Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Koloidní stříbro

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Koloidní stříbro

Příspěvek od Slavek Krepelka »

tomikin píše:Zdravím Slavek Krepelka:
Nene, vše sterilní, elektrolýza probíhá ve skleněné nádobě, čisté, pak přelívám do skleněné nádoby taktéž čisté. S ničím organickým to nepřichází do styku...
Díky
Nevím, ještě mně napadá závěr lahve, nemá korek? Ale taky asi ne. Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Koloidní stříbro HELP PLEASE...

Příspěvek od Ilem »

Slavek Krepelka píše: Asi jo Ileme, ale jak to, že to plave? To by vypadalo spíš na organiku. Tomikine, vaříš to náhodou v plastiku, nebo to mícháš dřevem, či tak něco? Ahoj, Slávek.
Záleží na tom, jestli to plave na hladině, nebo v celém objemu. To pak zásadně ovlivňuje řešení otázky.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

tomikin píše: Nene, vše sterilní, elektrolýza probíhá ve skleněné nádobě, čisté, pak přelívám do skleněné nádoby taktéž čisté. S ničím organickým to nepřichází do styku...
Díky
Tak mě napadá, čím nádoby čistíš, nemůže se z toho něco uvolňovat?
Pak je tu ještě otázka PPM metru. Na co je kalibrovaný? Pochybuju, že na koloidní stříbro. Možná máš mnohem vyšší ppm, než si myslíš. Ani ne za 2 stovky ti v kterémkoli zdravotním ústavu zjistí skutečnou koncentraci. Lepší je měřit vodivost a mít svůj vlastní přepočítavací koeficient na ppm. Pro každou várku vody si musím znovu udělat přepočítavací koeficient, přestože vodu mám od stále stejného zdroje. Například teď končím výrobu při 21 mikroSiemens a vím, že mám 17 ppm. To je podle mých zkušeností optimální koncentrace, která je už dost účinná, ale ještě nedochází k aglomeraci.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Ilem píše: Záleží na tom, jestli to plave na hladině, ....
Kruciš, tu hladinu jsem si domaloval ve svých představách, takže se omlouvám. Ahoj, Slávek.

pan Rod
Nový člen
Dostal: 7 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pan Rod »

nazdarek,

jsem tu novacek a prolitavam ocima desitky vlaken, ktere mne zajimaji (pocinaje vyrobou vodiku obloukem ve vode, kde jsem se osobne angazoval na projektu magnegas, pres vyvijece vodiku az po koloidni stribro).

Vlakno o koloidnim stribre je pomerne obsahle a ja bych mel jednu prosbu na prispivatele do tohoto vlakna, kteri maji zkusenost s praktickou aplikaci suspenze stribra v oboru lecitelstvi, zda-li by nemohli prispet informacemi o tom, jak v jejich pripade jim suspenze "argentum col." pomohla.
Vysvetlim duvod: pres rok a pul po testech na sobe jsem zacal stribrnou suspenzi (obecne oznacovanou jako koloidni stribro), vyrabet a rozdavat svym znamym a znamym jejich znamych s jedinym pozadavkem, a to aby pokud mozno co nejverohodneji zaznamenavali prubeh lecby a jimi pozorovane zmeny, pokud mozno doplnene o nejake konecne lekarske vysledky. Seslo se toho sice pomerne hodne, ale z hlediska statistiky, je to jako kapka v mori.
Pokud nekomu prijde ma zadost troufala, tak se omlouvam, ale je to proto, ze stribro povazuji za lek budoucnosti a snazim se maximalni moznou merou jeho vyuzivani ke zdravotnickym ucelum propagovat. A argumenty o praktickem pouziti jsou temi nejpadnejsimi, ktere clovek muze mit po ruce.
diky vsem za prispevky.

Rod

Omnia mea Argentum, porto intra Anime.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

pan Rod píše:.... [/b]pres rok a pul po testech na sobe jsem zacal stribrnou suspenzi (obecne oznacovanou jako koloidni stribro), vyrabet a rozdavat svym znamym a znamym jejich znamych s jedinym pozadavkem.
Tvá činnost je definitivně bohulibá, nicméně, s těmihle statistikami jsou pokud vím minimálně dva závažné problémy.
- vysoké procento psychologického účinku (placebo) až 35% podle oficiálních drojů a upřímně řečeno, jak tak na různé metody koukám, asi to u mnoha lidí dovede vylízt na 100% a jde spíš o to, jak se metoda prodá, než co vlastně obsahuje. Jmenovat nehodlám, anžto by to dost lidem mohlo sebrat víru a tím by jim bylo ublíženo.
- velice málo lidí, kteří se nějak snaží z nějakého neduhu vyhrabat, se podvolí tomu, aby tak činili v dané době jenom jednou metodou, takže není kontrola, co vlastně a co dohromady přispělo k výsledkům ať už nulovým, pozitivním, nebo negativním. Velice široká statistika by do rozumné míry vyhodnotit šla, ale ta práce?

S laskavým pozdravem, Slávek.

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

pan Rod píše:nazdarek,
pres rok a pul po testech na sobe jsem zacal stribrnou suspenzi (obecne oznacovanou jako koloidni stribro), vyrabet a rozdavat svym znamym a znamym jejich znamych s jedinym pozadavkem, a to aby pokud mozno co nejverohodneji zaznamenavali prubeh lecby a jimi pozorovane zmeny, pokud mozno doplnene o nejake konecne lekarske vysledky. Seslo se toho sice pomerne hodne, ale z hlediska statistiky, je to jako kapka v mori.
Rod
Mám hodně velkou klientelu. Naprosto jednoznačná je účinnost na Bércové vředy či jiné kožní problémy. U bakterií je to složitější - záleží na celkové kondici organizmu. Není pravda, že KS napadá pouze ty špatné buňky. Ještě složitější je situace u virů - tam je potřeba skutečně hodně kvalitní KS s částicemi do 5nm, to těžko uděláš s běžným domácím generátorem. Celkem jasná je účinnost v počátku nemoci. Když se to dobře chytne, nemoc zmizí během několika hodin. Mám ale zkušenost, že často potkám nějakého známého s rýmou jako trám a když se zeptám, proč nepoužil KS, které ode mě má, dozvím se,že si ho nechává, až mu bude hodně zle. Nebo se lidi bojí a pod dojmem různých keců o těžkých kovech v těle berou dávky, které jim v jejich stavu již nemohou pomoci. Fakt to není jednoduché.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Ilem píše: Celkem jasná je účinnost v počátku nemoci. Když se to dobře chytne, nemoc zmizí během několika hodin
Což platí pro víc věcí. To čekání, co ze z toho vyklubí, se povětšinou "vyplatí". Ahoj, Slávek.

pan Rod
Nový člen
Dostal: 7 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pan Rod »

Ilem píše: Není pravda, že KS napadá pouze ty špatné buňky. Ještě složitější je situace u virů - tam je potřeba skutečně hodně kvalitní KS s částicemi do 5nm, to těžko uděláš s běžným domácím generátorem.
ad BUŇKY
Suspenze stříbra a jeho účinky na organismus člověka, včetně forem a způsobů jeho vylučování jsou poměrně atraktivní badatelská témata, kterým se dnes a denně věnuje poměrně slušná publicita a prostor v nejrůznějších e-zinech. Určitě se ale v případě stříbrného koloida nejedná o cytostatikum, které by mělo působit na buňky ( dobré nebo špatné, je irelevantní). Podle všeho je efekt založen na destrukci enzymů, které jednobuněční používají k dopravě energie organismu (něco jako pro nemocného ve špitále intravenózní podávání např. glukózy). Tento model by proto také dobře vysvětloval to, proč si nemohou napadané mikroorganismy vytvářet rezistence proti přípravku. Protože proti "hladu" je rezistence prakticky nerealizovatelná. Čili tolik k těm buňkám.
ad ČÁSTICE
Ohledně velikosti částic je věc trochu problematičtější. Neexistuje běžný a nebo hi-tech generátor. Proces je pokaždé stejný a je založen na extrakci částic kovu vlivem elektromagnetického vzájemného působení stříbrné anody a katody v inertním prostředí. A pokud jsou zachovány základní podmínky, potřebné pro tvorbu kvalitního stříbrného koloidu, fungují stejně dobře v garáži jako ve vědeckém výzkumném zařízení. Ale je pravda že pokud by někdo dělal suspenzi v hrnku od ranní bílé kávy, asi těžko dosáhne kýženého efektu. Zásadní vliv na tvorbu koloidu mají pouze dva faktory. Inertnost prostředí a stabilita elektromagnetického pole, prostá výrazných pulzů. Teoreticky se pak dá připravit suspenze na úrovni suspenze molekulární. :) to by mne ale zajímalo, jestli by pak takové stříbro reflektovalo procházející laserový paprsek.

čili tolik okrajově k těm technickým věcem.

Co se týče Slávkova tvrzení, že jde z velké části o placeboefekt, musím se přiznat, že právě posílení tohoto efektu mne vedlo ke vstupu mezi Vás, komunikující na tomto fóru. Vliv stříbrné suspenze je dnes již asi neoddiskutovatelný. Vnímání tohoto vlivu je ale věc zcela odlišná a proto se právě snažím získat co možná nejvíce informací o působení stříbrné suspenze. Každý zdroj informací je zaevidován pod číslem, každá informace je zaznamenána samostatně. Tím se snažím vyhnout duplicitě identických informací a tím zkreslení jakési mé "pseudostatistiky"
Výsledný efekt, pro který celé mé statistické počínání provádím, spočívá Slávku v tom, abych dokázal říci např. že:
pro léčbu aftů v dutině ústní, bylo z celkového počtu 61 případů léčby Ag suspenzí úspěšných případů 44. Ve 2 případech bylo dodatečně zjištěno, že Ag suspenze nebyla nasazena jako léčebný prostředek a ve zbylých 15 případech buď nedošla informace o výsledcích léčby a nebo byla informace zmatená. V žádném případě však nedošla ani jediná informace o tom, že by Ag suspenze způsobila zhoršení stavu.
V momentě, kdy takovouto informaci budu schopen veřejně sdělit, aniž bych si byl vědom jakékoli manipulace se zveřejňovanými daty, budu vědět, že tato informace má svou relevanci právě pro danou oblast léčitelství. Čím větší počet případů, vnesených do statistického výkazu, tím lepší a relevantnější vypovídací hodnota informace. A to, že se tato informace následně projeví jako psychologický stimulant léčebného procesu - tedy jako "placeboefekt" je právě ten důvod, pro který se s tou nechutnou statistikou takto piplám. Domnívám se, že je to jednoduše a stručně řečeno velmi zásadní pro to, aby lidé přestali naslouchat tmářským tezím i těžkých kovech v organismu nebo o nebezpečnosti užívání Ag suspenze kvůli možné Argýrii. Mezi námi, já osobně bych si přál Argýrií onemocnět. Krom zajímavého vzhledu bych získal totiž pravděpodobně dar povrchové vodivosti svrchní části kůže a mohl bych se pak v létě s klidným svědomím za bouřek, schovávat pod vysoké stromy, aniž bych riskoval "usmažení bleskem". :lol:

Čili vážně mi jde o rozšíření mých statistik a tak znovu žádám a vybízím ty, kteří mají nějaké relevantní údaje o léčbě stříbrnou suspenzí, aby byli tak laskaví a podělili se se mnou o ně prostřednictvím tohoto (případně pokud by toho bylo příliš, tak jiného, pro tyto účely založeného), fóra.

Omnia mea Argentum, porto intra Anime.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

pan Rod píše: Vliv stříbrné suspenze je dnes již asi neoddiskutovatelný. Vnímání tohoto vlivu je ale věc zcela odlišná a proto se právě snažím získat co možná nejvíce informací o působení stříbrné suspenze.
Nazdar Rode. Ono to s tou teorií stříbra nebude úplné, pokud si člověk nenastuduje práci Roberta O. Beckera (Body Electric). Tam nejde o chemii, ale o elektrobiochemii a ještě trochu víc. To, co dělal Becker uměle, což je šíleně mírná elektrolýza za pomoci stříbrných elektrod se v těle děje, pokud v něm je stříbro přítomné, i přirozenou cestou právě díky přirozeným elektrickým proudům v těle a ačkoliv to má hodně společného s vražděním patogenů, což stříbro jeho metodou dělá, má to taky zatraceně moc co dělat s otočením hodin genetického vývoje zdravých lidských buněk. (Ježíšmarjá :shock: bodeď by to nevraždilo patogeny, když to s nima udělá to, co to dělá s lidskejma tkáněma a s bílejma)

Naprosto v kostce: Beckerova elektrolýza dokáže nadělat embryotické buňky z buněk orgánů a podle mne ještě spíš z bílých krvinek, které jsou první generací vývinu embryotických buňek, které se následovně vyvinou generacemi přeměn jako se vyvíjí buňka lidského plodu na buňky tkání podle toho, kde se nacházejí a co v tom místě má v těle být, sval, játro, šlacha, céva, cokoliv. Jinými slovy, Becker svou metodou regeneroval ztracené tkáně, například vyhnilé díky úrazu a následující bakteriální nákaze. Jak to stříbro s el. proudem dokáže se však nezmiňuje, do toho se nepouštěl.

Na raka to ale nebylo. Rakovinný nádor to tay sice časově otočilo a dokázalo to z něj nadělat embryotické, ale buhužel už byly geneticky pozměněné a eventuelně se opět otočily na rakovinné.

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

pan Rod píše: Neexistuje běžný a nebo hi-tech generátor. Proces je pokaždé stejný a je založen na extrakci částic kovu vlivem elektromagnetického vzájemného působení stříbrné anody a katody v inertním prostředí. A pokud jsou zachovány základní podmínky, potřebné pro tvorbu kvalitního stříbrného koloidu, fungují stejně dobře v garáži jako ve vědeckém výzkumném zařízení.
Není to pravda, existují hi-tech generátory. Kdybyses trochu pohrabal v patentech několik bys jich našel. S tím, co děláš v garáži mají společné pouze to, že se jedná o stříbrné elektrody. Ale to, co najdeš v patentech už je také dávno překonáno. Dnes je trend takový, že si výrobci svou technologii drží jako know how a nezveřejňují. Jeden takový generátor mám. Využil jsem několik patentů a přidal tříletý vývoj, ale dnes ve velkém produkuji suspenzi, kde všechny částice jsou do 10 nm, ale 90% do 4,5nm. Šlo by i míň, ale neúměrně by se zvyšovaly náklady na výrobu. Ani tak si netroufám tvrdit, že proces je pokaždé stejný, přestože jej mám velmi pod kontrolou. Nadělal jsem nekolik set litrů KS a troufám si tvrdit, že se nenajdou dvě várky, které by byly na vlas stejné. Technologii nezveřejním, protože stále věřím, že ATB na bázi PNC brzy odzvoní a společnost se nutně bude muset vrátit ke KS. Teprve pak se mi pořádně zúročí investovaný čas. Teď na mě bude spousta lidí na fóru naštvaná, ale když tě něco živí, některé věci prostě nejdou. Na fóru stříbro nenabízím, protože už tu jeden prodejce je a nechci mu lézt do zelí. Navíc moje produkty, díky složitější technologii jsou dražší.

"Dum spiro spero"
Ciceron
jardax
Zasloužilý člen
Dal: 56 poděkování
Dostal: 104 poděkování

Příspěvek od jardax »

Ilem píše: Jeden takový generátor mám. ....
Proti pravidlům si dovolím temto př. citovat komplet dříve, než zmizí.... kam až touha po penězích sahá..........

Citace zkrácena. Nic takového mizet nebude díky členským změnám. Už to nejde. Pokud by to bylo z moderátorské dílny, moc by mne to udivilo a rozdurdilo. Navíc by to pak zmizelo asi i s touhle pojistkou. SDK

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Hmmmm. Nikdy jsem se nesetkal s tím, že by někdo zkusil zvednout koncentraci KS třeba vakuovým odparem. Chytil někdo něco v tom smyslu, nebo dokonce zkusil?
Ahoj, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

jardax píše:.... kam až touha po penězích sahá..........
Jak mně Ilem dovede lízt někdy a nervy :D :bye: nedá mi, abych se ho nezastal. Není produkt jako produkt a pokud někdo investuje mraky času, umu a peněz do výzkumu, je podle mne jeho svatým právem si za svůj lepší přípravek říct férově vyšší cenu a ten čas a výzkum, stejně jako cena technologie atd. by se v ceně měla odrazit. Osobně sem dávám dost věcí, protože mi po nich nic profesionálně není, ale pokud budu mít něco, na čem se chci živit, nechám si to pro sebe taky. Nějak se živit musíme skoro všici. Na straně druhé, pokud je někdo samaritán a může si dovolit se neživit, pak ať dá v plen cokoliv. To je dost osobní záležitost a záležitost našich možností a schopností a kde čeho. Pokud do toho vidím, u Ilema nejde o lakotu, ale o férovou cenu za férovou snahu a produkt. Definitivně nehrozí, že by si Ilem mohl diktovat neskutečné ceny jako farma. Konec konců, pokud někdo má pocit, že by ho Ilem dřel z kůže, je jen na něm takovou metodu a produkt vyvynout sám, nebo si koupit od jiných. Kdo mu brání?

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Slavek Krepelka píše:
jardax píše:.... kam až touha po penězích sahá..........
Jak mně Ilem dovede lízt někdy a nervy :D :bye: nedá mi, abych se ho nezastal.
Slávku díky, Tvoje zastání mě velmi těší. Hodně věcí sis u mě vyžehlil :good:

"Dum spiro spero"
Ciceron
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“