K.

Prosím Sao jestli mi může napsat SZ jak vnímá obsah tohoto vlákna.
PS nejsme ve při pokud nebudeme vepři

Sao, myslím, že z fóra by se určite daly vybrat zajímavé taneční dvojice, které si po chvilce vlezou do vlasu. Možná je to tím, že dostatečne neoverená a už aplikovaná filosofie predbíhá naše snahy. Odhaduji, že sjednocující princip je neco delat a mít i právo na omyl. Neríkám, že prehnaná aktivita je ekologická.sao píše:1 – Vezmu-li energii třeba ze Slunce – třeba kolektorem , ohřeji si vodu , kterou použiji a chladnou zase vypustím -- . Děje se něco ? Znečišťuji snad něco ? A nebo porušil jsem snad nějakou rovnováho ?
4 – Co třeba dalšího ? Tak třeba ten potok s turbínou , nebo generátorem , ......... Opět . Děje se něco ? Znečišťuji snad něco ? A nebo porušil jsem snad nějakou rovnováho ?
Eter , ľudská logika vie toho velmi málo o ,,logika" prírody a na ,,šťastie pre nás" , na principe ľudskéj logiky funguje len to , čo je vždy len v súlade s ,,logikou" prírody . PepeEter píše:Porušuje uvoľnená energia tepelnú rovnováhu Zeme? NIE.
Podstata je co je teplo. Kedze sucasna veda presne nevie co je teplo, tak hovorit a zohrievani zeme je nelogicke.
Náhodou babička měla pračku 300 watovou, já mám hrůzu z toho, že lidi nechtějí umět spočítat ani kWh.lajos píše:Jo prát budete na valše. Neb kupte si fotovoltaický panel 300W za 20000 a hned se vám elektrika vyplatí.
Je samozřejmé, že každý chce víc a pro sebe ? Teprve pak se uvidí ?jeff píše: ....... teprve pak se uvidí.
Jeff