Fasciolopsis buski - http://rosemary-drisdelle.suite101.com/ ... uke-a18096marlenka píše:Ale asi to bolo veľkým pracovným tempom a stresmi a nazhromaždilo sa toho vo mne naozaj dosť.Mala som namerané škrkavky,svalovca,pásomnicu psiu,echinokoka,schistosómy,giardie,babesiu,motolicu žlčovú a veľmi nebezpečného parazita(aspoň tak mi povedala ona-Faceolus buski,neviem či som to správne napísala.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Stálý člen
- Dostal: 16 poděkování
pre Joya: www.egyptfarma.info
pre early123: U teba je to možno iné s tým MMS.Ja som užívala aj veľké dávky ale bolelo ma z toho pri pečeni a motolicu mi to aj tak nevyhnalo.A na meranie pozor.Diacom nič neukáže,pokiaľ ideš súbežne s užívaním MMS-ka aj na meranie.Ja som to tak urobila dvakrát,vždy mi to vyšlo úplne super aj keď mi bolo zle a potom som išla o dva týždne a už som mala namerané iné zvieratká,takže asi tak.
Každý organizmus je iný,každý reaguje na rôzne druhy liečby inak.Táto pani dá liečbu ako sa povie na mieru a vie čo každému vyhovuje či pomôže.Ja som bola nadmieru spokojná.pekný deň všetkým.
pre early123: U teba je to možno iné s tým MMS.Ja som užívala aj veľké dávky ale bolelo ma z toho pri pečeni a motolicu mi to aj tak nevyhnalo.A na meranie pozor.Diacom nič neukáže,pokiaľ ideš súbežne s užívaním MMS-ka aj na meranie.Ja som to tak urobila dvakrát,vždy mi to vyšlo úplne super aj keď mi bolo zle a potom som išla o dva týždne a už som mala namerané iné zvieratká,takže asi tak.
Každý organizmus je iný,každý reaguje na rôzne druhy liečby inak.Táto pani dá liečbu ako sa povie na mieru a vie čo každému vyhovuje či pomôže.Ja som bola nadmieru spokojná.pekný deň všetkým.
-
- Zasloužilý člen
Ja si tiez nemyslim, ze MMS staci na vacsich parazitov.early123 píše:Nazdar,hmmmm neverim tomu,rozhodujuce je ako ho uzivas.Vsetci radia uzivat MMS v malych davkach ,neverim tomu,vyskusal som to,podla mna je to blbost.Niekde tu na fore som sa docital,ze radsej vysoke davky a na mna to platilo.Uzival som od 20 kvapiek miesanych s kyselinou citronovou a viac a to bolo peklo,vyslo zo mna takmer vsetko.Bol som v TT na merani na Diacome,povedala mi ze som takmer cisty az na papilomavirus,teraz som experimentoval miesanie MMS s HCL tak npr.10 kvapiek nic,ziadne priznaky ,ale ked som presiel na 20 kvapiek,by si videla,znova hnacky a zacala sa cisitit pecen,citil som ju asi 3 dni,cudne svrbenie a skrkanie v bruchu.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Říkala jsem si, že by bylo dobré s sebou na plazmu brát lahev vody nebo alkoholu (to vydrží déle) a nechat ji v dosahu plazmy a nabít těma frekvencema. . A ono to opravdu zaznamená ty frekvence. Voda má paměť.Tu vodu potom pít , lze i ředit a efekt z plazmy by byl větší a to by možná pak mohli pít i lidé s kardiostimulátorem, co nemohou na plazmu. Ale tím si nejsem jistá. To fakt nevím...
Na motolice prý dobře zabírá trocha tvarohu smíchaného s čerstvě namletým lněným semínkem (prý poměr 1 lžíce tvarohu ke třem lžicím semínka). sníst do 10 minut po umletí, jinak vyprchá nějaký ten toxin, co je mlátí. Ony bílkovinu v tvarohu moc rády a tím semínkem pak dostanou po čumáku.
Na motolice prý dobře zabírá trocha tvarohu smíchaného s čerstvě namletým lněným semínkem (prý poměr 1 lžíce tvarohu ke třem lžicím semínka). sníst do 10 minut po umletí, jinak vyprchá nějaký ten toxin, co je mlátí. Ony bílkovinu v tvarohu moc rády a tím semínkem pak dostanou po čumáku.
-
- Nový člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Po předčištění MMS1,hřebíčkovou kůrou a trojčátkem jsem byla na diagnostice a byla mi naměřena celá řada provoků,babesie,toxoplasma,trichomonasa,čtyři druhy plasmodii-falciparum,malarie,ovale a vivax.
borelie,CMV,
Dále škrkavky,háďátka,roupi,vlasovci,motolice,svalovci a několik druhů tasemnic.
Dokud nezničím malarii v krvi ,nemám šanci se zbavit ostatních parazitů.
Poradí mi prosím někdo, jakým způsobem se zbavím malárie?
borelie,CMV,
Dále škrkavky,háďátka,roupi,vlasovci,motolice,svalovci a několik druhů tasemnic.
Dokud nezničím malarii v krvi ,nemám šanci se zbavit ostatních parazitů.
Poradí mi prosím někdo, jakým způsobem se zbavím malárie?
-
- Zasloužilý člen
Tak na malariu by malo MMS zaberat velmi dobre. Ake davky toho MMS si brala?
Ako vyzerala tvoja hrebickova kura, popis presne.
Kde si bola na diagnostike. Ja by som bol opatrnejsi, ono to moze byt aj dobry biznis, presvedcit klienta, ze ma parazitov.
Ako vyzerala tvoja hrebickova kura, popis presne.
Kde si bola na diagnostike. Ja by som bol opatrnejsi, ono to moze byt aj dobry biznis, presvedcit klienta, ze ma parazitov.
-
- Nový člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Brala jsem MMS1 přesněji VMS asi 17 dní.Dostala jsem se asi na 28 kapek denně.Zhruba po 15 dnech ze mne po MMs klystýru vapadla tasemnice - foto na straně 106.Začala jsem brát hřebíček 1-1-1,další den2-2-2,3-3-3.,zapíjela jsem HCl.Byla jsem unavená přestala jsem brát MMSko a pokračovala jsem hřebíčkem kůrou podle Pala-vystoupat na 14 tobolek denně. Potom jsem dělala kůru trojčátko:Pelyněk,lugol,hřebíček zapitý HCl.Něčeho jsem se zbavila,ale ne všeho.Vždycky se mi trochu ulevilo,příliv energie,menší potřeba spánku,ale pak se únava zase vrací.
Diagnostička si myslím byla poctivá.Spoustu parazitů jsem i našla,tasemnice motolice.Malarické příznaky odpovídají.Záchvaty pocení jsem měla.Občas se v noci potím i teď.
Začala jsem brát MMS2 s HCl 1-2 kapsle denně.Zatím žádné negativní reakce,jen bolest hlavy.Nevím jestli mám najet na VMS a jaké dávkování , brát k tomu MMS2 a kolik a jak dlouho?
Díky předem za rady
Diagnostička si myslím byla poctivá.Spoustu parazitů jsem i našla,tasemnice motolice.Malarické příznaky odpovídají.Záchvaty pocení jsem měla.Občas se v noci potím i teď.
Začala jsem brát MMS2 s HCl 1-2 kapsle denně.Zatím žádné negativní reakce,jen bolest hlavy.Nevím jestli mám najet na VMS a jaké dávkování , brát k tomu MMS2 a kolik a jak dlouho?
Díky předem za rady
-
- Starší člen
- Dal: 73 poděkování
- Dostal: 70 poděkování
Čau,súčasť mojej liečby s MMS 1 boli aj silne hnačky a pečeň ma takisto bolela,ona sa však čistila a stále sa čistí aj teraz.Teraz je účinok 20kvapiek s HCL super.Ono tie hnačky boli veľmi silné,by som povedal až brutálne.Užíval som zároveň aj Schiendeleho minerály,kvoli dopĺňaniu strát.Trvalo to asi 2 týždne,ale potom prišiel raj,nikdy som sa tak dobre necítil ako teraz...................marlenka píše:pre Joya: http://www.egyptfarma.info
pre early123: U teba je to možno iné s tým MMS.Ja som užívala aj veľké dávky ale bolelo ma z toho pri pečeni a motolicu mi to aj tak nevyhnalo.
Pozri,ja som preskúšak kopec vecí,od vitamínov,minerálov,olejov a rôznych kúr,nikdy mi nič tak nepomohlo ako MMS,nazval by som to že MMS je tažký guľomet a všetko ostatne je proti tomu slabé...odvar........
Ale ako hovoríš možno to je v tom , že na každého to pôsobí ináč.......
-
- Zasloužilý člen
Aha, pozrel som ten obrazok, ale na tej fotke vidim len nejaky chuchvalec hlienov. Si si ista, ze to bola pasomnica? Dala si ju do labaku?ambl píše:Brala jsem MMS1 přesněji VMS asi 17 dní. ...
Pozeram, ze si si uz dala zopar kur, aj trojcatko. Ostala si uzivat preventivnu davku po trojcatku?
Nezda sa mi, ze by po tych klincekovych kurach prezilo tolko parazitov, co pises. A navyse, este aj malaria, ktora sa drzi len v krvi, a ktoru MMS likviduje podla J.Humbla behom par dni.
Cize, po kazdej kure sa ti stav nachvilu zlepsil, a potom zase zhorsoval? To by odpovedalo priznakom parazitov.
Co chemicke anti-helmetika? Moj plan, podla ktoreho idem, je taky, ze zacina sa trojcatkom, potom sa prejde na chemicke anti-helmetika, a MMS az nakoniec. Potom sa uziva udrziavacia davka z trojcatka, ktora postupne likviduje to, co ostalo. Dominevam sa totiz, ze trojcatko neda dole vsetko, ale preriedi vacsinu parazitov, a o to prave ide. Potom sa tie chemicke lepsie znasaju, a ide aj vystupit na vyssie davky, a presne tie su potrebne, aby sa zlikvidovali aj tie najzasitejsie parazity.
Dalej, aka je tvoja strava? Ja sa pocas kury snazim jest protiparaziticky, idealna je kysla kapusta obsypana antiparazitickymi bylinkami, koreninami, a doobeda len ovocie. To potom pre parazitov vela jedla neostane. Este lyzica kokosoveho oleja a hlavne ostropestrecova kasicka na detoxikaciu pecene. Ta je velmi dolezita.
-
- Zasloužilý člen
Vcera som zacal uzivat Entizol. Zobral som 2 tabletky, teda 500mg, a hned dost burliva reakcia. Zacalo mi byt nevolno, boliet ma hlava, bol som zoslabnuty a vobec som sa nemohol na nic sustredit. Zapalilo sa mi lave ucho, a ten zapal mi prenika az do hrdla, takze ho mam na lavej strane mierne zacervenale, a ucho mam tak napuchnute, ze ten zvukovod je skoro uzavrety. :-)
Toto trvalo celu noc, aj rano. Rannu davku som teda nezobral, az teraz poobede som si dal iba jednu tabletku. Vecer si dam dalsiu. Tak mozno mam premnozene ameby alebo co. :-)
Vyzera, ze 2-0-2 je na mna moc, a asi ostanem podla doporuceni Blahovej na 1-1-1.
Toto trvalo celu noc, aj rano. Rannu davku som teda nezobral, az teraz poobede som si dal iba jednu tabletku. Vecer si dam dalsiu. Tak mozno mam premnozene ameby alebo co. :-)
Vyzera, ze 2-0-2 je na mna moc, a asi ostanem podla doporuceni Blahovej na 1-1-1.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Re: Paraziti - malárie, chinin
Ahoj,
na chinin je článeček tady
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 26#p100126
chinin kůru jsem koupila u Grešíka -
http://www.gresik.cz/eshop.html
Homeopatikum je možné koupit v lekárnách, které tento sortiment vedou, nebo objednat v zahraničí
o malárii se také mluví zde
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 28#p100128
na chinin je článeček tady
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 26#p100126
chinin kůru jsem koupila u Grešíka -
http://www.gresik.cz/eshop.html
Homeopatikum je možné koupit v lekárnách, které tento sortiment vedou, nebo objednat v zahraničí
o malárii se také mluví zde
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 28#p100128
Rada bych se podelila o tuto moznost jak se zbavit parazitu jako jsou ruzne cervi, vlasovci, motolice a jine a to HOMEOPATICKOU CESTOU ci
podporit jine kury, nebot nam to zlepsi ci zpevni i celkovou konstituci tela a jsme odolnejsi vuci nakaze.
Napadeni parazity ci vznik nastane zahlenenim zaludku a strev (přetížení žaludeční a střevní sliznice). Pokud se ale steny zaludku a celeho streva nachazi v normalnim stavu, normalni napnuti ci napeti, pak se zde nemuzou zadni paraziti uchytit. Vytazek z knihy lecba homeopatii.
Zde par navodu jak se jich zbavit homeopatii:
vlasovci, cervici, roupici a jine
CUPRUM OXYD. NIGR. D3 (potence=redeni)
(presny nazev: Cuprum Oxydatum Nigrum)
(je to jeden z nejucinnejsich prostredku, tento pripravek je zlikviduje, pozabiji)
dalsi,
NUX VOMICA D3 (potence=redeni)
pak je zde doporuceno pit denne (dlouhodobe) hned po ranu na lacno salek caje pelynku, (tento caj je nam jiz znam) s trochou kapradi (velmi ucinne)
Jinak jist ovoce+zeleninu (vse syrove):
jahody a velky ucinek je pripisovan lesnim jahodam
syrova zluta repa (rohe gelbe Rüben=turin? nevim jestli je to spravne prelozene a ani me neni znamo co toje za zeleninu)
brusinky
kysele zeli
cibule
K tomu je doporuceno brat delsi dobu na zlepseni celkove konstituce homeopaticky prostredek
CALCIUM CARBONICUM D4 a brat ho dohromady se SULFUR D6
Tyto dva prostredky odeberou moznost tvorby dalsich parazitu, je to jako kdyz se odebere nebo nedodava hnojivo rostlinam, pak neni mozne se dale mnozit.
Take jsem se docetla jist denne prirodni bile jogurty. Tyto jsou vhodne i pro zvirata jako treba kocka a pes.
Take zde velmi dobre pusobi JAHODY LESNI
Jinak zbavit se techto nezadoucich hostu v konecniku je nutno udelat klystyry, se kteryma si uz dost dobre poradime,
jako je MMS a dalsi.
Jinak na tasemnici plati stejny prostredek, ktery je velmi ucinny
CUPRUM OXYD.NIGR. D3
brat ho nekolikrat denne a to delsi dobu, t.j. nekolik mesicu
take POLYGON. AVICULARE (polygonum, je to nemecky Vogelknöterich) (potence-zredeni D 0) 0=znamena NULA, dat si do vody 6 kapek a behem dne kazdy 2 hodiny si dat dousek.
Dale je zde doporuceno udelat par dnu pust a pak jist hodne CESNEK, KYSANE ZELÍ,
k tomu
nastrouhat 60 originalnich italskych dynovych jadyrek a tyto smichat s brusinkama
tuto smesku brat na lacno a 2 hodiny pote - 1 lzice olivoveho ale jeste lepe ricinoveho oleje
(toto je nam jiz znamo a muzu potvrdit sama, ze to funguje).
Jinak pi.Ing Blahova potvrzuje v jednom pribehu jak je homeopatie napomocna, jak jedna pani byla ve vybornem stavu po teto kure, az byla sama prekvapena.
Snad to nekomu pomuze, nebot boj je dost narocny. A take homeopatie pomuze celkove zlepsit zdravotni potize.
HODNE ZDARU !!!!
podporit jine kury, nebot nam to zlepsi ci zpevni i celkovou konstituci tela a jsme odolnejsi vuci nakaze.
Napadeni parazity ci vznik nastane zahlenenim zaludku a strev (přetížení žaludeční a střevní sliznice). Pokud se ale steny zaludku a celeho streva nachazi v normalnim stavu, normalni napnuti ci napeti, pak se zde nemuzou zadni paraziti uchytit. Vytazek z knihy lecba homeopatii.
Zde par navodu jak se jich zbavit homeopatii:
vlasovci, cervici, roupici a jine
CUPRUM OXYD. NIGR. D3 (potence=redeni)
(presny nazev: Cuprum Oxydatum Nigrum)
(je to jeden z nejucinnejsich prostredku, tento pripravek je zlikviduje, pozabiji)
dalsi,
NUX VOMICA D3 (potence=redeni)
pak je zde doporuceno pit denne (dlouhodobe) hned po ranu na lacno salek caje pelynku, (tento caj je nam jiz znam) s trochou kapradi (velmi ucinne)
Jinak jist ovoce+zeleninu (vse syrove):
jahody a velky ucinek je pripisovan lesnim jahodam
syrova zluta repa (rohe gelbe Rüben=turin? nevim jestli je to spravne prelozene a ani me neni znamo co toje za zeleninu)
brusinky
kysele zeli
cibule
K tomu je doporuceno brat delsi dobu na zlepseni celkove konstituce homeopaticky prostredek
CALCIUM CARBONICUM D4 a brat ho dohromady se SULFUR D6
Tyto dva prostredky odeberou moznost tvorby dalsich parazitu, je to jako kdyz se odebere nebo nedodava hnojivo rostlinam, pak neni mozne se dale mnozit.
Take jsem se docetla jist denne prirodni bile jogurty. Tyto jsou vhodne i pro zvirata jako treba kocka a pes.
Take zde velmi dobre pusobi JAHODY LESNI
Jinak zbavit se techto nezadoucich hostu v konecniku je nutno udelat klystyry, se kteryma si uz dost dobre poradime,
jako je MMS a dalsi.
Jinak na tasemnici plati stejny prostredek, ktery je velmi ucinny
CUPRUM OXYD.NIGR. D3
brat ho nekolikrat denne a to delsi dobu, t.j. nekolik mesicu
take POLYGON. AVICULARE (polygonum, je to nemecky Vogelknöterich) (potence-zredeni D 0) 0=znamena NULA, dat si do vody 6 kapek a behem dne kazdy 2 hodiny si dat dousek.
Dale je zde doporuceno udelat par dnu pust a pak jist hodne CESNEK, KYSANE ZELÍ,
k tomu
nastrouhat 60 originalnich italskych dynovych jadyrek a tyto smichat s brusinkama
tuto smesku brat na lacno a 2 hodiny pote - 1 lzice olivoveho ale jeste lepe ricinoveho oleje
(toto je nam jiz znamo a muzu potvrdit sama, ze to funguje).
Jinak pi.Ing Blahova potvrzuje v jednom pribehu jak je homeopatie napomocna, jak jedna pani byla ve vybornem stavu po teto kure, az byla sama prekvapena.
Snad to nekomu pomuze, nebot boj je dost narocny. A take homeopatie pomuze celkove zlepsit zdravotni potize.
HODNE ZDARU !!!!
-
- Nový člen
- Dal: 2 poděkování
Zdravím všechny.
Mám velkou prosbu: můžete doporučit dobrého diagnostika v okolí Karlových Varů? Případně Praha nebo Plzeň?
Předem děkuji a krásný večer..
Mám velkou prosbu: můžete doporučit dobrého diagnostika v okolí Karlových Varů? Případně Praha nebo Plzeň?
Předem děkuji a krásný večer..
koukni se na stranky pani Ing.Blahove, ktera ma zde take doporucene a osvedcene lidi. Dej si jeji jmeno do hledace a vyjede ti jeji stranka.
Dala bych na kazdy pad na jeji doporuceni. Cetla jsem jeji knihu a vi co dela.
Dala bych na kazdy pad na jeji doporuceni. Cetla jsem jeji knihu a vi co dela.
-
- Zasloužilý člen
Je urcite seriozna? http://dlznik.zoznam.sk/dlznici-na-pois ... a-eva-vszpmarlenka píše:pre Joya:
vynikajúca pani na určovanie parazitov a následnú liečbu je p.Knapcová Eva z Bratislavy (stačí zadať do googla).Venuje sa tomu už 20 rokov a pracuje s veľmi dobrými liekmi,ktoré nie sú na Slovensku(dovážajú jej ich).