Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Animálnosti

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
klucka
Starší člen

hm..

Příspěvek od klucka »

Vieš ked si sám všetko skúšaš a sám si musíš hladat odpovede...tak vela veci ti začne byt zvláštnych neviem ako by som to správne povedal...na doskách hore sa skoro nevytvárajú žiadne bublinky...prečo?Ked sa vyvíjač chová ako kondík tak ked nabíjaš kondenzátor víšším napetím ako je sám navrhnutý tak sa začne zahrievat...to som myslel...

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Habana, Pepe, ja predsa nemusím nikoho trápiť ani sa dohadovať. Predpokladám, že premýšľate nad tým, čo čítate a píšete. O rezonancii som do vlákna napísal dosť ale niektorí majú s čítaním histórie značné problémy, namiesto vlákna kolotoč. Nerobil som si žiadne ilúzie.

pepe
Zasloužilý člen

Re: hm..

Příspěvek od pepe »

klucka píše:Vieš ked si sám všetko skúšaš a sám si musíš hladat odpovede...tak vela veci ti začne byt zvláštnych neviem ako by som to správne povedal...na doskách hore sa skoro nevytvárajú žiadne bublinky...prečo?Ked sa vyvíjač chová ako kondík tak ked nabíjaš kondenzátor víšším napetím ako je sám navrhnutý tak sa začne zahrievat...to som myslel...
Z vlastnéj skúsenosti viem , že ak ,,laborujem" sám , vedšinou sa želatelný výsledok dostavý skôr a v konečnom dôsledku sú aj moje nákladý podstatne nižšie . S tými bublinkami je to uplne prirodzené .Tie bublinky sa spájajú vo vedšie ,,celky" , čo v konečnom dôsledku spôsobý až narušenie ,,celistvosti" elektrolitu vo vrchnéj časti na elektrodach pri vertikálnej polarizácijí elektrod . V tom kondenzátore je to ťiež normálne . Celé to stojí a padá na izolačnom odpore dielektrika . Večinou sa to so zvyšujúcim napetín nad prípustnú medz koncí prierazom - zničením daného kondenzatora (velmi záleží od druhu kondenzátora) . Pepe
Naposledy upravil(a) pepe dne pon 02 úno 2009 15:06, celkem upraveno 1 x.

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Akord píše:...niektorí majú s čítaním histórie značné problémy, namiesto vlákna kolotoč. Nerobil som si žiadne ilúzie.
V tomto som s tebou za jedno . Žial bohu z večini ludí sú čím ďaléj , tým večší ,,darebáci" a je im jednoduchšie namiesto ,,pracného hladania" sa radšéj 100 krát ,,spítať ". Mimochodom v tom ,,chaose" čo tu je , sa im ani moc nedivým . Pepe

krakonos
Starší člen

Příspěvek od krakonos »

Chaoz neboli entropie je přirozený proces , tak se ho nebojme . Existuje od počátku zrození vesmíru a s ním tady plujem / nakonec možná díky chaosu , termodynamice existuje i čas /. Takže zvesela .
Důležité je stavět a pokračovat na získaných relevantních poznatcích .

klucka
Starší člen

....

Příspěvek od klucka »

...

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: prosba

Příspěvek od Ilem »

klucka píše:chlapi poradte mi prosím...potrebujem nájst zapojenie tranzistora IRFP 460
Už byses mohl naučit hledat základní informace na netu. Nejsme tu tvoje chůvy. Jak má potom člověk stihnout nějaký vlastní vývoj a rozvoj, když pořád odpovídá na základní otazky, na jejichž nalezení odpvědi stačí párkrát kliknout do Google.
http://search.datasheetcatalog.net/key/IRFP460
Ale to už je naposled. Příště odpovídám jen na to, co nelze jednoduše najít.

"Dum spiro spero"
Ciceron
pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Tak veru, kavitácia verzus ,,kondenzátori ", tak to ti Vám je ,,srandovná" kombinácia . Pepe

klucka
Starší člen

zo srdca

Příspěvek od klucka »

citujem.... Nejsme tu tvoje chůvy. A čo ste vy niaký bohovia neviem si nájst to čo si mi poslal aj ty? Táké kraviny si nájdem aj sám..a teraz všetkým ked mi chcete písat takéto kraviny tak sa radšej zdržte týk drbnutých pripomienok....Už mám vážne plné zuby týcho p....n!
Kurva páni dokonalí nemáte náhodou niakú svetožiaru na hlave? Už nech mi nikto nepíše takéto kraviny aby ukázal že já som ten blbí......Už som to napísal aj karolovy a napíšem to posledný krát tebe.....Kurva padol si z neba mudri? Nenávidím namyslených a arogantných ludí....!!!! Radšej zmiznem odtialto do riti a utopte sa vo svojich sračká a ojeboch...Kto je pre vás dost dobrý ha? Myslel som si že ste inteligentný ale ste niektorý taký istý primitívy ako sú lekáry čo hovno v skutočnosti vedia !!!! 99% tu na fore hovno dokázalo spravit mlet hubov viem aj ja...ktorý spravily vyvíjač ivan,mim,novak,karol....ktorých beriem a možno pár ludí...ktorý o tom aspon niečo vedia...Ked nechcem niekomu na niečo odpovedat tak držím hubu a nie len aby som zhodil nieko napíšem kravinu.....nemám na teba slov prepáč nasralo ma to....Opítam sa ta ako karol mna kolik ti že bilo let....asi tak....

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Klučka , nediv sa . Na tomto fore na takúto primitývnu otázku , na ktorú jak sám píšeš si si vedel aj sám odpovedať ti Ilem ešte velmi slušne odpovedal . Ja osobne som na hovadinu tohto drunu ani nepovažoval za potrebné odpovedať . Tento krát to nie je o ,,bohoch" ale len o tvojéj vlastnéj ,,darebnosti" ktorú hádzeš na plecia tých druhých ,,Ja nič , ja muzikant" . Tak že , tak sa veci majú . Pepe
Naposledy upravil(a) pepe dne pon 02 úno 2009 23:15, celkem upraveno 1 x.

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Klucka, rovnako nie je problém nájsť podobné príspevky, ako sa podaril Tebe. Keď si niekto nevie ruky umyť, tak to ešte neznamená, že iní sú bohovia. Ak si chcel niečo iné, mohol si formuláciu svojej otázky jednoducho upresniť. Nikto tu nie je veštec, ani Ti nie je povinný odpovedať tak, ako si to predstavuješ. Navyše si zjavne porušil pravidlá fóra.

klucka
Starší člen

odpoved

Příspěvek od klucka »

Ked nechcem na niečo odpovedat tak radšej držím hubu aké pravidlá som porušil? hm?Keby som bol admin ja tak 50% ludí by išlo odtialto svinským krorkom...A fešák sa mohol opítat čo konkrétne potrebuješ....nie? ked nechcem pomoct tak serem na druhého...Ja čo na srdci to na jazyku a je mi kto to je...aj ministrovi som povedal do papule čo si o nom myslím ako o človeku mal som s ním konflikt a čo?Tiež sa choval ako niektorý tu ...kto som ja....a čo ma zatažujete otázkami ...na otásku kto som ja som mu povedal že je také isté hovno ako každý iny....

habana

Re: odpoved

Příspěvek od habana »

klucka píše:Ked nechcem na niečo odpovedat tak radšej držím hubu aké pravidlá som porušil? hm?Keby som bol admin ja tak 50% ludí by išlo odtialto svinským krorkom...A fešák sa mohol opítat čo konkrétne potrebuješ....nie? ked nechcem pomoct tak serem na druhého...Ja čo na srdci to na jazyku a je mi kto to je...aj ministrovi som povedal do papule čo si o nom myslím ako o človeku mal som s ním konflikt a čo?Tiež sa choval ako niektorý tu ...kto som ja....a čo ma zatažujete otázkami ...na otásku kto som ja som mu povedal že je také isté hovno ako každý iny....
som taktiež ministrom :P

pepe
Zasloužilý člen

Re: zo srdca

Příspěvek od pepe »

klucka píše:citujem.... Nejsme tu tvoje chůvy. A čo ste vy niaký bohovia neviem si nájst to čo si mi poslal aj ty? Táké kraviny si nájdem aj sám..a teraz všetkým ked mi chcete písat takéto kraviny tak sa radšej zdržte týk drbnutých pripomienok....Už mám vážne plné zuby týcho p....n!
Kurva páni dokonalí nemáte náhodou niakú svetožiaru na hlave? Už nech mi nikto nepíše takéto kraviny aby ukázal že já som ten blbí......Už som to napísal aj karolovy a napíšem to posledný krát tebe.....Kurva padol si z neba mudri? Nenávidím namyslených a arogantných ludí....!!!! Radšej zmiznem odtialto do riti a utopte sa vo svojich sračká a ojeboch...Kto je pre vás dost dobrý ha? Myslel som si že ste inteligentný ale ste niektorý taký istý primitívy ako sú lekáry čo hovno v skutočnosti vedia !!!! 99% tu na fore hovno dokázalo spravit mlet hubov viem aj ja...ktorý spravily vyvíjač ivan,mim,novak,karol....ktorých beriem a možno pár ludí...ktorý o tom aspon niečo vedia...Ked nechcem niekomu na niečo odpovedat tak držím hubu a nie len aby som zhodil nieko napíšem kravinu.....nemám na teba slov prepáč nasralo ma to....Opítam sa ta ako karol mna kolik ti že bilo let....asi tak....
Klucka prečítaj si to po sebe a zamysli sa nad tým kto je tu ten ,,Namyslený a arogantný" , ktorého tak nenávidíš . Pepe

klucka
Starší člen

???

Příspěvek od klucka »

Ja som namyslený a arogantný? Vieš ja ked možem poradím a nepíšem sem také debiliny ako mi napísali istý ludia...to je pod bod mrazu...to je pre mna primitýv a tým som skončil túto debatu...Iný ludia odtialto mi napísali že 90% ludí sú tu len tlčhuby a mali pravdu...Ked niekto nemá chut niečo vysvetlovat nech radšej drží hubu....

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“