Dík za tipDrta.tom píše:fórum má název e-Cigareta fans
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Elektronické inhalátory zvané e-cigareta
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektronické inhalátory zvané e-cigareta
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Stálý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Palo Držím palce. Já e-kouřím už od května 2010 a od loňského v září už pouze e-cígo. Kašel, chřipky už neznám. (původně jsem na toto fórum zabrousila kvůli MMS - zatím studuju, jsem alergik a chci se toho zbavit)
E-Cigareta fans můžu jen doporučit. Jejich admin je supr člověk.
E-Cigareta fans můžu jen doporučit. Jejich admin je supr člověk.
Hledám a ke svému údivu i nacházím
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
OK Co se týče alergií, zkus se mrknout i do vlákna Paraziti:Járina píše:...jsem alergik a chci se toho zbavit
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=1378
Na ty je MMS krátké, zejména co se týče parazitů mimo střevní trakt...
-
- Stálý člen
Nechci být už o.t. ale letmo jsem koukla na tvůj odkaz a jsem z toho lama. Budu to studovat i nadále a snad se z toho nezblázním
p.s. až poznáš Pechu z eCF osobně, pozdravuj ho od milovnice jeho liquidu Meruňkovice - bude vědět
p.s. až poznáš Pechu z eCF osobně, pozdravuj ho od milovnice jeho liquidu Meruňkovice - bude vědět
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si předevčírek aktivně zakoupil nové ?-mizery, nějaké novinky a celkem teda hrůza...
Jeden baňatej s knoty, vypadá jako letištní budova, je těžkej, chuťově asi nejlepší, ale je těžkej a na špagátku je stejně těžkej jako 900 mAh baterie, takže když to visí, je to vodorovně, což nepovažuji za žádoucí, ale lepší držet v ruce, ale pocitově je to hrůza.
Druhej je celkem normální s knoty, ale chuťově hrůzostrašně zkresluje... Hrůza...
Druhej je vatovej, celkem dobrej, když se dobře nacucá, tak chuť celkem dobrá, ale stejně je tam patrná podivná příchuť, jako když u knotovýho dochází šťáva, má nejmenší odpor - 3,1 Ohm a ikdyž jsem předtím ho celkem intenzivně používal, tak mi včera večer v hospodě velmi hezky odpálil chipy ve dvou 900 mAh bateriích hned po sobě.
Nezapojené baterie bez zátěže vesele svítí a se zátěží nesvítí, při zmáčknutí pouze bliknou a nic se neděje. Baterky to vypadá přežily, tak zkusím nějak za experimentovat...
V příloze pár obrázků, pokud to někoho zajímá...
Jeden baňatej s knoty, vypadá jako letištní budova, je těžkej, chuťově asi nejlepší, ale je těžkej a na špagátku je stejně těžkej jako 900 mAh baterie, takže když to visí, je to vodorovně, což nepovažuji za žádoucí, ale lepší držet v ruce, ale pocitově je to hrůza.
Druhej je celkem normální s knoty, ale chuťově hrůzostrašně zkresluje... Hrůza...
Druhej je vatovej, celkem dobrej, když se dobře nacucá, tak chuť celkem dobrá, ale stejně je tam patrná podivná příchuť, jako když u knotovýho dochází šťáva, má nejmenší odpor - 3,1 Ohm a ikdyž jsem předtím ho celkem intenzivně používal, tak mi včera večer v hospodě velmi hezky odpálil chipy ve dvou 900 mAh bateriích hned po sobě.
Nezapojené baterie bez zátěže vesele svítí a se zátěží nesvítí, při zmáčknutí pouze bliknou a nic se neděje. Baterky to vypadá přežily, tak zkusím nějak za experimentovat...
V příloze pár obrázků, pokud to někoho zajímá...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si z jedné baterie vzal konektor, abych své "-mizery" mohl zapnout na zdroj ze zásuvky a neládoval baterie...
No je to neuvěřitelnej žrout, ještě horší, než jsem čekal... Teď to krmím trafem přepnutým na 6 V, žere to tak 2 A, po sepnutí to padne na cca 5 V...
Ale zas nádherně to hřeje a čoudí, mám to seplý tak polovinu času... Třebas spirála nějakou dobu vydrží
V každým případě se nedivím, že ty chipy v baterkách odcházejí. Čím víc mAh baterie, tím zřejmě větší pravděpodobnost odejití chipu, samozřejmě v závislosti na odporu spirály...
No je to neuvěřitelnej žrout, ještě horší, než jsem čekal... Teď to krmím trafem přepnutým na 6 V, žere to tak 2 A, po sepnutí to padne na cca 5 V...
Ale zas nádherně to hřeje a čoudí, mám to seplý tak polovinu času... Třebas spirála nějakou dobu vydrží
V každým případě se nedivím, že ty chipy v baterkách odcházejí. Čím víc mAh baterie, tím zřejmě větší pravděpodobnost odejití chipu, samozřejmě v závislosti na odporu spirály...
-
- Stálý člen
Mám na cestě fajnovou záležitost - Grip Ultra turbo 2600mAh s upraveným clearomizérem se systémem CE4+ V3.
Těším se na to, jak malej Jarda
Těším se na to, jak malej Jarda
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Starší člen
- Dostal: 10 poděkování
Hmmm, frčím 2 deň na EGO a CE4+ absolútne bez cigy. Spotrebujem maximálne 4-4,5 ml. liquidu 24mg a ciga nechýba. Sám tomu nechcem uveriť a to som strúbil 50-70 cigy denne. Palo dík za tvoje názory a fotky baterky. Má niekto podobnú skúsenosť ?
Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jo, e-cigárka většinou stačí, když mám pocitovou nouzi, nakopnu se klasikou, ale pak jedu jen e-cig... Liquidy střídám origo a co jsem si sám namíchal... Domácí míchání je fajn, vyjde to na pár halířů, docela dobrý šetření penízků Hodně směsí jsem si ale namíchal s dost glycerinem, tak mi tam zůstává hnědej sajrajt, asi z nikotinu...
X-mizery se dost zanášejí, některý zkreslují, některý protýkají na baterku, některý protýkají co "cucátoru". Taky záleží na použitým liquidu...
Je dobrý nové ?-mizery nechat dostatečně nacucat, u vatových i třeba půl hodiny. Jinak se více projevují nežádoucí "příchutě" nenacucaných knotů, zvlášť těch "duhových"... ?-mizery na trafu je celkem dobrá věc, dají se s tím celkem hezky odpálit nánosy na spirále, ale dostává pak hodně pokouřit a někdy nevydrží, zvláště u neznačkových ?-mizerů...
X-mizery se dost zanášejí, některý zkreslují, některý protýkají na baterku, některý protýkají co "cucátoru". Taky záleží na použitým liquidu...
Je dobrý nové ?-mizery nechat dostatečně nacucat, u vatových i třeba půl hodiny. Jinak se více projevují nežádoucí "příchutě" nenacucaných knotů, zvlášť těch "duhových"... ?-mizery na trafu je celkem dobrá věc, dají se s tím celkem hezky odpálit nánosy na spirále, ale dostává pak hodně pokouřit a někdy nevydrží, zvláště u neznačkových ?-mizerů...
-
- Starší člen
Ďakujem Palo za vysvetlenie ako je to u teba. Zaujimavé stále som len na e-cige. Klasika nechýba ! Liquidu spotrebujem trošku menej za deň, zhruba tak 3,5-4ml 24mg. Asi by som viac ťahal, ale mám dojem ako keby bolo veľa nikotínu, trošku mi trpne pravá ruka od polovice k prstom. Je to možné, že sa trošku predavkuvávam, alebo je to len pocit, neviem.
Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Nó, mám celkem podobný reakce... Ležím na zemi, koukám na film, neustále pokuřuju a to stejné se mi děje s rukou Asi je to fakt předávkováníMilan_Sk píše:...trošku mi trpne pravá ruka...
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Zkuste si to strkat do pusy pro změnu zase levou rukou - jestli vám bude potom trnout místo pravé ruky levá, tak to není nikotinem
Zdravím - poota
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Starší člen
Díki Palo Poota 100 BODOV. Mám Vás rád chlapy.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 165 poděkování
- Dostal: 131 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Možno je tá dávka naozaj veľmi silná. Môj brácho používa LIQUID Dekang Mall Blend (Pall Mall) 30ml (Pall Mall) ale len 16 mg nikotínu a úplne mu to stačí. Momentálne 16 mg nemajú na skalde, tak sa dá zmiešať 24 mg s beznikotínom jedna k jednej a máš 12 mg. Proste silu nikotínu si môžeš nastaviť aj sám.Milan_Sk píše:... Je to možné, že sa trošku predavkuvávam, alebo je to len pocit, neviem. ...
Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
-
- Starší člen
Ďakujem libcosenior Už si aj miešam svoje liquidy, takže je to OK. Dva mesiace žiadna ciga bez akýchkoľvek absťákov. Je to neskutočne dobrá vec !