Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Autohemoterapie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Dr. Moura čtvrtá část CZ

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Craft píše: Praxe je v klasické medicíně taková, že se tady běžně používají kortikoidy.
Asi jo. Teď jde o to co ty corticoidy ve skutečnosti způsobujou a který. Taky se používaj antihistaminy. To nemám naštudovaný, ale nějak mám v pověomí, že se Drové snažej imunní reakci srazit.
Craft píše: Nicméně IS se ale neskládá pouze z makrofágů. ....
Absolutně. Já vidím nesmírnou parallelu mezi tímhle a HCl metodou. Z údaje zvýšení makrofágů z 5% na 20-22% se nedá nic moc odvodit, protože neříká vzhledem k čemu, i když: K červeným ten poměr být nemůže, protože v puchejři, ze kterého bral Taxeira vzorky, červený nejsou. K plasmě, tedy objemu, je to šíleně vysoké číslo, při 22% by to byla spíš kaše, takže to taky nejspíše ne. Nezbývá tedy než usoudit, že Taxeira počtal poměr makrofágů ke všem ostatním bílým. To je docela zavádějící, protože nedostatečná informace. Chybí zjištění, co metoda udělala s počtem všech různých bílých na objem krve.

V HCl zase udávaj navýšení bílých v objemu krve, bez jmenování kterých, jaksi šmahem, a číslo jde od normálu 7000 bílých na 1mm krychlový krve na 18000 na milimetr po injekci HCl. Jenže v HCl se také zmiňují, že tuhle reakci (ne nezbytně ve stejné míře) spáchá injekce kde čeho do svalu, od rtuťuvých sloučenin přes krev až po mlíko. Z toho by se snad dalo odhadnout, že se při AHT namnoží všechny bílé, ale že makrofágy se namnoží víc než zbytek bílých. Někdo by se musel najít, kdo by to pozjišťoval kompletně. On to někdo určitě zjišťoval, a asi ne jednou, ale kde se k tý info dostat?

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Dr. Moura čtvrtá část CZ

poota píše: ... Možná, že by bylo jednodušší na to založit nějakou novou církev - jednou týdně "přijímání" vlastní krve,
Sakryš, to by bylo skutečně asi ideální. Ahoj, Slávek. +1 :good: Ahoj, Slávek.

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: Autohemoterapie

Příspěvek od Batles »

Právě jsem dočetl nové téma a Slávku :good:
Měl jsem tu čest na vlastní kůži poznat účinek AHT asi před dvaceti lety.
Aplikovala mi to MUDr. Eva Lányová z Agnicentra v Rosicích u Brna. Vzala mi krev ze žíly, odhaduju na víc jak 10 ccm a napíchala
mi to do zádových svalů. Byl jsem tím naprosto ohromen a skoro jsem nemohl uvěřit, že to bude fungovat. Efekt byl neuvěřitelný, já měl obrovské bolesti mezi lopatkami po fyzickém úrazu. Nemohl jsem se ani pootočit, sotva jsem se pohyboval. Z ordinace jsoem odcházel s obrovskou úlevou a než mě dovezli domů autem, téměř nic jsem necítil a v noci klidně spal. Druhý den vůbec nic.Takže i na tohle AHT funguje.
Pamatuju si, že doktorka říkala něco o autoimunitě. Díky tomuto tématu vím tedy o co přesně šlo :D
Batles :D

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

Slávku výborné téma :good: +1

jen pro zajímavost, něco podobného u nás homeopaticky dělá Mgr Čehovský:

http://www.srtmetoda.cz/?page_id=35

:idea: Odkaz na autopatii by bylo vhodné dát i do vlákna Fórum>Alternativní medicína>Zdraví>Metody léčení, pokud možno i s krátkým popisem o co se jedná - poo.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

milda píše: jen pro zajímavost, něco podobného u nás homeopaticky dělá Mgr Čehovský:
Je to zajímavé a nějaká souvislost bude. Podobnost však končí v momentě, kdy se nějakou metodou daj léčit nejen lidi, ale i zvířata. Autohemoterapie očividně nemá nic společného s případným placebem, sugescí, vírou atp. U homeopatik, stejně jako u téhle autopatie, se tyto psychické vlivy nedají ani náhodou vyloučit. Osobně žiju v dojmu, že na autohemoterapii je daleko víc, než zvýšení činnosti díky nějakým materiálním látkám a procesům atd. Žiju v dojmu, a je to jen dojem, že jde taky o informatiku a to přímo jaksi polní, tedy informatiku která má cosi společného se strukturami polí (aury) patogenů (o kterých se podle mne naprosto mylně tvrdí, že jde o jakési vibrace) stejně jako u homeopatik a této autopatie. Ty makrofágy a určitě i zbytek bílých se podle mne na krvi ve svalu učí, po čem maj skočit na potkání všude v těle, jelikož to, co se vyskytuje v krevním řečišti, v míze a bar kde se naučili od narození ignorovat. Narodily se všecky do chronické choroby, či spíše kombinace chronických chorob. Pro ně je prakticky vše (alespoň pro naprostou většinu), stav do kterého se rodí, normální, i když jde o chronicky chorobné prostředí, stejně jako je nám (alespoň většině) naše dnešní, chronicky chorobná společnost normální. Teprve v momentě, kdy jim ve skutečné realitě člověk vymáchá čumák za extrémnějších podmínek, v krvi kam nepřísluší a v souvislosti se zraněním, protože vpich jehlou je zranění, začnou asi chápat, že tohle tedy ne. Možná si to i rozkecaj, ale očividně se podle toho dál zaříděj. Nedovedu si totiž jinak vysvětlit, proč by AHT mělo být závislé na dávkování a ono podle klinických zkušeností na dávkování závislé je.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19273209
Podívám-li se na životnost bílých, jsou v tom nesmírné rozdíly a nevím co z toho lze vyvodit, ale makrofágy dokážou v těle přežít prý i několik měsíců. Proč tedy poklesnou řekněme v Taxierových puchýřích po pěti dnech je otázkou, i když vymizení krve ve svalu, které s tím časově souvisí, asi nějak reguluje jejich počet v krvi. U HCl injekcí padá počet bílých ještě snad daleko rychleji. něco jim nutně něco nakuká, aby zdechly, nebo aby je nějaký orgán začal odstraňovat, což je snad pravděpodobnější, protože něco snad musí odstranit jejich mrtvoly a těžko to budou další makrofágy.

Možná se ale jen rozpustí a tělo je stráví. Čert ví. Prdlajz, to by neodstraňovaly z těla inorganiku a to prý umí taky. Možná maj mizernou paměť, která se navíc nedědí, protože za normálních okolností je rodí kostní dřeň jakožto embryonycké buňky (to je Becker), tak zvané stem cells (to zase je ortodoxní přezdívka emryonických) , které se vyvinou jenom jedním převtělením, diferenciací, na bílé.

Nicméně dramatický nárůst bílých, při infekci, při HCl, AHT, otravách atd, spolu s faktem, že se alespoň u HCL metody velice zvýší i nejen jejich aktivita ale hlavně procento bílých s více jádry, což vždy u jednobuněčných organismů předpokládá množení, asi poukazuje na to, že dělící se bílé dědí i informaci na rozdíl od embryotických, které ji dostanou do vínku jinak a neúplnou. Ať mi nikdo neříká, že se makrofágy a vůbec bílé krvinky taky nedělej, když se jim dělí jádra. To už bych mohl taky věřit, že žena může otěhotnět a do důchodu chodit těhotná, nebo nějak zase odtěhotnět :ptrain:

Ať už jakkoliv, AHT podle mého odhadu obchází centrální psychické řízení více, či méně "racionálního" mozku, vymydleného do podoby nějaké víry našprtanými cliché vzdělání, výchovy vůbec, společenských norem atp. Toto bych považoval za velice důležité, protože informativní metoda, která by takto fungovala a náš mozek by obcházela, stejně jako zvířecí, by nebyla z úzkého pohledu závislá na osobnosti pacienta. To samozřejmě může pracovat jak pro, tak proti, ale. Přihlédnu-li k tomu, že výběr metody léčení opět záleží na té centrální člověčí hlavě, opět nejde o universální metodu a opět záleží na osobnosti, jestli si právě takovou, či tuto metodu vybere, nebo se nechá převálcovat konvencemi doby a jejich stvůrci.

S laskavým pozdravem, Slávek.

P.S. Dnes jsem byl na cestách, takže další díl Mourovy AHT zítra.

milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

Máš to Slávku krásně napsaný a promyšlený, jak to v nás všechno bují a kvasí :D

Ale v jednom s Tebou nemůžu souhlasit- totiž, že u zvířat může být placebo efekt. Vždyť třeba zrovna u homeopatie velká část ani študovanejch dochtorů neví, jak to vůbec funguje. Natožpak, aby to věděl takovej pejsek, nebo dokonce vůl...... :lol:

Pravdou sice je, že to mnozí študovaní ani vědět nechtějí. Ale kůň, kočička nebo pejsek přece neví, proč ho páníček něčím píchá, natož, že mu něco dal do žrádla a že se od toho očekává uzdravení.
A přece se uzdraví. ;) :D

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Slavek Krepelka píše: Ty makrofágy a určitě i zbytek bílých se podle mne na krvi ve svalu učí, po čem maj skočit na potkání všude v těle,...
Zcela určitě.
Na obdobném principu funguje i likvidace metastáz, když se devitalizuje rakovinový nádor - tělo se prostě "naučí" rozeznat nepřítele. Zřejmě je to tím, že se mu objeví někde, kde "nevyrostly přirozeným vývojem" a nebo je identifikuje podle toho, že jsou v situaci, kdy nedokážou dál samy přežít. Tohle může být pro tělo signál, že je tento druh buněk "životaneschopný", pročež je likviduje šmahem, kdekoli na ně narazí.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

milda píše: Ale v jednom s Tebou nemůžu souhlasit- totiž, že u zvířat může být placebo efekt.
Nazdar Mildo. Asi jsem se vyjádřil nepřesně a složitě. Naopak, nemyslím si, že u zvířat je placebo efekt nějak moc použitelný. Proto taky mám u všeho, co pracuje u zvířat, jakous takous jistotu, že o placebo nejde. Proto taky ať už chemie, nebo Hcl, nebo AHT, podle mne s placebem nemá nic moc společného. Nevím ale o homeopatii dost na to, abych si byl jistý. Nemám tušení, jestli homeopatii někdo kdy na zvířeně aplikoval a jak to dopadalo. I tady je však jistý problém. Podívám-li se na Bengstonovy metody léčení, například s "očarovanou vatou, nebo vodou, i zde se jakýsi placebo efekt může projevovat, ne v podobě víry zvířete ve vyléčení, ale v podobě víry léčitele ve vyléčení. Člověk se toho až tak snadno nezbaví.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

poota píše: Na obdobném principu funguje i likvidace metastáz, když se devitalizuje rakovinový nádor - tělo se prostě "naučí" rozeznat nepřítele. ...
:good: Yes. To mi taky vrtalo hlavou, jak to, že se při tom neprovalí metastázování. Tohle by to vysvětlovalo. Stejně u HCl aspoň do krve. Ono při tom HCl asi k částečnému rozkladu krve dojde vždy, ale pouze u krvinek, červených, které HCl nesnesou, oproti zdravým. To by pak vlastně šlo taky o formu autohemoterapie, akorát u HCl do krve by tam nebyla ta více než pěti denní zásoba a účinnost AHT do svalu, ve kterém se vytvoří cca pětidenní zásoba rozkládání červených. Mám pocit, že se nám tu začíná objevovat jakýsi společný princip, na kterém těch metod pracuje víc. Možná by pracovalo aj vyrábět si nějak podlitiny, pokud možno o něco mín bolestivého než je koňar :D i když tady se mi to nezdá. Podlitiny, které vznikají nemocí, tento efekt jaksi nevykazují, na což poukazuje případ purpury uvedený v Mourovi :?: :ethink: Moura říká, že z toho nejsou podlitiny. To by asi napovídalo, že to funguje pouze když se ta krev, tedy červené krvinky nezdrcnou jako to udělaj v podlitinách.

Ahoj, Slávek.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Slavek Krepelka píše:Možná by pracovalo aj vyrábět si nějak podlitiny, pokud možno o něco mín bolestivého než je koňar :D i když tady se mi to nezdá.
Rozhodně příjemnější je výroba "cucfleků" :lol:
Ale mám pocit, že to nefunguje u podlitin a ani u cucfleků, protože podobné úkazy vznikají přirozenou reakcí vlastního organizmu na nějaký vnější podnět, přičemž ta řekněme krevní sraženina vzniká hlavně tam, kde je krev "doma". Při aplikaci jehlou se mezi vlákny svalu vytvoří ložisko mechanicky cizí látky, která v dotyčném místě tkáň do jisté míry devastuje. Toto ložisko nemůže být volně odplavováno krevním řečištěm a proto tato vstříknutá krev na pro ni nevhodném místě postupně odumírá. Protože se nejedná o látku biologicky cizí, nevznikne imunitní reakce na cizí látku, ale "mrtvoly" jsou odklízeny určitým ne běžně používaným způsobem, který se aktivuje právě jenom v takovýchto neběžných situacích. Informace o odklízeném "odpadu" se šíří chemicky, takže stejný "odpad" je identifikován i likvidován celkem kdekoli, kde se vyskytne.
Aspoň tak nějak si to vysvětluji.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

Slavek Krepelka píše: Nemám tušení, jestli homeopatii někdo kdy na zvířeně aplikoval a jak to dopadalo. I tady je ....
Ahoj, homeopatie u zvířat funguje velmi podobně jako u lidí. Akorád se užívají hlavně tekuté preparáty do tlamy, aby se nemuselo dobytčeti vysvětlovat "ty, krávo teďkonc budeš cumlat pod jazykem tydle kuličky, dokud se nerozpustěj" :D
Já jsem aplikoval naší čubině Siliceu 15CH tak, že jsem kuličky rozpustil v převařený vodě na plastový lžíci a šup s tím do tlamy. Akorát se musí pohlídat, aby 20minut předtím a potom zvíře nic nežralo, to by se ty chuťě (informace,vibrace) smíchaly a bylo by to nanic.

Jak píšeš s tou vírou v uzdravení, to je docela zajímavý. Těch vlivů tam asi může být vícero...

Zdravím M.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše:... něco jim nutně něco nakuká, aby zdechly, nebo aby je nějaký orgán začal odstraňovat, což je snad pravděpodobnější, protože něco snad musí odstranit jejich mrtvoly a těžko to budou další makrofágy.

Možná se ale jen rozpustí a tělo je stráví. Čert ví.....
Nevím sice, jak si to mezi sebou rozkecaj, ale mohu přispět popisem práce makrofágů. :)
Makrofág vzniká přeměnou z monocytů. Ty jsou tvořeny v kostní dřeni z kmenové krvetvorné buňky a jsou vyplavovány do krevního oběhu. Monocyty kolují v krvi asi 8 hodin, poté vstupují do tkání a tam se mění na makrofágy. Vlastnosti makrofágů pak závisí na tkáni, do které vstupili.

(Tkáně jsou: .
1. epitelová tkáň (krycí)- kryje vnější nebo vnitřní povrchy organizmu, má i žlázovou funkci (játer, slinivky, štítné žlázy a adenohypofýzy)
2. pojivová tkáň – vazivo, kost, chrupavka
3. svalová tkáň – hladká (svalovina vnitřních orgánů, stěny cév aj.),
- příčně pruhovaná (kosterní svalovina, srdeční svalovina),
4. nervová tkáň – (neurony, neuroglie)
5. tekutá (trofická) tkáň – (tkáňový mok, krev, krvomíza, míza))

Základní funkcí makrofágu je fagocytóza. Mezi jeho další úkoly patří prezentace antigenu T-lymfocytům, řízení hemopoézy, hemostázy a hojení ran, regulace zánětu, destrukce mikroorganismů, odstraňování mrtvých buněk a cytotoxická reakce.

Průběh fagocytózy
 přiblížení,
 rozpoznání,
 pohlcení – vznik fagozomu
 splynutí fagozomu s lysozomem – vznik fagolysozomu
 trávení ve fagolysozomu
 oxidativní vzplanutí – tvorba reaktivních kyslíkových radikálů, které zapříčiní zničení částice
 uvolnění produktů rozkladu z makrofágu

Slávku, těším se na pokračování, je to ohromně zajímavé téma :eclap:
Hanka :lol:

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Dr. Moura pátá část CZ

Tímto jsem se přehoupl úpřes polovinu :D

Dr. Moura

Čistý chlorid hořečnatý – Dávkování a použití

Nic nemůže být jednodušší na výrobu: 20g, nebo dvě zarovnané polévkové lžíce na litr vody vytvoří velice dobrý roztok. Čistě jako prevence je možno ho užívat jako potravinový doplněk a vypít jeden malý šálek tohoto roztoku chloridu hořečnatého denně. Pokud však už někdo trpí osteophytosou páteře (výrůstky na páteři), či revmatismem, měl by brát dva šálky tohoto roztoku denně a to všechny tyhle zavápnění odstraní. Na ledvinové kameny předepisuji až tři šálky denně a to odstraní z ledvin šťavelan vápenatý. Už toto řeší spoustu problémů.

Na vymývání ran je tento roztok, 20g/litr vody, příiš silný a používá se isotonický roztok podobný slanému fiziologickému roztoku 9g/litr vody. Pro hořčík je to 10g/litr vody. Tento roztok je vhodný na omývání poranění a eliminaci jejich infekcí. Pracuje daleko spolehlivěji než všechny desinfekční prostředky jako je sodium hypochlorate, nebo Merthiolite, nebo cokoliv jiného. Kromě toho, že je to také desinfekce, chlorid hořečnatý zároveň stimuluje imunní systém v místě zranění.

A co s bradavicemi?
Magnesium by mělo být užíváno v připadě bradavic. Ty vznikají také za nedostatku magnesia. Díky tomuto nedostatku se viry množí a tvoří bradavice.

A co když chloride hořečnatý v lahvi zvlhne?
Ale to není vůbec důležité. Vyschne vůbec kdy? Ta sůl se nekazí, je věčná.

Ledvinové kameny
Nedostatek magnesia způsobuje vznik šťavelanu vápenatého, protože vápník se kyselinou šťavelovou, která je v bramborách, čokoládě, rajčatech špenátu a v kde čem sráží na kameny šťavelanu vápenatého.

Jsou ještě nějaké další druhy ledvinových kamenů?
Další je urate (soli kyseliny močové) který vzniká při masné dietě. Ta má za následek tvoření kyseliny močové. Pak ještě jsou fosfáty, které pocházejí ze zeleninové diety. Kameny tvořené šťavelanem vápenatým jsou jiného druhu a vznikají z nedostatku hořčíku.

Zastaví hořčík rakovinné mestastázy?
Ne, to bych netvrdil, ale přinejmenším tento process alespoň zpomalí. Prof. Piere Delbet prokázal v jeho knize, že jedinec, který má dostatek hořčíku po celý život, má o hodně menší šanci dostat rakovinu než člověk, který trpí jeho nedostatkem. Dokázal to ve své knize “Politika Prevence Rakoviny (The Preventive Policy of Cancer)

Existují nějaké neblahé účinky chloridu hořečnatého?
Jedině tehdy, pokud člověku už selhaly ledviny, například, když musí být osoba na umělé ledvině. V tomto případě se akumuluje, protože přebytek se normálně vylučuje močí. Normálně k přebytku nemůže dojít, protože hořčík odchází s močí a jedině pokud osoba nemočí, může dojít k tomu, že krevní hladina hořčíku přeroste z hypoemagnesimie do hypermagnemisie.

Jaké je správné dávkování?
Například špatné je dávkování chloridu hořečnatého, který se prodává v apatykách dávkovaný na 33g. Pokud je rozpuštěn v litru vody, může působit jako projímadlo. V tomto případě je příliš koncentrovaný, mělo by to být 20g/litr. Pokud je koupený v apatyce, měl by se rozpouštět v málo přes jednom a půl litru vody, aby se dodržel správný poměr.

Doktore Mouro, předvedl byste nám autohemoterapii?
Ano, to není problém. Mám tu na to vše potřebné. U nás doma máme vždy vše potřebné po ruce, protože je to pro nás nevyhnutelné. Předvedeno na manželce. Výborně, a máme to za sebou. Jak jednoduché, že? Tahle metoda může docílit o tolik méně lidského utrpení. Probůh!

Ichtyosis (skupina kožních metabolických onemocnění projevujících se suchou, šupinatou pokožkou, takže snad další název pro lupénku = psoriasis?)

U tohoto pacienta trvalo léčení dlouho a vzalo to skoro rok, než se jeho pokožka kompletně vyčistila a jeho šupinaté boláky vymizely. Měl velice suchou pokožku, velice svědila a dohánělo ho to k šílenství. Nedokázal se kontrolovat a to přitom pracoval jako pomocník zdravotní sestry. Tenhle problém mu velice překážel při kontaktu s pacienty. Pacienti z něj měli starch. S použitím AHT se však jeho stav pomalu zlepšoval. Je ale také pravda, že jsem mu dával i vitamin E, další medicínu na léčení pokožky a vitamin A, ale AHT bylo to, co skutečně pracovalo. Autohemoterapie byla kritickou součástí léčby. Také jsem mu předepsal minerály, protože jeho pokožka byla jak mrtvá, nesmírně suchá a vrásčitá a s hrboly, jako kdyby měl šupiny. Byl to jedinný případ ichtyosis, který jsem kdy léčil. Na jinou takhle očividnou si nevzpomínám.

AIDS
(Tady pozor. Podle disidentů AIDS jako samostané diagnózy a nemoci, a že mezi nimi jsou veliké capacity včetně mikrobiologa s Nobelem, HIV nebylo nikdy vědecky prokázáno jako příčina AIDS a neexistují na to žádné vědecké studie, které by vztah mezi AIDS a HIV prokázaly. Testy na HIV používají jiná státní kriteria a jsou nespolehlivé. Jeden z disidentů si dokonce mnohokrát veřejně a před kamerou píchnul jehlu namočenou v krvi AIDS pacienta do prstu a žádný AIDS nemá. Souhlas disidentů je, že AIDS jako specifická nemoc je politický výmysl a že příčinou je celá sbírka nemocí, které překonají imunní systém poté, co byl systém uměle i jaksi přirozeně skoro zničen. Pokazují na to, že spousta lidí HIV positivních (USA) žije úplně normálně a bez problemů AIDS a spousta lidí příznakově diagnosovaných s AIDS testuje na HIV negativně. Šíření nemocí a nákaz všeho druhu od tubery přes syfilys až po krevní onemocnění, včetně leukemie, je prý způsobeno díky “životnímu stylu” tedy přímou krevní a pohlavní nákazou do organismu oslabeného především pouličními drogami, ale také celou řadou steroidů a antibiotik, kterými se “postižení” trvale léčí právě díky tomu, že mají hromadu chronických infekčních nemocí a povětšinou díky naprosto ubohé životosprávě, a že za poslední ránu pacientovi poslouží AZT. AZT je původně komerčně nevyužitý chemický preparát originálně namyšlený jako chemo na rakovinu a nepřipuštěný pro tento účel na trh FDA pro přílišnou jedovatost. Na aids ho pustili především pro to, že mu byla udělána negativní reklama v tom smyslu, že byla FDA pomluvena z přílišné opatrnosti a byl na FDA vyvinut silný, oficielně politický a nejspíše i úplatkový nátlak.

Zde se také projevuje rozdíl poměru mezi AIDS pacienty mužského a ženského pohlaví v USA. Co se týče Afriky, poukazují na to, že v momentě, kdy jsou obyvatelé s “AIDS” vymaněni z vlivu neustálého bojování vyvolávaného imperialistickými komerčními zájmy a je jim poskytnuta rozumná a trvalá životospráva a lékařská péče na standartní nemoce, AIDS mizí. Tím také vysvětlují, proč tkzv. AIDS v Africe nediskriminuje mezi pohlavím, kterážto diskriminace v USA je 9 chlapů s AIDS na 1 ženu s AIDS, zatímco v Africe je to půl na půl. To jen v kostce, ve skutečnosti je toho podstatně víc.)

Je spousta AIDS pacientů, kterým se při AHT daří dobře. Udržují si tím tak zvané hladiny CD4 na rozumné úrovni. Protože ale používají i jiné medicíny, nemohu výsledky připisovat pouze AHT. Skutečně se ale lepší. Mám pacienty, kteří žijí s AIDS mnoho let a vedou normální život. Také ale užívají “koktejly” (medikamentů) dohromady s autohemoterapií. Vzhledem k tomu, že AHT se stará o imunní část problému a že jde o získanou umunní nedostatečnost, autohemoterapie nejspíše přispívá k prodloužení jejich života a k vyšší kvalitě života těch, kteří jsou mými pacienty. Toto není moje sféra, protože nejsem specialistou na infekce, ale předepisuju AHT jako podpůrnou kůru k jejich standartnímu léčení a výsledky jsou dobré.

Případ vyléčení AIDS

Tento zubař se nakazil HIV virem (nejde ve skutečnosti o virus, ale o cosi nazývaného odborně retrovirus. Odborná literature tvrdí, že neexistuje žádný jiný retrovirus, který by dokázal způsobit jakoukoliv nemoc) ve své ordinaci. Byl riskantním pacientem v tom smyslu, že se nijak nechránil před případnou nákazou, pocházející ze zranění jeho pacientů. Nechal si udělat test na HIV a byl positivní. Požádal jsem ho, ať si ho nechá opakovat, protože jsem věděl, že není obšourník. Žil jenom se svou manželkou a byl mým pacientem od svých 4 let a také byl mistrem v pouštění draků. Vyléčil jsem mu astma, když mu bylo 5 roků. Rozhodl jsem se mu aplikovat AHT a pozorovat, co se stane.

Uplynuly dva semestry od jeho druhého pozitivního testu. První dva testy podstoupil ve dvou laboratořích a po šesti měsících byl stále pozitivní. Po třetím testu, o dalších 6 měsíců později, mi zavolal na Štědrý Večer a sdělil mi, že pro mne má vynikající novinu a to, že tento test je negativní. (testy ve skutečnosti neizolují a neidentifikují dotyčný retrovirus HIV, ale pouze zjišťují přítomnost protilátek v těle) Na to jsem mu odvětil, ať se ještě neraduje a ať si nechá udělat další test v jiné laboratoři. Učinil tak a byl opět negativní. Mezi tím uplynulo 6 let a je stále ještě negativní. Nevím, jsetli se tak stalo protože byl velice zdravý, ale AHT posílila jeho imunní system a porazila HIV a dokončila práci. Byl pacientem, který byl od samého začátku ve velice dobré formě. Většinu těchto pacientů ošetřuji až když už HIV trpí 3 až 8 let a to je jiná situace. Tohohle zubaře jsem začal ošetřovat 2 měsíce poté, co shledal, že je HIV positivní.

Pacient se žloutenkou C

Dařilo se mu velice dobře, tím míním, že se mu dařilo nemoc velice dobře kontrolovat. Jeho stav se během let nezhoršoval a dařilo se mu na AHT dobře. Nepoužíval tenhle moderní přípravek zvaný Pelygated Interferon. Není negativní, ale nemá žádné příznaky a má důkazy, že jeho jaterní činnost je stále normální. Akorát jeho protilátky zůstávají a zůstanou po zbytek jeho života, protože v případě C žloutenky tyto protilátky vždy zůstávají. Osoba je vyléčena, ale stopy zůstanou.

Kombinace léčby autohemoterapií s Ascaridil(em)

Ascaridil (ascaris = škrkavka) je medicínou, která se používá na odčervení a neobchodní jméno přípravku je Levamisole Hydrochloride. Účinky Ascaridilu byly objeveny náhodně americkými doktory, kteří se zůčasnili proti parasitní kampaně v Kalifornii. Zjistili, že stav pacientů s leukemií se po něm zlepšil. Jenže medicína byla předpisována proti červům za kampaně proti parasitům u nejubožejších obyvatel Kalifornie. Rozhodli se Ascaridil studovat a zjistili jeho ohromný potenciál jako imunního modulátoru, který pracoval na spoustu chorob. Zabíral na herpes, herpes simplex a na pásový opar. Zabíral i na Hansenovu chorobu (leprosies = malomocenství) a byl tak používán pod jménem Stimamizol s vynikajícími výsledky na revmatismus, stejně jako na rakovinu a to právě díky stimulování imunního systému. Používali ho i spolu s chemoterapií a ozařováním.

Z nějakého záhadného důvodu tento preparát Levamisole Hydrochloride, pod jménem Stimamizol, zmizel z trhu a už se nikdy znovu neobjevil. Mám kopii podstaty, účinků a použití Stimamizolu z farmaceutického slovníku, který se nazývá DEF a také jsem si okopíroval informaci o Askaridilu, protože když dávám pacientům, kteří nemají parasity, Askaridil, mohou si pomyslet, že proč jim proboha cpu antiparasitikum, když parasity nemaj a že jsem asi už v mém věku sklerotický, že jim to dávám na revma. Pomyslí si: “Však já mám labial herpes a on mi dá Askaridil na škrkavky. Mám pásový opar a on mi předepíše Askaridil. Musí být senilní.” Vždy jim potom ukážu obě informace, jak na Stimamizol, tak na Ascaridil, abych jim ukázal, že jde o jedno a totéž a že Askaridil a Stimamizol jsou jedna a tatáž látka. Je to stejná medicína se stejnou účinnou látkou Levamisole Hydrochloride a mají stejné dávkování. Používám tedy Ascaridil a pacienti si odnesou obě kopie popisu obou medicín, jednu na parasity a jednu na podporu imunního systému, aby v tom měli jasno a že to neberou proti červům. Vždy ten Ascaridil předepíšu spolu s autohemoterapií na revmatismus, stejně jako na herpes simplex a na pásový opar. Také ho dávám lidem s častými virovými infekcemi a chřipkami a pracuje velice dobře.

Dávkování Ascaridilu.

Levamisole Hydrochloride není stimulátorem imunity, ale modulátorem imunity. Může být přidán k AHT. Levamisole Hydrochloride pracuje jako modulátor a proto pracuje velice dobře v případech autoimunních a asi i dalších chorob, ale momentáně je zkušenost pouze s artritidou. Používají se dvě tablety (tableta 150mg) týdně po dobu osmi týdnů, pak se měsíc vynechá, aby si od něj a jeho produktů tělo odpočinulo a pak se procedůra opakuje. Jako imunní modulátor velice pomůže při autoimunních nemocech jako je artritida (revma) a pracuje i v případě mnoha dalších chorob, i u malomocenství, tedy při Hansenově chorobě. Levamisole Hydrochloride se používá při bruceloze a infekcích, má vynikající účinky při pásovém oparu, obličejových i genitálních oparech (herpes), herpes simplex. Pracuje u těchto chorob velice dobře.

Funguje chlorid hořečnatý na osteoporózu, bursitidu a artritidu?

Ano, protože hořčík reguluje veškerý metabolismus vápníku. Upevní vápník tam kde má být, například při osteopenii a osteoporóze v kostech a odstraňuje ho kde být nemá, například z cév a kloubů a odstraňuje šťavelové ledvinové kameny, stejně jako všechna zvápenatění bursitidy. Odstraní vápník z míst kam nepatří a upevní ho v místech, kam patří a kde chybí, za předpokladu, že osoba má také řádný příjem vápníku v dietě. Pokud se tedy dodává hořčík, nehrozí problém s dietou bohatou na vápník a s jeho přebytky. Tyhle přebytky riziko z vápníku, jako je zavápnění cév a tepen a kloubů riskují pouze lidé, kteří nemají dostatek hořčíku, který vápník reguluje. Spousta lidí žije v dojmu, že pokud mají arteriosklerózu, musí se vyhýbat vápníku, který ji způsobuje, ale pokud je vápník braný s dostatkem hořčíku, tak se tohleto neděje.

Mohou se těhotné, nebo kojící ženy podrobit autohemoterapi?

Definitivně mohou. Absolutně nepodstupují žádné riziko. Zatímco žena kojí, její mléko pak obsahuje o hodně víc protilátek, než když na AHT není. To dává kojenci slušnou imunní posilu.

Mohou se lidé na chemoterapii podrobit AHT?

Lidi na chemoterapii a i při ozařování by se definitivně autohemoterapii podrobit měli. Specielně při chemoterapii. Při radioterapii jim to v ničem nepomůže. Pro ty, co jsou na chemoterapii, vězte, že chemoterapie velice negativně ovlivňuje imunní system a to tím, že ho silně potlačuje. Mimo to, že chemoterapie zabíjí rakovinné tkáně, tak také ničí obranné buňky. Právě pro to, pokud se zároveň s chemo použije AHT, zabrání se, aby schopnost imunního systému klesla příliš nízko, protože žádná chemoterapie není zaměřenmá specielně na rakovinné buňky a každá bezohledně a nevybíravě oslabí i obranné buňky a to je to, kde autohemoterapie balancuje negativní účinky chemo (čti: systemické chemické otravy celého organismu) a čím oslabí škodlivé účinky chemoterapie. Nezastaví je, ale pomůže.
................................

Jenom ještě poznamenám, že více méně každý skutečný jed, pokud je ho přiměřené množství, včetně strychninu atp, zpočátku imunní systém poněkud nabudí a zvýší počty bílých krvinek a udělá to i zmíněné AZT u AIDS. Bohužel, tento počáteční "úspěch" opěvovaný pacientům ortodoxní medicínou, která velice dobře ví, o co jde, se dalším užíváním mění v systemickou otravu s následným otrávením i těch bílých krvinek a jejich počet už pak jenom v krvi klesá.

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Vidím, že v tom co uvádí Slávek a poota máme shodu :) Informatika "na míru", také učí IS ve stylu rozpoznej a znič. Díky čemuž pak začně likvidovat již sám to, na co mu informatikum obrazně řečeno ukáže prstem, protože do té doby jej prostě ignoruje (imunitní díra) a bere jako součást organismu. Prostě začne na daný mikroorganismus produkovat protilátky. Mimochodem tohle umí zjistit i Salvie.

Nakonec jak uvádí klasická medicína, co tady vložila hanka:
Průběh fagocytózy
- přiblížení
- rozpoznání

A co mám zkušenosti, tak tohle je právě u všech chronických a recidivujících onemocnění problém. Navíc mnohé škodící mikroorganismy mají maskující se prostředky (většinou chemické látky), kterými mate IS a ten jej pak nechává bez povšimnutí.

K tém zvířatům, někde jsem četl, že zvíře instiktivně pozná, co jej pro něj dobré, čili začne třeba požírat co běžně nežere, protože nějak vycítí, že to obsahuje nějaké látky nebo minerály, které přispívají k jeho uzdravení. Teď ale nevím, zda to bylo u domácích zvířat, nebo volně žijících.

Slavek Krepelka píše:Tady pozor. Podle disidentů AIDS jako samostané diagnózy a nemoci....
Existuje dosti konspirační kniha o této nemoci. Bohužel už nevím její název. Mimo jiné neexistuje do dnešní doby žádné foto viru HIV. Nevím zda je to tím, že pod elektronovým mikroskopem vše živé uhyne, čili nelze je dosti dobře zdokumentovat, nebo to potvrzuje to, že HIV jako takový neexistuje, ale je pravdou, že foto jiných virů z tohoto mikroskopu existují. Pouze tento virus je vždy jen namalovaný obrázek. To jen taková perlička :)
Jinak souhlas s tím co píše o tom Slávek. Co jsem o tom kdysi četl, tak oficiální zdroje uvádějí, že v Africe je rozšířen typ HIV2 a všude jinde HIV1. Při testech se provádí zjišťování protilátek na oba uvedené viry a navíc tzv. antigen p24. Uvádí se, že tento test má smysl podstupovat nejdříve po 5 týdnech, kdy by se měli vytvořit i protilátky, čímž se pak identifikuje nákaza.

Mimochodem Slávku otravu a záhubu bílých krvinek provádí i chemoterapie. Ta ničí sice i červené krvinky, ale ty umí klasická medicína poměrně rychle pomocí jednoho preparátu v podobě injekce velmi rychle obnovovat (do několika dní). Nakonec jde to i alternativě a to pomocí jezení červené řepy, nebo lépe pitím šťávy z červené řepy. Bílé krvinky ale neumí klasická medicína nijak obnovit a spoléhá pouze na to, že si je tělo po nějaké době obnoví samo, což mnohdy je právě důvodem, proč mnoho lidí, kteří chemo podstupují velmi snadno cokoliv pak chytnou a jakákoliv banální infekce je může velmi ohrozit. Není ani tajemstvím, že časem se po prodělané chemo může u některých pacientů objevit i leukémie.
Proto si myslím, že by metoda AHT mohla být u těchto lidí velmi prospěšná, ale bez praktických zkušeností jsou to stejně pouze jenom dohady...

Jinak tohle je Slávku taky zajímavá informace:
Magnesium by mělo být užíváno v připadě bradavic. Ty vznikají také za nedostatku magnesia. Díky tomuto nedostatku se viry množí a tvoří bradavice.
Tím spíše ve vztahu k virům, protože ty bradavice tvoří většinou papilomaviry. Otázkou je, zda brzdí množení i jiných virů, čehož by se pak dalo využít při jiných virózách. Toť ale otázka :ethink:

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Craft píše:Vidím, že v tom co uvádí Slávek a poota máme shodu :)
:good: :jump:
Craft píše: Nakonec jak uvádí klasická medicína, co tady vložila Hanka:
Ono to bude ještě trochu jinak a považuju tu informaci logicky za neúplnou. Jednak se dozvídám a také kommentuju v daším 7 díle, co se děje při alergiích, protože Dr.Moura si věci trochu zjednodušil. Specielně jde o to, že makrofágy se podle Hančiného zdroje vyvrbí až ve tkáních z monocytů. těžko Anežko.
- 1) co potom dělají makrofágy v krvi?
- 2) jak potom roznáší po těle antigeny a jiné dobroty, což dělaj to podle MuDrů?
- 3) se týče histamínů, které makrofágům (a dalším věcem) otevírají branku z cév do tkání a nejspíše i naopak opět podle Mudrů

Je mi z nich na blití. Měl jsem dojem, že je plná paradoxů fyzika, ale kam se chudinka hrabe na tyhle medikální moudrosti. Se divím, že z toho nejsou MuDři schizofrení.
Craft píše: K tém zvířatům, někde jsem četl, že zvíře instiktivně pozná, ...
Určitě. Na tom byla založena Hoxeyho formule. Vynalezl to kůň s rakem, kterého vlastnk neměl srdce utratit a vypustil ho na latifundie. Koník si meducínu našel a vlastník to obšlohnul. To ale není placebo. To je vrozená intuitivní inteligence, která nám jaksi dávno chybí.
Craft píše: Existuje dosti konspirační kniha o této nemoci. ...
Dva odkazy na videa engliš jsou v Noviny a zprávy z tisku. Úplně dole ve příspěvku je na to jeden odkaz, velice srozumitelný, společně s odkazem na zajímavosti o očkování. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 21#p109121 [/quote]
Craft píše: Bílé krvinky ale neumí klasická medicína nijak obnovit ....ale bez praktických zkušeností jsou to stejně pouze jenom dohady...
Kdyby chtěla, tak by uměla. Je to od 1933 v lékařské literatuře o HCl a o kde čem a vlastně ještě dříve a tutově to bude i v ortodoxních análech a bude tam i ta autohemoterapie a spousta dalších věcí, ke kterým se kmán nedostane. LŽOU a VRAŽDÍ! Co se týče zkušeností, Dr. Moura jich posbíral a popsal dost, aby si člověk mohl udělat obrázek. Něco by se mělo nechat vyšťourat i v němčině, odcamcať to snad vylezlo.

Dnes jsem se pokusil a mám jak jsem zjistil na tahání krve ze žíly moc tenký jehly, 26ga. Je potřeba minimálně 22ga, jinak se krev v jehle sráží a ucpává ji. Jsem se nahněval a už do rozpíchaných rukou jsem se snažil aspoň vrazit 1500 HCl a taky ne a nakonec jsem dal aspoň 2ccm 1:150 HCl do :ptrain: Zkusil jsem pak ještě párkrát natáhnout krev a vytáhl jsem s bídou 0.3 ccm, tož jsem tu trošku frknul taky do :ptrain: za tou HCl a objednal si 21ga jehly. Aspoň jsem ale zjistil, že ta krev mi půjde tahat i jednoručně. Aspoň něco. jamky loktů jsou na srágoru a dost citlivé, ale zatím ... :D není nad HCl.
Craft píše: Otázkou je, zda brzdí množení i jiných virů, čehož by se pak dalo využít při jiných virózách. Toť ale otázka :ethink:
Dr. Moura to rozebírá v pokračováních :D něco o tom, jak je očkování proti chřipce záslužnou činností, ale že on to nepotřebuje. Je ost opatrný, ale sem tam ulítne a pak se člověk něco i dozví úplně na rovinu.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“