Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Živá a mrtvá voda
Re: Živá a mrtvá voda
ještě mě napadl kávový filtr
zajímalo by mě, jestli by to šlo udělat s deťovou vodu, ta je vlastně něco jako destilka
zajímalo by mě, jestli by to šlo udělat s deťovou vodu, ta je vlastně něco jako destilka
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oddělovací trafo na 60V ...
A co kdybych použil PC zdroj a ty usměrněné výstupy spojil do série? Teoreticky by to mělo fungovat, ale nevím jak prakticky, co myslíš?A(&F) píše:... máš-li k dispozici více traf, jejich sekundáry můžeš spojit do série ... a pokud je budeš mít správně fázově orientovány, tak se jejich napětí sečtou ... ...
Pak ještě mě napadlo, že nejdříve než začnu vyrobenou vodu pít, párkrát prohodil polaritu napájení aby se dezinfikovala i nádoba pro živou vodu, myslím, že by to taky klidně mělo jít, ale pro jistotu se ptám, jestli to třeba nevadí těm elektrodám, nebo membráně, že to poteče naopak.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: Oddělovací trafo na 60V ...
... myslím (tedy vím), že by to nefungovalo ani teoreticky ( ), jelikož u PC zdrojů jsou všechny výstupy stejného potenciálu navzájem propojeny (vč. zemí), což snadno zjistíš, když si je proměříš ... popř. viz schéma ...Igi píše:A co kdybych použil PC zdroj a ty usměrněné výstupy spojil do série? Teoreticky by to mělo fungovat, ale nevím jak prakticky, co myslíš?
... ze zdroje ATX můžeš "vymáčknout" až 24V (mezi vývody +12V a -12V), ... ale pozor, "mínusový větve" jsou koncipovány pro nižší zátěž než jejich "plusový protějšky" (štítek na zdroji) ...
pozn.: ... pokud bys náhodou chtěl PC zdroje propojit do série, tak si nejdříve proměř odpor mezi PE (ochranný vodič napájecího kabelu) a GND (zem výstupů ze zdroje), zdali nejsou náhodou propojeny, což většinou jsou ... ....... mno, možná že by je šlo takto provozovat i bez PE (tedy mít zapojenu pouze fázi a nulák, tedy bez ochrany, což však z bezpečnostních důvodů nedoporučuji), ale ještě jsem to nikdy nezkoušel ... velká sbírka schémat zdrojů je na http://danyk.wz.cz/s_atx.html ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Díky, to jsem si neuvědomil, že mají všechny společnou zem :-( :-D . Jinak mám už to postavený, musím ještě předělat upevnění celofánu, protože mi netěsní. Zdroj tam mám co naprázdno má kolem 18V a odběr je 1,4uA. Tak nevím jak dlouho to tak může trvat. Mám tu ještě druhý zdroj 12V, tak možná je zkusím propojit, tam by země měly být oddělený, takže by to mělo snad jít.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Mně se osvědčil síťový zdroj pro tiskárny, který má naprázdno 40V, koupil jsem ho v bazaru a kromě náhrady výstupního konektoru nepotřebuje žádné úpravy.
Zdravím - poota
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jo, se zdrojem už nemám až takový problém, spíš mám největší problém jak vyřešit utěsnění mezi celofánem a pet flaškou. Napadlo mě dobré řešení, které by i řešilo kdyby se mělo něco uvolňovat pet flašky- vystlat celou flašku celofánem, snad chápete co tím myslím, ale nevím jestli vůbec půjde sehnat tak velký celofán. Je vůbec k sehnání pravý celofán? Nebo pergamen? Ten se taky prý dá použít.
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 50 poděkování
Dík za odpověď a fakt se mi nic nestane když dote vody strčim pracku jo ? Ono jsem ztoho byl celý nesvý bo člověk nikdy neví, kdy povolí akvárko..., kdy nato zapomenu .., kdy nato mužu zavravorat a spadnout . Tak že jako vpohodě, moc se toho bát nemusim ale ruce dotoho taky strkat nebudu . Jinač to tady někdo psal že toje šíleně nebezpečné... vždyť i pan jarda na foru zdravi az psal že si toto vyrobil ale manželka s dcerou kolem toho choděj na 2M daleko. Právě jsem dal nato co mi kdo řekl.. ale furt lepši tento omyl než omyl že jooo vpohodě jeto bezpečné.. a nebylo by .A(&F) píše:... moc koukáš na americký filmy ...haluzakfest píše:... naštěstí jsem tu pracku nestrčil dote vody ale to byla taky náhoda otázka vteřiny a už bych sebou mrskal..
Taky dík a vidím že máš dost znalostí okolo úpravy vod.. Můžeš mi prosímtě poradit co vlastně ta voda je zač ? Nechci dělat rozbor, ale není ta vzniklá voda náhodou bez minerálů (důležitých) Nějak jsem na sobě pozoroval nějaké znepokojivé změny po pití pouze živé vody. JAko špatne nehty, a celkově mi bylo divně tak to teď piji pulnapul voda z kohoutku/živá. Dále mi připadá jakoby se napil pouze mozek a zbytek těla ne.. tzn že jakobych vypil málo a dál nechtěl pít. Takže by mě zajímalo jestli mohu tuto vodu pít místo z kohoutku ? Opět selskym rozumem mi vychází to že ten nános bílý na stěnách akvária jsou právě ty minerály(vápník,hořčík) Ale proč vtě vodě nezustanou.. , no tak mě napadlo co to ztěch stěn zeškrábnout a vsypat zase ale do vody živé ? Logika už mi ale nenapovídá jestli vtom povlaku s minerály není i právě ten bordel co tam být nemá.. Takže pokud víš, budu klidnější a ti vděčny když mi poradíš.la píše:Mno podle mě vznikne tohle, protože voda ...haluzakfest píše:a teda když to sleju dokupy nevznikne zpět voda puvodní joo ? ale myslím že by seto od ní ńějak zásadně nelišilo .. ale kdovi
Jinak zajímalo by mě jestli někdo nevíte zdali se dá použít tato voda na klystýr ?? Nemůžu nikde najít nic otom. A tipuju že pude ale jaká a jak ? Jaký to má efekt ?
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Jistě všechny látky které způsobující zásaditost se přestěhovaly na jednu stranu membrány a ty co způsobují kyselost se přestěhovaly na druhou stranu membrány.haluzakfest píše:co vlastně ta voda je zač ? Nechci dělat rozbor, ale není ta vzniklá voda náhodou bez minerálů (důležitých) Nějak jsem na sobě pozoroval nějaké znepokojivé změny po pití pouze živé vody.
No tato voda jak je psáno je určena pro terapeutické účely nikoliv k pití po litrech denně a upravuje PH je vhodné při tom sledovat svoje PH aspoň moči,živá je zásaditá a mrtvá kyselá,na trvalé pití je třeba použít raděj nějaký vhodný vodovodní filtr.
Léčení živou a mrtvou vodou vyrobenou pomocí vnořených elektrod, podrobně a zkušenosti jsou v odkazu,ale je dobré si zapnout překladač
http://www.o8ode.ru/article/answer/orga ... _vodoi.htm
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... nikde jsem nepsal, že je to "bezpečné" ... ba naopak jsem nabádal, abyste to raději nezkoušeli ... ...haluzakfest píše:.. ale furt lepši tento omyl než omyl že jooo vpohodě jeto bezpečné.. a nebylo by .
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- poota
- Zasloužilý člen
Ten odkaz je přesně to, co jsme potřebovali, protože popisuje praktické návody pro řešení různých potíží.la píše:Léčení živou a mrtvou vodou...
http://www.o8ode.ru/article/answer/orga ... _vodoi.htm
Učesal jsem trochu strojový překlad a dávám ho sem jako PDFko k vytištění a současně i na několik pokračování i jako běžný text v příspěvcích.
Zdravím - poota
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- poota
- Zasloužilý člen
Léčení živou a mrtvou vodou
Adenom prostaty:
Celý cyklus léčby - 8 dní. 1 hodinu před jídlem, 4 krát denně pít 1/2 šálku "živé" vody, (počtvrté v noci). Pokud váš krevní tlak je normální, pak na konec léčebného cyklu můžete vypít celou sklenici. Pohlavní styk by neměl být přerušován. Někdy budete potřebovat druhou léčebnou kúru. To se dá provést během měsíce po prvním cyklu, ale je lepší pokračovat v léčbě bez přerušení. Při léčbě je užitečná masáž perinea - na noc dát na rozkrok obklad "živé" vody, po předchozím zvlhčení místa "mrtvou" vodou. Žádoucí jsou i klystýry teplé "živé" vody. Užitečná je jízda na bicyklu s přiloženým obvazem, namočeným v "živé" vodě.
Bolesti mizí po 4-5 dnech, snižuje se otok a nutkání na močení. S močí mohou vycházet i malé červené částice. Zlepšuje trávení a chuť k jídlu.
Alergie:
Tři dny po sobě vypláchujte ústa, krk a nos, "mrtvou" vodou. Po každém vypláchnutí po 10ti minutách vypijte 1/2 šálku "živé" vody. Kožní vyrážku, pokud existuje, zvlhčujte "mrtvou" vodou.
Nemoc obvykle zmizí po 2-3 dnech léčby, ale doporučuje proceduru opakovat, aby se zabránilo jejímu navracení.
Bolení v krku a katar horních cest dýchacích, OCR
Po tři dny, 6÷7 krát denně po jídle vypláchněte ústa, krk a nos zahřátou "mrtvou" vodou. Po 10ti minutách vypláchněte po každém pití čtvrtinou šálku "živé" vody.
Teplota klesne první den.Nemoc sama o sobě přejde za 3 dny nebo méně.
Bolesti kloubů na rukou a nohou, ukládání solí:
Dva nebo tři dny, třikrát denně 1/2 hodiny před jídlem vypijte 1/2 šálku "mrtvé" vody. Na bolestivá místa přikládáme obklady "mrtvé" vody, ohřáté na 40÷45 stupňů C.
Obvykle bolest zmizí během prvních dvou dnů. Snižuje se tlak, zlepšuje spánek a normalizuje se stav nervové soustavy.
Astma, bronchitida:
Po tři dny, 4÷5 krát denně po jídle vypláchněte ústa, krk a nos zahřátou "mrtvou" vodou. Po 10ti minutách vypijte po každém vypláchnutí půl šálku "živé" vody. Pokud nedojde k žádnému zlepšení, inhalujte "mrtvou" vodou: 1 l vody zahřáté na 70÷80 ° C a jeho páry dýchat 10 minut. Opakujte 3÷4 krát denně. Poslední vdechování může být provedeno "živou" vodu a jedlou sodou.
Snižuje se nutkání ke kašli, zlepšuje se celkové zdraví. Pokud je to nutné, opakujte léčbu.
Zánět jater:
Cyklus léčby trvá 4 dny. První den 4 krát před jídlem vypijte půl šálku "mrtvé" vody. Ve zbývajících dnech pít "živou" vodu stejným způsobem.
Bolest zmizí a je ukončen zánětlivý proces.
Zánět tlustého střeva (kolitida):
Na první den není nic lepšího, než během dne pít 3÷4 krát 1/2 šálku "mrtvé" vody v hodnotě 2,0 pH.
Onemocnění trvá 2 dny.
Zánět žaludku:
Po tři dny třikrát denně 1/2 hodiny před jídlem pít "živou" vodu. První den 1/4 šálku, ostatní 1/2 šálku. Pokud je to nutné, můžete pokračovat ještě další 3÷4 dny.
Přechází bolest břicha, snížuje se kyselost, zlepšuje chuť k jídlu a celkový zdravotní stav.
Hemoroidy, anální fisury:
Před zahájením léčby jít na záchod, a pečlivě řiť, praskliny a uzly omýt teplou mýdlovou vodou, otřít dosucha a namočit "mrtvou" vodou. Po 7÷8 minutách otírat tampóny, namočenými v "živé" vodě. Tento postup s výměnou tampónů opakujte za celý den 6÷8 krát. Na noc vypít 1/2 šálku "živé" vody. Během léčby nejíst kořeněná a smažená jídla, nejlépe jen lehce stravitelné potraviny, jako je kaše a vařené brambory.
Zastavuje se krvácení, vředy jsou léčeny v průběhu 3÷4 dní.
Herpes (opary):
Před zahájením léčby důkladně vypláchněte ústa a nos "mrtvou" vodou a vypijte 1/2 šálku "mrtvé" vody. Obsah oparu sebrat vatovým tamponem navlhčeným ohřátou "mrtvou" vodou. Pak během dne 7÷8 krát na 3÷4 minuty přiložit vatový tampón namočený v "mrtvé" vodě na postiženou oblast. Na druhý den vypít 1/2 hrnku "mrtvé" vody a opakovat oplachování. Tampon namočený v "mrtvé" vodě k dokončení kůry aplikovat 3÷4 krát denně.
Musíte být trpěliví, když ničíte opary. Pálení a svědění přechází za 2÷3 hodin. Herpes přejde za 2÷3 dny.
Hlísty (helmintóza):
Udělejte čistící klystýr, napřed "mrtvou" vodou a za hodinu "živou" vodou. Během dne pijte každou hodinu dvě třetiny šálku "mrtvé" vody. Další den pijte půl šálku "živé" vody půl hodiny před jídlem.
Léčba nemusí být úspěšná. Pokud po dvou dnech nedošlo k uzdravení, pak celou proceduru opakujte.
Vředy, chronické píštěle, chirurgické rány, proleženiny, vředy, abscesy:
Omyjte postiženou oblast zahřátou "mrtvou" vodou a nechte uschnout bez utírání. Pak po 5÷6 minutách smočit teplou "živou" vodou. Opakujte tento postup pouze s "živou" vodou každý den alespoň 5÷6 krát. Pokud se bude i nadále tvořit hnis, budete muset léčit rány znovu napřed s "mrtvou" vodou a pak pokračovat tampony s "živou" vodou. Při léčbě proleženin by měl pacient ležet na lněném prostěradle.
Rány jsou čiští, vysušují a rychle se hojí, obvykle během 4÷5 dnů jsou zcela uzavřené. Starší rány se hojí déle.
Bolest hlavy:
Pokud máte bolesti hlavy od zranění nebo po úderu, navlhčete si ji "živou" vodou. Při běžné bolesti hlavy namočte "živou" vodou bolavá místa a vypijte půl sklenice "mrtvé" vody.
Většinu lidí přechází bolest hlavy během 40÷50 minut.
Plísně:
Plísní napadená místa nejprve důkladně vyčistěte teplou vodou a mýdlem, osušte a namočte "mrtvou" vodou. Během dne smáčet "mrtvou" vodou 5÷6 krát a nechat uschnout bez otírání. Ponožky a ručníky důkladně namočte v "mrtvé" vodě. Podobně alespoň jednou vydezinfikujte boty - nalijte do nich "mrtvou" vodu a nechte ji působit 20 minut.
Plíseň vymizí během 4÷5 dnů. Někdy se postup musí opakovat.
Chřipka:
Vypláchněte nos, hrdlo a ústa ohřátou "mrtvou" vodou 6÷8 krát denně. Na noc vypijte 1/2 šálku "živé" vody.První den léčby se doporučuje nic nejíst.
Chřipka přejde obvykle za několik dní, někdy i jenom za dva.
Diatéza - mentální nebo fyzická predispozice:
Všechny vyrážky či otoky namočte "mrtvou" vodou a nechte uschnout. Pak přiložte obklad s "živou" vodou na 5÷10 minut. Postup se opakuje 3÷4 krát denně.
Postižená oblast se vyléčí za 2÷3 dny.
Celý cyklus léčby - 8 dní. 1 hodinu před jídlem, 4 krát denně pít 1/2 šálku "živé" vody, (počtvrté v noci). Pokud váš krevní tlak je normální, pak na konec léčebného cyklu můžete vypít celou sklenici. Pohlavní styk by neměl být přerušován. Někdy budete potřebovat druhou léčebnou kúru. To se dá provést během měsíce po prvním cyklu, ale je lepší pokračovat v léčbě bez přerušení. Při léčbě je užitečná masáž perinea - na noc dát na rozkrok obklad "živé" vody, po předchozím zvlhčení místa "mrtvou" vodou. Žádoucí jsou i klystýry teplé "živé" vody. Užitečná je jízda na bicyklu s přiloženým obvazem, namočeným v "živé" vodě.
Bolesti mizí po 4-5 dnech, snižuje se otok a nutkání na močení. S močí mohou vycházet i malé červené částice. Zlepšuje trávení a chuť k jídlu.
Alergie:
Tři dny po sobě vypláchujte ústa, krk a nos, "mrtvou" vodou. Po každém vypláchnutí po 10ti minutách vypijte 1/2 šálku "živé" vody. Kožní vyrážku, pokud existuje, zvlhčujte "mrtvou" vodou.
Nemoc obvykle zmizí po 2-3 dnech léčby, ale doporučuje proceduru opakovat, aby se zabránilo jejímu navracení.
Bolení v krku a katar horních cest dýchacích, OCR
Po tři dny, 6÷7 krát denně po jídle vypláchněte ústa, krk a nos zahřátou "mrtvou" vodou. Po 10ti minutách vypláchněte po každém pití čtvrtinou šálku "živé" vody.
Teplota klesne první den.Nemoc sama o sobě přejde za 3 dny nebo méně.
Bolesti kloubů na rukou a nohou, ukládání solí:
Dva nebo tři dny, třikrát denně 1/2 hodiny před jídlem vypijte 1/2 šálku "mrtvé" vody. Na bolestivá místa přikládáme obklady "mrtvé" vody, ohřáté na 40÷45 stupňů C.
Obvykle bolest zmizí během prvních dvou dnů. Snižuje se tlak, zlepšuje spánek a normalizuje se stav nervové soustavy.
Astma, bronchitida:
Po tři dny, 4÷5 krát denně po jídle vypláchněte ústa, krk a nos zahřátou "mrtvou" vodou. Po 10ti minutách vypijte po každém vypláchnutí půl šálku "živé" vody. Pokud nedojde k žádnému zlepšení, inhalujte "mrtvou" vodou: 1 l vody zahřáté na 70÷80 ° C a jeho páry dýchat 10 minut. Opakujte 3÷4 krát denně. Poslední vdechování může být provedeno "živou" vodu a jedlou sodou.
Snižuje se nutkání ke kašli, zlepšuje se celkové zdraví. Pokud je to nutné, opakujte léčbu.
Zánět jater:
Cyklus léčby trvá 4 dny. První den 4 krát před jídlem vypijte půl šálku "mrtvé" vody. Ve zbývajících dnech pít "živou" vodu stejným způsobem.
Bolest zmizí a je ukončen zánětlivý proces.
Zánět tlustého střeva (kolitida):
Na první den není nic lepšího, než během dne pít 3÷4 krát 1/2 šálku "mrtvé" vody v hodnotě 2,0 pH.
Onemocnění trvá 2 dny.
Zánět žaludku:
Po tři dny třikrát denně 1/2 hodiny před jídlem pít "živou" vodu. První den 1/4 šálku, ostatní 1/2 šálku. Pokud je to nutné, můžete pokračovat ještě další 3÷4 dny.
Přechází bolest břicha, snížuje se kyselost, zlepšuje chuť k jídlu a celkový zdravotní stav.
Hemoroidy, anální fisury:
Před zahájením léčby jít na záchod, a pečlivě řiť, praskliny a uzly omýt teplou mýdlovou vodou, otřít dosucha a namočit "mrtvou" vodou. Po 7÷8 minutách otírat tampóny, namočenými v "živé" vodě. Tento postup s výměnou tampónů opakujte za celý den 6÷8 krát. Na noc vypít 1/2 šálku "živé" vody. Během léčby nejíst kořeněná a smažená jídla, nejlépe jen lehce stravitelné potraviny, jako je kaše a vařené brambory.
Zastavuje se krvácení, vředy jsou léčeny v průběhu 3÷4 dní.
Herpes (opary):
Před zahájením léčby důkladně vypláchněte ústa a nos "mrtvou" vodou a vypijte 1/2 šálku "mrtvé" vody. Obsah oparu sebrat vatovým tamponem navlhčeným ohřátou "mrtvou" vodou. Pak během dne 7÷8 krát na 3÷4 minuty přiložit vatový tampón namočený v "mrtvé" vodě na postiženou oblast. Na druhý den vypít 1/2 hrnku "mrtvé" vody a opakovat oplachování. Tampon namočený v "mrtvé" vodě k dokončení kůry aplikovat 3÷4 krát denně.
Musíte být trpěliví, když ničíte opary. Pálení a svědění přechází za 2÷3 hodin. Herpes přejde za 2÷3 dny.
Hlísty (helmintóza):
Udělejte čistící klystýr, napřed "mrtvou" vodou a za hodinu "živou" vodou. Během dne pijte každou hodinu dvě třetiny šálku "mrtvé" vody. Další den pijte půl šálku "živé" vody půl hodiny před jídlem.
Léčba nemusí být úspěšná. Pokud po dvou dnech nedošlo k uzdravení, pak celou proceduru opakujte.
Vředy, chronické píštěle, chirurgické rány, proleženiny, vředy, abscesy:
Omyjte postiženou oblast zahřátou "mrtvou" vodou a nechte uschnout bez utírání. Pak po 5÷6 minutách smočit teplou "živou" vodou. Opakujte tento postup pouze s "živou" vodou každý den alespoň 5÷6 krát. Pokud se bude i nadále tvořit hnis, budete muset léčit rány znovu napřed s "mrtvou" vodou a pak pokračovat tampony s "živou" vodou. Při léčbě proleženin by měl pacient ležet na lněném prostěradle.
Rány jsou čiští, vysušují a rychle se hojí, obvykle během 4÷5 dnů jsou zcela uzavřené. Starší rány se hojí déle.
Bolest hlavy:
Pokud máte bolesti hlavy od zranění nebo po úderu, navlhčete si ji "živou" vodou. Při běžné bolesti hlavy namočte "živou" vodou bolavá místa a vypijte půl sklenice "mrtvé" vody.
Většinu lidí přechází bolest hlavy během 40÷50 minut.
Plísně:
Plísní napadená místa nejprve důkladně vyčistěte teplou vodou a mýdlem, osušte a namočte "mrtvou" vodou. Během dne smáčet "mrtvou" vodou 5÷6 krát a nechat uschnout bez otírání. Ponožky a ručníky důkladně namočte v "mrtvé" vodě. Podobně alespoň jednou vydezinfikujte boty - nalijte do nich "mrtvou" vodu a nechte ji působit 20 minut.
Plíseň vymizí během 4÷5 dnů. Někdy se postup musí opakovat.
Chřipka:
Vypláchněte nos, hrdlo a ústa ohřátou "mrtvou" vodou 6÷8 krát denně. Na noc vypijte 1/2 šálku "živé" vody.První den léčby se doporučuje nic nejíst.
Chřipka přejde obvykle za několik dní, někdy i jenom za dva.
Diatéza - mentální nebo fyzická predispozice:
Všechny vyrážky či otoky namočte "mrtvou" vodou a nechte uschnout. Pak přiložte obklad s "živou" vodou na 5÷10 minut. Postup se opakuje 3÷4 krát denně.
- poota
- Zasloužilý člen
Úplavice:
První den je lepší nic nejíst. Během dne vypijte 3÷4 krát 1/2 šálku "mrtvé" vody o hodnotě 2,0 pH.
Úplavice přejde během jednoho dne.
Žloutenka (hepatitida):
3÷4 dny 4÷5 krát denně 1/2 hodiny před jídlem vypijte půl šálku "živé" vody. Po 5÷6 dnech vyhledejte lékaře. Pokud to bude nutné, pokračujte v léčbě.
Po kúře se cítíte lépe, zlepší se chuť k jídlu a pleť dostane zdravější barvu.
Zápach nohou:
Umyjte si nohy v teplé vodě s mýdlem a vodou, otřete dosucha a namočte "mrtvou" vodou. Nechte zaschnout bez utírání. Po 8÷10ti minutách namočte nohy "živou" vodou a bez utírání je nechte uschnout. Postup opakujte 2÷3 dny. K tomu můžete ještě dezinfikovat ponožky a boty "mrtvou" vodou.
Zápach zmizí.
Zácpa:
Vypijte 1/2 šálku "živé" vody. Můžete si k tomu udělat klystýr s teplou "živou" vodou.
Zácpa přejde.
Bolest zubů, parodontóza:
Oplachujte si zuby po jídle ohřátou "mrtvou" vodou po dobu 15÷20 minut. Zuby si čistěte "živou" vodou místo obyčejné. Pro odstranění zubního kamene si vyčistěte zuby napřed "mrtvou" vodou a po 10 minutách si vypláchněte ústa "živou" vodou. Při paradentóze si po jídle vypláchněte ústa několikrát "mrtvou" vodou a pak si je vypláchněte vodou "živou". Čistěte si zuby ve večerních hodinách a postup pravidelně opakujte.
Bolest ve většině případů rychle mizí. postupně mizí zubní kámen a snižuje se krvácení dásní. Parodontóza postupně odeznívá.
Pálení žáhy:
Před jídlem pijte 1/2 šálku "živé" vody.
Pálení žáhy přejde.
Colpitis (záněty pochvy):
Obě vody ohřát na 30÷40 ° C a na noc vyplachovat napřed "mrtvou" vodou a po 8÷10 minutách "živou" vodou. Pokračujte po dobu 2÷3 dnů.
Onemocnění odezní po 2÷3 dnech.
Zánět spojivek, ječné zrno:
Postižená místa omyjte teplou vodou a potom ohřátou "mrtvou" vodou a nechte uschnout bez otírání. Potom dva dny 4÷5 krát denně přikládejte obklady s ohřátou "živou" vodou. Na noc vypijte 1/2 šálku "živé" vody.
Rýma:
Vypláchněte nos vtahováním "mrtvé" vody. Děti mohou začít kapat "mrtvou" vodu kapátkem. Během dne opakujte 3÷4 krát.
Nachlazení mizí během jedné hodiny.
Spáleniny:
Opatrně omývejte spálená místa "mrtvou" vodou. Po 4÷5ti minutách je navlhčete "živou" vodou pak už jen stále s ní. Puchýře nepropichujte. Pokud jsou puchýře potrhané nebo se v nich objevuje hnis, omývejte je napřed "mrtvou" vodou, a teprve potom "živou" vodou.
Spáleniny se zatahují a vyléčí do 3÷5 dnů.
Otoky rukou a nohou:
Po tři dny 4 krát denně 30÷40 minut před jídlem a před spaním vypijte: první den 1/2 šálku "mrtvé" vody, druhý den 3/4 šálku "mrtvé" vody a třetí den 1/2 šálku "živé" vody.
Otok se zmenší a postupně přecházejí.
Vysoký tlak:
Ráno a večer před jídlem vypijte 1/2 šálku "mrtvé" vody s pH 3÷4. Pokud to nepomůže, pak za 1 hodinu vypijte celou sklenici "mrtvé" vody.
Tlak se normalizuje, uklidňuje se nervový systém.
Nízký tlak:
Ráno a večer před jídlem vypijte 1/2 šálku "živé" vody s pH 9÷10.
Tlak se normalizuje, je cítit příliv energie.
Artritida, osteoporóza:
Kompletní cyklus léčby trvá 9 dní. 3 krát denně 30÷40 minut před jídlem vypijte: první tři dny a poslední tři dny 1/2 šálku "mrtvé" vody. Čtvrtý den přestávka. Pátý den - 1/2 šálku "živé" vody a šestý den opět přestávka. Pokud je nutné ještě pokračovat, je třeba týden odpočinout a teprve potom celý tento cyklus opakovat. V průběhu nemoci, pokud je to nutné, přikládáme na bolestivá místa teplé obklady s "mrtvou" vodou.
Bolesti kloubů postupně mizí a zlepšuje se spánek a zdraví.
Průjem:
Vypijte 1/2 šálku "mrtvé" vody. Pokud se průjem po hodině nezastaví, vypijte další 1/2 šálku "mrtvé" vody.
Průjem obvykle vymizí během hodiny.
Řezné a tržné rány, škrábance:
Umyjte rány "mrtvou" vodou. Pak přiložte tampón namočený v "živé" vodě a ránu obvažte. V léčení pokračujte "živou" vodou, pouze když rána hnisá, omyjte ji napřed "mrtvou" vodou.
Rány se uzavírají za 2÷3 dny.
Prochladlý krk:
Přiložte obklad ohřáté "mrtvé" vody. Kromě toho čtyřikrát za den před jídlem a na noc vypijte 1/2 šálku "živé" vody.
Bolest přejde, volnost pohybu je obnovena a zlepšuje se zdraví.
Prevence nespavosti a podrážděnosti:
Na noc vypijte 1/2 šálku "mrtvé" vody. Během 2÷3 dnů 30÷40 minut před jídlem vypijte 1/2 šálku "mrtvé" vody. Pikantní a tučná jídla stejně jako maso jsou v tomto období vyloučeny.
Spánek se zlepší a sníží se podrážděnost.
Prevence akutních respiračních infekcí a nachlazení během epidemií:
Pravidelně 3÷4 krát týdně ráno a večer propláchněte nos, hrdlo a ústa "mrtvou" vodou. Po 20÷30 minutách vypijte 1/2 šálku "živé" vody. Po kontaktu s infekčními pacienty zopakujte výše uvedený postup ještě navíc. Je vhodné si umýt ruce "mrtvou" vodou.
Získá se pohoda, zvyšuje se výkonnost a zlepšuje se celkové zdraví.
První den je lepší nic nejíst. Během dne vypijte 3÷4 krát 1/2 šálku "mrtvé" vody o hodnotě 2,0 pH.
Úplavice přejde během jednoho dne.
Žloutenka (hepatitida):
3÷4 dny 4÷5 krát denně 1/2 hodiny před jídlem vypijte půl šálku "živé" vody. Po 5÷6 dnech vyhledejte lékaře. Pokud to bude nutné, pokračujte v léčbě.
Po kúře se cítíte lépe, zlepší se chuť k jídlu a pleť dostane zdravější barvu.
Zápach nohou:
Umyjte si nohy v teplé vodě s mýdlem a vodou, otřete dosucha a namočte "mrtvou" vodou. Nechte zaschnout bez utírání. Po 8÷10ti minutách namočte nohy "živou" vodou a bez utírání je nechte uschnout. Postup opakujte 2÷3 dny. K tomu můžete ještě dezinfikovat ponožky a boty "mrtvou" vodou.
Zápach zmizí.
Zácpa:
Vypijte 1/2 šálku "živé" vody. Můžete si k tomu udělat klystýr s teplou "živou" vodou.
Zácpa přejde.
Bolest zubů, parodontóza:
Oplachujte si zuby po jídle ohřátou "mrtvou" vodou po dobu 15÷20 minut. Zuby si čistěte "živou" vodou místo obyčejné. Pro odstranění zubního kamene si vyčistěte zuby napřed "mrtvou" vodou a po 10 minutách si vypláchněte ústa "živou" vodou. Při paradentóze si po jídle vypláchněte ústa několikrát "mrtvou" vodou a pak si je vypláchněte vodou "živou". Čistěte si zuby ve večerních hodinách a postup pravidelně opakujte.
Bolest ve většině případů rychle mizí. postupně mizí zubní kámen a snižuje se krvácení dásní. Parodontóza postupně odeznívá.
Pálení žáhy:
Před jídlem pijte 1/2 šálku "živé" vody.
Pálení žáhy přejde.
Colpitis (záněty pochvy):
Obě vody ohřát na 30÷40 ° C a na noc vyplachovat napřed "mrtvou" vodou a po 8÷10 minutách "živou" vodou. Pokračujte po dobu 2÷3 dnů.
Onemocnění odezní po 2÷3 dnech.
Zánět spojivek, ječné zrno:
Postižená místa omyjte teplou vodou a potom ohřátou "mrtvou" vodou a nechte uschnout bez otírání. Potom dva dny 4÷5 krát denně přikládejte obklady s ohřátou "živou" vodou. Na noc vypijte 1/2 šálku "živé" vody.
Rýma:
Vypláchněte nos vtahováním "mrtvé" vody. Děti mohou začít kapat "mrtvou" vodu kapátkem. Během dne opakujte 3÷4 krát.
Nachlazení mizí během jedné hodiny.
Spáleniny:
Opatrně omývejte spálená místa "mrtvou" vodou. Po 4÷5ti minutách je navlhčete "živou" vodou pak už jen stále s ní. Puchýře nepropichujte. Pokud jsou puchýře potrhané nebo se v nich objevuje hnis, omývejte je napřed "mrtvou" vodou, a teprve potom "živou" vodou.
Spáleniny se zatahují a vyléčí do 3÷5 dnů.
Otoky rukou a nohou:
Po tři dny 4 krát denně 30÷40 minut před jídlem a před spaním vypijte: první den 1/2 šálku "mrtvé" vody, druhý den 3/4 šálku "mrtvé" vody a třetí den 1/2 šálku "živé" vody.
Otok se zmenší a postupně přecházejí.
Vysoký tlak:
Ráno a večer před jídlem vypijte 1/2 šálku "mrtvé" vody s pH 3÷4. Pokud to nepomůže, pak za 1 hodinu vypijte celou sklenici "mrtvé" vody.
Tlak se normalizuje, uklidňuje se nervový systém.
Nízký tlak:
Ráno a večer před jídlem vypijte 1/2 šálku "živé" vody s pH 9÷10.
Tlak se normalizuje, je cítit příliv energie.
Artritida, osteoporóza:
Kompletní cyklus léčby trvá 9 dní. 3 krát denně 30÷40 minut před jídlem vypijte: první tři dny a poslední tři dny 1/2 šálku "mrtvé" vody. Čtvrtý den přestávka. Pátý den - 1/2 šálku "živé" vody a šestý den opět přestávka. Pokud je nutné ještě pokračovat, je třeba týden odpočinout a teprve potom celý tento cyklus opakovat. V průběhu nemoci, pokud je to nutné, přikládáme na bolestivá místa teplé obklady s "mrtvou" vodou.
Bolesti kloubů postupně mizí a zlepšuje se spánek a zdraví.
Průjem:
Vypijte 1/2 šálku "mrtvé" vody. Pokud se průjem po hodině nezastaví, vypijte další 1/2 šálku "mrtvé" vody.
Průjem obvykle vymizí během hodiny.
Řezné a tržné rány, škrábance:
Umyjte rány "mrtvou" vodou. Pak přiložte tampón namočený v "živé" vodě a ránu obvažte. V léčení pokračujte "živou" vodou, pouze když rána hnisá, omyjte ji napřed "mrtvou" vodou.
Rány se uzavírají za 2÷3 dny.
Prochladlý krk:
Přiložte obklad ohřáté "mrtvé" vody. Kromě toho čtyřikrát za den před jídlem a na noc vypijte 1/2 šálku "živé" vody.
Bolest přejde, volnost pohybu je obnovena a zlepšuje se zdraví.
Prevence nespavosti a podrážděnosti:
Na noc vypijte 1/2 šálku "mrtvé" vody. Během 2÷3 dnů 30÷40 minut před jídlem vypijte 1/2 šálku "mrtvé" vody. Pikantní a tučná jídla stejně jako maso jsou v tomto období vyloučeny.
Spánek se zlepší a sníží se podrážděnost.
Prevence akutních respiračních infekcí a nachlazení během epidemií:
Pravidelně 3÷4 krát týdně ráno a večer propláchněte nos, hrdlo a ústa "mrtvou" vodou. Po 20÷30 minutách vypijte 1/2 šálku "živé" vody. Po kontaktu s infekčními pacienty zopakujte výše uvedený postup ještě navíc. Je vhodné si umýt ruce "mrtvou" vodou.
Získá se pohoda, zvyšuje se výkonnost a zlepšuje se celkové zdraví.
- poota
- Zasloužilý člen
Psoriáza, lupénka:
Jeden cyklus léčby trvá šest dnů. Před zahájením léčby důkladně omyjte obyčejnou vodou a mýdlem postižené oblast s maximální snesitelnou teplotou nebo přiložte horký obklad. Pak postižená místa omyjte zahřátou "mrtvou" vodou, a po 8÷10ti minutách smáčejte "živou" vodou. Pak celý cyklus léčby (tj. všech šest dní) spočívá ve smáčení postižených míst 5÷8 krát za den jenom "živou" vodou, bez mytí, napařování a manipulace s "mrtvou" vodou. Kromě toho v prvních třech dnech léčby je třeba vypít před jídlem 1/2 šálku "mrtvé" vody, a v dalších třech dnech 1/2 šálku "živé" vody. Po prvním cyklu léčby je jeden týden přestávka, a pak se cyklus se opakuje tolikrát, kolikrát je potřeba k uzdravení. Pokud v průběhu léčby kůže vyschne a tvoří se bolavé trhliny, můžete je několikrát navlhčit "mrtvou" vodou.
Po 4÷5 dnech léčby zasažené plochy začínají blednout a ukazují se kousky narůžovělé nové pleti. Postupně lišej zmizí, což typicky trvá 3÷5 léčebných cyklů. Vyvarujte se kouření, alkoholu, kořeněných a uzených potravin a snažte se nebýt nervózní.
Ischias, revmatismus:
Dva dny třikrát denně půl hodiny před jídlem vypijte 3/4 šálku "živé" vody. Do bolavých míst vtírejte předehřátou "mrtvou" vodu.
Bolesti mizí během několika dnů, v závislosti na příčině poškození některé i dříve.
Kůže podrážděná po holení:
Několikrát navlhčete kůži "živou" vodou a nechte uschnout bez otírání. Na případné poranění přiložte tampon s "živou" vodou na dobu 5÷7 minut.
Kůže je trochu syrová, ale léčí se rychle.
Rozšíření žil:
Místa rozšířených žil a krvácející místa omyjeme "mrtvou" vodou, pak přiložit obklady s "živou" vodou na 15÷20 minut a vypít 1/2 šálku "mrtvé" vody. Postup je třeba opakovat.
Bolest postupně slábne a nemoc ustupuje.
Diabetes a slinivka:
Trvale pijte půl hodiny před jídlem 0,5 šálku "živé" vody. Užitečná je také masáž prostaty a autohypnóza, které podporují vylučování inzulínu.
Stav se postupně lepší.
Stomatitida:
Po každém jídle i mezi nimi vyplachujte ústa "živou" vodu po dobu 2÷3 minut.
Poškození se napravují během 1÷2 dnů.
Akné a nadměrné odlupování kůže:
Ráno a večer po běžném umytí si 2÷3 krát v 1÷2 minutových intervalech omyjte obličej a krk "živou" vodou a nechte uschnout bez utírání. Na vrásčitou kůži použijte obklady na 15÷20 minut s mírně ohřátou "živou" vodou. Suchou pokožku předtím opláchněte "mrtvou" vodou. Jednou týdně doplňte výše uvedenou proceduru po 8÷10 minutách omyjte obličej roztokem 1/2 lžíce kuchyňské soli a 1/2 lžičky jedlé sody v 1/2 šálku "živé" vody. Po 2 minutách si obličej omyjte samotnou "živou" vodou.
Kůže se vyhlazuje, stává se měkčí, mizí drobné vady a pupínky, mizí i odlupování částeček. Po dlouhodobé aplikaci i vrásky prakticky zmizí.
Odstranění odumřelé kůže z nohou:
Napařte nohy v horké mýdlové vodě na 35÷40 minut a pak je opláchněte teplou vodou. Pak máčejte nohy v ohřáté "mrtvé" vodě a po 15÷20ti minutách opatrně odstraňte vrstvu odumřelé kůže. Potom omyjte nohy teplou "živou" vodou a nechte je uschnout bez utírání. Tento postup periodicky opakujte.
"Mrtvá" kůže se postupně odlupuje. Kůže nohou se stává měkčí a přestávají se tvořit trhliny.
Péče o vlasy:
Jednou za týden po umytí hlavy vytřít vlasy a namočit je ohřátou "mrtvou" vodou. Po 8÷10 minutách opláchněte vlasy teplou "živou" vodou a bez vytírání je nechte uschnout. Pak celý týden večer vtírejte teplou "živou" vodu do pokožky hlavy po dobu 1÷2 minut. Léčba trvá jeden měsíc a je nejlépe provádět ji na jaře. Na mytí vlasů můžete použít dětské mýdlo nebo žloutkový nekoncentrovaný šampón. Po umytí můžete opláchnout vlasy odvarem z mladých březových listů nebo listů kopřivy, a teprve po 15÷20 minutách použít aktivovanou vodu.
Vlasy jsou jemnější, lupy mizí a léčí se oděrky a škrábance. Ustává svědění a vypadávání vlasů. Po třech nebo čtyřech měsících pravidelné péče o vlasy začínají růst nové vlasy.
Zlepšení trávení:
Při obtížném trávení například po přejedení vypijte sklenici "živé" vody.
Po 15÷20 minutách žaludek začíná opět normálně pracovat.
Cholecystitida (zánět žlučníku):
Po 4 dny 3 krát denně 30÷40 minut před jídlem vypít 1/2 šálku vody: první dávka je "mrtvá" voda, další dvě "živá" voda s pH až 11.
Ustává bolest v oblasti srdce, žaludku a pravého ramene, mizí hořká chuť v ústech a nevolnost.
Ekzém a lišej:
Před zahájením léčby zasažené plochy zahřejte, pak navlhčete "mrtvou" vodou a nechte uschnout. Pak místa 4÷5 krát denně máčejte "živou" vodou. Na noc vypijte 1/2 šálku "živé" vody.
Léčba trvá týden, postižená místa vypadají v pořádku do 4÷5 dnů.
Eroze děložního čípku:
Na noc proveďte výplach "mrtvou" vodou zahřátou na 38÷40 ° C. Po 10 minutách opakujte postup s "živou" vodou. Dále pokračujte s výplachy jenom "živou" vodou několikrát denně.
Eroze ustupuje během 2÷3 dnů.
Žaludeční a dvanáctníkový vřed:
Během 4÷5 dnů 1 hodinu před jídlem vypít 1/2 šálku "živé" vody. Po přestávce 7÷10 dnů opakujte léčbu.
Bolesti a zvracení se zastavují druhý den. Snižuje se kyselost a vředy se hojí.
To je zatím vše, vítám návrhy lepšího překladu a opravy chyb.
Těším se na praktické zkušenosti - poota
Jeden cyklus léčby trvá šest dnů. Před zahájením léčby důkladně omyjte obyčejnou vodou a mýdlem postižené oblast s maximální snesitelnou teplotou nebo přiložte horký obklad. Pak postižená místa omyjte zahřátou "mrtvou" vodou, a po 8÷10ti minutách smáčejte "živou" vodou. Pak celý cyklus léčby (tj. všech šest dní) spočívá ve smáčení postižených míst 5÷8 krát za den jenom "živou" vodou, bez mytí, napařování a manipulace s "mrtvou" vodou. Kromě toho v prvních třech dnech léčby je třeba vypít před jídlem 1/2 šálku "mrtvé" vody, a v dalších třech dnech 1/2 šálku "živé" vody. Po prvním cyklu léčby je jeden týden přestávka, a pak se cyklus se opakuje tolikrát, kolikrát je potřeba k uzdravení. Pokud v průběhu léčby kůže vyschne a tvoří se bolavé trhliny, můžete je několikrát navlhčit "mrtvou" vodou.
Po 4÷5 dnech léčby zasažené plochy začínají blednout a ukazují se kousky narůžovělé nové pleti. Postupně lišej zmizí, což typicky trvá 3÷5 léčebných cyklů. Vyvarujte se kouření, alkoholu, kořeněných a uzených potravin a snažte se nebýt nervózní.
Ischias, revmatismus:
Dva dny třikrát denně půl hodiny před jídlem vypijte 3/4 šálku "živé" vody. Do bolavých míst vtírejte předehřátou "mrtvou" vodu.
Bolesti mizí během několika dnů, v závislosti na příčině poškození některé i dříve.
Kůže podrážděná po holení:
Několikrát navlhčete kůži "živou" vodou a nechte uschnout bez otírání. Na případné poranění přiložte tampon s "živou" vodou na dobu 5÷7 minut.
Kůže je trochu syrová, ale léčí se rychle.
Rozšíření žil:
Místa rozšířených žil a krvácející místa omyjeme "mrtvou" vodou, pak přiložit obklady s "živou" vodou na 15÷20 minut a vypít 1/2 šálku "mrtvé" vody. Postup je třeba opakovat.
Bolest postupně slábne a nemoc ustupuje.
Diabetes a slinivka:
Trvale pijte půl hodiny před jídlem 0,5 šálku "živé" vody. Užitečná je také masáž prostaty a autohypnóza, které podporují vylučování inzulínu.
Stav se postupně lepší.
Stomatitida:
Po každém jídle i mezi nimi vyplachujte ústa "živou" vodu po dobu 2÷3 minut.
Poškození se napravují během 1÷2 dnů.
Akné a nadměrné odlupování kůže:
Ráno a večer po běžném umytí si 2÷3 krát v 1÷2 minutových intervalech omyjte obličej a krk "živou" vodou a nechte uschnout bez utírání. Na vrásčitou kůži použijte obklady na 15÷20 minut s mírně ohřátou "živou" vodou. Suchou pokožku předtím opláchněte "mrtvou" vodou. Jednou týdně doplňte výše uvedenou proceduru po 8÷10 minutách omyjte obličej roztokem 1/2 lžíce kuchyňské soli a 1/2 lžičky jedlé sody v 1/2 šálku "živé" vody. Po 2 minutách si obličej omyjte samotnou "živou" vodou.
Kůže se vyhlazuje, stává se měkčí, mizí drobné vady a pupínky, mizí i odlupování částeček. Po dlouhodobé aplikaci i vrásky prakticky zmizí.
Odstranění odumřelé kůže z nohou:
Napařte nohy v horké mýdlové vodě na 35÷40 minut a pak je opláchněte teplou vodou. Pak máčejte nohy v ohřáté "mrtvé" vodě a po 15÷20ti minutách opatrně odstraňte vrstvu odumřelé kůže. Potom omyjte nohy teplou "živou" vodou a nechte je uschnout bez utírání. Tento postup periodicky opakujte.
"Mrtvá" kůže se postupně odlupuje. Kůže nohou se stává měkčí a přestávají se tvořit trhliny.
Péče o vlasy:
Jednou za týden po umytí hlavy vytřít vlasy a namočit je ohřátou "mrtvou" vodou. Po 8÷10 minutách opláchněte vlasy teplou "živou" vodou a bez vytírání je nechte uschnout. Pak celý týden večer vtírejte teplou "živou" vodu do pokožky hlavy po dobu 1÷2 minut. Léčba trvá jeden měsíc a je nejlépe provádět ji na jaře. Na mytí vlasů můžete použít dětské mýdlo nebo žloutkový nekoncentrovaný šampón. Po umytí můžete opláchnout vlasy odvarem z mladých březových listů nebo listů kopřivy, a teprve po 15÷20 minutách použít aktivovanou vodu.
Vlasy jsou jemnější, lupy mizí a léčí se oděrky a škrábance. Ustává svědění a vypadávání vlasů. Po třech nebo čtyřech měsících pravidelné péče o vlasy začínají růst nové vlasy.
Zlepšení trávení:
Při obtížném trávení například po přejedení vypijte sklenici "živé" vody.
Po 15÷20 minutách žaludek začíná opět normálně pracovat.
Cholecystitida (zánět žlučníku):
Po 4 dny 3 krát denně 30÷40 minut před jídlem vypít 1/2 šálku vody: první dávka je "mrtvá" voda, další dvě "živá" voda s pH až 11.
Ustává bolest v oblasti srdce, žaludku a pravého ramene, mizí hořká chuť v ústech a nevolnost.
Ekzém a lišej:
Před zahájením léčby zasažené plochy zahřejte, pak navlhčete "mrtvou" vodou a nechte uschnout. Pak místa 4÷5 krát denně máčejte "živou" vodou. Na noc vypijte 1/2 šálku "živé" vody.
Léčba trvá týden, postižená místa vypadají v pořádku do 4÷5 dnů.
Eroze děložního čípku:
Na noc proveďte výplach "mrtvou" vodou zahřátou na 38÷40 ° C. Po 10 minutách opakujte postup s "živou" vodou. Dále pokračujte s výplachy jenom "živou" vodou několikrát denně.
Eroze ustupuje během 2÷3 dnů.
Žaludeční a dvanáctníkový vřed:
Během 4÷5 dnů 1 hodinu před jídlem vypít 1/2 šálku "živé" vody. Po přestávce 7÷10 dnů opakujte léčbu.
Bolesti a zvracení se zastavují druhý den. Snižuje se kyselost a vředy se hojí.
To je zatím vše, vítám návrhy lepšího překladu a opravy chyb.
Těším se na praktické zkušenosti - poota
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
perfektní no právě jsme se dohadovali se Saem ,že sklenka jsou 2dcl -400mV neboď u nás je taky na moravě sklenka 2dcl ,jinak suběktivní pocit začátku předávkování živou vodou je, že pobolívá jedna krční madle do druhýho dne se to srovná,akorát nemůžu přijít nato, proč jenom jedna a nikdy obě
- poota
- Zasloužilý člen
Mimo téma (offtopic)
Voni to maj takhle rozdělený - zatímco si jedna stěžuje, tak ta druhá musí makat za obě a nemá čas se projevovatla píše:..akorát nemůžu přijít nato, proč jenom jedna a nikdy obě
Zdravím - poota