Palo píše: Poota?

Tu Petrovu odpověď jsem ani přes ten červenej hadr neviděl. Odpověděl jsem na tohle, což je co mi vyjelo jako Tvůj odkaz.
Cituji:
"POZOR NA JOALIS a podobné
V Brně působí jedna akreditovaná osoba od pana Jonáše, jmenuje se Hana Bláhová. Tato paní ve všech svých klientech "naměří", že mají po těle nejrůznější parazity a cizopasníky a úplně tak člověku zamotá hlavu. Takhle mi například minule řekla, že mám v těle Škrkavky, Háďátka, Motolice, Filárie, Toxoplazmózu apod. Nejprve předepisovala Joalis přípravky, teď s tím, že jsou neúčinný, doporučuje svým klientům léky jako Vermox, Entizol nebo Cesol. Opravdu se rozmyslete, jestli na to skočíte jako jsem skočil já (tonoucí se stébla chytá). A jestli těmto podvodníkům (Jonáš a spol.) dáte peníze za to, že parazitují na lidském neštěstí."

Tak jsem to zkouknul a zjistil, že jsem byl totálně zcenzurován
V kostce jsem jim napasal, jak je to s různejma parasitama, účinností ortodoxních testů na parisity a ortodoxním přístupem k tomuto problému vůbec a kam se podívat po více a i doložených informacích o tom, co z lidí padá poté, co se zařídili přes svou počáteční nevěřícnost podle P. Bláhové atd. tedy na fórum U Pramene. Asi to na ně bylo moc silný kafe. Moc toho ta jejich administrativa neunese. Petr hold prošel

aspoň tak.
S pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.