Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

cherry
Starší člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 16 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od cherry »

Přečetla jsem si dopis čtenáře pro Regenii a jsem ráda, že nejsem sama, kdo tahal silikonové nitě z nosu. :esilenced:
:)
Nevím co, ale ekzém se mi poslední dny zhoršil skoro na původní stav, i když beru léky co tři dny nějaký.
Včera mě bolela hlava, vzala jsem Prazik a dobrý.
mějte se fajnově, čau.

Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
mamicka
Nový člen

Příspěvek od mamicka »

Ja EAV meraniu moc neverim, zda sa mi strasne nepravdepodobne aby sa takymto sposobom nieco diagnostikovalo... sestra mi dala nejake citanie - vid str. 107: http://www.sysifos.cz/files/Alternativn ... a_Hert.pdf

mamicka
Nový člen

Příspěvek od mamicka »

Ano aj Fonk sa zastava EAV, ale preco potom bola EAV v USA zakazana a preco ju ceska lekarska spolocnost JEP povazuje za nevedecku a neucinnu a vylucila potom z radu aj Cesku akupunkt. spolocnost?

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

mamicka píše:Ja EAV meraniu moc neverim, zda sa mi strasne nepravdepodobne aby sa takymto sposobom nieco diagnostikovalo... sestra mi dala nejake citanie - vid str. 107: http://www.sysifos.cz/files/Alternativn ... a_Hert.pdf
Nevěřit tomu můžeš, ale dokud s ní nemáš zkušenosti, tak nehodnoť ;)

Sysifovci povídají to, co se jim zaplatí. Sranda je to, že prohlásili MMS jednoznačně za šarlatánství a následně bylo MMS prohlášeno za oficiální lék, aby ho mohly prodávat jen lékárny (nedošlo k jakési registraci či co, takže ho stejně neprodávají) :lol:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

mamicka píše:... sestra mi dala nejake citanie - vid str. 107: http://www.sysifos.cz/files/Alternativn ... a_Hert.pdf
Když si přečteš stanovy Sisyfa, tak v nich najdeš, mimo jiné perly o tuhé "stranické" kázni, i pravidlo, podle kterého jsou členové povinni bojovat proti všem pověrám, bludům, alternativní medicíně a všem vědecky nevysvětleným jevům - a jakékoli jejich šíření, zvláště pak v médiích, neprodleně hlásit, aby se mohla včas zjednat náprava.
Pravdu a objektivní skutečnost ctí jenom tehdy, když jim hraje do karet, jinak je pro ně posvátné Jezuitské heslo, že účel světí prostředky, jímž se řídí zvláště pan profesor Heřt.
Takže stále platí:
"Podle peří poznáš ptáka, podle řeči Sisyfáka."

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
jardax
Zasloužilý člen
Dal: 56 poděkování
Dostal: 104 poděkování

Příspěvek od jardax »

Zdravím.
Jako správný hostitel parazity vidím, slyším i cítím.... Už už jsem si chtěl dát Ivomec, ale říkám si, ještě něco nastuduju.
A ejhle.... likvidace parazitů v oku může vést ke slepotě. Né že bych je viděl při pohledu do zrcadla, to ne, ale při pohledu např. proti obloze je vidím.Vidím jak nepohyblivé "mušky" - vzniklé jako důsledek stárnutí sklivce, tak i stovky čiperných kuliček, které poskakují sem a tam - evidentně živé.
Zkušenější bych poprosil o radu, jak tedy začít.... jak je dostat z oka?
Není stejné ryziko např. u srdce, pokud je parazit přímo v srdečním svalu?
"Dosáhne" ivermectin do oka?
Děkuji za každou radu.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

jardax píše:A ejhle.... likvidace parazitů v oku může vést ke slepotě.
A lidi co oslepli, tak jim to zrak může vrátit... Tak jak to vlastně je? ;)

Zas si někdo vymyslel nějaké pověry. Ikdyž mám červa v oku, tak si ty odčervovadla vezmu, mám čekat až oslepnu tak jak tak, jakmile to ten červ v tom oku rozežere úplně a pak mám riskovat, že se mi už zrak nikdy nevrátí?

Zatím jsem slyšel pouze o jednom případu, kdy bylo potvrzené, že je v oku potvora. Ten člověk viděl jen stíny. Po odčervovadlech, ač po delší době se to začalo spravovat. Spravovat!

Prostě zas nějakej pitomec (zřejmě zas nějakej inteligentní doktor co na červy nevěří) si vymyslel nějakej blud a kde kdo ho papouškuje. Neslyšel jsem jediný případ, kdy antihelmintika poškodily zrak. Nebo víte snad někdo o něčem - tedy znáte nebo jste viděli osobně někoho, komu se tohle stalo? Já ne!

ambl
Nový člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od ambl »

Ahoj,
jsem také jeden ze spolubojovníků v boji proti parazitům.Asi před měsícem jsem začala užívat MMS1,po silné nevolnosti po chloridu zinečnatém a klystýrku s MMskem ,ze mne vypadla příšerka na fotce- je to tasemnice? Tušila jsem parazity,ale nijak zvlášť jsem je neřešila, ale toto mne nastartovalo.Přečetla jsem si celé toto vlákno a došla k závěru,že když si chce člověk trochu vylepšit zdraví,musí se zbavit nejprve parazitů a teprve potom má smysl pokračovat.Nyní jsem na hřebíčku zapíjeném HCl,dnes 13 tobolek.Stále jsem se všeho nezbavila,cítím nájemníky v kloubech,každý den mne bolí jiný kloub,vracejí se staré bolístky a zase odeznívají.Budu muset zkusit trojčátko- je potřeba udělat nějakou pauzu?Jak dlouhou?
Zkoušel jste někdo klystýr s pelynkem?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

Presne tak Palo. Keď je v tele niečo, čo ho nenávratne degeneruje, treba s tým niečo robiť. :good:
Preto by som sa aj ja rád opýtal dlhodobých majiteľov spirochét, ako s nimi bojujete.
Borrelia burgdorferi u mňa spala viac ako 5 rokov.
Začiatkom roka u mňa došlo k výraznému oslabeniu imunity a spirochety sa chytili príležitosti. Osídlili mi kĺby a tak ako to americkí vedci naplánovali, znemožnili mi pohyb a spôsobili mi veľké bolesti. Syntetické antibiotiká tieto baktérie v neskoršom štádiu už nevedia spoľahlivo eliminovať, preto by som rád vedel, čo užívate a s akým výsledkom.
Ďakujem.

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
jardax
Zasloužilý člen

Příspěvek od jardax »

Děkuji za odpověď Palo, velice jsi mě potěšil, alespoň se to nebude komplikovat.
O té slepotě je to tady v trýdu a upozorňuje na to dědek kořenář.
Ale k čertu s tím :)
Ještě se zeptám na hřebíček... je nutné ho cpát do tobolek, nebo můžu na lžičku a šup s ním do sebe?
Snad nejsem za úplného blba... myslím třeba, jestli drť nesmí přijít do styku se žaludkem... tobolka se rozpustí až ve střevě.
Děkuji za odpověď.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

jardax píše:Ještě se zeptám na hřebíček... je nutné ho cpát do tobolek, nebo můžu na lžičku a šup s ním do sebe?
No když to zvládneš navyšovat tak, že na finále hodíš do sebe půlku pytlíku namletého hřebíčku, tak to do tobolek dávat nemusíš :lol:

Kolik to může bejt? Jedna a půl polévkové lžíce - či jedna fakt hodně vrchovatá? ;)

jardax
Zasloužilý člen

Příspěvek od jardax »

Díky díky Palo, vrchem nemám do sebe pustit cokoliv :)
Jen ještě otázku k Ivomecu:
Mám k dispozici vet. přípravek Ivomec 1% - pro podkožní aplikaci, dávkování zvolím jako pro prasata - 1ml/33kg. Tak si to mám střelit pod kůži? Raději bych volil cestu vrchem, mám nějak upravit dávkování?

cherry
Starší člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 16 poděkování

Příspěvek od cherry »

Paní ing. Bláhová doporučuje před užíváním antiparazitárních léků nejdřív zapperovat oči asi třikrát, aby se případné osazenstvo odstěhovalo jinam.
Já osobně jsem v očích nic zvláštního nepozorovala, začala jsem brát léky, po několikáté dávce jsem jeden a půl dne viděla v očích při pohledu na bílou stěnu spousty bezbarvých minispermií, z toho jsem byla trochu vyplašená, brala jsem léky dál, zmizely a zůstalo pár černých nepohyblivých zbytků, které téměř nevidím.
:?: Někdo z vás už zkoušel ořešákovou tinkturu? :?:

Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »

jao píše:Začiatkom roka u mňa došlo k výraznému oslabeniu imunity a spirochety sa chytili príležitosti. Osídlili mi kĺby a tak ako to americkí vedci naplánovali, znemožnili mi pohyb a spôsobili mi veľké bolesti. Syntetické antibiotiká tieto baktérie v neskoršom štádiu už nevedia spoľahlivo eliminovať, preto by som rád vedel, čo užívate a s akým výsledkom.
Ďakujem.

Jao,je tady vlákno o borelce,zkus počíst.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... a&start=45

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

jardax píše:Díky díky Palo, vrchem nemám do sebe pustit cokoliv :)
Jen ještě otázku k Ivomecu:
Mám k dispozici vet. přípravek Ivomec 1% - pro podkožní aplikaci, dávkování zvolím jako pro prasata - 1ml/33kg. Tak si to mám střelit pod kůži? Raději bych volil cestu vrchem, mám nějak upravit dávkování?
Ivermectin se dá i orálně (vypít). Co se týče Iveremctinové pasty, někdo to míchá z džusem, já to beru přímo bez míchání. Pro ten Ivomec bude zřejmě platit to stejný - lze rozmíchat a vypít...

U zvířat nikdy nevíš, kolik toho vychlastají, tak se jim to radši píchá. Je to jednodušší, než každý zvíře hlídat...

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“