Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Zistil som rozpor v zákonoch

Sem jsou přesouvána "spící" a uzamčená témata. Spící témata je možné opětovně probudit k životu...
Odpovědět
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Viete aký je momentálne rozdiel medzi 98% ľudstva a mnou? Ak umriem ja a nebudete vedieť to čo ja ľudstvo vymrie. Vybrali ste si akože vedieť to (aj keď asi ani to všetci), ale niekto zámerne drží zákony aby ste to vedieť nemohli a tak je to na všetkých nátlak zo strany politikov.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

MFAAA

Příspěvek od martin11 »

...Milý MFAAA.....měl jsem dojem, že jsme téměř vše vyjasnili v soukromé poště....již jsem mluvil se známým právníkem.....říkal, že celou věc prošetří a dá mě vědět, co by se s těmy rozpory v zákonech dalo ...v zájmu nás všech udělat....musíš být trpělivý....o tvých problemech víme 14 dnů........tak až něco budu vědět tak se určitě ozvu na soukromý mail....tak pritělko vydržať martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Anonymous píše:Viete aký je momentálne rozdiel medzi 98% ľudstva a mnou?
Ja asi viem. Tie zvyšné 2 percentá sú tí, čo vedia toľko, čo Ty. Figu drevenú. Aj 2 percentá populácie dokážu pokaziť úsile zvyšku, pretože kaziť je ľahšie, ako tvoriť. Toto dokonca funguje aj v neživej prírode. Ak si tu chcel pomôcť, dávno si mohol, neviem prečo toľko zbytočných rečí, okľuk a tajností. Veď sa tu už spomínalo, že mnohí sem dávajú svoje skúsenosti nezištne ako prípadnú pomoc iným. Každý sme pod tlakom rôznych zákonov, nie je však možné ani múdre ich bez rozmyslu zrušiť, pretože sa okamžite nájde skupina, čo pôvodný dobrý úmysel zneužije. To predsa nezávisí od žiadnych zákonov, ale od podstaty nás, ľudí. Bol si v nejakom meste, jednom z tisícov, a pozrel si sa, koľko ľudí sa tam pohybuje?
To je megaefekt, lavína, kobylky, keď príde k poruche.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

všem - všem - všem - tady...

Příspěvek od martin11 »

....vzkaz všem zde na tomto nešťastném vláknu.....jsem ve spojení s MFAAA....a problém vyřešíme pomocí právníků, aby byl MFAAA spokojen a aby byla napravena křivda , která je na MFAAA páchána....je to věcí nás všech....zdraví martin11 p.s....prosím všechny zúčastněné.....pite mi na toto tema na moje SZ...dík martin

... věřím, že se " TO " povede ......
Návštěvník

Tie 2% by totižto mohli ľudstvo zasa rozmnožiť. A figu drevenú vieš podľa faktov teraz práve ty!!! Tak teda čo vieš o PM???
Ako vidíš záleží to od zákonov! To že sa hráš na niekoho kto vie písať ešte neznamená že si vieš aj niečo vážiť. Keby ti teraz napísal aj samotný Boh asi by si mu vynadal že sa ti snaží pomôcť však! To je podľa teba rozumné? V čom?
Aj pravdu máš: To predsa závisí od podstaty nás, ľudí. Tvoje výroky ľudstvu určite nepomohli. Vy si to priam želáte ten megaefekt, tú lavínu, kobylky, kedy príde k poruche. (Aspoň už viete že ste blízko toho)

gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gromit »

Akord píše:
Anonymous píše:Viete aký je momentálne rozdiel medzi 98% ľudstva a mnou?
Ja asi viem. Tie zvyšné 2 percentá sú tí, čo vedia toľko, čo Ty. Figu drevenú. Aj 2 percentá populácie dokážu pokaziť úsile zvyšku, pretože kaziť je ľahšie, ako tvoriť. Toto dokonca funguje aj v neživej prírode. Ak si tu chcel pomôcť, dávno si mohol, neviem prečo toľko zbytočných rečí, okľuk a tajností. Veď sa tu už spomínalo, že mnohí sem dávajú svoje skúsenosti nezištne ako prípadnú pomoc iným. Každý sme pod tlakom rôznych zákonov, nie je však možné ani múdre ich bez rozmyslu zrušiť, pretože sa okamžite nájde skupina, čo pôvodný dobrý úmysel zneužije. To predsa nezávisí od žiadnych zákonov, ale od podstaty nás, ľudí. Bol si v nejakom meste, jednom z tisícov, a pozrel si sa, koľko ľudí sa tam pohybuje?
To je megaefekt, lavína, kobylky, keď príde k poruche.
Akorde, tady jen ztrácíš čas, tady nejde ani o VE, ani o PM - a ani o nějaký rozpor ve slovenských zákonech - mrkni na SZ, posílám ti tam jeden nadějný projekt MM a dej mi vědět, co tomu říkáš.

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

Anonymous píše:A figu drevenú vieš podľa faktov teraz práve ty!!! Tak teda čo vieš o PM???
To si si predsa mohol prečítať, o PM som doteraz na fóre napísal hromadu. Ty prakticky nič, takže len táraš do vetra. Čítaj radšej po sebe, čo píšeš, či ti ten oblek nesedí viac, nemôžeš relativizovať a priživovať sa na komsi donekonečna.

Návštěvník

A teba je čo do toho? Ty si PM nevyriešil a trepeš o ňom že sa ti huba nezastaví a ja som ho vyriešil a tak riešim niečo ešte aj niečo iné. Myslíš že je toho na teba veľa? Venuj sa radšej ľahším témam. Už začalo u vás snežiť?

Návštěvník

A ešte mi niečo vysvetli: To si ako myslel že ja sa na niekom priživujem???

Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

No, že si žiaden PM nevymyslel ani nevyriešil, a iba opakuješ po ostatných(priživuješ sa na cudzích myšlienkach). Zrejme si sa ešte nenaučil merať, a nerozumieš, prečo sa niektoré veci chovajú tak, ako ich pozorujeme. Však Ti to raz dojde.
Ja som sem síce PM nedal, zato som sem dal veci, ktoré dokáže v prípade potreby zopakovať aj hocikto iný. Vrátane mnohých možných odpovedí na problémové otázky.

Návštěvník

Tak keď si o to koleduješ a nečítaš čo píšem, tak jediný kto sa priživuje na cudzích myšlienkach si ty!!! A môžem ti napísať že takto ukradnúť nápad ako zákerne sa o to snažíš práve teraz je len obyčajné svinstvo. Skúšali to už mnohý a sú na zozname!!! Takže dookola budeš zámerne provokovať čím konáš protizákonne a nepomáhaš tým nikomu a naopak konáš proti záchrane životov. Už to nerobíš pre vedu a život, ale pre to aby si sa vyžíval ako ti ľudia píšu.
Otázka znie je to pre teba výhoda ak ti celá rodina umrie pri požiari, povodni, alebo autonehode, ap. a niekto má nápady ako tomu predísť ale nemá na patentovanie??? Myslíš že si svojej rodine a všetkým teraz pomohol? Nie. Naopak ich len tak klameš a nekonáš tak aby si sa o pravde presvedčiť mohol. Ak si myslíš že PM nie je tak píš o sebe. Ak si napísal že ja som niečo nevymyslel tak na základe čoho??? Máš nejaký dôkaz??? Ak nie tak buď pomáhaj aby si sa o výsledku mohol presvedčiť a začni písať k téme, alebo si nevymýšľaj o mne niečo čo nemôžeš preukázať!!! Je ti to jasné!!! Považuje sa to za ohováranie!!!

Návštěvník

Nekonal ako mal!!! Keby sa používalo na vykurovanie PM nemusel ísť na drevo a mohol ešte žiť. Je to od Boha spravodlivé?

22.11.2008
BRATISLAVA - Bývalý generálny prokurátor SR Milan Hanzel dnes tragicky zahynul. Informovala o tom hovorkyňa Generálnej prokuratúry SR Svetlana Močková. Hovorkyňa len dodala, že Hanzel prišiel o život nešťastnou náhodou. Podľa medializovaných informácii ho pravdepodobne zavalil strom pri pílení. Pracoval v poradnej komisii Ústavnoprávneho výboru SNR a bol členom odbornej komisie Výboru Národnej rady SR pre petície, právnu ochranu a bezpečnosť. V rokoch 1999 až 2004 zastával post generálneho prokurátora SR.

Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

Každý z tohoto fóra má občas nejaký nápad a nestáva sa často, že by mal niekto dojem, že sa mu jeho nápad ukradne. No a keby som niekomu ukradol PM, tak to by som si urobil poriadnu hanbu. A to si ani nenapísal, akého druhu sú Tvoje PM z hľadiska klasifikácie známej storočie. To plus ďalšie veci si predsa napísať mohol aj bez toho, že by si prezradil obsah nápadu. Ale aby som pravdu povedal tento diskusný štýl mi nevyhovuje.

mahatma

drahý neuznaný génius

Příspěvek od mahatma »

prestaň prskať svoje choré jedovaté sliny na každého, kdo je ešte ochotný s Tebou diskutovať a pál do prdele.

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Původně jsem se nechtěl účastnit takovéto diskuse. Ovšem když padají urážky ve jménu obhajoby bůhvíčeho, pak mne to postrčilo k tomuto: milý anonyme. Nejsi jedinečný sám. Jedineční jsou všichni. Nejsi geniální sám. To jsou všichni. Každý v něčem. Chceš li zachránit svět, učiň tak. Pokud jej chceš nechat padnout do plamenů pekelných,.....ať je po tvém. Pokud chceš peníze, budeš muset za ně něco nabídnout. Falešných mesiášů běhá po světě jako kobylek. Pokud jsi vynalezl nějaký zázrak, budiž ti přáno. Můžeš se s tím ukájet o samotě do konce svých dní. Nakonec umřeš a vše bude zapomenuto. Nebo se můžeš přidat k těm tisícům nepochopených, kteří zaměstnávají patentní úředníky. Nebo můžeš oblažit svět svým géniem a vyvést lidstvo z temnoty..... Je to na tobě, možností máš víc než dost. Jen o jedno tě prosím. Neurážej nikoho a nikdy. Nevíš, kdy koho budeš potřebovat. A pokud jsi přesvědčen o opaku, pak se nediv, že řady tvých odpůrců budou širší. Křivdu totiž v jistém smyslu cítíme všichni.

Odpovědět

Zpět na „Archiv - Jak na to“