Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde... Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní.Více zde...
No nevím, vidím tam všude Ag 925/1000 (925 tisícin), tj. obsah stříbra 92.5%, zbytek asi měď.
Co se tady psalo, tak ryzost Ag pro výrobu KS má být aspoň 99.9%, tj. 999/1000.
VikThor píše:Svinul sem drát po vzoru Pota, jako nosné médium (tady doslova) jsem použil CD z přílohy z časopisu. V porcelánovém hrnečku tuto spirálu mám cca 3 až 4 dny. Tekutina je čirá, bez chuti. Jde nějak ověřit zda-li je stříbro v tekutině přítomno, popřípadě kolik?
Jenom bych si dovolil při této příležitosti upozornit na to, že výroba koloidního stříbra zmíněnou spirálou není ani primárním a ani jediným smyslem jejího použití. Jde o ovlivnění celého "charakteru" vody směrem k její "harmonizaci", a to ovlivněním nejspíš většiny jejích parametrů převážně v energetické oblasti. Většina těchto změn není lidskému zraku patrná, ale kočky je vidí a zaznamenávají okamžitě. My jsme schopni pozorovat nanejvýš to, že se změní index lomu, že se tvoří na stěnách malé bublinky a nebo že má "jinou" chuť.
Deska Plošných Spojů
V tomto případě Tom zřejmě myslí návrh desky plošných spojů, ne již hotovou desku.
Ušetří tím zhruba 30 minut, které by mu trvalo navrhnout si DPS sám. Pokud není moc zkušený, možná i hodinu.
Pokud disponuje příslušným softwarem, tak asi 10 min.
Jsem DPS udělal ale je to v programu sprint layout-nějak to sem neumím dát jinak než překopčené do worldu- ještě otázka komu to bude co platné. Je to trochu vyšperkované o 555-ku na pohon motorku z mechaniky na míchadlo. Mužu ještě tam doplnit nějaké údaje ale mělo by to být vcelku jasné ze schematka.
Jo KF504 k elektrodám jsem nahradil s tranzistorem třeba BUL45 nebo obdobné v pouzdře TO220, Uce-300-400V, Ic-2A
Jsem rád že to moje hnusné schémátko vám posloužilo, nepohrdli jím ani v laborkách na univerzitě.
Ahoj. Myslel jsem návrh desky plošného spoje, omlouvám se za tu obecnost. Nicméně Lajos to pochopil správně a tímto mu moc děkuju. Navrhuju DPS v Eagle..ale tenhle prostě měl stále moc propojek a upřímně už mě to nebavilo, tak jsem vznesl dotaz abych nedělal něco, co už je třeba od někoho vymyšlený
Ještě snad troufalý dotaz, nemáš to prosím bez vyznačení vrstvy součástek ?.... bych to nemusel čistit v PS. Přenáším to na desku tonerem přímo z tý předlohy. Troufale předem opětovně děkuji
Není problém přidal jsem tam stranu součástek a stranu spojů- dělaný to je v programu Sprint layout 50, je o dost jednodušší než eagle-tu sem hned po prvních pokusech zahodil.
Za sprint sice chtějí němci asi tágo ale vyplatilo se (dá se i vyloupnout z netu), neb je tam i kompletní jen tě program nenechá tisknout. Bych to sem dal i soubor v layoutu ale fórum nepustí neznámou příponu lay, mužu ti to poslat v mailu, plošnákové programy by měli mít stejný základ sofwerový.
Co se týče selenu-zdá se mi že koloidní stříbro je 1000 krát dostupnější a vyrobytelnější než něco se selenem- nebo někdo ví jak k němu přijít? Zdá se mi trochu hrozivé jeho možná toxicita při předávkování což u koloidního stříbra nějak zvlášť nehrozí a zdá se mi také víc univerzální proti čemukoliv.
lajos píše: ... než něco se selenem- nebo někdo ví jak k němu přijít? ...
Selen je kritickým kovem nutným ke správné funkci štítné. To stříbrem asi nahradit nelze. Schrastíš ho minimálně v lékárnách jako potravinový doplněk a hodně pomůže ho zapít slabounkou HCl. Napoprvé tě to může aj asi tak na hoďku dost omámít. Vlákno Jód - základní fakta, obsahuje další informace. Mimo jiné studie výskytu raka v závislosti výskytu selenu v půdách jasně napovídá o jeho důležitosti. Málo selénu - hodně rakovin.
S laskavým pozdravem, Slávek
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
lajos píše:
Co se týče selenu-zdá se mi že koloidní stříbro je 1000 krát dostupnější a vyrobytelnější než něco se selenem- nebo někdo ví jak k němu přijít? Zdá se mi trochu hrozivé jeho možná toxicita při předávkování což u koloidního stříbra nějak zvlášť nehrozí a zdá se mi také víc univerzální proti čemukoliv.
Já si naopak myslím, že selen je přirozenější. Selen člověk potřebuje na různé chem. pochody v těle, stříbro ne, nezjišťoval jsem, ale myslím, že by se dal sehnat i levněji jak stříbro. V té formě z lékarny si myslím, že nemá ty dezinfekční účinky. V chelátové vazbě se uvažuje denní bezpečná dávka 600ug, nevím jak by to bylo v koloidní formě, ale asi taky docela vysoké číslo. Pokud dobře chápu, že kol. stříbro o koncentraci třeba 20ppm znamená, že v litru roztoku je 20ug stříbra, tak by bezpečnost selenu měla být vyšší.
1)kupříkladu zde jsem narazil jsem na video, ve kterém se vyrabí KS se silverlugs přístrojem.
ke konci výroby do toho přidává velmi malé množství ( 6 kapek) něčeho, které nazývá (*reducing agent), aby se (ionic silver solution) změnilo na KS, které je zabarvené do "oranžova" (AJ)