Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od dancaa »

mamicka píše:Ja EAV meraniu moc neverim, zda sa mi strasne nepravdepodobne aby sa takymto sposobom nieco diagnostikovalo... sestra mi dala nejake citanie - vid str. 107: http://www.sysifos.cz/files/Alternativn ... a_Hert.pdf
Páni..tím sysifosem jsi mě dostala, vzpomněla jsem si totiž na jednoho kamaráda.

Zničehonic u něj začaly vážné problémy, únava, vysoké horečky a spoustu dalších nepříjemných věcí.
Tehdy ještě hodně pracoval, takže stres i finanční asi.
Praktická lékařka nezjistila nic, řekla, že to bude nějaký autoimunitní proces,
že to teď má spoustu lidí, nasadila mu antibiotika, která mu nezabrala.
Pak další antibiotika a nevím přesně, kolikero antibiotik, táhlo se to delší dobu,
vše se jen zhoršovalo, skončil v nemocnici.
Stále přetrvávaly horečnaté stavy a přidaly se otoky kloubů a extrémní pocení.
Tam opět nic nezjistili-klasika, udělali test na HIV - vyšel negativní.
Asi měsíc si tam poležel s tím, že se nic nedělo,
pouze konstatovali, že mu praktická lékařka neměla nasazovat tolikero antibiotik.
Pak se ocitl v jiné nemocnici, tam opět to stejné, udělali další HIV test
(přestože ležel po celou tu dobu v nemocnici), který vyšel opět negativní.
Dále provedli punkci kostní dřeně - opět nic nenalezeno.
Nasadili vysoké dávky kortikoidů, horečnaté stavy pak ustaly, klouby se zlepšily.
Zůstalo pouze to extrémní pocení a únava.
Propustili ho domů s tím, že je zdráv.
Říkal mi, že někde v čekárně v nemocnici potkal starší vitální manželský pár,
že mu povídali o MMS, že to užívají řadu let, asi kapičku denně preventivně
a že se cítí moc dobře a nebývají nemocní, ptal se, jestli to znám.

Zaradovala jsem se, že ho to zajímá, řekla jsem mu, že to mám doma a že se v tom koupu a čistím zuby,
že je to dobrá věc a k tomu jsem mu doporučila zajít si na EAV diagnostiku.
Nastudoval si články o parazitech a vypadalo to, že půjde na vyšetření.
Pak mi zničehonic volá..celý hysterický, že H. Clark byla podvodnice,
že se to někde dočetl atd..a pak zmínil i Sysifos, čímž mě dorazil,
zrušil schůzku na to vyšetření, kde byl objednán.
Dodnes se potí a má potíže,
jeho imunitní systém se bude ještě dlouho vzpamatovávat,
nehledě na to, že má v těle parazity, malárii a kdovíco ještě,
na klasickou medicínu nijak nezanevřel, pokračuje v léčbě, stále se potí a nikdo neví proč.

Někteří lidé jsou nepoučitelní,
obdivuji jejich trpělivost a vytrvalost nechat si nasazovat antibiotika
bez jasné diagnózy. Prostě málokdo chce nést zodpovědnost za své zdraví,
je to tak pohodlnější.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

dancaa píše:Pak mi zničehonic volá..celý hysterický, že H. Clark byla podvodnice,
že se to někde dočetl atd..a pak zmínil i Sysifos, čímž mě dorazil,
zrušil schůzku na to vyšetření, kde byl objednán.
Dodnes se potí a má potíže...
Tuhle jsem si vzpomněl na Bushe, jak povídal, že "kdo nejde s námi, jde s teroristy!". Jenže Bush a jeho banda jsou sami teroristi. S teroristama nechcu nic mít, tak s Bushem nejdu. Takže jsem vlastně terorista. Hezké... A takhle funguje celý svět. Kdo není hajzl, nevědomě se stal hajzlem, protože řekl to řek nějaký "vysoko" posazený hajzl (např. Sysifos) :D

Jestli to takhle půjde dál, tak mě taky brzo zavřou, protože nějakej hajzl si někde něco vymyslí - tak s tím počítejte ;) A jestli s tím něco neuděláte a neosvobodíte mě, tak mě tu samozřejmě už nikdy neuvidíte ;)

Víte, přece jak to chodí:
Lež a nenávist vždy zvítězí nad pravdou a láskou :)

...ale zatím je klid... ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
dancaa
Starší člen

Příspěvek od dancaa »

cherry píše:Paní ing. Bláhová doporučuje před užíváním antiparazitárních léků nejdřív zapperovat oči asi třikrát, aby se případné osazenstvo odstěhovalo jinam.
Já osobně jsem v očích nic zvláštního nepozorovala, začala jsem brát léky, po několikáté dávce jsem jeden a půl dne viděla v očích při pohledu na bílou stěnu spousty bezbarvých minispermií, z toho jsem byla trochu vyplašená, brala jsem léky dál, zmizely a zůstalo pár černých nepohyblivých zbytků, které téměř nevidím.
:?: Někdo z vás už zkoušel ořešákovou tinkturu? :?:
Je to skoro tak, jak říkáš.
Pokud je v oku naměřena tasemnice, pak se 3x 10 minut zapperuje s elektrodami na očích nebo vedle očí
program 440-480, uhynou a pak se může začít s praziquantelem.
U jiných potvor to nevadí, stačí rovnou antihelmintika bez zapperování.

Na ořešák se ti zeptám, užívá ho kamarádka.

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Tedy Ambl, to je síla, dík za fotku...
Klystýr může být s kdečím... i s pelyňkem.
Hřebíčové kůry jsou tu o pár stránek zpět popsané..

Gaia
Zasloužilý člen

Příspěvek od Gaia »

Cherry, zkoušela jsi si někdy sehnat v homeo ředění očkovací vakcíny, které jsi dostala?
i tam může být zakopaný pes. Zvlášt ty kombinované, co se v posledních letech dělají...
Když mi jednou bylo dost blbě, tak jsem se posadila a říkala jsem si, co mi teď tak nejvíce vadí..... a pak tě něco napadne.
Já nalila trochu vody do skleničky, dala jsem ji před monitor (měla být spíš za) a před anténku mobilu a druhý dne jsem tu vodu naředila na homeo ředění. V noci jsem málem spadla z postele, jakou jsem měla zimnici (mě totiž začaly trápit nezvládnutelné třasy a taková zvláštní zimnice, mimo jiného) a odeznělo to a spousta dalších věcí. Za nějaký dobu jsem si přečetla v homeo časopise, že takový lék opravdu existuje, vyrábí se podobně a proving. léku - patologie, jsou podobné, jaké jsem měla.
Tak vzhůru do toho.....
Zkus hypericum - homeo, zklidňující koupele bylinnné a čůrací čaje...

cherry
Starší člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 16 poděkování

Příspěvek od cherry »

Gaia píše: Když mi jednou bylo dost blbě, tak jsem se posadila a říkala jsem si, co mi teď tak nejvíce vadí..... a pak tě něco napadne.
ahoj, dělám to vlastně tak nějak podobně, nějak něco v sobě pozoruji a tak mě pak napadne, co zkusit dál. Včera mě napadl ten ořešák a taky jsem si vybrala tintkuru z lichořešišnice, jalovce a lékořice. Podle léčitelky mám zánět nadledvinek, tak na to by mohla ta lékořice udělat dobře, lichořešišnice asi proti bakteriím, prostě mi je sympatická, až bude sezona, tak si zobnu vlastní úrodu. Jalovec jsem taky vybrala tak nějak intuitivně. Včera večer jsem si vetřela trošku ivermectinové pasty do nosu na zkoušku-následovalo uvolňování hlenů a knedlík v krku. Taky jsem si ji rozetřela na ruce, kde mám ekzém a dnes ráno je ekzém lepší. Po posledním Praziku se opět ozvalo jedno ucho, to je pokaždý. V oblasti hlavy se mi osazenstvo drží a po každém léku je tam reakce. Buď ucho jen pobolívá, šimrá v něm, někdy to je jen párkrát za den, někdy to bylo i týden tralé bolesti (zánět spíš zvukovodu). Než jsem se dala do boje z parazity, tak jsem s ušima potíže neměla. Věřím, že jich má každý v sobě mnoho druhů a nemusejí se fakt dlouho nijak projevovat, jen se tiše množí, zalézají, do všech orgánů a vylučují dráždivé látky, z kterých je nakonec ten ekzém nebo rakovina. Léky mi zabírají i na bolesti zad a hlavy a jater, ale to vydrží taky vždycky jen pár dní. Zkusím teď ty tinktury z pupenů a budu dál šetřit na zapper. Nevidím to s ním ale nijak růžově, líbí se mi Craftův, ale penízky se mi nějak nechtěj množit. :|

Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
dancaa
Starší člen

Příspěvek od dancaa »

cherry píše: :?: Někdo z vás už zkoušel ořešákovou tinkturu? :?:
Moje kamarádka po ořešáku necítila vůbec nic,
tak začala užívat ještě nějaké speciální psyllium s protiparazitárním účinkem,
čeká teprve na vyšetření EAV.

cherry
Starší člen

Příspěvek od cherry »

Hmmm, na ořešák jsem slyšela dost chvály, tak to je podezřelé. Ještě je možnost, že to neměla ořešák americký(černý) ale královský, ten má myslím jiné účinky. Ale taková popleta to asi nebude že. tak se nechám překvapit.

Igi
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igi »

Tak jsem byl na vyšetření Salvií, jen takové 20minutové obecné a prý nejspíš parazity nemám, nebo nějaké skryté což mě překvapilo, ale více mě překvapilo, že mám hodně orgánů napadených kvasinkou dokonce i plísní. Říkal jsem mu jestli by to spravilo koloidní stříbro nebo MMS a on, že jedině Jonášovy kapky tak nevím jestli jen prodává svůj produkt nebo má pravdu. No ale Palo tu říkal, že komu nepomohly Jonášovky, tak tam pomůže on, tak se rovnou ptám tady :D díky

jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

Na pliesne a kvasinky by mohli byť dobré aj kvapky z GSE (Grapefruit seed extract) .

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
dancaa
Starší člen

Příspěvek od dancaa »

Jonáš v jedné své knize doporučuje na plísně AGAR AGAR.

Gaia
Zasloužilý člen

Příspěvek od Gaia »

Igi píše:Tak jsem byl na vyšetření Salvií, jen takové 20minutové obecné a prý nejspíš parazity nemám,
U koho jsi, prosím tě, byla??

Ta silikonová vlákna v nose, co tu někdo uváděl, nebude to spíš morgellonova nemoc?
http://forum.mms-kapky.cz/viewtopic.php ... 20abb47cb1
http://www.czechfreepress.cz/kino-cfp/c ... ociny.html

Je tu na ni někde "vlákno"?
Gaia

cherry
Starší člen

Příspěvek od cherry »

O silikonových nitkách jsem psala já, ale na tvém odkazu je o morgell. nemoci toto: (včetně Morgellonovy nemoci – (záhadná nemoc kůže, ze které vyrůstají bílá vlákna a pod pokožkou se tvoří neobvyklé „kanálky“, z nichž tato vlákna vyrůstají. Pozn. překl)
...tak to není ono, kůži mám kromě ekzému pěknou, jen mi z nosní sliznie vyšly párkrát jemné silikonové nitky a stejné popisoval ten pan ing. z Prahy v dopise, který má vyjít v Regenii: "9.2.12 Je mi dobře, dnes jsem podruhé vysmrkal nitkovitý úvar, dlouhý několik centimetrů. Říkáte, že to budou dospělci, kteří byli usídleni v mých nosních dutinách."

A já jsem zas ráda, že nacházím někoho, kdo má podobné věci jako já, že se mi to nezdá :) Vedu si od počátku deník co a jak a po kterém léku se mi kde objevilo. Postupně tomu líp a líp rozumím, jaké potíže, kterými trpím skoro celý život, se mi po těchto lékách zlepšují. Blahořečím paní Bláhové! :eclap: :epray:

dancaa
Starší člen

Příspěvek od dancaa »

Igi píše:Tak jsem byl na vyšetření Salvií, jen takové 20minutové obecné a prý nejspíš parazity nemám, nebo nějaké skryté což mě překvapilo, ale více mě překvapilo, že mám hodně orgánů napadených kvasinkou dokonce i plísní. Říkal jsem mu jestli by to spravilo koloidní stříbro nebo MMS a on, že jedině Jonášovy kapky tak nevím jestli jen prodává svůj produkt nebo má pravdu. No ale Palo tu říkal, že komu nepomohly Jonášovky, tak tam pomůže on, tak se rovnou ptám tady :D díky
Nevím, kde jsi byl, ale nebyl to dobrý poradce, na vyšetření je třeba min 40 minut - i to je málo,
velmi podrobné vyšetření (paraziti, bakterie, viry, kovy, zátěže z očkování, psychika..)
by zabralo třeba celý den, kdyby se měly projet úplně všechny položky - patogeny i orgány

Někteří poradci ve svém programu ani parazity nemají nebo je nechtějí vyšetřovat - je to časově náročně.
Navíc věrní stoupenci MUDr. Jonáše se parazity vyšetřovat bojí, on je totiž neuznává.

Nejrychlejší diagnoza, jak zjistit parazity - poradce dá vždy do misky konkrétní antihelmintikum
(entizol, albendazol, praziquantel, ivermectin)
a pokud jej přístroj ukáže jako účinný k celému tělu, tak jsou v těle paraziti.
Musí vědět, jaká antihelmintika jsou na jakého parazita (alespoň ty co se často měří).
Pokud poradce tyto antihelmintika u sebe nemá,
u takového poradce se asi ani nemá cenu měřit, když chcete hledat parazity.

Pokud přístroj neukáže, tak je třeba antihelmintika přikládat postupně k různým orgánům a tady už se může ukázat
účinnost. Paraziti jsou v počítači v různých čeledích a podčeledích,
jen zkušený poradce může celým tím zdlouhavým seznamem rychle projet a přitom správně měřit.

Pokud už užíváte nějaké léky, ať už alopatické léky nebo přírodní,
poradce může rovněž přístrojem vyhodnotit účinnost - k tělu i orgánům.

Igi
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igi »

Byl jsem u p. Krejčího, bylo to vstupní vyšetření zdarma. Parazity prý udělal jen tak nahrubo aby to stihl. Ještě mě překvapilo, že mám prý v sobě antibiotika, přitom jsem je měl jen jednou v životě nějak před 10 lety. Myslím, že by na ty plísně mohla být dobrá i godzilla.

:idea: Je zbytečné použít citace, když odpovídáš bezprostředně. poo.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“