočet) a má programované kůry. Mám teď takovou jako tmavou moč, že by mrtvolky z jaterní kůry? Trvalo to pár minut..

Jim68
Be happy!
Drta.tom
Stálý člen

Re: Ceny

Příspěvek od Drta.tom »

Jim68 píše: Mám teď takovou jako tmavou moč, že by mrtvolky z jaterní kůry? Trvalo to pár minut..
Pár minut procedury, nebo pár minut tmavé moče? Každopádně to asi něco dělá - jinak by nebyla ta reakce těla. Můžeš doufat, že něco pozitivního :-)

On asi základní problém zapperů a plasem je, jak určit tu správnou léčebnou frekvenci. Základ bude kvalitní měření na salvii/oberonu/biolazu/"na já nevím na čem ještě" - to nám dá seznam breberek/problémů. No jo, ale co s tím? Vím, existuje CAFL a pod, ale tam je uvedeno poměrně hodně frekvencí, které teoreticky někomu snad zabraly - čili systém pokus-omyl.

Já to na svém zapperu (přesněji asi spíše zapgenu) řeším tak, že si prostě nastavím po krátkých intervalech všechny uvedené frekvence z CAFLu na daný problém a doufám, že alespoň nějaká frekvence zabere. To ovšem může být dosti neefektivní - na některé problémy je uvedeno i několik desítek frekvencí.

Nevíte někdo, zda při měření na salvii/oberonu/biolazu se dá určit i optimální frekvence na zabití naměřených potvůrek?

Existuje nějaký alespoň trochu technicky zdůvodnitelný a v domácích podmínkách realizovatelný způsob zjištění té správné frekvence?

Nebo o přesnou frekvenci ani tak moc nejde a jde o to "to prostě opražit" s tím, že tělo vydrží víc, než většina breberek, co si pěstujeme?

lena

zapper

Příspěvek od lena »

ja pouzivam zapper, vyrobek od dr.clark,

zde mam 3 frekvence, alespon to tak i ona popisuje, ze staci 3 a nechat je vsechny postupne pracovat.
Pry to zasahne vsechny breberky najednou (myslim z jedne frekvence)

1,0 kHz
30,0 kHz
63,4 kHz

nejsem odbornik, ale zabira to, jiste potrebuje to cas, pise, ze i 3x denne a to i po delsi dobu, jako je 2 mesice i vice. Velmi nemocni lide muzou zapovat i celych 8 hodin denne i vice a porad to funguje a zabira, ja sama zde nemam potize.

Vsimla jsem si, stale jsme zapovala pod frekvenci 63,4 kHz (nebot bylo psano, ze to vezme vsechno, coz nesouhlasi) a pak jsem zkusila 30,0 kHz a zjistila jsem jak polovina tela byla opravdu zanesena a hned to bylo znat. Takze ted to delam opravdu nekdy vsechny 3 po sobe nebo behem dne, ale stale to menim.

Snad ma nekdo jinou zkusenost. Asi to nepatri sem, ale odpovidam na clanek prede mnou. Bez zaperu uz se neda, pokud nemuzu usnout, zabere to okamzite, to uz spim vetsinou napolo, ale vzbudi me to pipani a dodelam ty tri intervaly za sebou t.j. 7 minut zapovat - 20 minut prestavka zase 7 minut a zase 20 minut prestavka a znovu 7 minut zapuji a 20 minut prestavka. Je to zdlouhave nekdy, ale lepsi jak cokoliv pred tim.

Take zapuji tak, ze to zkousim pri koupani, nebo koupani nohou, voda je vlastne vodiva, mozna to funguje jeste lepe.

Byl zajimavy clanek, nekde na Filipinach, si lehaji lide na koleje a leci tim nemoci, protoze je zde nizka frekvence proudu, asi je to jako nas zaping, ale dost nebezpecna procedura, ale kdyz lide toho moc nemaji tak tohle je zadarmo. Ale prosim nezkousejte neco podobneho, nebot se u toho muze usnout. Mozna se me podari najit tento clanek a i s fotkou to sem dam.

Jinak jsem zvedava na ten plazmovy generator, chci se objednat, ale porad nevim kdy to vyjde. Asi ted nekdy na podzim.

daniela rakusova
Nový člen

Re: Plasma

Příspěvek od daniela rakusova »

Drta.tom píše:Ahoj,
ahoj a akú máš objednanú od crafta, tiež nad nou uvažujem. Danka

smajlicekk
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování

Re: Plasma generátor Rife

Příspěvek od smajlicekk »

Ahoj. Už máte někdo ten plazmový generátor? Díky. S.

Phenomi
Nový člen

Re: Rifeho plazmový generátor

Příspěvek od Phenomi »

Taky jsem byl rozhodnutý pro koupi Craftgen PCL, ale zatím se jen oddaluje datum dostupnosti a zvyšuje cena (25590,-Kč).
Ted jsem se ale dočetl na stránkách zapper.cz komentář ke konkurenčním výrobkům, který je jistě mířen na Craftgen PCL, protože má tu popisovanou "efektní plazmovou kouli od čínských spoluobčanů".

"RPZ 14 je přístroj, který je svou konstrukcí naprosto vyjímečný a tomu bohužel odpovídá i jeho cena. Na českém trhu se objevily další výrobky, které se honosí názvem Plazmový generátor.
Zakoupit od našich čínských spoluobčanů efektní plazmovou kouli za 350,- Kč a poté k ní přidat generátor frekvencí je práce pro průměrného radioamatéra. Jde ale bohužel o teslův transformátor, který nemá s působením plazmových frekvencí podle principu R.Rifa vůbec nic společného. Je to zcela zjevné zneužití jména Raymonda Rifa k osobnímu prospěchu a k obelhávání zákazníků.
Veškeré "plazmové generátory" které produkují "blesky" jsou založeny na principu Teslova transformátoru a nemají s prncipem který vyvinul Dr. Royal Raymond Rife nic společného.
Nebudeme reagovat na nesmysly a lži, které tito "výrobci" uvádějí na svých webech. Podívejte se sami, že dekorativní osvětlení asi není to pravé...
http://www.zbozi.cz/?typ=nabidky&q=plazmov%C3%A1+koule
a zde:
http://www.maxistore.cz/svetelna-techni ... y-80600120

Ani jeden z uvedených "koncových stupňů" pro "plazmový generátor" nebo dokonce "multi generátor" , který by měl pracovat podle poznatků Dr.Rifa, nelze použít. Pokud někdo tvrdí, že ano, tak jednoduše lže.
Ještě upozornění pro jednoho z "výrobců" těchto podvodů - naše trubice pro RPZ 14, které dovážíme z Kanady od profesionálního výrobce, pracují na mnoha RPZ 14 už přes dva roky i když denně pracují 8 a více hodin.
Toto upozornění zde zveřejňujeme na žádost několika zákazníků, kteří po naší společnosti požadovali vyjádření k těmto amatérským výrobkům."
:D
Nevěřím, že by Craft prodával něco co nefunguje, ale zrnko pochybnosti to do mě vneslo.

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Kamarád mě upozornil na tento příspěvek a ačkoliv jsem se k tomuto nechtěl původně veřejně přímo vyjadřovat, ale dříve nebo později by k tomuto stejně došlo.

Bohužel s firmou, která vyrábí mimo jiné i přístroj Ravo se nemáme příliš v oblibě a díky tomu, že jsme dnes již konkurenti se ani nevyjadřuji k jejich výrobkům. Nicméně jak vidím, tato firma se jen tak nezastaví a bude dále pokračovat ve svých provokacích. Představa této firmy je totiž taková, že vše co vyrábí je bez chybičky a dokonalost sama, nepřipustí si žádnou kritiku a všichni ostatní z jejich úhlu pohledu a znění reklam vyrábějí pouze nefunkční krámy. Jejich prodej je stavěn především na bombastických reklamách s velmi hustou dealerskou sítí a jak s oblibou říkám asi mají ty nejkulaťoulinkatější kolečka na světě a v celém širém vesmíru :) Nás prodej je založen pouze na spokojenosti uživatelů a doporučování dalším lidem a kdyby naše přístroje nedělali to, co mají, tenhle způsob prodej by absolutně nefungoval. Zřejmě chtějí být jediným monopolním výrobcem v ČR a SK, jinak si jejich z mého pohledu nenasytné počínání nedovedu vysvětlit. Pamatuji se, jak jsem dal na trh po velmi náročném testování přístroj Craftgen PC Zapper a způsob k diskreditaci přístroje CPZ byl rovněž jedinečný. Smyšlený autor vytvořil jednoduché web stránky, zde udělal jakože testování vícero zapperů, podotýkám, že to nebyly žádné levné a špatné stroje a který si myslíte, že tam byl vychválen do nebes a který totálně smeten ze stolu? Pokud jste určili vítězem Ravo a totálním propadákem přístroj CPZ, tak jste to trefili naprosto správně :) Jenomže autor tohoto rádoby diskreditačního dílka udělal jednu podstatnou a řekl bych naprosto jednoznačnou chybu, která mě osobně velmi pobavila. Zapomněl totiž na web stránkách na zrušení registračního formuláře. Samozřejmě web byl provozován na freehostingu. Pokud jste se tam zaregistrovali, tak vám přišla potvrzená registrace z adresy zapper@zapper.cz, což je hlavní adresa této z mého pohledu vykutálené firmy. Podotýkám, že mám veškeré podklady tohoto počinu archivovány, takže svá tvrzení mohu lehce dokázat. Chtěl jsem to tehda řešit přes svého právního zástupce a policii, protože tohle už byl vrchol nekalé konkurence a podnikl jisté kroky k nápravě, ale dále se tím nezabýval a měl za to, že už snad bude konečně pokoj.

Pak jsme vytvořili naší malou plasmu, která je svým způsobem na poli plasmových generátoru revoluční a prošla nemalým testováním, kdy byla používána i přímo u detox. poradců a vyhodnocována její účinnost. Dále byla testována na Slovensku a zde dokonce pomohla s onkologickým problémem, kde doktoři toho člověka už brali jako beznadějný případ. Jelikož se mi občas dostávají i zpětné odezvy od uživatelů, sám někdy nad jejich úspěchy, které dosáhli pomocí naší malé plasmy nevěřícně kroutím hlavou. Dokonce jsou mi známi případy, kdy lidé docházeli i dlouhodoběji do center, kde byla právě velká plasma a dle jejich sdělení nulový výsledek. Pak vyzkoušeli naší plasmu a byli dosti citelné reakce. Trochu se až divím, že po špatné zkušenosti s plasmovou technologií léčby se rozhodli u ní zůstat a pořídit si jinou plasmu. Tímto ale nechci tvrdit na rozdíl od této firmy, že by jejich plasma nefungovala to si nemyslím a znám případy z pro mě důvěryhodného zdroje, že také odvedla svou práci, ale někdy holt na některé věci nestačí, nebo nebyli použity správné frekvence, nebo nebylo působení dostatečné dlouhé. Stejně tak to nemohu vyloučit ani u naší plasmy.
Historie se má ale i tady tendenci opakovat. Nejsme nakonec sami, kdo vyrábí plasmy s jiným zářičem, který má i nesrovnatelně delší životnost a osobně v něm vidím velkou budoucnost. Samozřejmě to, co popisuje ona firma je absolutně nefunkční a souhlasím, že vhodné akorát jako dekorační osvětlení. Ale ne nadarmo jsme se vývojem a laděním zaobírali dosti dlouhou dobu, takže s uváděným dekoračním osvětlením nemá skoro nic společného. A jelikož vím, co naše přístroje umí a co ne a pokud by neuměli nic z toho, čeho jsem dosti často svědkem, nikdy bych je nedal do prodeje, protože by mi to svědomí nedovolilo. Sám jsem si totiž na vlastní kůži zažil onu beznaděj a zoufalost, pokud zůstanete se svým zdravotním probléme sám a doktoři pouze krčí rameny. To si myslím je ten podstatný rozdíl, proč toto neberu na rozdíl od jiných firem jako formu byznysu, ale spíše jako osobní záležitost a dokázat, že stejně kvalitní mohou být i mnohem levnější řešení. Prostě někdo se nezastaví před ničím a někdo jde dále i přes takovéto nesolidní podkopy. Nevím jestli se až tolik tato firma bojí své konkurence, že musí pokaždé jít do protiútoku. Už jsem byl nucen na toto reagovat i na svojich stránkách. Zřejmě mi tato firma nemůže dodnes odpustit mou kritiku, coby v té době velmi nespokojeného uživatele Rava a jako odezva byl právě dnes již dosti oblíbený přístroj CPZ :) Pamatuji se také, jak jsem jim napsal, zda nemůže tento přístroj pracovat přes nějaký komunikační port s PC. Odpověď byla, že to nepovažují za důležité a balablabla. Nicméně před pár dny vítězoslavně oznámili nové Ravo právě s touto komunikací a při té příležitosti zvedli jeho cenu, ale tohle chápu, cena součástek jde opravdu rapidně nahoru, což jsme nuceni také promítat do cen vlastních přístrojů, proto se ceny pomalu ale jistě zvedají. Dokonce má nové Ravo, jak jsem se dozvěděl, umět "novou" perfektní věc a tou je sdílení souborů s frekvencemi pro ostatní uživatele. Tomu říkám objev roku, protože přístroj CPZ tohle a mnohem více umožňuje již z doby jeho uvedení na trh :) Dále při této přiležitosti vítězoslavně zvedli paměť přístroje pro větší počet frekvencí, ale stále to je s limitací počtu. Ale na druhou stranu jsem rád, že mají aspoň inspiraci a další důvod být opět světoví a inovátorem roku :D Mimochodem tato velmi dravá firma si neumí vytvořit ani vlastní obchodní podmínky pro své eshopy, které i se všemi chybami z našeho eshopu prostě jenom okopírovala slovo od slova, takže je stejná až na úpravy a doplnění, které jsem před nedávnem provedl, protože již tam byly závažné nedostatky i po právní stránce. Tohle všechno je totiž mnohdy až velmi úsměvné a tak bych mohl pokračovat, aneb konkurence v zemi české...

smajlicekk
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od smajlicekk »

Craft : parada Crafte, drzim ti palce :o)

Drta.tom
Stálý člen

Příspěvek od Drta.tom »

Zdravím,
tak jsem si se zájmem přečetl ono povídání o plazmě a zaperu na zapper.cz. Nechcu jim nijak křivdit, frekvenční rozsah jejich výrobků je celkem impozantní - tzn. dobře se to čte. Tchýně vlastní jejich zapper (nevím jestli 1 nebo druhou verzi) a nestěžuje si. Moje první setkání se zappery byl právě s Ravo zapperem.

Nicméně jejich styl prezentace, je poněkud neskromný - mají zkrátka nejlepší zapper, plasmu, určitě i nejlepší generátor koloidního stříbra a generátor ozońu. A když si prdnou, tak učitě i nejvoňavější prdy.

Zkrátka více skromnosti by nezaškodilo - to ostatně neškodí nikomu.

Aby jste mi špatně nerozuměli, já zapper.cz nepřeju nic špatného, jsou mi v podstatě ukradení. Ale jestli mají v těch kecech pravdu, tak vzhledem k tomu, že mám od Crafta mašinu na koloidní stříbro, zapper i plasmu (a pokukuju po mašině na živou/mrtvou vodu), tak bys mě Crafte nasral :-) .

No, vzhledem k tomu, že se mi podařilo nedávno omylem pravděpodobně craftovou plasmou na cca 4 m přes prosklené rádoby dřevěné zavřené dveře téměr umrtvit houbičky na výrobu kefíru, které jsou plné mikroorganismů - viz http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 4&start=90 (můj příspěvek ze dne 10.4.2012), tak se nebojím, že by Craftova plasma nic nedělala.

Crafte, měl bych na Tebe dotaz - od kolika let lze aplikovat plasmu na děti?

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Ahoj Drta.tome,

nechci aby můj předešlí příspěvek zase vyzněl, že cokoliv od této firmy je špatné, to netvrdím, jenom z vlastních zkušeností a co mám odezvy některých uživatelů, nejsou až tak dokonalé a světoborné, jak je tato firma před zraky veřejnosti prezentuje. Vděčíme jim i za popularizaci MMS v našich končinách, ale bohužel nedokážou hrát férově čistou hru a to mě zvedá mnohdy ze židle. Nicméně je pravdou, že takováto záměrná obvinění v lidech vyvolávají i nedůvěru a ta se velmi pracně pak získává zpět. Těch historek s touto firmou, co už jsem slyšel od lidí, dokonce i jejich bývalejch dvou dealerů, byly taky mnohdy na hraně zákona, ale v tomto se snažím být vždy nestranný a nevyjadřuji se k tomuto a nechci být něčí soudce. Nicméně pokud už se překračuje jistá meze etiky, která dopadá i na moji hlavu, jsem nucen reagovat. Toliko k mému předešlému příspěvku.

Ke tvému dotazu:
...od kolika let lze aplikovat plasmu na děti?
Přiznám se, že to je jeden z dotazů, kde trochu váhám. Pokud se ale jedná o dítě, které již dokáže komunikovat a sdělovat své pocity, pak bych tady neviděl problém. Rozhodně bych se ale trochu zdráhal plasmu používat u nemluvňat, pokud by to nebylo nezbytně nutné. Sice znám případ, kdy ji rodina používá i u svého tak malého dítěte a bez problémů, ale jelikož IS těchto dětí není ještě dostatečně vyvinut, může dojít i k silné herx reakci, které jejich malé tělíčko může těžce zvládat (obrovské vyplavení toxinů do organismu). Je to sice velmi málo pravděpodobné, ale zcela vyloučit se to prostě nedá.
Stejně tak je to u zvířat. Mnoho lidí se mě na toto ptá. Třeba naše andulka vlnkovaná je běžně plasmě v obývacím pokoji vystavována a nic se u ní neděje, ale na tom nejde stavět, protože pokaždé byla v kleci, která ji v podstatně poměrně slušně chrání (faradayova klec). Ale mám různé odezvy od majitelů zvířat a zatím žádný problém zde nenastal. Poslední byl od majitele psa, který byl vystaven účinku naší plasmy a kromě toho, že dostal obrovskou žízeň a vypil najednou celou misku vody se údajně taky nic špatného nedělo. Samozřejmě jsou taky případy, kdy třeba je u plasmy vícero lidí a některým začne být dosti špatně jiným třeba nic, i když mají vytestovány i některé shodné zátěže, tady se to taky liší v reakcích organismu od organismu. U někoho je taky potřeba působení prodloužit, nebo vícekrát opakovat.
Co musím ale napravit je to, že ona firma vyvolává v lidech pocit, že stačí jedno působení plasmy a problém zmizí jako mávnutím čarovného proutku. Tohle je holej nesmysl. Čím je problém více zažrán do organismu, tím je to náročnější, protože má tendenci se neustále vracet. Tohle je ale mnohdy už i problém imunitní nedostatečnosti, proto mnozí detox. poradci dávají i preparáty na opravu těchto imunitních děr, aby to už začal řešit samotný IS a ne pouze stále dokola plasma. Rife taky musel mnohokrát působení plasmy opakovat, v lidech je ale bohužel díky různým blábolům zřejmě zakořeněna myšlenka, že to stačí jednou nebo 2x a je to. To je ale mnohdy velký omyl. Pokud někoho pošle detox. poradce na plasmu, měl by správně se po její aplikaci dotyčný k němu vrátit a provést opětovně přeměření zátěží. Pokud vznikne v tělé velké množství toxinů u dříve vyměřených zátěží, pak byla aplikace plasmy úspěšná, pokud ne, dotyčný strávil pouze čas relaxací a koukáním jak plasma hezky září. Kolik poradců tohle ve skutečnosti dělá? Jsou určitě takový, ale jej jich jako šafránu.

Někteří s plasmou také účinně likvidují různé mikroorganismy v potravinách, o tom je příspěvek třeba v našem fóru:
http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/in ... tml#msg608

Platí tedy pravidlo, které je uvedeno i v manuálu, vždy je třeba začínat na nejslabším výkonu plasmy a pak teprve postupně přejít na nejvyšší. Znám dokonce případ, kdy si jedna uživatelka řekla, že hned vyzkouší nejsilnější režim, tak jej pustila a to i na delší dobu. V noci se probudila a myslela, že nedožije rána a již myslela, že skončí se silnou herx. reakcí v nemocnici. K ránu to na štěstí ustoupilo a od té doby aspoň ví, že to upozornění tam není jen tak :) Prostě každý je jinak citlivej a vnímavej, takže všechno je potřeba provádět s rozumem.

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

smajlicekk píše:Craft : parada Crafte, drzim ti palce :o)
Díky za projevenou podporu :) Dneska už se to bohužel moc "nenosí".

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“