Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Saaarka
Nový člen

Odstraní MMS zubní kaz?

Příspěvek od Saaarka »

Prosím o zkušenost. A omlouvám se, pokud se ptám na něco, co už tu bylo řečeno. Bohužel jsem tu našla jen jak MMS léčí dásně a jak je dobré na čištění zubů. Po těhotenství a kojení mám stále nějaké potíže se zuby - kazy. Naposledy jsem byla u zubaře před dvěma měsíci a nyní před pár dny mě začal bolet další zub a objevila jsem na něm celkem viditelný zubní kaz. Shodou okolností už jsem měla doma MMS(2) a plánovala začít s jeho užíváním, což nyní činím a zkouším jej také na zuby. Tedy konkrétně, jak jsem se dočetla u své detoxikační poradkyně, 10 na 10 kapek a zalít cca půl deci vody a zuby čistit a vyplachovat. Zatím jsem zkoušela jen od včerejška třikrát a musím říct, že po počátečních asi pětiminutových velkých bolestech mám pak skoro půl dne pokoj, což je výborné. Nicméně, ráda bych věděla, zda máte někdo zkušenost také s tím, že MMS kaz odstraní. Zřejmě nebude tak velký, když jej zubařka před dvěma měsíci ještě nezaznamenala. Už mě opravdu nebaví tam stále chodit a hlavně ji přemlouvat, že opravdu nechci amalgam, což ale - jiný výplňový materiál - na druhou stranu opravdu hodně leze do peněz, zvláště pro matku s rodičovským příspěvkem, že.:-) Předem děkuji za odpověď.

Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Kov »

Co říkáte na tento pohled na MMS? Na konci má i fotky svých krvinek před a po braní MMS. Je na nich vidět určitě poškození.
nespěchejte do rakve

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Kov píše:Co říkáte na tento pohled ...
Že ten člověk dělá co může aby prodal brakovou literaturu jako vědu a nadělá víc škod než užitku. To, že chlordioxid nedělá červeným krvinkám zrovna dobře, je dávno známo a je to zde v minulosti hodně diskutováno. Má recht v tom, že brát ho nadlouho, či nafurt, je veliká neprozřetelnost. Na straně druhé si očividně není vědom toho, že jsou značné rozdíly ve funkcích chloru v jeho různých formách a že by bez něj nebyl schopen žít. Je pro nás stejně nepostradatelný jako kyslík. Ten člověk má úžasnou díru ve vzdělání. Tvrdit, že je třeba se chloru vyvarovat je známkou buďto toho fanatismu, o kterém se zmiňuje na adresu druhých, nebo nedostatku důslednosti v proštudování si problematiky. Podívej se třeba na chlorofiyl. To je taky forma chloru a vše zelené se tím jen hemží. Přestaneš jíst zeleninu? A co jako máš pocit, že Ti tráví jídlo? Trpajzlíci? Ať již tak, či onak, rozhodně bych se radši radil s dubem, než s tímhle kořenem. Kdyby napsal rozbor pohádky o Jeníčkovi a Mařence, udělal by líp, ať již by rozbor dopadl jak dopadl. :roll: Jen ty prachy.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Kov píše:Co říkáte na tento pohled na MMS?
Beze zbytku souhlasím se Slávkem.
Jenom by mě zajímalo, kde sebral tu pitomost, že se k MMS nesmí jíst ovoce a zelenina!??
Pak má taky svérázný způsob nazývat nesprávně složenou stravu podvýživou - asi by se měl podívat do slovníku, co to slovo znamená, protože jako výživovému poradci by se mu ta znalost mohla občas docela hodit.
Můj dojem je ten, že pokud lidem radí stejně hloupě a zmateně jako píše, tak že by se měl raději vykašlat na oboje.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
xdraho
Zasloužilý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 87 poděkování

Příspěvek od xdraho »

Proč autor nemá oba snímky pořízené stejným způsobem? První snímek je udělán snad v průchozím osvětlení, druhý na tmavém poli. Kdo ví, jak by jeho krvinky z prvního snímku vypadaly na tom tmavém poli. Není nakonec celá "zubatost" způsobena jiným osvětlením?

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

poota píše: Můj dojem je ten, že pokud lidem radí stejně hloupě a zmateně jako píše, tak že by se měl raději vykašlat na oboje.
Hlavně by se měl každý soudný i nesoudný člověk vykašlat na něj a jemu podobné.

x3meee
Nový člen

Příspěvek od x3meee »

Ahoj, mám takovej akutní problém, v ušním lalůčku jsem měl vždycky takovou malou bulku a cca před týdnem mi hrozně natekla... samotné dotknutí ucha mě hrozně bolí. Je to zjevně nějakej zánět, ale samo to zmizet nechce.

Už sem to jednou měl na noze a u doktora mi to několikrát řezali a čistili a trošku mi to pobolívá do teď, takže bych raději zvolil alternativní léčbu.

Může pomoct MMS nebo mám zkusit nějaký jiný způsob?

Díky

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

x3meee píše:Ahoj, mám takovej akutní problém ...
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=128093#p128093

Tomas Kaspar
Nový člen

Příspěvek od Tomas Kaspar »

Slavek Krepelka píše:
Kov píše:Co říkáte na tento pohled ...
To, že chlordioxid nedělá červeným krvinkám zrovna dobře, je dávno známo a je to zde v minulosti hodně diskutováno.
Vážený pane Krepelka,
můj článek jsem napsal pro čtenáře mé knihy, kteři si dají do souvislosti, o jakém chloru píšu. V mé knize popisuji důkaz, že chlor, používaný k dezinfekci vody (a nejenom čistý chlor, ale jeho dezinfekční sloučeniny) je katalyzátorem usazování tuku v cévách. Když jsem řekl, že je nutné vyřadit ze svého života chlor, mluvil jsem o tomto chloru, ne o kuchyňské soli!
A ze stejného důvodu je nebezpečné užívat MMS kapky dlouhodobě. Jsou výborné jako rychlé řešení určitých problémů - s tím souhlasím a proti tomu nic nenamítám. V některých diskusích jsem však četl, že MMS lidé užívají celoročně, "preventivně". A to já označuji za nebezpečné a mám pro to důkazy, o kterých píšu v mé knize.
Děkuji Vám však za Vaši reakci, protože jste mi ukázal, že musím některé věty v článku přepsat tak, aby byl více srozumitelný i lidem, kteří moji knihu nečetli.

Tomas Kaspar
Nový člen

poota píše:
Jenom by mě zajímalo, kde sebral tu pitomost, že se k MMS nesmí jíst ovoce a zelenina!??
Vážený pane Poota,
když si přečtete instrukce od pana Humbleho nebo pana Kalckera, jasně říkají, že při užívání MMS nesmíte užívat antioxidanty, protože vyruší účinky MMS. MMS/CDS (chlordioxid) je silné oxidační činidlo, je to tedy zdroj volných radikálů. Antioxidanty zakonitě jeho účinnost nulují.
A ovoce a zelenina obsahuje antioxidanty, stejně jako řada potravinových (vitamínových) doplňků. Pokud užíváte MMS podle protokolu 1000, tedy pijete ho každou hodinu nebo každé 2 hodiny, tak nemůžete jíst ovoce a zeleninu.
Uznávám, že jsem měl v článku jednu nepřesnost - a sice, pokud někdo užívá MMS "preventivně" jednou denně, tak potom za dvě hodiny může již ovoce a zeleninu jíst. Ovšem potom stále platí mé varování před takovýmto postupem z důvodu jak jsem již popisoval - MMS bude způsobovat usazování tuku v cévách.

A ještě k té podvýživě. Podvýživa je obecně vnímána pouze jako nedostatek jídla - a to není pravda. Základem slova je VÝŽIVA - a do výživy patří makroživiny (cukry, tuky a bílkoviny) a mikroživiny (vitamíny, minerály, enzymy, fytonutrienty…). Pouze když je všech těchto látek správné množství, dá se mluvit o výživě. Pokud však je kterékoliv z těchto složek ve stravě nedostatek, je možné mluvit o podvýživě, protože pak v těle něco nefunguje správně. Podvyživený je tedy nejenom černoušek z Afriky, který je kostra potažená kůží, ale i člověk vážící 120 kg, který má nadbytek makroživin a zoufalý nedostatek mikroživin.
Podvýživa v oblasti mirkoživin je nejvetší problém našeho civilizovaného světa a největší příčinou většiny civilizačních chorob.
A mám pro to důkazy. Jeden chlapec měl 17 epileptických záchvatů za týden a doktoři ho chtěli umístit na psychiatrii a cpát ho chemií. My jsme jeho mamce dali připravek s komplexní buněčnou mikrovýživou a od chvíle, kdy mu to dala, neměl jediný záchvat! Další můj kamarád mohl úplně vysadit léky na epilepsii. Takových případů máme spousty - nejenom s epilepsií, ale i s ekzémy, lupénkou, alergiemi atd.
Proto jsem také napsal moji knihu, aby se lidé o tom dozvěděli.
Přeji krásný den. :-)

Tomas Kaspar
Nový člen

xdraho píše:
Proč autor nemá oba snímky pořízené stejným způsobem?
Rozdíl je způsobený tím, že snímky byly pořízené každý na jiném mikroskopu (i když stejného typu) a zobrazeny na různých PC a monitorech. Krev jsme však zkoumali velmi důkladně a mohu Vás ujistit, že "zubatost" není způsobena osvětlením.
Chlordioxid je extrémně silné oxidační činidlo (jinak by MMS nemělo ty účinky, jaké má) a je tedy zákonité, že způsobuje oxidativní stress.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Tomas Kaspar píše: .... Chlordioxid je extrémně silné oxidační činidlo (jinak by MMS nemělo ty účinky, jaké má) a je tedy zákonité, že způsobuje oxidativní stress.
Velice se vážený pane Kašpare omlouvám za další a velice podstatnou námitku, ale teorie oxidačního stresu byla před pár lety zrušena, http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3287 protože po ní jako po všech teoriích, zvláště pak těch propagovaných ortodoxní vědou, nebylo ani :ptrain: Na tom by až tak moc MuDrologii nezáleželo. Přes padesát let byla z nějakého mně záhadného důvodu tato teorie tlačena coby nebeská mana skrz krky laiků i "expertů" navzdory nejen zdravému rozumu, ale i navzdory mnoha vědeckým pracem, které se proti ní stavěly. Pravda se provalila až po opakovaném zjištění, že už je neudržitelná díky poněkud nepříznivým klinickým výsledkům, které se během těch padesát let nejen tvrdohlavě nechtěly dostavit, ale naopak se dostavovaly a dostavují výsledky poněkud opačné. To samozřejmě neznamená, že nedochází v organismu ke škodám působeným některými kyslíkovými radikály. Pouze to znamená, že není radikál jako radikál a deoxidant jako deoxidant a že problém je daleko složitější, prakticky neprozkoumaný, a že bagatelizování, kterého jste se dopustil nikomu nemůže posloužit ku zdraví.

Co se týče oxidantů a anitioxidantů, prolezete-li si už jen vitamín C, a to důkladně, zjistíte, že je jaksi v průběhu metabolismu obojím, oxidantem i antioxidantem. Pokud se podíváte na roli kyseliny močové, které se těžko někdo nějak ubrání, zjistíte, že se chová velice podobně. Nelze tedy zabránít, aby se doplňovaný chlordioxid s nějakým tím "antioxidantem" v těle nepotkal, ať děláme co děláme. Co se týče chlordioxidu a kyseliny askorbové, kyselina askorbová ho sice velice účinně deoxiduje, ale sama se mění na snad jedinnou formu, která se dostane přes mozkovou bariéru a vůbec buněčné stěny. Je tedy velikým otazníkem, jestli při užívání MMS a VitC zároveň dochází k léčebným účinkům spíše díky úpravě kyseliny askorbové na kyselinu dehydroaskorbouvou, nebo přímo působením chlordioxidu, popřípadě jejich spolupráci, ale že k nim dochází nelze klinicky popřít, i když teoreticky a vědecky určitě ano. Jenže, totéž co o kyselině askorbové nelze už tvrdit o solích kyseliny askorbové, jinak askorbátech, ať již organických, nebo anorganických. Tam už záleží na vazbách a metabolismu těla a buněk. Nelze tedy důvěryhodně tvrdit, že askorbáty, což jsou formy Vit C obsažené např. v ovoci, nějak drasticky kolidují s chlordioxidem, pokud vůbec, a neutralizují ho, na rozdíl od kyseliny askorbové, a tudíž nelze bez námitek ani tvrdit, že ovoce se nedá jíst dohromady s užíváním chlordioxu, aniž by se ty sloučeniny neřezaly a osobně mi nezbývá něž toto tvrzení považovat za žalostný paleční výcuc nevalné hodnoty. Proto tedy alespoň v mých očích výrok pana Pooty sedí.

Co se týče Vašeho článku a knihy, publikoval jste každé zvlášť a proto je dle mého názoru velice nezodpovědné aby jedno jak druhé bylo jakkoliv neakurátní a definitivně by se jadna publikace neměla odvolávat na druhou. Proto se nedivte člověku, který o Vaší knize doposud ani neslyšel, že ji nejen nečetl (i když nějaké ty zprávičky už mezi tím došly), že si Váš článek nedoplnil v jejím kontextu a že po takovém úvodu ji ani číst nechce, pokud by to neměl velmi dobře zaplacené.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Tomas Kaspar píše: Vážený pane Poota,
když si přečtete instrukce od pana Humbleho nebo pana Kalckera, jasně říkají, že při užívání MMS nesmíte užívat antioxidanty, ...
Napřed "malá technická": na tomhle fóru si navzájem tykáme, což je výrazem jakési sounáležitosti v našem směřování.

Můj dosti pohnutý život mě mimo jiné věci naučil číst velice pozorně a taky "vyextrahovaná" fakta navzájem konfrontovat - nejen v rámci jediné věty nebo odstavce, ale třeba i z různých zdrojů. Takže třeba právě Tebou zmiňovaný pan Humble výslovně upozorňuje na rozdíl mezi syntetickým a přírodním vitamínem C ve spojitosti s chlordioxidem. Na toto téma, jako i na různá jiná, bylo už napsáno všechno možné i nemožné navzájem se vylučující, takže každý má možnost najít si jakýkoli názor, s nímž se rozhodne rezonovat.
Další věcí, ke které jsem dospěl, je nedůvěřovat příliš sebejistě a autoritativně propagovaným názorům, najmě pak těm, které se zaštiťují různými tituly a nebo institucemi. Důvěra v ně mívá velice často následky až fatální, zvláště pokud se někdo nedokáže vlastním úsudkem vzepřít třeba bílému plášti.
Takže promiň, ale ve svých názorech si setrvám.
Ostatně činím tak zcela pravidelně - a vždycky až do té doby, než mě něco a nebo někdo skutečně přesvědčí o jejich nesprávnosti.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Jindra222
Nový člen

Re: MMS PLASTOVY VAK

Příspěvek od Jindra222 »

Dobry den. Pochopil jsem to spravne, ze pri aplikaci mms v plastovem vaku se ma mms rozmichat do misky a polozit na dno vaku? Ty vypary staci? Nebo se ma roztok do vaku vylit? Nebo se maj do te misky ponorit nohy?

Dekuji za rychlou odpoved. Jedna se o tumor mozku me maminky.

Dekuji Jindra

:idea: První příspěvek musí projít napřed schválením, pak se teprve objeví "na skle". Ty ostatní stejné jsem smazal - poo.

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Jindro, pochopil jsi to správně, do pytle dáš na dno misku s MMS a pytel se uváže dotyčnému kolem krku.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“