Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
konopí na parazity
canabioidy obsažené v konopných pryskyřicích se uvolní při teplotách nad 147° ( kouření, vaporizace ) , nebo rozpuštěním v rozpouštědlech - tucích, alkoholu, benzínu
takže čaje, nebo prosté pojídání nemá efekt.
takže čaje, nebo prosté pojídání nemá efekt.
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Jé to znám,dělám si prášek z 5 g vidanga,5g pepř pippali,0.5g nimba,1g asafoetida.Tohle všechno rozmixuji v mlínku na kávu a vzniklou směs zaleju troškou oleje a jím 3x denně.Množství je na jeden den. http://www.ajur.cz/katalog_bylinek/vidanga.htmlGaia píše:Tady je odkaz na článek
http://vilcakul.extra.hu/modules.php?na ... le&sid=441
Je o vších ale i dalších parazitech,
Zajímavá je zmínka o NIMBA – Azadirichta indica
Je to orientální strom v tropické Asii. Používá se jako účinný insekticid, antimalarikum a repelent proti hmyzu. Má výrazně hořkou chuť a jeho aktivní složkou jsou liminoidy, které jsou toxické pro většinu hmyzu včetně vší. Nejčastěji se používá nálev připravený z listů či olej ze semen.
Jen ještě připomínám, že na roupy se doporučuje i scirhinum v nízké potencei - cca 6 Ch.
Další článek na těch stránkách "o bolení břicha" je také docela dobrý.. a hlavně k tematu.
zde je něco o vidanga.
Nevím zda to něco dělá nebo ne ale beru to mezi hřebíčkovými dny abych měl aspoň trochu prevenci.Každopádně po hřebíčku mívám herx stále menší takže to postupně začíná vypadat dobře.
Koupil jsem 100g a až to zdělám tak už asi další kupovat nebudu,nebo třeba za půl roku na prostřídání hřebíčku-pokud to bude potřeba.
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Re: konopí na parazity
Mohu potvrdit!Býval jsem vášnivým kuřákem několik let dokud mi konopí nezačalo způsobovat herxky-bylo to v době kdy jsem si pořídil psa a taky dost střídal holky.Teď mi to vše dává smysl ale v tu dobu jsem o parazitech a o tom že je ta moje reakce herx neměl ani potuchy....Zajímalo by mě co by se mnou konopí udělalo teď,ale zatím nemám odvahu to znovu zkoušet-herx reakce ve stavu zhuleném je ten nejhorší horor jaký jsem kdy zažillaik píše:My užívali celá léta konopí tím nejpříjemnějším způsobem a to kouřením :-))
Tak po dvoch tyzdnoch po objaveni roupa, znovu jeden objaveny....takze Vermox nezabral, zajtra davam druhu tabletu. A cpem sa stale cesnakom, obcas hrebicek, uzivam aj cesnakove tablety, totalne som vylucila cukor, zdravo sa stravujem. Ruky mam uz total vysusene co si ich patsotisickrat denne umyvam. Dufam ze sa ich zbavim nacisto vsetkych.
-
- Starší člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 16 poděkování
ahoj, no jak jsem vyčetla, tak mebendazol se bere po dvou týdnech minimálně třikrát.
Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
No v baleni je sest tabliet, doktorka mi kazala tri, ze to by malo stacit. Ak by sa objavili znova tak opat zaca brat zvysne tri. Vzdy po 2 tyzdnoch jedna. Ale na nete kazdy pise inak, ze tie tri tablety brali aj naraz po sebe.
-
- Starší člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 16 poděkování
Pohledej na netu všechna dávkování a popřemýšlej o tom. Já se tedy kloním k vyšším dávkám. Mebendazol je spíš slabší (já ho nebrala). Albendazol se bere taky víc tablet dvakrát denně několik dní za sebou a pak po týdnu.
Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak, vyšší dávky.
Albendazol sice berou dospěláci běžně dvě tablety denně po dobu tří dnů, ale na echinokoka se bere dlouhodoběji a dokonce i tablet více...
To množství prášků od doktora mě připadá jako výsměch...
Albendazol sice berou dospěláci běžně dvě tablety denně po dobu tří dnů, ale na echinokoka se bere dlouhodoběji a dokonce i tablet více...
To množství prášků od doktora mě připadá jako výsměch...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
ale echinokok je přece plochý parazit - pro něj tu máme přece něco lepšího...praziquantel
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda... Ale taky není úplně stoprocentní. Funguje jak u koho. U někoho zabere napoprvný, u někoho napodruhý a někdo spořádá Praziquantelu za tisíce a furt z něho lezou články, když je to větší tasemnice a to dává třeba i megadávky na svoji váhu... Nechci na Praziquantel plivat, ale zkušenosti takové prostě jsou, řekněme že u 90 procent lidí funguje tak nějak uspokojivě. Není to jen tak, bylo by dobré zjistit, čím to je způsobené, třeba je to jen nějaká ptákovina a je třeba v těle jen nedostatek nějaké látky (třeba krve? ) Takže když tato metoda selže, tak se zkouší Albendazol...
Jsem jednoduše člověk, kterej se nespokojí s téměř dokonalým řešením, chci víc
Jsem jednoduše člověk, kterej se nespokojí s téměř dokonalým řešením, chci víc
Albendazol ale bude tiez na predpis asi nie? No doberem ten Vermox a popripade zase zbehnem k lekarovi. Da sa albendazol zohnat aj inak ako cez recept u lekara?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
TAdy je zpráva nějaké vojenské nemocnice, tedy spíš základny, o léčbě echinok. cyst....
http://www.pmfhk.cz/VZL/VZL3_2008/02-Dole%C5%BEal.pdf
http://www.pmfhk.cz/VZL/VZL3_2008/02-Dole%C5%BEal.pdf
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Je možné, že je ten thajský prazík třeba nekvalitní..někdy ?Palo píše:To je pravda... Ale taky není úplně stoprocentní. Funguje jak u koho.dancaa píše:ale echinokok je přece plochý parazit - pro něj tu máme přece něco lepšího...praziquantel
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Spíš jde o organizmus, jakoby v těle bylo něco, co ho blokuje. To právě může být třeba ta malárie...
- bičíkovec poševní
- hlístice
- tasemnice kuří
- tasemnice psí
- tasemnice dětská
- tasemnice vroubená
- škrkavka
- strunovec vodní
- vakovka
- motolice velká
- lamblie střevní.
Waw, to je fakt realne vsetko u jedneho cloveka? S tym som sa nikdy netretla, ma to uplne sokovalo pretoze mi to prislo az nerealne. To sa zacinam bat co je mozne u mna. Dufam ze nic z toho ked nemam ziadne priznaky.
- hlístice
- tasemnice kuří
- tasemnice psí
- tasemnice dětská
- tasemnice vroubená
- škrkavka
- strunovec vodní
- vakovka
- motolice velká
- lamblie střevní.
Waw, to je fakt realne vsetko u jedneho cloveka? S tym som sa nikdy netretla, ma to uplne sokovalo pretoze mi to prislo az nerealne. To sa zacinam bat co je mozne u mna. Dufam ze nic z toho ked nemam ziadne priznaky.