![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Zdravím - poota
I to, že někdo se v nás snaží vzbudit dojem, že ty grafy nemaj nic společného taky s vylepšováním zdravotní péče vůbec, třeba s takovým Semelwisem, který sice posmrtně, ale přeci jenom prosadil, aby si ty prasta doktorský tenkrát konečně začali mýt po pitvě ruce než jdou rodit a vůbec mezi pacienty, že to nemá nic společného se sanitací a zaváděním čisté vody do domácností a,a,a,a. Nicméně to ale skutečně ukazuje, co je očkování za pověru a taky to ukazuje, což málo kdo ví, že poočkovací schodky nahoru se dají do jisté míry přisoudit ne zrovna veřejným statistikám lokálních výbuchů nemocí právě těsně po očkovacích kampaních a to přesně těch, proti kterým mělo očkování sloužit. Filipíny a dětská obrna (polio), jsou asi nejznámější.poota píše:Je docela srandovní,..
To mi povídej. Ono jde nejvíc o ty, co maj mít, nebo maj malý děcka. S tím očkováním je to katastrofa. Ahoj, Slávek.sisa píše:Slávku, já nestíhám číst.
Absolutní souhlas. Pokud by bylo nejhůř a ty svině mne měly nějak donutit dětičko naočkovat, okamžitě bych to řešil svalovou HCl do místa očkování. Sice to bolí, ale sichr je sichr.jao píše:Poota, ja by som to skôr otočil tak, ... potom si aj tak deti nedám zaočkovať :-)
Musel jsem odstranit obrázky, bylo to moc veliké.Slavek Krepelka píše:...někdo hodil do wordu, tak to přeložím.
cimirek píše: .... Musel jsem odstranit obrázky, bylo to moc veliké.
Komplet je ke stažení 24hodin na:....