Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
MMS - Všeobecná diskuze
- Bardioc
- Starší člen
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 74 poděkování
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nemělo by to být o nic horší než delší časová prodleva oproti původnímu rozdílu. Mělo by to být bez problému, ale s jistotou zřejmě odpoví jen náš moderátor...Bardioc píše:...opět se ptám, jestli se může kapat MMS do kyseliny...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Bardioc
- Starší člen
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 74 poděkování
-
- Nový člen
nové informace
takže jsem se na stránkách http://jimhumble.biz/biz-fundamentals.htm
dočetl, že podle nových poznatků se má MMS užívat v menších dávkách a vícekrát denně, protože se uvolňuje max. 2h, takže to staré že se uvolnuje 12 hodin asi neplatilo
taky tam v kapitole o braní vit. C nijak nerozlišují syntetický a přírodní, takže jak to je?
"Braním vitamínů" je VŽDY míněno jejich užívání ve formě tablet, prášku nebo v doplňcích. Nikdy ne např. vitamíny v jablku, salátu apod.
Dvě témata - co myslíte?
Tyto úvahy se objevily už dávno a zdá se, že se tomu někdo mezitím věnoval důsledně. 12 - 12 je pro normální stav nadále velmi dobrý postup, protože tělo (játra, ledviny) dostává čas na vyloučení odpadů. Pokud ale někdo "jde po" borelióze či spirochetách apod., je určitě lepší brát úměrné dávky mnohem častěji. Stále platí - nepřehánět.
Pod zmíněným odkazem stojí: Jestliže jste zvyklí brát větší dávky MMS jen ráno a večer, jak bylo doporučováno předtím, MMS samozřejmě bude i nadále čistit tělo od mikrobů a patogenů. Poslední výzkum ovšem jasně prokázal, že menší, ale kontinuální cirkulace ClO2, předchází přeskupování a reprodukci patogenů, a to zejména v situacích, kdy bojujete se specifickým zdravotním problémem - jako je nachlazení, herpes nebo hepatitida (atd.).
dočetl, že podle nových poznatků se má MMS užívat v menších dávkách a vícekrát denně, protože se uvolňuje max. 2h, takže to staré že se uvolnuje 12 hodin asi neplatilo
taky tam v kapitole o braní vit. C nijak nerozlišují syntetický a přírodní, takže jak to je?
"Braním vitamínů" je VŽDY míněno jejich užívání ve formě tablet, prášku nebo v doplňcích. Nikdy ne např. vitamíny v jablku, salátu apod.
Dvě témata - co myslíte?
Tyto úvahy se objevily už dávno a zdá se, že se tomu někdo mezitím věnoval důsledně. 12 - 12 je pro normální stav nadále velmi dobrý postup, protože tělo (játra, ledviny) dostává čas na vyloučení odpadů. Pokud ale někdo "jde po" borelióze či spirochetách apod., je určitě lepší brát úměrné dávky mnohem častěji. Stále platí - nepřehánět.
Pod zmíněným odkazem stojí: Jestliže jste zvyklí brát větší dávky MMS jen ráno a večer, jak bylo doporučováno předtím, MMS samozřejmě bude i nadále čistit tělo od mikrobů a patogenů. Poslední výzkum ovšem jasně prokázal, že menší, ale kontinuální cirkulace ClO2, předchází přeskupování a reprodukci patogenů, a to zejména v situacích, kdy bojujete se specifickým zdravotním problémem - jako je nachlazení, herpes nebo hepatitida (atd.).
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
.
Do dvou až čtyřech hodin to dá určitě vědět co bude následovat, záleží na zalepenosti organizmu a že působí 12hodin mám na sobě ověřený.Včera jsem prubnul i koupel třicetiminutovou s MMS .Vynikající ,tam kde nezabere užívání zabere ta koupel
bylinky
Vadí nějak užívání bylinek při kůře MMS? Popřípadě kterých? Tluče se to nějak?
Ne, netluče se to s ničím, jen se synt. vit. C, protože obě látky se neutralizují. Naopak: někteří lidé, i J.H., tvrdí, že účinky léčivek se zlepšují.
Ne, netluče se to s ničím, jen se synt. vit. C, protože obě látky se neutralizují. Naopak: někteří lidé, i J.H., tvrdí, že účinky léčivek se zlepšují.
ahojte, skusim znovu, kedze v pochybovacskom threade ma vsetci ignoruju - ako sa branie MMS prejavilo na Vasich jazykoch? zaujma ma zvlast povlak a farba - na vysvetlenie jazyk je jeden zo zakladnych prostriedkov pri diagnostike podla tradicnej cinskej mediciny a chcel by som skusit aspon priblizne zaradit tento prostriedok v ramci tohoto systemu
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem s MMS nezačal... Můj velmi pravděpodobný problém je Chlamydie Cpn... Jazyk mám velmi světlý, bílý. Jak začnu brát MMS, budu vědět více a určitě napíšu.Anonymous píše:...ako sa branie MMS prejavilo na Vasich jazykoch?
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Jazyk bez nějakého zvláštního povlaku jsu na dvanácti kapkách po dvanácti hodinách,zítra si dám ten vitamínový týden po druhé.Ten první jsem začal se syntetickým C,ten druhý asi taky protože je to rychlejší přechod(přechod příjemný není) ale pak to skombinuju i s ovocem ,čajíčkama ,atd.Zajímavé na tom je, že můžu začít po asi tak týdení vitamínové přestávce s dávkama MMS tam kde jsem byl před tím a nemusím od začátku navyšovat.Anonymous píše:ahojte, skusim znovu, kedze v pochybovacskom threade ma vsetci ignoruju - ako sa branie MMS prejavilo na Vasich jazykoch? zaujma ma zvlast povlak a farba - na vysvetlenie jazyk je jeden zo zakladnych prostriedkov pri diagnostike podla tradicnej cinskej mediciny a chcel by som skusit aspon priblizne zaradit tento prostriedok v ramci tohoto systemu
bochybovač se hlásí do stavu...
hola hola, chlapci, kdo by nechtěl být zdráv, že?
Tak jsem taky nasadil to MMS a jsem na 4. kapce.
Nicméně mám jednu zcela zásadní otázku.
Dnes, právě před chvilkou jsem si sahl do podpaží, nabral na prsty trochu toho potu, který tam více či méně vždy je a vězte:
levou rukou sem si sahl do pravého podpaží a očichal. JE ZCELA BEZPEČNĚ CÍTIT CHLOROVÝ ZÁPACH.
Pak jsem udělal to samé s druhou rukou a očichal. JE ZCELA BEZPEČNĚ, ALE DALEKO V MENŠÍ MÍŘE CÍTIT ZÁPACH JAKO PO ZBYTCÍCH ODPAŘUJÍCÍHO SE TOLUENU.
A teď bábo raď.
Oba dva zápachy se mi moc nelíbí. Jakto, že cítím chlor, když se má v těle okamžitě slučovat na chloridy pánové ??????????????
O toluenu vůbec nehovořím.
Smrdim víc, než voda v bazénu v Praze 4- Podolí.
Tak jsem taky nasadil to MMS a jsem na 4. kapce.
Nicméně mám jednu zcela zásadní otázku.
Dnes, právě před chvilkou jsem si sahl do podpaží, nabral na prsty trochu toho potu, který tam více či méně vždy je a vězte:
levou rukou sem si sahl do pravého podpaží a očichal. JE ZCELA BEZPEČNĚ CÍTIT CHLOROVÝ ZÁPACH.
Pak jsem udělal to samé s druhou rukou a očichal. JE ZCELA BEZPEČNĚ, ALE DALEKO V MENŠÍ MÍŘE CÍTIT ZÁPACH JAKO PO ZBYTCÍCH ODPAŘUJÍCÍHO SE TOLUENU.
A teď bábo raď.
Oba dva zápachy se mi moc nelíbí. Jakto, že cítím chlor, když se má v těle okamžitě slučovat na chloridy pánové ??????????????
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: bochybovač se hlásí do stavu...
Ano, uvolněný sodík se má slučovat na chlorid sodný... Jen je otázkou KDY. Tzn. bych se nedivil, kdybych cítil ze sebe chlor. Pokud je cítit toluen, zřejmě jsi ho tajně v těle skladoval pro pozdější použitíhabana píše:...když se má v těle okamžitě slučovat na chloridy pánové ???
Ono pri ociste organismu hodne zalezi, jak ho mas zasranej. Testoval jsem pusty na destilce ( i vicedenni) a to by jsi se divil, jakej odér dokáže organismus vyprodukovat (aceton a jiný chanely ) . Ohledne MMS jsem si zkusil jen velký dávky (nemám čas a zatím ani důvod proč procházet celou kůru) a je pravdou, že jsem si sám sobě smrděl taky po chlóru. Ale je fakt, že toho smradu bych se nebál, když nebude doprovázenej jinejma komplikacema (bolesti břicha, ledviny, sračka, pocity zvracení nebo reálným zvracením). Lidský organismus je tak dokonalá chemička, že si skoro se vším poradíhabana píše:hola hola, chlapci, kdo by nechtěl být zdráv, že?
Pravda taky si to říkám
no hodně pracuju s toluenem (pracoval sem) a taky vim, že mám něco asi s lymfatickým systémem, protože to není pro mne nová věc, že z jednoho podpaží cítím něco jinýho než z druhýho.Palo píše: Ano, uvolněný sodík se má slučovat na chlorid sodný... Jen je otázkou KDY. Tzn. bych se nedivil, kdybych cítil ze sebe chlor. Pokud je cítit toluen, zřejmě jsi ho tajně v těle skladoval pro pozdější použití
No uvidíme. Asi navečer pudu prochlórovat vodu na plavčák...
Naposledy upravil(a) habana dne ned 10 kvě 2009 18:39, celkem upraveno 1 x.