Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Kov »

1. Když dodáváme tělu účinnou látku pro boj s patogeny,nezleniví a nepřestane si vyrábět vlastní?

2.Kámoši si ze mě dělají často srandu, že nad vším moc přemýšlím. Nedá mi to ale- napadla mě další otázka. MMS1 reaguje ještě i v žaludku. Teoreticky mi je vzorec reakce jasný,ale neplatí jen ve zkumavce či sklenici? Směs chloritanu a kyseliny(vypitá po 20-40s reakci dle druhu kyseliny) reaguje v žaludku už jen mezi sebou? Je tam směs natrávené potravy,která obsahuje kde co. To mě přivádí k myšlence, že při reakci se zbytky jídla taky vzniká ,,kde co" a nemusí to být jen chlordioxid a sůl. Umíte na to někdo odpovědět?
Tak jsem položil 2 zvídavé otázky, snad si někdo znalejší než jsem já najde čas mi na ně odpovědět. :-)

MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Příspěvek od MIRKO »

Moc to řešíš, u doktora taky chemické reakce a interakce neřešíš.Na tvé otázky ani není jednoznačná odpověď, protože neexistuje.Poslouchej své tělo, to je tvůj nejlepší rádce. :baby:

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Kov píše:1....... Je tam směs natrávené potravy,která obsahuje kde co. To mě přivádí k myšlence, že při reakci se zbytky jídla taky vzniká ,,kde co" a nemusí to být jen chlordioxid a sůl. Umíte na to někdo odpovědět?
. :-)
Odpovím na to jídlo. Na MMS stránkách jsem se dočetla, že při braní MMS by měl být defacto prázdný žaludek, jelikož skoro všechny potraviny ovlivňují MMS. Průjmy a ostatní negativní reakce jsou vlastně následkem reakce MMS s látkami v potravinách v žaludku.
Je to asi nepřesné, zkusím najít originál text, zatím jen strojový překlad z němčiny do ang a následně do češtiny
vlákno CDH, 2.strana, 1 příspěvek, posledních 11 řádků

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Již jsem tady dlouho nebyl, ale mám jednu osobní zkušenost s MMS.
Zase se ozvala rakovinka. Tentokrát na "dejchadle" Prostě na plících, nebo průduškách, nebo tam někde. Spousta hlenů až jsem se bál spát, protože mne to v noci probudilo. Dusil jsem se. Nemusí to být rakovina, ale může to být i působení CHEMTRAJLS (hliník, barium atd) které je bohatě dnes v ovzduší. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=975
Navíc zase otravovala prostata. Urolog řekl "operace", ale počítej s únikem moči. Nosit pleny. Obojí mně jaksi nepasuje k životu. MMS vždy pomohlo, možná pomůže i teď. Udělal jsem si tedy plán VLASTNÍ CHEMOTERAPIE.
To znamená, denně vypít KAŽDOU HODINU (stanovit vhodný čas, aby to nebylo hned po jídle a nebo těsně před jídlem.) po třech hltech litrovku toho smradlavého prevítu. (třicet a třicet kapek, po dvaceti vteřinách aktivace doplnit litrem studené vody a zavřít ŠROUBOVACÍM víčkem) Vždy jsem se otřásl odporem. Již jsem to chtěl vzdát, ale dostal jsem nápad. Možná to někdo dělá taky tak. Nadechnu se a se zadrženým dechem vyzunknu ty tři doušky a hned na to jeden doušek sladšího voňavějšího čaje. Teprve potom zase dýchám. Ani stopa po zápachu, ani stopa po odporu.
Mám v sobě již šest lahví. Prostata funguje dokonale, dokonce i močový měchýř, který byl malý jako dětská pěstička zvetšíl svůj objem. Hleny mizí a tak počítám ještě týden, čtrnáct dní a tato moje CHEMOTERAPIE bude ukončena ZDÁRNĚ.

To nepíši jako návod k napodobení, ale svou vlastní zkušenost.

Kluci, do toho.
lena

Příspěvek od lena »

smazat prosim
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) lena dne stř 19 úno 2014 21:07, celkem upraveno 1 x.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Kód: Vybrat vše

A taky dodavam nejenom potitze tohoto druhu, ale celkove zdravotne je to velmi doporucovano.
Jo, taky je doporučovaná na prostatu pravidelná soulož. Jenže v 80tce ani jóga, ani soulož nejsou proveditelné. Jedině MMS

Kluci, do toho.
Maxik70
Nový člen

Metastáze v játrech

Příspěvek od Maxik70 »

Dobrý den, prosím o radu. Sestře (46 let) našli před 2 lety rakovinu prsu, při dalším šetření zjistili i rakovinu kosti, prso ji vzali, prodělala chemoterapie i ozářky. Rakovina v kostech je prý v remisi. Minulý týden ji zjistili metástáze v játrech ve velkém rozsahu. Játra se zvětšuje, prý se nedá nic dělat, dávájí ji pár týdnu. :cry: Jsem zdrcen tou beznaději. Narazil jsem na MMS a toto fórum a zaujalo mě to. Louskám toto fórum už dlouho a omlouvám se, pokud jsem vložil dotaz na špatné místo. Prosím o radu, zda lze použít MMS, či nějaké další možné postupy, nebo rady. Předem moc děkuji

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Maxíku, určitě bych zkusila MMS, ze začátku 1 kapičku za hodinu, klidně i více než 10 x za den. Takto bych to brala týden, dva, pak bych zvýšila na 2 kapky za hodinu, opět nějakou dobu a pak opět o kapičku více. Navyšovat pomalu.
A každopádně bych zkontaktovala Batlese, jeho telefon najdeš v profilu uživatele.
Držím vám palce a hlavu vzhůru, není všemu konec, je čas zabojovat. :-)

Maxik70
Nový člen

Příspěvek od Maxik70 »

Děkuji Siso za radu. Určitě budeme bojovat. Těch informací okolo MMS (jak funguje, kde koupit, jak a kdy používat, jak se stravovat atd.) je tolik, tak jsem trochu z toho jelen :-). Určitě bude potřeba knížka. A čas běží a sestra už má břicho jak v 8 měsící :-(. Játra se zvětšuje a můj strach taky :-(

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Maxíku, určitě kontaktuj Batlese, napiš mu zprávu nebo zavolej, ten ti doporučí konkrétní postup. Abyste neztráceli čas, je to potřeba zastavit. On má nejvíce zkušeností a umí pomoct nejlépe.

Kov
Zasloužilý člen

Příspěvek od Kov »

Včera mi došly měřící papírky, tak jsem změřil tu moji výrobu(dle knížky Kalckera) CDS-kolik ppm má 24kapek(8x3) chloritanu 24,5% aktivovaných kyselinou solnou 4%. Z toho vychází, že tato směs vyrobí maximálně 100ppm, tak jak jsem to předpokládal. Odměřil jsem, že 24kapek je 1,2ml. Večer namíchám 1,2ml+1,2ml do zkumavky, tu vrazím do plastové litrové flašky se studenou vodovodní vodou, trošku vymáčknu zbytkový vzduch, zašroubuju a strčím do ledničky,kde je asi 7st. Ráno je hotová denní dávka se 100ppm. Zbytek ve zkumavce se vyleje a celodenní dávka je nachystaná. Zkoušel jsem to nechat v ledničce i dýl,ale směs je ráno už hotová, ppm už dále nestoupá. Myslím, že by to mohlo posloužit jako vzorec někomu, kdo nechce kupovat zbytečně papírky na měření ppm, kompresorky, hadičky a chce se vyhnout nějakému riziku výbuchu, atd. Nehledal jsem v hlubinách fóra,jestli už to někdo zkoušel, takže pokud už to tu někdo popsal(já to nikde neviděl), tak je to prostě jen opáčko. :D

ZdeněkMiklík
Nový člen

MMS1 a umělý ramenní kloub

Příspěvek od ZdeněkMiklík »

Já momentálně užívám mms1 devátý den a k počtu 15 kapek 3x denně jsem se dopracoval po 7 dnech.Zlepšil se mě zrak,dýchání(mám střední astma).MMS1 jsem začal užívat kvůli častému zánětu dásní i tam,kde mám vytržené zuby a nic na to nezabíralo.Včera mě dásně natekly,tak si myslím,že MMS začalo fungovat.Mám,ale dotaz.Manželka má v rameni kovovou kloubní náhradu.Tak se tedy ptám:
1.Může mms užívat vnitřně?
2.Kdyby nemohla vnitřně,může si dát mms do vany na koupání?
3.Nemůže vůbec mms?
4.Může užívat alespoň mms2 (chlornan vápenatý v tobolkách)?
Za Vaše fundované odpovědi Vám patří můj dík.

Kov
Zasloužilý člen

Příspěvek od Kov »

zděněkmiklík- 45denně? Tak to bych asi nedal. Humble v knížkách píše,že je lepší to rozdělit na 8 menších dávek než 2-3 velké. Dávka na běžné nemoci a vyčíštění je 8x3kapky. Potkal jsem se s MMS ale teprve před pár měsíci, tak ti třeba zkušení poradí víc.

Kov
Zasloužilý člen

Příspěvek od Kov »

Objevil jsem na netu video P. Eiselta o kterém se domnívám, že dává špatné informace.

Ve videu tu směs 30kapek nechal před dolitím vody reagovat jen příliš krátce, proto naměřil jen 50ppm. Další reakce probíhá v těle. Mám osobně vyzkoušeno,že 24+24kapek v litru vody dá (za 8hodin v lednici i mimo ni)100ppm. Postupoval jsem podle návodu z knihy Kalckera str 104-105. Moje výsledky odpovídají tomu, co tam píše on. On používá (výroba na víc dní) 5ml+5ml a vyjde mu 300ppm. Já jsem nakapal 24+24kapek (1,4+1,4ml) a ráno tam mám 100ppm=3x míň. Pasuje to přesně. Je jedno,jestli je to 95 nebo 105ppm. Na tom nezáleží,tak jako nikdo neřeší velikost kapek,které se můžou lišit dle tvaru kapátka.
Rozdíl je tedy v tom, že 30kapek musí dát víc než 50ppm,jak uvádí ve videu! Můj odhad je asi konečných 130ppm.
Co vy na to?

Dapadapa
Nový člen

Příspěvek od Dapadapa »

Prosím,jaký je rozdíl v tom v jestli aktivuji kys.citronovou nebo HCL ?

2 duplikáty smazány. SDK

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“