Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Všeobecná diskuze
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 90 poděkování
- Dostal: 194 poděkování
Re: MMS - Všeobecná diskuze
1. Když dodáváme tělu účinnou látku pro boj s patogeny,nezleniví a nepřestane si vyrábět vlastní?
2.Kámoši si ze mě dělají často srandu, že nad vším moc přemýšlím. Nedá mi to ale- napadla mě další otázka. MMS1 reaguje ještě i v žaludku. Teoreticky mi je vzorec reakce jasný,ale neplatí jen ve zkumavce či sklenici? Směs chloritanu a kyseliny(vypitá po 20-40s reakci dle druhu kyseliny) reaguje v žaludku už jen mezi sebou? Je tam směs natrávené potravy,která obsahuje kde co. To mě přivádí k myšlence, že při reakci se zbytky jídla taky vzniká ,,kde co" a nemusí to být jen chlordioxid a sůl. Umíte na to někdo odpovědět?
Tak jsem položil 2 zvídavé otázky, snad si někdo znalejší než jsem já najde čas mi na ně odpovědět. :-)
2.Kámoši si ze mě dělají často srandu, že nad vším moc přemýšlím. Nedá mi to ale- napadla mě další otázka. MMS1 reaguje ještě i v žaludku. Teoreticky mi je vzorec reakce jasný,ale neplatí jen ve zkumavce či sklenici? Směs chloritanu a kyseliny(vypitá po 20-40s reakci dle druhu kyseliny) reaguje v žaludku už jen mezi sebou? Je tam směs natrávené potravy,která obsahuje kde co. To mě přivádí k myšlence, že při reakci se zbytky jídla taky vzniká ,,kde co" a nemusí to být jen chlordioxid a sůl. Umíte na to někdo odpovědět?
Tak jsem položil 2 zvídavé otázky, snad si někdo znalejší než jsem já najde čas mi na ně odpovědět. :-)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Moc to řešíš, u doktora taky chemické reakce a interakce neřešíš.Na tvé otázky ani není jednoznačná odpověď, protože neexistuje.Poslouchej své tělo, to je tvůj nejlepší rádce.
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Odpovím na to jídlo. Na MMS stránkách jsem se dočetla, že při braní MMS by měl být defacto prázdný žaludek, jelikož skoro všechny potraviny ovlivňují MMS. Průjmy a ostatní negativní reakce jsou vlastně následkem reakce MMS s látkami v potravinách v žaludku.Kov píše:1....... Je tam směs natrávené potravy,která obsahuje kde co. To mě přivádí k myšlence, že při reakci se zbytky jídla taky vzniká ,,kde co" a nemusí to být jen chlordioxid a sůl. Umíte na to někdo odpovědět?
. :-)
Je to asi nepřesné, zkusím najít originál text, zatím jen strojový překlad z němčiny do ang a následně do češtiny
vlákno CDH, 2.strana, 1 příspěvek, posledních 11 řádků
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Již jsem tady dlouho nebyl, ale mám jednu osobní zkušenost s MMS.
Zase se ozvala rakovinka. Tentokrát na "dejchadle" Prostě na plících, nebo průduškách, nebo tam někde. Spousta hlenů až jsem se bál spát, protože mne to v noci probudilo. Dusil jsem se. Nemusí to být rakovina, ale může to být i působení CHEMTRAJLS (hliník, barium atd) které je bohatě dnes v ovzduší. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=975
Navíc zase otravovala prostata. Urolog řekl "operace", ale počítej s únikem moči. Nosit pleny. Obojí mně jaksi nepasuje k životu. MMS vždy pomohlo, možná pomůže i teď. Udělal jsem si tedy plán VLASTNÍ CHEMOTERAPIE.
To znamená, denně vypít KAŽDOU HODINU (stanovit vhodný čas, aby to nebylo hned po jídle a nebo těsně před jídlem.) po třech hltech litrovku toho smradlavého prevítu. (třicet a třicet kapek, po dvaceti vteřinách aktivace doplnit litrem studené vody a zavřít ŠROUBOVACÍM víčkem) Vždy jsem se otřásl odporem. Již jsem to chtěl vzdát, ale dostal jsem nápad. Možná to někdo dělá taky tak. Nadechnu se a se zadrženým dechem vyzunknu ty tři doušky a hned na to jeden doušek sladšího voňavějšího čaje. Teprve potom zase dýchám. Ani stopa po zápachu, ani stopa po odporu.
Mám v sobě již šest lahví. Prostata funguje dokonale, dokonce i močový měchýř, který byl malý jako dětská pěstička zvetšíl svůj objem. Hleny mizí a tak počítám ještě týden, čtrnáct dní a tato moje CHEMOTERAPIE bude ukončena ZDÁRNĚ.
To nepíši jako návod k napodobení, ale svou vlastní zkušenost.
Zase se ozvala rakovinka. Tentokrát na "dejchadle" Prostě na plících, nebo průduškách, nebo tam někde. Spousta hlenů až jsem se bál spát, protože mne to v noci probudilo. Dusil jsem se. Nemusí to být rakovina, ale může to být i působení CHEMTRAJLS (hliník, barium atd) které je bohatě dnes v ovzduší. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=975
Navíc zase otravovala prostata. Urolog řekl "operace", ale počítej s únikem moči. Nosit pleny. Obojí mně jaksi nepasuje k životu. MMS vždy pomohlo, možná pomůže i teď. Udělal jsem si tedy plán VLASTNÍ CHEMOTERAPIE.
To znamená, denně vypít KAŽDOU HODINU (stanovit vhodný čas, aby to nebylo hned po jídle a nebo těsně před jídlem.) po třech hltech litrovku toho smradlavého prevítu. (třicet a třicet kapek, po dvaceti vteřinách aktivace doplnit litrem studené vody a zavřít ŠROUBOVACÍM víčkem) Vždy jsem se otřásl odporem. Již jsem to chtěl vzdát, ale dostal jsem nápad. Možná to někdo dělá taky tak. Nadechnu se a se zadrženým dechem vyzunknu ty tři doušky a hned na to jeden doušek sladšího voňavějšího čaje. Teprve potom zase dýchám. Ani stopa po zápachu, ani stopa po odporu.
Mám v sobě již šest lahví. Prostata funguje dokonale, dokonce i močový měchýř, který byl malý jako dětská pěstička zvetšíl svůj objem. Hleny mizí a tak počítám ještě týden, čtrnáct dní a tato moje CHEMOTERAPIE bude ukončena ZDÁRNĚ.
To nepíši jako návod k napodobení, ale svou vlastní zkušenost.
Kluci, do toho.
smazat prosim
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) lena dne stř 19 úno 2014 21:07, celkem upraveno 1 x.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
A taky dodavam nejenom potitze tohoto druhu, ale celkove zdravotne je to velmi doporucovano.
Kluci, do toho.
Metastáze v játrech
Dobrý den, prosím o radu. Sestře (46 let) našli před 2 lety rakovinu prsu, při dalším šetření zjistili i rakovinu kosti, prso ji vzali, prodělala chemoterapie i ozářky. Rakovina v kostech je prý v remisi. Minulý týden ji zjistili metástáze v játrech ve velkém rozsahu. Játra se zvětšuje, prý se nedá nic dělat, dávájí ji pár týdnu. Jsem zdrcen tou beznaději. Narazil jsem na MMS a toto fórum a zaujalo mě to. Louskám toto fórum už dlouho a omlouvám se, pokud jsem vložil dotaz na špatné místo. Prosím o radu, zda lze použít MMS, či nějaké další možné postupy, nebo rady. Předem moc děkuji
-
- Zasloužilý člen
Maxíku, určitě bych zkusila MMS, ze začátku 1 kapičku za hodinu, klidně i více než 10 x za den. Takto bych to brala týden, dva, pak bych zvýšila na 2 kapky za hodinu, opět nějakou dobu a pak opět o kapičku více. Navyšovat pomalu.
A každopádně bych zkontaktovala Batlese, jeho telefon najdeš v profilu uživatele.
Držím vám palce a hlavu vzhůru, není všemu konec, je čas zabojovat. :-)
A každopádně bych zkontaktovala Batlese, jeho telefon najdeš v profilu uživatele.
Držím vám palce a hlavu vzhůru, není všemu konec, je čas zabojovat. :-)
Děkuji Siso za radu. Určitě budeme bojovat. Těch informací okolo MMS (jak funguje, kde koupit, jak a kdy používat, jak se stravovat atd.) je tolik, tak jsem trochu z toho jelen :-). Určitě bude potřeba knížka. A čas běží a sestra už má břicho jak v 8 měsící :-(. Játra se zvětšuje a můj strach taky :-(
-
- Zasloužilý člen
Maxíku, určitě kontaktuj Batlese, napiš mu zprávu nebo zavolej, ten ti doporučí konkrétní postup. Abyste neztráceli čas, je to potřeba zastavit. On má nejvíce zkušeností a umí pomoct nejlépe.
-
- Zasloužilý člen
Včera mi došly měřící papírky, tak jsem změřil tu moji výrobu(dle knížky Kalckera) CDS-kolik ppm má 24kapek(8x3) chloritanu 24,5% aktivovaných kyselinou solnou 4%. Z toho vychází, že tato směs vyrobí maximálně 100ppm, tak jak jsem to předpokládal. Odměřil jsem, že 24kapek je 1,2ml. Večer namíchám 1,2ml+1,2ml do zkumavky, tu vrazím do plastové litrové flašky se studenou vodovodní vodou, trošku vymáčknu zbytkový vzduch, zašroubuju a strčím do ledničky,kde je asi 7st. Ráno je hotová denní dávka se 100ppm. Zbytek ve zkumavce se vyleje a celodenní dávka je nachystaná. Zkoušel jsem to nechat v ledničce i dýl,ale směs je ráno už hotová, ppm už dále nestoupá. Myslím, že by to mohlo posloužit jako vzorec někomu, kdo nechce kupovat zbytečně papírky na měření ppm, kompresorky, hadičky a chce se vyhnout nějakému riziku výbuchu, atd. Nehledal jsem v hlubinách fóra,jestli už to někdo zkoušel, takže pokud už to tu někdo popsal(já to nikde neviděl), tak je to prostě jen opáčko.
-
- Nový člen
MMS1 a umělý ramenní kloub
Já momentálně užívám mms1 devátý den a k počtu 15 kapek 3x denně jsem se dopracoval po 7 dnech.Zlepšil se mě zrak,dýchání(mám střední astma).MMS1 jsem začal užívat kvůli častému zánětu dásní i tam,kde mám vytržené zuby a nic na to nezabíralo.Včera mě dásně natekly,tak si myslím,že MMS začalo fungovat.Mám,ale dotaz.Manželka má v rameni kovovou kloubní náhradu.Tak se tedy ptám:
1.Může mms užívat vnitřně?
2.Kdyby nemohla vnitřně,může si dát mms do vany na koupání?
3.Nemůže vůbec mms?
4.Může užívat alespoň mms2 (chlornan vápenatý v tobolkách)?
Za Vaše fundované odpovědi Vám patří můj dík.
1.Může mms užívat vnitřně?
2.Kdyby nemohla vnitřně,může si dát mms do vany na koupání?
3.Nemůže vůbec mms?
4.Může užívat alespoň mms2 (chlornan vápenatý v tobolkách)?
Za Vaše fundované odpovědi Vám patří můj dík.
-
- Zasloužilý člen
zděněkmiklík- 45denně? Tak to bych asi nedal. Humble v knížkách píše,že je lepší to rozdělit na 8 menších dávek než 2-3 velké. Dávka na běžné nemoci a vyčíštění je 8x3kapky. Potkal jsem se s MMS ale teprve před pár měsíci, tak ti třeba zkušení poradí víc.
-
- Zasloužilý člen
Objevil jsem na netu video P. Eiselta o kterém se domnívám, že dává špatné informace.
Ve videu tu směs 30kapek nechal před dolitím vody reagovat jen příliš krátce, proto naměřil jen 50ppm. Další reakce probíhá v těle. Mám osobně vyzkoušeno,že 24+24kapek v litru vody dá (za 8hodin v lednici i mimo ni)100ppm. Postupoval jsem podle návodu z knihy Kalckera str 104-105. Moje výsledky odpovídají tomu, co tam píše on. On používá (výroba na víc dní) 5ml+5ml a vyjde mu 300ppm. Já jsem nakapal 24+24kapek (1,4+1,4ml) a ráno tam mám 100ppm=3x míň. Pasuje to přesně. Je jedno,jestli je to 95 nebo 105ppm. Na tom nezáleží,tak jako nikdo neřeší velikost kapek,které se můžou lišit dle tvaru kapátka.
Rozdíl je tedy v tom, že 30kapek musí dát víc než 50ppm,jak uvádí ve videu! Můj odhad je asi konečných 130ppm.
Co vy na to?
Ve videu tu směs 30kapek nechal před dolitím vody reagovat jen příliš krátce, proto naměřil jen 50ppm. Další reakce probíhá v těle. Mám osobně vyzkoušeno,že 24+24kapek v litru vody dá (za 8hodin v lednici i mimo ni)100ppm. Postupoval jsem podle návodu z knihy Kalckera str 104-105. Moje výsledky odpovídají tomu, co tam píše on. On používá (výroba na víc dní) 5ml+5ml a vyjde mu 300ppm. Já jsem nakapal 24+24kapek (1,4+1,4ml) a ráno tam mám 100ppm=3x míň. Pasuje to přesně. Je jedno,jestli je to 95 nebo 105ppm. Na tom nezáleží,tak jako nikdo neřeší velikost kapek,které se můžou lišit dle tvaru kapátka.
Rozdíl je tedy v tom, že 30kapek musí dát víc než 50ppm,jak uvádí ve videu! Můj odhad je asi konečných 130ppm.
Co vy na to?
Prosím,jaký je rozdíl v tom v jestli aktivuji kys.citronovou nebo HCL ?
2 duplikáty smazány. SDK
2 duplikáty smazány. SDK