Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde... Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní.Více zde...
oriesok72 píše:Takze tobolky nie su problem, aj cele balenie, teda 1000 ks.
oriesok nenapisala si cenu, inak dosť doležita vec, podla mňa
Dne som objednal z iHerb.com želatinove kapsule 750 kusov/velkosť 00 za 8,9USD+3EUR poštovne, z učtu mi to strhlo 9,8EUR!!!
takže čakam na balik
našiel som aj na internete 1000kusov/21eur+8,8 poštovne!!! nonstop lekareň.sk dosť predražené, tak sa na slovensku robí biznis.
Možná nebude od věci, když si zapamatuješ, že:
tobolky můžou být různé, krabičky můžou být různé, ženské které to balí můžou být různé, dokonce i výrobci můžou být různí, cokoliv může být jinak,
Taipan píše:Ako vidím asi dám ja ponuku na chlor. sodny lebo nikto zo Slovenska to nechce predávať. Ak by som ho predával tak by som ho predával za 5€ za 1 liter? Vyhovovala by vám takáto cena?
Predava niekto MMS momentalne na SKK a za aku cenu?
mozete poradit,dakujem
Ahoj
Ja som to kupoval v BA vo firme: http://www.aft.szm.com/ treba zavolať je tam milá pani, povieš že na dezinfekciu a oni ti to predajú ja som kupoval liter 25% roztok za 14eur. Najlepšie ísť osobne. Vedia zohnať aj ine veci mne zohnali Kyselinu L-askorbovu (vit.C) 1kg za 18eur.
Milanko píše:Dobrý deň, mal by som záujem o 0,5 - 1 liter MMS1 - chloritanu sodného... Kontaktoval som slovenských predajcov z tohto vlákna, no odpovede som sa nedočkal už týžden, preto dúfam že nevadí, ak tu takto zadám svoj dopyt po tomto produkte... Ocením českých aj slovenských predajcov ak mi hodia Správu s ponukov. Vopred ďakujem. Milan
Přečti si moji nabídku na první stránce (Palo). Na Slovensko posílám, není problém. Stačí mi napsat na můj mail co chceš, pošleme na dobírku - cena věcí + 280 Kč dobírka.
0,5 litru chloritanu sodného ve skle vyjde u mě na 95 Kč. Kvalita shodná jako u všech ostatních prodejců.
P.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
to Palo:
zakoupil jsem od Vás Lugolův roztok, ale následně jsem zjistil, že mi nevyhovuje jeho koncentrace a potřeboval bych se dostat na koncentraci českého lékopisu tj. 10 g jodu, 25 g jodidu draselného a 965 g vody. Pokud je v 1 kapce českého lékopisu 1,39 mg jodu, tak výpočtem 2 g jodu + 2,857 g z jodidu draselného (výpočet: jelikož je jód 2,5x těžší než draslík což je dohromady 3,5 jednotek, vydělím hmotnost jodidu draselného celkovým počtem jednotek a vynásobím počtem jednotek draslíku. Takže 4:3,5x2,5=2,857 g) je ve 100 ml 4,857 g jódu. Pokud budu počítat 20 kapek na 1 ml tak výsledné množství jódu 4857mg vydělím 2000 a vejde mi 2,428 mg jódu na kapku. Pokud tuto koncentraci zředím vodou v poměru 57 ml lugol a 43 ml voda, měl bych se dostat na koncentraci 1,39 mg jódu. Můj výpočet má však jednu podstatnou chybu. Vy udáváte množství jódu a jodidu draselného v % nikoliv v gramech. Je to špatně napsané? Můžete mi to prosím nějak upřesnit? Kolik je množství v g jódu a jodidu draselného? Děkuji za odpověď.
Jestě jsem koukal na hustotu prvků jód a draslík a jód je téměř 5x těžší než voda a jodid draselný mi vychází téměř 3x těžší než voda , což by znamenalo při 2% jódu v roztoku 20 ml x 5 = 100 g jódu a 4% jodidu draselného 2,9 x 40 = 116 g jodidu draselného na litr. Takže v jednom litru je téměř 183 g jódu?
Na co takovýho siláka potřebuješ? Na nějakou výbušninu? Podle jakého návodu chceš postupovat? Namíchat potřebnou koncentraci není problém, ale abys neudělal nějakou blbost a neodrovnal si štítnou žlázu...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uff, asi si nerozumíme. Siláka jsem dostal od tebe. Já si jen potřebuju ověřit, jestli jsou údaje na první straně správně. Množství jódu a jodidu draselného jsou nestandardně uvedeny v % místo v gramech a proto jsem ti to přepočítal na gramy. Tvoje koncentrace je téměř 1,5x silnější než je uvedeno na wikipedii http://cs.wikipedia.org/wiki/Lugol%C5%AFv_roztok a 6,5x silnější než je český lékopis. Ještě přidám bezpečnostní list: http://www.mach-chemikalie.cz/download.php?id=462, který udává koncentraci v % pro porovnání.