Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
jaterní kůra
Jo vypadá to, že je to přesně dle Clarkové. Akorát je potřeba ráno ten 3 hrnek do sebe dostat nejpozději do té sedmé hodiny a pak o dvě hodiny později poslední dávku. To, že se nepociťuje hlad je individuální, já mám hlad při tom vždycky, ale samozřejmě nic nejím a pít se může, ale pouze čistá voda. Pít to brčkem je na dlouho, nejlepší je to do sebe kopnout, protože jak se to pije po trochách se někomu může udělat šoufl. Dobré je si dát láhev s teplou vodou na pravý bok a kdo má problém se spánkem, tak něco na spaní a taky pro všechny případy dát pod sebe ručník, kdyby někdo náhodou měl potřebu a nedoběhl Hned po té kůře, na druhý den dopoledne je člověk totálně oslabený, ale večer už je to v pohodě. A nic při tom nebolí, takže žádné obavy. Může se po tom i trochu zhubnout.
Všechny ingredience je potřeba přesně dodržet a na kvalitním oliv. oleji nešetřit a k tomu 2 velké červené grepy. Ty klystýry nejsou nutné, stejně to všechno půjde samo ven
Všechny ingredience je potřeba přesně dodržet a na kvalitním oliv. oleji nešetřit a k tomu 2 velké červené grepy. Ty klystýry nejsou nutné, stejně to všechno půjde samo ven
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Infekční
Tak jsem si byl pro výsledky na infekční a i přesto, že jsem si jist, že jakýchsi vajíček (podle Bláhové to byly Motolicové) našli páni doktoři tak akorát věci jako "Klebsiella" a "Escherichia coli".
Zřejmě Motolici nemají (zřejmě úmyslně) v databázi a tak to považují za neexistující...
Asi si kvůli tomu pořídím na zkoumání sebe sama mikroskop nebo já fakt už nevím...
Zřejmě Motolici nemají (zřejmě úmyslně) v databázi a tak to považují za neexistující...
Asi si kvůli tomu pořídím na zkoumání sebe sama mikroskop nebo já fakt už nevím...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Parazitové
Já nevím Crafte, ale Hulda v knize píše, že před jaterní kůrou by měl být člověk odčervený, jinak je výsledek celkem mizivý. . Ještě bych Pala nechala nějakej den na česneku...
No, Pavle, takže Ti řekli, že máš ve střevě běžnou bakteriální prospěšnou mikroflóru, a šmitec, předpokládám....tak nějak jsem dopadla já... ...a vlastně všichni, koho znám.
Tak máš další šanci, pošli to na krajskou veterinární hygienickou stanici a za kilčo Ti tam určitě něco najdou. Už jsme se o tom bavili, že veterináři jsou hodně napřed.
No, Pavle, takže Ti řekli, že máš ve střevě běžnou bakteriální prospěšnou mikroflóru, a šmitec, předpokládám....tak nějak jsem dopadla já... ...a vlastně všichni, koho znám.
Tak máš další šanci, pošli to na krajskou veterinární hygienickou stanici a za kilčo Ti tam určitě něco najdou. Už jsme se o tom bavili, že veterináři jsou hodně napřed.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Parazitové
A to néni špatnej nápad holka Jen asi budu muset hodně papat, abych měl kilo až kilo a půl střevních "výmyslů"
Jen jestli tam něco zbyde po tom česneku
Jen jestli tam něco zbyde po tom česneku
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Re: Infekční
Palo, jestli jsi to ještě nezkusil, tak by se dalo těm breberám kromě česneku ještě znepříjemnit život odvarem z čerstvýho zázvoru (+skořice+hřebíček). S medem a citronem je to i docela dobrý. Teď v zimě to ještě vylepšuju trochou rumu a někdy špetkou černýho čaje.Palo píše:
Já jsem byl teď na odběrech a výtěrech tak jsem zvědav, co tam najdou. Pak napíšu, jak jsem dopadl.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
jaterní kůra
Neboli, sice jsem to nezkoušela, ale v knížce se to píše...Lidi nebojte se něco udělat i jinak a hlavně piště svoje zkušenosti a ne možná, třeba, co když...není nad vlastní zkušenostJá nevím Crafte, ale Hulda v knize píše, že před jaterní kůrou by měl být člověk odčervený, jinak je výsledek celkem mizivý.
Clarková píše spoustu věcí, ale ve všem s ní slepě souhlasit není zrovna rozumné, aniž by si to člověk i ověřil. Sice je pravdou, že jsem předtím používal zapgen, ale jinak jsem to neprožíval. Při té poslední kůře kromě krystalků cholesterolu nebylo už po kamínkách ani památky, zatím co při ostatních jich vždy bylo dost. Ale několik mojich známých ji podstupovalo přímo bez jakékoliv odčervovací přípravy (zapper, byliny) a také to mělo správný efekt. Jedná se totiž o mechanické čištění jater a žlučovodů, kdy vznikne při dodržení postupu tlak, který vytlačí ony překážky (kaménky a krystalky cholesterolu) ven do střeva a odtud se to vše dostane stolicí z těla ven. Pokud si někdo myslí, že stačí jedna nebo dvě kůry, tak je na omylu. Někteří jich museli, co jsem se dočetl podstoupit až 12, aby se všech kamínků zbavili. U mě to bylo nějakých v průběhu 16 měsíců 8 kůr. Je pravdou, že v té době jsem si začal nechat opravovat i chrup, ale to spíše proto, že jsem měl problém se zubem a jak jsem tam začal chodit, tak jsem začal řešit už i opravu celého chrupu. Každopádně je tady také spousta rozkolů, které Clarková trochu nedomyslela, ale o tom jsem už psal. Dosti podstatný je ten, že kompozit není vhodný jako výplň u hlubokých amalgamových plomb, protože tak dobře netěsní, sice mi to zubařka říkala, ale moc jsem tomu nevěřil, ale pak jsem ji musel dát za pravdu a zub nechat znova opravit a to není typ zubaře, který plomby lepí, ale přímo modeluje, prostě puntičkářka. Ale vyřešil jsem to trochu šibalsky a na dno jsem si nechal dát cement a zbytek kompozit, protože cement kupodivu dobře těsní. U jednoho zubu, který byl fest hluboký, jsem už radši neriskoval a dal tam na dno cement a kvalitní amalgám. Takže je fajn si něco přečíst, ale dám především na vlastní zkušenost. Jak jsem psal ona pravda je vždycky někde uprostřed
Celkem by mě zajímalo, co všechno se v té reedici knihy "léčení nemocí" od Clarkové změnilo.
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
bílé plomby
...klepu na dřevo oběma rukama.. Mě zubařka taky varovala před kompozitním materiálem (bylo mi jinde doporučeno vyměnit i staré amalgámové plomby kvůlivá alergii a moc se jí do toho nechtělo...).Craft píše: ......... že kompozit není vhodný jako výplň u hlubokých amalgamových plomb, protože tak dobře netěsní, sice mi to zubařka říkala, ale moc jsem tomu nevěřil, ale pak jsem ji musel dát za pravdu a zub nechat znova opravit a to není typ zubaře, který plomby lepí, ale přímo modeluje, prostě puntičkářka. Ale vyřešil jsem to trochu šibalsky a na dno jsem si nechal dát cement a zbytek kompozit, protože cement kupodivu dobře těsní. U jednoho zubu, který byl fest hluboký, jsem už radši neriskoval a dal tam na dno cement a kvalitní amalgám.
Zubařka ale dobrá, šikovná. Je to už aspoň 15 let a bílé blomby drží.
Nevím, co dávala pod ně, ale volila kvalitnější materiál a větší "díry" dělala-vytvrzovala i natřikrát a ... ještě jednou klepu na dřevo...
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Diagnostika EAV u "odborníka"
Tak jsem byl dnes na "oficiální" diagnostice EAV. Neuvěřitelné...
Paní doktorka má jedinou sadu s jakejsima asi 15tima jakoby kovovejma závažíčkama s tím, že ve všech je všechno (kromě parazitů), takže něco zjistíme, ale konkrétně vlastně nezjistíme nic Teď už chápu, proč je tato metoda povolená, protože se vlastně nic nezjistí a "léčivo" vlastně nic s parazity ani neudělá
Prostě zjistíme "co asi" tělu vadí, ale konkrétně co, to jaksi nezjistíme - jen tak "z vlaku" za letu "to bylo mohlo být něco jako..." a pak prakticky naslepo zkusíme předraženou houmího patiku.
Měřila mi jak na rukách, tak na nohách a když to málo pískalo, tak to hezky přitlačila... Uááááá... Hlavně na palci u nohy to bylo fakt příjemný...
No tahle mašina mi připadala oproti Salvii jako těžkej předpotop a připadal jsem si tam jako u Mengeleho...
No paní doktorová mi zjistila, že mám problém s nervy a plísně na hranici. Tedy mi nezjistila ani tu chlamydii, skrz kterou jsem tam šel. Průběžně se prohrabávala v homeopatikách, celkově to trvalo asi 15 minut a pak mi řekla, co mi dá a já jí sdělil, že jaksi "na to nemám" a vona, že "už víme, co máte za problém, tak to zkusíme vyléčit, ne?" A já že opravdu na to nemám a že až budu mít, tak se zastavím. Ona na to, že mi zajistí slevu, tak jsem odpověděl "A kolik to bude stát?" A vona "no sedmdesát korun", tak jsem nechápal... No jaksi se mi snažila asi 10 minut vysvětlit, že mě chce dát slevu za to měření, tím pádem tedy budu mít na houmího patiku... Tak mě nezbývalo nic jiného než souhlasit (abych nevypadal jako úplnej vůl)... Takže jsem ušetřil 500 Kč za měření, stálo to "jen" 500 Kč za tohle něco neurčitýho... No paní doktorka má u mě "plus", že to myslela se mnou dobře, takto se zachová málokterý homeopat, že...
Jaksi ti dochtóři nechápou, že chodí furt kolem horký kaše a nikdo z nich neřekne nic na jistotu, co mi je... To je samý "asi to máte" a podobný kecy. Snaží se mě "očistit", ale nechápou, že já jim na ty jejich zbytečně drahý dreky kašlu. To si takhle namíchám MMS a do dvou dnů ani né za 10 korun se cítím líp než s těma jejich sajrajtara za 70 Kč a ještě ani za měsíc se necejtim líp než s tím MMS po dvou dnech...
Asi to vypadá, že doktory opravdu vzdám, protože pharmafirmičky to mají fakt dobře vymyšlený. Praziquantel prakticky zakázanej, diagnostika předražená a nicneříkající, hledání naslepo... Tohle opravdu nemá smysl, natož je ještě provokovat...
Já prostě chci, aby mi Ti doktoři řekli, co mi je - a né co mi asi je. Jenže tohle prostě nedokážou. Jediný co mi řeknou je, že bych mě zřejmě zvolit Psychologa. Vím, že psychika s tímhle nemá nic společnýho, protože MMS mi pomáhá. To znamená, že mám problém a chci vysvětlení od doktorů a né pomáhat očistit tělo namísto toho, co opravdu chci - likvidaci zdroje hnoje! Od hnoje se umím očistit sám!
Asi si vezmu kartu od doktora a přihlásím se opravdu k nějakýmu veterináři
Paní doktorka má jedinou sadu s jakejsima asi 15tima jakoby kovovejma závažíčkama s tím, že ve všech je všechno (kromě parazitů), takže něco zjistíme, ale konkrétně vlastně nezjistíme nic Teď už chápu, proč je tato metoda povolená, protože se vlastně nic nezjistí a "léčivo" vlastně nic s parazity ani neudělá
Prostě zjistíme "co asi" tělu vadí, ale konkrétně co, to jaksi nezjistíme - jen tak "z vlaku" za letu "to bylo mohlo být něco jako..." a pak prakticky naslepo zkusíme předraženou houmího patiku.
Měřila mi jak na rukách, tak na nohách a když to málo pískalo, tak to hezky přitlačila... Uááááá... Hlavně na palci u nohy to bylo fakt příjemný...
No tahle mašina mi připadala oproti Salvii jako těžkej předpotop a připadal jsem si tam jako u Mengeleho...
No paní doktorová mi zjistila, že mám problém s nervy a plísně na hranici. Tedy mi nezjistila ani tu chlamydii, skrz kterou jsem tam šel. Průběžně se prohrabávala v homeopatikách, celkově to trvalo asi 15 minut a pak mi řekla, co mi dá a já jí sdělil, že jaksi "na to nemám" a vona, že "už víme, co máte za problém, tak to zkusíme vyléčit, ne?" A já že opravdu na to nemám a že až budu mít, tak se zastavím. Ona na to, že mi zajistí slevu, tak jsem odpověděl "A kolik to bude stát?" A vona "no sedmdesát korun", tak jsem nechápal... No jaksi se mi snažila asi 10 minut vysvětlit, že mě chce dát slevu za to měření, tím pádem tedy budu mít na houmího patiku... Tak mě nezbývalo nic jiného než souhlasit (abych nevypadal jako úplnej vůl)... Takže jsem ušetřil 500 Kč za měření, stálo to "jen" 500 Kč za tohle něco neurčitýho... No paní doktorka má u mě "plus", že to myslela se mnou dobře, takto se zachová málokterý homeopat, že...
Jaksi ti dochtóři nechápou, že chodí furt kolem horký kaše a nikdo z nich neřekne nic na jistotu, co mi je... To je samý "asi to máte" a podobný kecy. Snaží se mě "očistit", ale nechápou, že já jim na ty jejich zbytečně drahý dreky kašlu. To si takhle namíchám MMS a do dvou dnů ani né za 10 korun se cítím líp než s těma jejich sajrajtara za 70 Kč a ještě ani za měsíc se necejtim líp než s tím MMS po dvou dnech...
Asi to vypadá, že doktory opravdu vzdám, protože pharmafirmičky to mají fakt dobře vymyšlený. Praziquantel prakticky zakázanej, diagnostika předražená a nicneříkající, hledání naslepo... Tohle opravdu nemá smysl, natož je ještě provokovat...
Já prostě chci, aby mi Ti doktoři řekli, co mi je - a né co mi asi je. Jenže tohle prostě nedokážou. Jediný co mi řeknou je, že bych mě zřejmě zvolit Psychologa. Vím, že psychika s tímhle nemá nic společnýho, protože MMS mi pomáhá. To znamená, že mám problém a chci vysvětlení od doktorů a né pomáhat očistit tělo namísto toho, co opravdu chci - likvidaci zdroje hnoje! Od hnoje se umím očistit sám!
Asi si vezmu kartu od doktora a přihlásím se opravdu k nějakýmu veterináři
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím sehnat, a dík za tipmilda píše:Palo, jestli jsi to ještě nezkusil, tak by se dalo těm breberám kromě česneku ještě znepříjemnit život odvarem z čerstvýho zázvoru (+skořice+hřebíček). S medem a citronem je to i docela dobrý. Teď v zimě to ještě vylepšuju trochou rumu a někdy špetkou černýho čaje.
Já jsem byl teď na odběrech a výtěrech tak jsem zvědav, co tam najdou. Pak napíšu, jak jsem dopadl.
Taky jsem zvědavej na výsledky, ale vsadím boty, že Ti tam najdou leda tak h....
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
kompozit
Tak to by jsi měl klepat i prstama na nohách Mě to kolikrát vytvrzovala i třeba na 5x a stejně to na jednom místě, kde to bylo dost hluboké neodolalo a to se snažím čistit zuby, co to jde, ale je pravdou, že jsem měl poměrně dost plomb už od dětství, protože se mi zuby snadno kazily....klepu na dřevo oběma rukama.. Mě zubařka taky varovala před kompozitním materiálem (bylo mi jinde doporučeno vyměnit i staré amalgámové plomby kvůlivá alergii a moc se jí do toho nechtělo...).
Zubařka ale dobrá, šikovná. Je to už aspoň 15 let a bílé blomby drží.
Nevím, co dávala pod ně, ale volila kvalitnější materiál a větší "díry" dělala-vytvrzovala i natřikrát a ... ještě jednou klepu na dřevo...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: jaterní kůra
Crafte, prosímtě, jsi mi schopen říct, co vlastně způsobuje to vyloučení toho borčusu? Je to ta glauberova sůl? Nebo ten olej? nebo kombinace oleje a grepu s tím, že glauberka má způsobit pouze bezbolestnost? Chci u toho totiž trpět a hezky si to takhle užít, abych měl fakt dobrej pocit, že se něco dějeCraft píše:Nebuď srab a jdi do té jaterní kůry na plno.
Aby to neskončilo tak, že paní Clarková bude nazývat žlučovými kameny pouze to, co by vzhledově souhlasilo s proteklým olejem střevama
Pasta z česneku, medu, citronu a rozinek při užívání 2x denně po dobu dvou týdnů, s týdenní přestávkou mezi, dokáže divy. Žlučník je jak znovuzrozený a trávení bezproblémové už skoro 20 let.milda píše:Palo, jestli jsi to ještě nezkusil, tak by se dalo těm breberám kromě česneku ještě znepříjemnit život odvarem z čerstvýho zázvoru (+skořice+hřebíček). S medem a citronem je to i docela dobrý. Teď v zimě to ještě vylepšuju trochou rumu a někdy špetkou černýho čaje.Palo píše:
P.
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
jaterní kůra
Ty máš snad člověče nějaké SM sklonyCrafte, prosímtě, jsi mi schopen říct, co vlastně způsobuje to vyloučení toho borčusu? Je to ta glauberova sůl? Nebo ten olej? nebo kombinace oleje a grepu s tím, že glauberka má způsobit pouze bezbolestnost? Chci u toho totiž trpět a hezky si to takhle užít, abych měl fakt dobrej pocit, že se něco děje
Glauberova sůl vyvolává projímavý účinek a také ma za úkol znecitlivět žlučovody, aby to posouvání kamínků nečinilo bolest. Můžu tě ujistit, že opravdu nic nepocítíš, spíše může být někomu šoufl z toho oleje s grepem (při jedné kůře se mi to stalo). Ten olej s grepem zase vyvolá tlak ve žlučovodech a žluč, která je ve žlučovodech a žlučníku protlačí kamínky ven do střeva, odkud odchází stolicí z těla ven.
Nedoporučuji ale kvůli možným přídavným látkám používat sůl pro zahradní účely
Každopádně je naivní si myslet, že stačí pouze jedna kůra, protože se tím člověk zbaví pouze menší části kamínků a další pomalu postupují, takže do 14 dní jsou žlučovody zase plné kamínků a proto se musí s min. 2 týdenním intervalem pokračovat až se dosáhne stavu, kdy žádné kamínky neodcházejí. Po každé té kůře je dobré provést večer ještě výplach tlustého střeva, kdy se důkladně vyčistí, ale ne dříve, protože tělo je ještě zesláblé, ale večer už je to v pohodě. Tady najdeš možná nějaké menší odlišnosti, ale princip kůry je vždy stejný. Já jsem nikdy nepoužíval ani žádné prášky na spaní, vždycky jsem za chvíli usnul. Nezapomeň na láhev s teplou vodou (nemá to ale zase pálit), kterou si přiložiš na pravou stranu těla, jak budeš ležet na zádech. Pokud máš knihu od Clarkové je to na str. 436.
Zaměř se pak na zelené plovoucí objekty na hladině, to jsou ty kamínky. Hnědě zabarvený sajrat, co plave na hladině je cholesterol, protože veškerá stolice se drží u dna. Určitě to ale není obarvená stolice olejem.Aby to neskončilo tak, že paní Clarková bude nazývat žlučovými kameny pouze to, co by vzhledově souhlasilo s proteklým olejem střevama
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jo, SM sedí, měl jsem doma málo výprasků, tak si to můžu teď vynahradit, víš?Craft píše:Ty máš snad člověče nějaké SM sklony
Glauberova sůl vyvolává projímavý účinek a také ma za úkol znecitlivět žlučovody, aby to posouvání kamínků nečinilo bolest. Můžu tě ujistit, že opravdu nic nepocítíš, spíše může být někomu šoufl z toho oleje s grepem (při jedné kůře se mi to stalo). Ten olej s grepem zase vyvolá tlak ve žlučovodech a žluč, která je ve žlučovodech a žlučníku protlačí kamínky ven do střeva, odkud odchází stolicí z těla ven.
Nedoporučuji ale kvůli možným přídavným látkám používat sůl pro zahradní účely
Každopádně je naivní si myslet, že stačí pouze jedna kůra, protože se tím člověk zbaví pouze menší části kamínků a další pomalu postupují, takže do 14 dní jsou žlučovody zase plné kamínků a proto se musí s min. 2 týdenním intervalem pokračovat až se dosáhne stavu, kdy žádné kamínky neodcházejí. Po každé té kůře je dobré provést večer ještě výplach tlustého střeva, kdy se důkladně vyčistí, ale ne dříve, protože tělo je ještě zesláblé, ale večer už je to v pohodě. Tady najdeš možná nějaké menší odlišnosti, ale princip kůry je vždy stejný. Já jsem nikdy nepoužíval ani žádné prášky na spaní, vždycky jsem za chvíli usnul. Nezapomeň na láhev s teplou vodou (nemá to ale zase pálit), kterou si přiložiš na pravou stranu těla, jak budeš ležet na zádech. Pokud máš knihu od Clarkové je to na str. 436.
Zaměř se pak na zelené plovoucí objekty na hladině, to jsou ty kamínky. Hnědě zabarvený sajrat, co plave na hladině je cholesterol, protože veškerá stolice se drží u dna. Určitě to ale není obarvená stolice olejem.Aby to neskončilo tak, že paní Clarková bude nazývat žlučovými kameny pouze to, co by vzhledově souhlasilo s proteklým olejem střevama
Tak jsem popřemýšlel, že by rybí tuk mohl být ještě lepší než olivák, ale zůstanu u oliváku a nebudu řešit Ten olivák je teda nic moc, ale ten grep to docela tlumí, dá se toho takhle vypít celkem dost... já si teda dám tu práci, grep úplně oloupu a pak ho přijídám k oleji Zatím jsem si to jen vyzkoušel, abych věděl, co mě čeká Zkoušel jsem praktikovat i horkou láhev na bok, jak to bylo horký, tak prvně přes svetr, pak přes triko - jak se to ochlazovalo
V příloze zasílám glauberovu sůl, kterou mám k dispozici...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Dnes po probuzení v 10:30 hod. jsem se rozhodl, že si dám nalačno Vegetol GOLD a pro zlepšení chuti trochu grapefruitu. Oleje se mi podařilo vypít asi 250 ml a přijíst asi necelý jeden grep, to trvalo asi hodinu. Asi po hodině se dostavil nepříjemný stav - připomínající něco špatného snězeného, tak jsem si na chvilku šel lehnout. Pak asi po půl hodině jsem se rozhodl, že si udělám klystýrek Tak jsem hopsnul do vany a tradá... hadici do zadku a jedééééém No jak jsem se "naplnil" tak jsem přeskočil na záchod a... no a takto se opakovalo asi čtyřikrát Při druhém vyprázdňování jsem si všiml, že vidím spapaný grepík - tak si říkám - "to je teda rychlý" Při třetím vyprazňování si říkám: "sakra co tam je, to jsem přece nejedl!" a hádejte co tam bylo zelené gumovoskové šupinky velikosti lněného semínka až asi hrášku, nepravidelného tvaru. Muselo toho být určitě hodně, protože jsem ze sebe ládoval litrů a litrů vody, přičemž v záchodě toho zbylo ještě celkem dost...Craft píše:...Lidi nebojte se něco udělat i jinak a hlavně piště svoje zkušenosti a ne možná, třeba, co když...
Nějaký "kousky" jsem vytáhl a dal na toaleťák. Mám to vyfocený mobilem, a páč jak tu není drahá s pŕďolou, tak tu néni ani foťák a jak to vypadá, ani zařízení na přechrochtání obrázků z mobilu do počítače.
Teď se cítím ještě dost olejově, no uvidíme, co se bude dít dál
V každém případě vylučování žlučovýho borčusu nebylo plánováno, chtěl jsem zkusit vypudit nějaké ty parazity
A... žádná bolest, jen zmíněné nepříjemné stavy...