Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Prochlastaný játra, aneb totální detoxikace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Co myslíte, je to reálné...spravit prochlastaný játra?

asi ano, když to tvrdí důvěryhodná osoba...
27
68%
zkusím to...
7
18%
nevěřím ani slovo...
6
15%

Celkem hlasů: 40

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: roughboy

Příspěvek od Slavek Krepelka »

roughboy píše: Ahoj Slávku......Já som nepovedal že je to špatné ale že existuje ovela kratšia cesta. R.
Nazdar RB.

To už je jiná řeč. Co takhle se přestat skutečně hádat a začít s něčím produktivním? Mě by například velice zajímalo, jaký protokol bys lidem s nemocnými játry doporučil. Něco pěkně vyčerpávajícího a uceleného a jaké s tím máš dosavadní zkušenosti, at' už naprosto osobní, nebo jsi s tím možná někomu pomohl?

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
roughboy
Zasloužilý člen

Příspěvek od roughboy »

Ahoj Slávku.
Plne s tebou súhlasím. Žabo myšie vojny fakt nemusím. Radšej nejaké korektnejšie jednanie a hlavne ...v tom budeme za isto....otvorit oči ludom, ktorým na svojom zdraví záleží a chcú fakt pomoct.
Už som tu svetluške opisoval nejaký postup v skratke s čím máme velmi dobré skúsenosti a hlavne že to funguje. Pozri nejaké moje príspevky dozadu a ked ta niečo zaújme tak sa možeme pobavit.
Poviem tak..... skúšali sme všeličo a za tých skoro xy rokov bolo toho na trhu fakt neúrekom. Skoro každý produkt sme testovali.....či už v rezonančnej komore na velmi vela pacientoch a niektoré, ktoré nás zaujali sme skúšali aj v reále.
Ale pri začatí liečby ako om už spomínal najskorej musí nastúpit detox ale doporučil by som detox, ktorý nezatažuje organizmus pri nemocných játrech by som vynechal klystýr a hydrocollon a rozne črevné sprchy, organizmus je už tak dost zaťažený že musí riešit játra tak je zbytočne ho zaťažovat ešte viacej) a endogenné dýchanie. Ked to chceš urýchlit tak cvičenia metoda sa volá DUBAGE (postup možem poslat).....a odblokovat celú meridiánovú dráhu jater.
Trošku tej osvety je určite zapotreby a v oblasti zdravia určite.

R.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

roughboy píše: ...v tom budeme za isto....otvorit oči ludom, ktorým na svojom zdraví záleží a chcú fakt pomoct....
... Pozri nejaké moje príspevky dozadu a ked ta niečo zaújme tak sa možeme pobavit.
. Ked to chceš urýchlit tak cvičenia metoda sa volá DUBAGE (postup možem poslat).....a odblokovat celú meridiánovú dráhu jater...
Trochu jsi protirečíš: "Trošku tej osvety je určite zapotreby a v oblasti zdravia určite"+"otvorit oči ludom, ktorým na svojom zdraví záleží a chcú fakt pomoct...."
a přitom současně píšeš "...Ked to chceš urýchlit tak cvičenia metoda sa volá DUBAGE postup možem poslat..."....

Nerozumím Ti, buď chceš otevírat lidem, kterým záleží na svém zdraví oči a dělat osvětu, nebo chceš radit každému zvlášť, aby ostatní nevěděli... :? ?

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
roughboy
Zasloužilý člen

Příspěvek od roughboy »

Ahoj Hanka.
nemyslím že si protirečím..... trošku si to vytrhla s kontextu ako viem odpovedal som na dotaz od Slávka. to som písal jemu. a niektorý ludia pomoct chcú akurát nevedia nájst tú správnu cestu. preto som spomenul osvetu .......a je dobré ked tu niekto poopisuje rozne súvislosti, skúsenosti, poznatky. o tom asi servery o zdraví sú.....
Za dalšie, ked bude chciet riešit niečo jednotlivo tak to nezáleží len na mne ked to dotyčný/á nebude chciet rozoberat tu ale niekde na inom fóre a obzvlášt nie tu ked sa to nebude týkat jater. inak opisujem tú nejaké postupy, ktoré si može prečítat každý. . čo sa týka dubage....nemyslel som to že to pošlem len jednotlivcom ale ked bude záujem kludne to vložím sem.
R.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Vím .... "rejpu" do Tebe, protože Tě chci přimět, aby jsi založil to vlákno o čínské medicíně, ale Ty furt nic... :lol: .

Jestli jsi to myslel tak, že dubage pošleš nejen jednotlivcům, ale vložíš to i sem když bude zájem, tak to je jiná. Určitě by to bylo dobře, odblokovat celou dráhu jater, ukaž nám to.
Škoda, že nejsme ve vlákně čínské medicíny, mohl by jsi tam dát i odblokování ostatních drah, energie přece proudí z jedné dráhy do druhé .... :lol:
Ahoj, Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
SVĚTLUŠKA
Starší člen
Dostal: 30 poděkování

roughboy

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Ano, dej sem prosím vše, co můžeš o Dubage, jistě to bude zajímat všecky, co chtějí mít zdravé játra.. To bude moc fain. A založit zvláštní vlákno o Čínské medicíně, je také dobrý nápad od Hanky. :D :bye:

roughboy
Zasloužilý člen

Příspěvek od roughboy »

Ahoj.
Tak vkladám metodu dubage. Je tam aj niečo navyšše. :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Příspěvek od Denny »

roughboy píše: Ale pri začatí liečby ako om už spomínal najskorej musí nastúpit detox ale doporučil by som detox, ktorý nezatažuje organizmus pri nemocných játrech by som vynechal klystýr a hydrocollon a rozne črevné sprchy, organizmus je už tak dost zaťažený že musí riešit játra tak je zbytočne ho zaťažovat ešte viacej) a endogenné dýchanie. Ked to chceš urýchlit tak cvičenia metoda sa volá DUBAGE (postup možem poslat).....a odblokovat celú meridiánovú dráhu jater.
R.
Dobře, zakopeme válečnou sekyru, kterou jsi tady sám vykopal. Já neznám tvé metody, ty zase naše. My provádíme úspěšnou očistu jater podobně, jak to dělávali již naši předkové - můžeš přečíst také na tomto fóru v "Různé druhy očisty"
Obávám se, že pokud nebudeš jako první řešit tlusté střevo, pak nevyřešíš nic. Nemůžeš přece čistit motor, když máš výfuk ucpaný.

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
SVĚTLUŠKA
Starší člen

Denny

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Ale to přesně roughboy říkal (výše-psal si Slávkem), že nejdříve detox.. :D

roughboy
Zasloužilý člen

Příspěvek od roughboy »

Hanka píše:Vím .... "rejpu" do Tebe, ...
Ahoj.
Rýpanie mi nevadí, keď ti je ku prospechu veci.

niečo som našiel............ to je len o predstavivosti dráh. Na presnejšie ukázanie bodov treba podrobné mapy bodov.

http://www.arcoiris.cz/drahy.html#J

roughboy
Zasloužilý člen

Příspěvek od roughboy »

Denny píše:Dobře, zakopeme válečnou sekyru, kterou jsi tady sám vykopal. Já neznám tvé metody, ty zase naše. My provádíme úspěšnou očistu jater podobně, jak to dělávali již naši předkové - můžeš přečíst také na tomto fóru v "Různé druhy očisty"
Obávám se, že pokud nebudeš jako první řešit tlusté střevo, pak nevyřešíš nic. Nemůžeš přece čistit motor, když máš výfuk ucpaný.
Myslím že už som tu viackrát spomínal....že bez detoxu to nejde...a t.s. som tu spomínal už vela krát( TO JE ZÁKLAD). ked si pozrej moje príspevky dozadu tak pochopíš že tiež začínam riešit každý jeden problém v ludskom organizme vyčistením t.s. V tom s tebou súhlasím. akurát t.s. som nevyspevoval lebo to sem nepatrí. detox t.s. je debata na velmi dlhú dobu. Používat očistnú metodu našich predkov určite nie je špatné....ale odkedy existujú rozne chemické rébusy, ktorými nás zasypávajú či už potravinové výrobky už sama príroda, ktorú ustavične znečištujeme a používajú sa stále nové a nové chemikálie, farbivá, umelé škroby...atd. tak myslím že aj metodu detoxikace je dobré posúvat dopredu, menit a zdokonalovat.
Sám som bol prekvapený ked som sa dozvedel že 80% očných ochorení sa podla východnej medicímy začína.......OČISTOU JATER.
A nie som si vedomí že som niečo vykopal....iba som spomenul že MMS je pre mna nevhodné a neprípustné.......... a spustila sa lavína.
R
Naposledy upravil(a) roughboy dne čtv 10 čer 2010 7:55, celkem upraveno 1 x.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

roughboy píše: Ahoj.
Tak vkladám metodu dubage. Je tam aj niečo navyšše. :D
+1 :good:

:D Děkujeme RB,

Hned se líp dejchá. Mezi námi, mám porculánový žlučník, co víš o tomhle problému? Je scvrklý a zvápenatěný.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
roughboy
Zasloužilý člen

Příspěvek od roughboy »

ahoj.

Vieš diagnostikovat na dialku sa nedá. ked s tým chceš niečo robit tak chod niekde na diagnostiku...ideálne niekde inde ako ku klasickému lekárovi, ktorý ta vystraší že ten žlčník musí von. Treba zistit kde je problém. nemusí byt problém v žlčníku ale tá príčina že je taký aký je može byt niekde inde.
Poviem ti jedno. Stačí nastavil v organizme rovnováho (ideálnu fyziológiu) a žit možeš 100 rokov aj z malým alebo velkým žlčníkom. Je to o tom že ked budeš mat vytvorené rezervy tak je absolutne jedno aký je.
R.

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Opravdu nic ve zlém

Příspěvek od Denny »

OK detox TS napřed. Kúra se mi zdá být trošku složitější a finančně náročnější. Ale jistě bude stejně účinná, jinak bys ji neprosazoval. Chybí mi tam jen dovětek, že kameny jsou nejen ve žlučníku, ale také v játrech, kde jich je podstatně větší množství a proto je nutné tuto kúru opakovat tak dlouho, dokud z tebe něco vychází. A to může trvat při doporučení - co 2 měsíce, opravdu hodně dlouho. Já např. během 6 měsíců (začal jsem loni těsně před vánocema) dělám dnes již 9! očistnou kúru, což znamená, že dle tebe by mi to mělo trvat 1,5roku!?

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
SVĚTLUŠKA
Starší člen

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

roughboy píše:Tak vkladám metodu dubage. Je tam aj niečo navyšše. :D
Děkuji vřele, mám vytisknuto!! Jen tak dál různých dobrých věciček!! :P

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“